Tarian Seksi jadi umpan kempen di PRK Merlimau

Sebelum ini semasa Pilihanraya Kecil DUN Tenang Johor, tarian separuh bogel digunakan untuk menarik pengundi mendengar ceramah Barisan Nasional, rujuk link ini [Tarian Bogel]. Kali ini Tarian perempuan seksi dilihat digunakan sekali lagi di PRK DUN Merlimau untuk mengumpan para pengundi mendengar ceramah Barisan Nasional di Merlimau.



Anda tak perlu pelik, tak perlu hairan dan tak perlu terkejut ini memang budaya mereka dalam Barisan Nasional. Pelakon video lucah disanjung dan dimuliakan sebagai pemimpin Parti Komponen Barisan Nasional, apa lagi perkara yang lebih remeh dari itu (menurut mereka). Halal haram belakang kira, yang penting Barisan Nasional harus menang dengan majoriti yang besar!

Cerita lanjut di [Angkasanuri]

ReJaM© "Dijangka lebih banyak tarian separuh bogel akan diadakan menjelang hari mengundi nantikan liputannya"

Post a Comment

40 Comments

  1. tetibe aku rase nk jdi penyokong bn..wakaka..

    ReplyDelete
  2. hmmm,,,tu acara sambugan dari tenang.sb ramai tk sempat tgk sb banjir.awas t banjir lak kt merlimau..tk habis2 wt dosa kering..

    ReplyDelete
  3. manusia zaman jahiliyah

    ReplyDelete
  4. sudah2lah umno-upco buat keje syaitan ni...aku takut kena bala lagi macam dekat dun Tenang...jangan lupa kg Chinchin pun kena banjir teruk ari tu.chincin tu masuk dlm dun merlimau...sebabkan kamu orang lain yg x berdosa pun kena.bala Allah boleh turun tanpa mengenal makhluknya...Ya Allah~

    ReplyDelete
  5. aku nak join bn pasni..huhuhu

    ReplyDelete
  6. apehal nampak cam bapuk je penari2 sekalian...adekah ini taste mereka? lulz

    ReplyDelete
  7. Tak payah nak hipokritlah...
    Aku tengok ramai je penyokong PR yang suka
    dgn tarian bogel mcm ni.... hak ptuih!!!

    ReplyDelete
  8. ok jgk la klu jadi penyokong bee end.tmbah klu jadi blogger diorang kaya giler..pas2 tk yah nyorok2 identiti..kalau tk fikir panjang memang terjebak jugak la.walaupun menentang dgn fakta sape yang amik peduli diorang peduli ke mkn minum kita..hmm..kita ya ya sangat perang cyber diorang duduk satu meja bincang pasal bisnes,,,,ok milosuam..

    ReplyDelete
  9. memang btul tak semua penyokong PR tu alim, tapi sekurang-kurang nya PR tak pernah buat mcm ni!!!ni tempah dosa kering jer nih....

    ReplyDelete
  10. cmne kita nk halang perbuatan mungkar ni ya..diorang ni tk pernah belajo ke bab2 ni..dedah2 aurat..ada peluang skoding la jgk tk kira la pr ke bn..dosa kering ringan dosa basah lagi la berat..

    ReplyDelete
  11. 1MALAYSIA BERSAMA umNGOK-bnGONG DENGAN KERJASAMA APCO ISRAEL.

    ReplyDelete
  12. salam satu malaysia huhu,,,,

    ReplyDelete
  13. memula tarian bogel ! pastu rakyat plak yang bogel kena rampas harta, yahuuu !!!

    ReplyDelete
  14. wow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  15. umno gila!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  16. b n tahi lembu

    ReplyDelete
  17. Orang Kampung Nik Aziz4 March 2011 at 08:49

    woi...orang pas kelantan berlambak g pekan golok tengok tarian bogel...jgn nak hipokrit laa....

    ReplyDelete
  18. orang tua botak kat belakang tu suka la tengok pungkoq2 amoi...

    ReplyDelete
  19. Woiii, org kg Nik Aziz,
    golok tu kat kelantan ke ? org kelantan semua org pas ke ? bodo piang.

    ReplyDelete
  20. tempat ini kn bhgn MCA. so, dorg sume kn chinese, mana boleh guna helah ni untuk boom UMNO n BN secara keseluruhannya. tak pernah pn persidgn or pilihan raya UMNO buat cm ni. cuba lah matang sikit kwn2. BN ialah gabungn MCA, MIC n UMNO. so, maybe memang budaya chinese cm ni, tp bkn budaya BN. lagi satu, ok lah lagi UMNO cooperate dgn MCA n MIC utk dptkn kemerdekaan. tak mcm PAS cooperate dgn DAP utk jadi PM. gila kuasa btul!!!

    ReplyDelete
  21. Ko tak payah nak buat fitnah la...

    tu bukan BN punya ceramah, tu orang lain yang buat majlis makan malam...sebab tu ko letak 1 gambar je, tak berani ke nak letak gambar-gambar majlis tu yang lain???

    -pasepisepus-

    ReplyDelete
  22. bangangan tahapan dewaan la ko ni pasepisepus!!! ko tak nampak ke muka bapak ko besar2 kat situ??? apsal depa letak muka bapak ko kat situ??? saje nak sabotaj bapak ko ke mangkok!!??? siap nunjuk bontot kat muka bapak ko lagi tu...hahahah bapak ko suka la sebab bapak ko akan ingat bontot sampai bebila....bahlul tahyul!!!

    ReplyDelete
  23. Dah dipilih sbg orang Islam,umat terbaik menyeru amal makruf dan mencegah kemungkaran...dan diberi kuasa untuk memerintah...adakah patut...biar ahli kompenan tak faham2 budaya baik dan buruk....Bangang betul ...

    ReplyDelete
  24. Luffy,

    kalau ko dok masuk blog ni saja memang la ko jadi bangang..

    ko cuba cari tengok konsert tu anjuran sapa?? lain kali jangan bengap sangat..

    calon pas kat kerdau pun buat poster pakai crest istana tapi tak bermaksud istana sokong, setuju...

    yang ingat bontot sampai bila2 ialah Sheikhul Anwar Ibrahim Al juburi Wal liwati(Mat Sabu yang bagi nama ni...

    ReplyDelete
  25. Kalau org PAS K'tan dok pi Golok, itu dibuat secara senyap-senyap. Entah2 org kg Nik Aziz pun pi sama jugak. Begitu jugak org Umno yg dok pi Danok & Pdg Besar tapi yg gi canang 1Malaysia dan membuat pertunjukkan secara terbuka tu, jemput semua org apa hal?

    Perlukah diletakkan gambar2 lain sedangkan 1001 mcm punya gambar kesinambungan di Bagan Pinang, Tenang dah bersepah? Ketinggalan betul laaa pasepisepu nie...

    Kalau pelakon filem lucah pun masih disokong, inikan pulak tarian lucah.

    Kalau perasuah wang pun disokong, inikan pulak rasuah tarian lucah.

    ReplyDelete
  26. Dah Perdana Menteri Najib dia letak la gambar Najib, takkan la dia nak letak gambar Nik Ajiz kot, takkan pula nak letak gambar orang yang bawak Wan Azizah Kahwin lari plak??

    kalau tu event BN dia akan letak penuh bendera BN n logo-logo BN..ini NGO punya event la..


    -pasepisepus-

    ReplyDelete
  27. alah ,,, senang je ... islam suruh kita husnuzon(bersangka baik)..
    jadi kita selesaikan masalah dengan bersangka baik,...
    "mereka tu kafir".... kerja kita mengislamkan mereka,dan menghalang daripada mereka(beeee &) memurtadkan org lain.....

    ReplyDelete
  28. Org2 Umngok yg komen kt atas tu org yg sama jgk tu...tak payah la nak tunjuk yg kamu tu ramai...buang masa jer balas komen org Umngok.bagi tau yg betul pun dia ttp sokong UMNGOKBODOPIANG jgk!!!!

    ReplyDelete
  29. Sebaiknama

    Dalam dunia ni ada dua, baik dan jahat.lu pikir la sendiri yang mana baik dan yang mana jahat.di akhirat ada dua, syurga dan neraka.jalan ke syurga adalah jalan yang menegakkan agama ISLAM (bukan bangsa MELAYU).

    ReplyDelete
  30. dulu kini selamanya bangang4 March 2011 at 15:08

    pasepisepus = nk mampus. Tepampang gambar bapak ko besar2 lg x ngaku BN pya event. Ada hati ngaku NGO plak. Mana ada bai..tu suma duit BN yg rampas rakyat pya event tp takut berselindung nk letak logo BN @ UMNO. Geng2 BN ni mmg jenis x dk t***r.

    ReplyDelete
  31. - ''kalau tu event BN dia akan letak penuh bendera BN n logo-logo BN..ini NGO punya event la..'' -pasepisepus 4 MAC 11.11 a.m.

    WOI PASEPISEPUS.KO TGK TUL2 GAMBAR KAT ATAS TU. SEBELAH KANAN KEPALA NAJIB ADE AYAT RAKYAT DIDAHULUKAN PENCAPAIAN DIUTAMAKAN NGAN LAMBANG 1 M'SIA.SAH2 PROGRAM BN.
    LAGI 1 KO CAKAP NGO PUNYA EVENT.KO PAHAM X AMENDE TU NGO.NGO TU NON-
    GOVERNMENTAL ORGANIZATION.KO PAHAM KE AMENDE TU TAKUT KO PEMBELA UMNO,PEJUANG MELAYU NO 1 KAT DUNIA LA KONONNYER KANG TAK PAHAM BAHASA INGGERIS.NAME PUN United Malays National Organization TAKKAN BAHASA INGGERIS PUN X PAHAM.DALAM BAHASA MELAYUnyer BADAN BUKAN KERAJAAN.KALAU NAK MAKSUD DALAM BAHASA CINA KO TANYE SENDIRI LA SOI LEK THE P0RN STAR TUH
    LAEN KALI NAK BG PNDPT PKIR LA DULU DER BIAR ADE ISI...TERIMA JE LA YG BN NGAN MAKSIAT X DPT DIPISAHKAN.

    -bNGOk- BN BONGOK DULU,KINI, SELAMENYER. NGO GAK TU.HEHE...

    ReplyDelete
  32. kalo sukar perbincangan pakai anon, buat pe ko enable anon commenting? bengong tol

    ReplyDelete
  33. ni r faktor2 nak suh data tsunami(bala)

    ReplyDelete
  34. walau menang prk,tak berkat kalau halal haram diketepikan

    ReplyDelete
  35. politik itu untuk memimpin rakyat dan negara,
    bukan memecah belahkan rakyat mcm yang berlaku dekat atas.

    dulu masing2 dah belajar
    " pemimpin wajib dipatuhi selagi ia benar di sisi syarak"
    *kalau tak ingat, tengok2 la balik buku budak2 sekolah*

    memang kita perlu menegakkan islam, yang mana saya yakin semua yang komen2 tadi orang islam, kalau ada non- muslim yang baca komen2 anda, bukahkah itu memberi persepsi negatif tentang akhlak islam?

    bercakap mengenai melayu, anda semua juga melayu. jangan sampai satu hari nanti, orang melayu hilang status quo disebabkan orang melayu kita berpecah kerana politik. sebab kita semua adalah penggerak negara.

    p/s# tolong jangan melemahkan bangsa kita sendiri.

    kalau dulu, pandangan politik hanya diri snediri yang tahu. kenapa kini tidak lagi?

    dan kalian yang dihormati yang menjadi tulang belakang negara, ingatlah YANG BENAR TETAP BENAR.

    ketepikan politik anda untuk fikirkan yang mana benar.dan juga, kita sebagai rakyat tidak boleh asyik menyalahkan pemimpin.sama ada kerajaan atau pun pembangkang, dua2 penting untuk memajukan negara.

    halal haram dalam semua aspek kehidupan memang penting untuk dititikberatkan yang mana, saya berbanga dengan kalian semua.

    * yang pasti, jangan saling menunding jari kepada yang lain. mungkin benar dan mungkin jika salah.fikir guys, fikir ~_^ (nice to read u all punye komen)

    ReplyDelete
  36. heee geli aku baca tulisan anjing umno yang tidak dijaga baik olh bodohdin yasin menyalak tidak menggunakan deria akal yang waras.

    ReplyDelete
  37. kah...kah..org kafir ketawa tgk korang org melayu..bergaduh same sendiri...huhu..

    ReplyDelete
  38. lantak depa la depa nak gelak ker apa...mulut depa. haha...

    ReplyDelete
  39. klu lantak depa... sonok la depa na... dpt memecah belahkan org melayu.... hang pun ketawa la sama na...

    ReplyDelete
  40. bodoh btl ler umno nie..perempuan2 jalang tu menari dpn gmbor najib plok..knpa dok kncing jer trus...

    ReplyDelete