Wednesday

Rosmah Mansor jadi bahan ketawa di Tokyo!


Sebuah email yang dihantar daripada pengirim yang berada di Tokyo, Jepun kepada Hisyamuddin Rais @ tukar Tiub. Email ini diambil daripada blog [Tukar Tiub]



Bagi pembaca yang belum menonton sendiri lawak bodoh yang diucapkan oleh Rosmah Mansor, sila klik sini [Rosmah CNN]

ReJaM© "Dahsyat betul Rosmah, satu Tokyo gelakkan dia kah kah kah..."

29 comments

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

bila cakap tue biarlah berhati2..jgn mudah sangat nak tunjuk hebat..sape yang malu???Malaysia jugak.. tak sedar Malaysia pernah dilanda Tsunami agaknye...

Hottest post guna ipad sebagai papan bantahan semasa demontrasi

http://blogslucumenarik.blogspot.com/2011/03/cool-gile-guna-ipad-sebagai-papan-papan.html

bodoh nye rosmah..geram aq...tayang muke taw...nk berucap mnyatakan simpati pn x taw ke....ggrrr..

nk wt cmner, first lady ler ktakn, klau tk serik tk thu ler...

kahkahkahkah...

gua nak tumpang gelak gak eh...

kahkahkahkahkah.........

bangga siot satu jepun kenal fat lady of 1melesial..!!

p/s: setahun dua ni kompen gua xjijak jepun..!! nak letak muka kt mana klo member gua kutuk beb..!!

peace..!!

da2 la kutuk rosmah tu..! cian dia..! klo nk kutuk,kutuk najib je..bodo pnya laki,nk jaga bini yg gedempol camtu pn susah..!bkn laju pn malaon tu lari klo dia merajuk..!!

wahkahkahkahkah...!

buat malu aje rosmah mansur ni..lebih bagus dia dihantar ke planet yang hanya alien aje dengar cakap dia..hahahah

huh .. tdur hotel mahal blh plk ..

tu lh psl tido hotel mahal2 boleh pukimak punye PM...

suami pm msia,dalam obe nih.ape2 pon HAHAHAHAHAHA

Kenapa korang semua ni denggi sangat dengan Datin Paduka rosmah Mansor ni ha?!! Ada dia kacau korang ke? bodoh! Bebal!

"denggi sangat"
tengah cakap pasal rosmah n jepun kan??nape tibe2 pasal denggi plak nie??nyamuk bnyk??huahuahua

Sokong BN

salam bro
ingat setiap pe dia wat x kaco kitaorang ke???

die wat ssuatu yg burukkan nama negara, imej 1 malaysia leh tercemar

yg saudara nk backup sgt nape?

if mmg dh terang2an si rosmah ada wat salah, lagi mau senyap?? lagi mau diam diri? lagi mau jilat kaki???

pk dlm2. kami rakyat malaysia termasuk saya anak muda bukan idup di

malaysia ni untuk kena ikut ja kata org.

kah3..bodoh sial si sokong BN ni...hahhaa..dh la salah eja...nmpak sgt kebodohan 2...dia mmng x kacau ko...mngkin ko ni gundik dia kot...wakakakaka...bodoh,buta kayu,bangang...sume amik kt ko...suka sgt kt bik mama...hahahhaaha..kesian..

Hope that the Japanese doesn't hate Malaysians as whole sbb I'm sure all of us are sad n sorry that such tragic incident can even happen n it has destroyed too may lives. If the Japs wanna hate someone, hate the WOMAN IN THE TOPIC----> Rosmah Mansur for making such statement...tsk tsk tsk memalukan!!
-Nins

NAMA:ANTI BN

APE KEHEL ROSMAH NI! Laki PM tp Rosmah tak belajar Geografi.HAHA.Adik aku pun A geografi.Subjek mudah tu......

rosmah tunjuk pandai..padahal..................hampeh!!!!!!!!

Pencacai SeMelaysia = SIAL

bodoh..

Wei pencacai...tulis bek2 la nama Malaysia 2 bodoh...ko spesis babi ke xpham bhasa?

to sokong BN, yg ko dengki ngn kitaorang duk maki al rosmah al buaya punggung besar 2 pehal??bodoh!! bebal! cian mak ko dpt ank cmni..

-boboi boy-

makan lagi duit rakyat, bermewah2 lagi dengan duit rakyat, kami sekarang susah. nak makan pun susah barang semua naik. yg kamu rosmah bermewah dkt atas. ini baru sikit tuhan bg. nanti lg byk akan keluar.

sudah lahir raja lawak baru..pompuan

Bik MAma sekolah tak habis sebab nak ngorat jantan kaya, dan memenuhi impian dia jadi first lady.. jangan tak tahu dia bekas cancelor Unisel...dapat jadi pun pakai sijil SRP..lu pikir lah sendiri...

Pencacai semalaysia ni org indon sebenarnya....dan memang dia dilahirkan di dunia ni untuk menjadi Sial!

ni la akibat kalu otak kosong tak tau pape, tp gila pangkat.. kalau nak pangkat boleh kak, tp study la pandai2 ckit.. jgn la orang tgk mcm terancat akal je nak jawab soklan.. oh ya.. terlupa plak.. akak ni biasa baca skrip yg org buat je kan.. hahaha.. kesiannyaa....

woi pencacai...bapak lu pencacai angkat najis k...n mesi mat indon k nepal haram jadah n...bodo x sekolah...kecik2 mau baling dalam lubang najis ja...anak haram tul...

PenyokongSetia TGNA delete 17 March 2011 at 22:13

Sbg rakyat malaysia, aku tumpang malu dgn statement big mama..disbbkn kebodohannya, pasti dunia memandang serong rakyat malaysia..

kita kan sesama duk mesia, takkan isu org salah cakap pun nak dijadikan bahan gaduh.
Biarlah dia salah cakap, nanti dia sedar, dia betulkan lah.. yg tugas kita doakan aje supaya kita sesama bangsa bersatu dalam apa hal pun.

ape punya statement la rosmah...orang nak bercakap dia pun nak bercakap....

abg isup ade???

X tau cakap, lebih baik diam wahai Roasmah ooooiii!!!


EmoticonEmoticon