Monday

Video Anwar Ibrahim seks dengan Maknyah Thailand pulak


Belum sempat sejuk Anwar Ibrahim diserang dengan video rakaman kononnya beliau sedang melakukan hubungan seks dengan seorang pelacur cina pada 21 Febuari lalu, kini khabarnya sebuah lagi video seks Anwar Ibrahim akan didedahkan, namun kali ini dikatakan dengan Maknyah Thailand pula.

Seorang pengirim email yang menggunakan nama Pemuda Umno menghantar Email kepada ReJaM mendakwa dirinya memiliki video sahih Anwar Ibrahim sedang melakukan hubungan seks dengan Maknyah thailand. Malah pengirim email ini mencabar agar ReJaM menyiarkan email yang dihantarnya kepada umum.

Di bawah ini screenshot email yang ReJaM perolehi. Korang boleh baca sendiri.

Diserang dengan dakwaan seks lelaki sudah, perempuan pun sudah, kali ini Anwar Ibrahim bakal diserang dengan dakwaan seks dengan Mak Nyah pula. Satu-satunya ahli politik yang diserang dengan tuduhan seks lengkap semua jantina, dari Lelaki, wanita sampai ke maknyah. Mungkin pada Pilihan Raya Umum, Anwar bakal dituduh melakukan seks dengan binatang pula!

Nampaknya, Anwar semakin teruk diserang oleh parti lawan menjelang Pilihanraya Umum Negeri Sarawak. Sedih juga lihat Datuk Seri Anwar diserang tanpa henti bertubi-tubi dari pihak lawan politiknya.

ReJaM© "Sama-sama kita nantikan video yang bakal didedahkan oleh Pemuda Umno..."


Update 21:13 : Selepas lebih 2 jam tunggu pengirim yang menggunakan nama pemuda umno masih lagi tidak siap meng "upload" videonya he he he... tak siap lagi edit kot...

165 comments

Nih sbb takut kat Anwar ni, dah tau Anwar semaking power

kalo masok video tuh jgn delete plak!!! nk try tgk gak

bila keluar video seks anuar ibrahim dgan binatang kau keluar kn jugak ye...gila3....

parah2..macam2 weh...
kita nantikan pula balasan dariNya
kpda org yg suka tuduh-mnuduh nih... hehe

usaha menggaibkan sesama muslim...BRAVO! TAHNIAH!

kepala umno ini penuh dengan seks sebab itu boleh fikir cara2 nak aib orang melalui seks.

gila benar umno,
tak takut langsung cerita lepas mati.

Tuhan aje yang tawu ape yg hamba2NYA buat.. tak payah la nak tuduh2 org buat salah.. cuba check diri sendiri tu.. kalau dia salah pun, urusan dia dengan tuhan..

lame sgt nk ko nk upload ni pemudaumno?
kasi fast skit la..


-pemuda pkr-

kah kah kah... bro, upload bro... gua pon nak tgk... rakyat malaysia tengah sangap nak tgk video sex anwar ibrahim...

mana video nya?

wow... naper x bgi je trus kat Presiden UMNO ker... senang digunakan utk kempen2 PRU nnti... aku jamin... kalau dpt trus ke Presiden UMNO... gerenti, setakat ketua cawangan/bahagian mesti dalam tangan la... hahahahahahahaha

video babi ronggeng dgn anjing ade.....ko nak tak

dah tunjuk dah email..hahahha.. mana vid nye?40 minit 60mb je?kompom apepun tak nampak.. kenapa ek tunjuk email nie?kenapa perlu sahut cabaran?patutunya mintak la dia bagi dlu vid..camne kalau die tak bagi?takde untungnya pun..

latest entry di blog khalis : terknik mengelak dari bercakap dengan orang yang kita tidak mahu

Mungkin pada Pilihan Raya Umum, Anwar bakal dituduh melakukan seks dengan binatang pula!



Kalau tak jadi jugak dia kata Anwar buat sex dengan tunggul kayu pulak.

Baik2 bro...
Nanti ada pulak yang datang minta PASWED...wakakaka!!

kerana tak nak digelar sbg blogger yg tk berprinsip n bebas, rejam sanggup siarkan emel yg blum tentu kebenarannya..

"Wahai orang-orang yang beriman! Jika datang kepadamu seorang yang fasiq membawa satu berita (penting) maka periksalah (berita itu) dengan teliti (jangan terus percaya), agar kamu tidak menimpakan suatu musibah kepada satu kaum tanpa mengetahui keadaannya yang menyebabkan kamu menyesal atas perbuatanmu itu" (al-Hujurat 18)

tapi heran gak... apa jadi ngan kes saiful??... susah sangat ker nak sabitkan nuar ni??...

tetiba kuar citer ni lak... hahahahahaha

perlu ker sume nie? hanye takutkn 1 manusia...mcm2 fitnah n andaian dilepaskn? perlu ker? wat pencinta BN,klu anwar dipenjarakan skalipn...dakwat pangkah dari kami pemuda malaysia tetap xkn dicalit ke kotak BN...smoga kite insaf dgn amalan tuduh menuduh,fitnah memfitnah ini...sekian...my 2cents comments :)

tapi 1 yg mangkok2 BN/UMNO ni masih x sedar... samada nuar ada atau x ker... perjuangan PR sbb rakyat... bukan nuar... tapi perjuangan BN/UMNO semata2 nak jatuhkan nuar... ni suma org sedar

kahkahkah...semakin lama semakin bangang juak2 UMNO nie,orang macam nie nak harapkan memerintah negara?agak-agak la kalo nak fitnah pun,kalau dah melampau sangat camni,makin ,menyampah lagi ada la,silap2 ada juak2 umno yang malu ngaku jadi ahli umno,xpe bro PR,mereka semakin terdesak kerana mereka rase terasak dengan kebenaran,bak cacing kepanasan...

DS Anwar Ibrahim....seorang lelaki pemimpin melayu gagah perkasa. kehebatan sex nya sungguh luarbiasa. seharusnya menjadi idola kepada kita semua kerana kehebatan sexnya.

pemimpin yg patut disanjung dan patut dipelajari ilmu dan petua2 beliau dalam kemampuan sexnya. telah terpenjara namun masih kuat mengalahkan mereka yg duduk di Putrajaya.

beliau telah berjasa kepada org melayu dan menyelamatkan maruah lelaki2 melayu yg dipandang enteng oleh pompuan2 bohsia apabila dibandingkan dgn lelaki negro yg dipuja sesetengah mereka kerana kehebatan kelelakian nya.

dan diatas kehebatan beliau itu, maka telah dicemburui oleh musuh2 politiknya dari Parti Melayu Lemah Shahwat bersongkok tinggi tetapi kosong isi songkok tersebut.

kita berharap DS Anwar akan menulis sebuah buku petua melayu sejati bagi mengalahkan buku terkenal Permata Yang Hilang bagi kebahagiaan kaum lelaki di negara ini.

Tunggukan buku 'Petua Lelaki Perkasa' oleh DS Anwar Ibrahim yg akan dapat mengenepikan sama sekali buku tulisan seorang tua pesakit mental yang berceloteh tanpa haluan akal fikiran bertajuk 'Orang Sasau Duduk Di Rumah'.

Sila buat tempahan buku hebat DS Anwar sekarang sebelum buku itu di ISA kan.

Maaf satira sikit hihihihih.

aku letih menunggu dah neh.. nak video je neh..

mn videonya??

video please..mau siasat ni betul ke tk...wakakaakaaaa

-abumalam

KAHHKAHKAHKAH ADOHAAII CERIA SUNGGUH PETANG NI DENGAN LAWAK BANGANG LAGI BANGKAI PEMUDA UMNO NI..DEYY MANA DIA 'WIDIO SAHIH' KO TU KAHKAHKAH ADEII PENAT...BUBAR JE DUN SRAWAK TERUS ADA 'WIDIO' NANTI PRU13 APA LA NAK MUNCUL YE KAHKAHKAHKAHHHHH

aku dok tunggu2 mane plak gambar rosmah letop video altantuya...

mane pergi gmbar tu...?

isteri rosmah simpan ke? or suami najib bako?

kebabommmmmM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hebat x hebat manusia yg bernama Anwar Ibrahim.....depan belakang atas bawah, semua kena hentam terok..

InsyaALLAH...Anwar akan jadi PM Malaysia yg ke-6...

ini teknik terbaik untuk attack DSAI
kes nye mesti abnormal. liwat, ni pulak dgn maknyah.
malulah pemimpin tertinggi dok diam je memalukan bangsa melayu
yg terkenal dgn dadah, zina, liwat dan penderaan fizikal dan mental.
MELUAT NAK DENGAR SEMUA NIH.

ahmad ikhwan muftahuddin delete 21 March 2011 at 20:41

fitnah dajjal..bersabarlah..berserah pada Allah..tetpkn hati n mohon petunjuk seluruhnya..mohon klu kita bleh buat solat hajat ramai2 serentak kat seluruh negara..biar pihak2 ni gerun n sedar kesilapan mereka

hehe..klakar r...jgn pas ni kuar anwar wt seks ngn pengkid dh ler..hhhahahaha

malaysian bangang delete 21 March 2011 at 20:47

same je dua2 maen fitnah.. si puak sana tuduh2 rosmah bunuh altantuya tp xkemuka bukti.. kt belah bn lak tuduh anwar mcm2.. tak ke bongoknye!! yg lg bongok ialah org yg percaya kt dua2 ni tnpa siasat sndri pastu maen kutuk2 org kononya org yg die skong tu xbrsalah.. ntah pape je..

Alhamdulillah,ini satu lg ujian.kita jgn mlenting...kita tgok kuasa Allah pd org yg byak wat finah...Allah Maha Berkuasa di atas sgala alam cakrawala.Dia melihat segala apa yg ada d dlm isi bumi ini.

kah kah kah.. belum dapat tengok video lagi, anwar dah bley comment macam macam.. pelik kan..

memang anwar kaki spin!! kah kah kah.. btw, good try bro..

Err.. tuduh Rosmah tak de bukti.. tapi rakaman video anwar dah keluar!! so, nak bukti macam mana lagi???

Sudah sudah la tuh, wahai pentegar anwar, kembali kepada pemikiran yang rasional sikit.. kamu dah kalah. kembali ke pangkal jalan!

Pelik la kenapa ada lagi manusia2 yang ada akal fikiran ni bleh sokong Anwar tu lagi ek..??
Dah nampak2...kalau dia tak bersalah..terus je bagi DNA...
SYa ni peminat CSI NY...VEGAS...MIAMI..
Memang selalunya orang yang betul2 tak nak bg DNA tu la orang yang salah...
Ni video plak..!! Dah clear2..nmpk muka..nmpk badan dgr suara...takkan leh jadi orang lain plak kot..????
Orang yang Majoring IT...bljr Multimedia bertahun2..tak pandai lagi nak tuka muka dlm video dgn org lain tnpa cacat cela....
Takper lah..wait n see la...
HUkum dunia mmg kadang2 mmg boleh lari2...
Hukum dariNya..sendiri mau ingat la... :)
Betul mmg..dah penat tgk kat TV kes Anwar ni tak setel2...tangguh2...
sedara mara Karpal meninggal pun tangguh lagi..huhu....
Tlg la setelkan cepat...RAKYAT MALAYSIA ni mmg dah MUAK la sgt2....

Apa lancau Misznina nih masuk tiba2 x bg salam. X tau hujung pangkal terus nak terjah. Berbuih dah bgtau, DNA lama ada kenapa x guna. Cam laha la sorang2 nih.

Sham, Shah Alam

Nantikan video Anwar Seks dgn binatang pulak, yg bakal diedit oleh pengirim yg menggunakan nama Pemuda Umno kah kah kah....
Dua Jam upload tak siap-siap...

ni org(Misznina) ada akal ke tidak ak pun tak tahu la...dia ni ckp guna apa ek?DNA liwat 1 masih blh guna, knp nak sibuk DNA baru pulak?kata tgk CSI, kn ke DNA tu tak berubah? so blh guna yg lame klu nak buktikn lelaki Y ke x ke z ke...adusss..video yg ang ckp tu betul ke wajah yg same? dlm dunia ni ada 7 wajah seiras kan..bg la link nak tgk gak..^^

dua-dua belah pihak sama je....saling menfitnah...hapuskan mereka dri arena politik msia...

-gingertu---

CSI ayah die...tu CSI pon kire menipu je kejenye...ko je pecaya mcm bangang Misznina woi!!..pemudaumno ni pun bahlul ke ape?kata nak upload..konfem pki dailup lagi nih...lembap punye pemudaumno...

sekali baca email tu dah tau spam punya mesej, keje bebudak scamer umnok yg kaki porno

aku penyokong bn.. tp mulai sekarang tak lg... aku tak sanggup berkongsi dosa dengan fitnah2 melampau ne... aku percaya liwat2,,timbul pula kes ne membuatkan aku sedar kesemuanya fitnah belaka... maafkan aku dan keluargaku

minta maaf..
saya mewakili pemuda umno ingin minta maaf..
video tak bleh upload.. berukband kene potong..
bos besar belum masukkan duit kerja jadi pencacai.. sorry.. wakakaka

Pak Ngah tak sokong pun anwar....Pak ngah sokong parti yg menegakkan Islam....Parti Kebangkitan Rakyat..... ada dak?

semakin lama semakin menjadi-jadi fitnah yg dilemparkan ke DSAI. dan semakin lama rakyat semakin muak dengan semua ini.taktik lama kembali digunakan..aku rase orang Umno ni sume mmg suke buat fitnah pasal seks je.

hahahhaaa..alasan mmg kelassssssssssssss..:)

Fail besar... Pakai streka... bukan streamyx... tak pun dia pakai dail up lagi kot...

Jenuh aku refresh dari tadi... mana???

weh faizul.. tak yah tunggu la.. beruk band dia dah kene potong.. nak p CC pun duit tak ada.. gaji tak masyuk lagi tuh.. sian dia.. kalau die bagi no fon die nak gak aku sedekah barang singgit dua..

Yang jelasnya korang yang kemaruk nak tengok video tu....syabas pemuda UMNO kamu ternyata berjaya menunjukkan betapa ketagih seks puak-puak PKR yang tak menggunakan otak.....umpama anjing diumpan dengan tulang atau najis sekadar dengar panggilan dah tak sabar-sabar nak mentedarah...itulah perangai PKR mangkuk

kah..kah..kah..

ader sampah lak yang menyahut mempertahankan fitnah dari orang yang munafik.. SAMPAH..

Sampah...????? Kami dah buktikan di KERDAU bahawa PAS & PKR lah sampah yang hanya layak dapat 43 undi ajer kat tempat aku....Itupun pengundi tua-tua nak mampus tak sedar diri menuduh orang lain MUNAFIK dan KAFIR yang tinggal...semoga dihapuskan 100% penganut PR ini dari tempat aku....Kalau tengok yang berdiri kat belakang ANWAR sekarang ialah INDIA dan CINA yang bercita-cita besar nak berkuasa dengan menunggang KUDA PKR dan PAS

Mangkuk Anon 10:57

Ko pun sama gak. Kalau tak kenapa ko layari blog nih? Wakakak.....

Alhamdulillah dapat 43 undi kalau nak kira dengan segala jentera kerajaan termasuk tv ngan badan2 awam. aku ingat tak ada undi langsung.. so ternyata kor ni memang SAMPAH.. aku cakap pasal si munafik yang berjanji nak bagi video tuh.. kor laks cakap bende lain.. munafik..

Kalaupun DSAI buat kerja2 camtu,Hukuman yg akan di
terimanya Tak Selesai Setakat Di Dunia Saja.
Diakhirat akan dihisab semula.

Kalaupn DSAI Di Fitnah Sebegini rupa,Si Pembuat Fitnah tu,Didunia Mungkin akan Terlepas,Nantikan
Apabila DiHadapan Khadi Rabbul Jalil Nanti,
Terima lah Azabnya.

Bagi Kita Yg Tak terlibat,Janganlah Terlalu Ber
Emosi sangat,Takt Nanti Kita Pun Turut Sama Ter
Libat Dgn.Si Pembuat Fitnah Dan Turut Sama Menerima Azab Seksa Di Akhirat Kelak.
Wallahualam...

BN Menang Di KERDAU,Hang Dapat APA???

Anon 21 Mac 2011 10:57 PM tak paham sarkastik kahkah

Itu Hali Undi Mali Punya Jam,Kita Olang Di Merlimau Tak Banyak Minta,Tapi Dia Olang Banyak Kasi wooo.
Sikalang Olang Salawak Pun Manyak Syok woo,Sulah Lapat Macam2 yg Diaolang Belum Minta,Manyak Lajib Lazak Janji Mau Kasi Lagi.Olang Salawak Patut Minta Itu Kilang Nu ke liar Bikin Juga Sana.
Kelajaan BN Kencing Tala Munyi Punya Wooo.

haha semua kena tipu. budak ni sengaja nak rosakkan nama pemuda umno

Macam mana orang tua umur 63 boleh tahan pancut 2 kali? Lepas itu ada tenaga balik ke Malaysia, jumpa dengan isteri until menghadiri mahkamah pada 22 Feb 2011.

http://www.e-invest.com.my/index.php?option=com_content&view=article&id=8747:msia-anuar-sodomy-ii-third-day-of-questioning-for-chemist&catid=50:news--msia--spore-news&Itemid=107

mana video nya???
lembab btol PC pemuda umno ni..nk upload pn lambat..
bodoh btol la..
lama dah tunggu ni..
buat press confrence tros la nnt ade kalau dah upload video tu..
panggil PERKASA/PERKIDA/seme2 la..
pastu demonstrasi wajib kene buat..jgn lupa ya PEKIDA/PERKASA/PEMUDA UMNO

saya dari kuantan phg..

UMNO tak bagi dia duit nak beli komputer canggih untuk upload video. mungkin kalau dia fitnah DSAI meliwatnya, mungkin dia akan dapat duit saku lebih untuk beli laptop baruuuuuuuuuu dan canggih..... kahkahkahkahkah,,,,,,,,

tanda kiamat sudah dekat

aku pening dah dgn puak2 ni, bila lagi nak taubat gi2 dengar la ratek dari dok cara hal orge, bila... nak insaf ni...?

Gua minta Pu3,wanita apco, perkosa,gaps buat demo supaya Carcosa SN buat blue show lagi.Kenakan tiket,kayo Datuk T

Kalau Allah tak izinkan takkanlah bleh kecoh Anwar meliwat dan seumpamanya.. Mmg dari Mckk dulu dia ni homoseks. Bukan nk jatuhkan nama mc. Sorry mcoba friends.Aku terpaksa buka citer. Tp apa-apa pun, hanya Allah S.w.t yang MAHA Mengetahui.

'Kalau Allah tak izinkan takkanlah bleh kecoh Anwar meliwat dan seumpamanya'

satu lagi sampah datang.. cakap tanpa bukti dah fakta.. kor tak nak PK laks kenapa Allah benarkan Palestin kene jajah.. kor tak nak PK laks kenapa Kaabah runtuh dulu. kor tak nak PK laks apa tu ISLAM.. kor tak nak PK kenapa dalam IC kor tulis ISLAM..jangan ISLAM keturunan sudah.. kalau ada bukti keluarkan.. jangan baling batu sembunyi tangan.. anuar tu kaki liwat ker tak ada masalah ngan aku.. tapi tunjuk la bukti..

Kalau Allah tak izinkan takkanlah bleh kecoh Anwar meliwat dan seumpamanya.. Mmg dari Mckk dulu dia ni homoseks. Bukan nk jatuhkan nama mc. Sorry mcoba friends.Aku terpaksa buka citer. Tp apa-apa pun, hanya Allah S.w.t yang MAHA Mengetahui.

hahahahaahahahahahahahhaahahahahahahaha

boleh email kat aku tak???
aku nak tgok gak...

luffy306@gmail.com

aku penegak kebenaran....

dah dekat pukul 4dah.. mana video nye? pemuda umno bikin malu ler..

Kalau ada video Anwar main dengan Rosmah, UMNO nak kecoh tak?

Lagi best, kalau video Anwar sondol bontot Najib... UMNO riuh tak?

B-end cari makan dengan industri porno! memang sah ramai betul pekerja seks,dari menteri pervert,porn star, porn producer..gila beb! hancur msia di buatnya!..

Ayuh rakyat msia semua kalau anda sayangkan tanahair kita! kita harus bangkit,tentang dan hancurkan sistem dajal b-end!! lets take down b-end regime!

Tanpa Nama 2:04a.m., guemau tanya, kalo Anwar mckk duluu dah kaki sondol, then tell me, SAPA yang lantik dia sampai jadik menteri kewangan, n sampai jadik PEMANGKU PM dulu? PKR ke? PAS ke?

hadeyhh... jolok lubang idong sendirik ye cik abe?

Hancur jugak Malaysia tak lama lg dek gempa bumi, tsunami.........

Kiamat semakin Hampir.

Lepas diorang buat video "Anwar dengan Binatang", aku gerenti akan ada video seks "Anwar dengan Alien".

Kahkahkah....

Mangkuk punya UMNGOK, dah takde keje lain ke nak buat.

Salam. marilah kita gunakan sejata kita yg paling berkesan ke atas pembuat & penyebar fitnah ini. senjata itu ialah DOA kita kpd Allah. marilah kita berdoa semoga Allah melaknat ke atas orang2 yg suka membuat & menyebar fitnah2 ini....amin...

lepas anwar dengan makyah..,pasni anwar ngan pengkid lak..,pastu nga kayu lak last skali kot ngan alien pas ufo turn kt malaysia..hehehe

Lawak sungguh hang pa ni..

hangpa pakat sama2 hangpa. mula2 dia mai komen provok.

kalau orang yang dok ikut blog milo suam ni memang perasan yang pemudaumnon9 tu punya komen style provoke dan maki hamun. Pastu dalam emel tu ayat dia puji pulak milo suam...

hahaha. lawak sungguh hangpa ni buat cerita..



-pasepisepus-

marilah berbaik-baik delete 22 March 2011 at 09:49

Wahai orang-orang yang beriman! Jauhilah kebanyakan dari sangkaan (supaya kamu tidak menyangka sangkaan yang dilarang) kerana sesungguhnya sebahagian dari sangkaan itu adalah dosa; dan janganlah kamu mengintip atau mencari-cari kesalahan dan keaiban orang; dan janganlah setengah kamu mengumpat setengahnya yang lain. Adakah seseorang dari kamu suka memakan daging saudaranya yang telah mati? (Jika demikian keadaan mengumpat) maka sudah tentu kamu jijik kepadanya. (Oleh itu, patuhilah larangan-larangan yang tersebut) dan bertaqwalah kamu kepada Allah; sesungguhnya Allah Penerima taubat, lagi Maha mengasihani. (Al-Hujuraat 49:12)

jaka: klu buku tu aku nak booking satu

Antara perut anwar dan najisb...perut sapa lagi boroi:

A. Anwar
B. Najisb
C. Soi Lek
D. Sami Velu
E. Semua di atas

perut rosmah FLOM....wakakakakaka...

pemuda umno pondan
bolih upload muka hang pasai aku nak copy.
esok hang bolih tengok muka hang tengah kongkek berok tua.
antara baghal dan pemuda umno siapa yang cerdik.
tentu baghal

Lepas "Anwar dgn Alien" kuar "Anwar dgn Predator" plak... Hahahaha nasib baik aku xsempat register jadi ahli.... Tahun ini... kalo PRU tahun ni lah kan, kalo tahun depan tahun depan lah... Akan ku "X"kan pada bulan yg mengambang....

knape x tyg kt rtm ke, media prima ke..bru ok..buat tyngan umum..knape? xbrani..knape pggl wartawan je? knape x pggl pakar yg boleh sahkan video 2 palsu ke x?knape, x brani, takut bocor semua rahsia/plan umno..knape tggu sminggu bru nk sebar? knape x haritu terus? hari ini ke,knape? berani kerana benar takut krna salah..pkir2kan lah..

yg aku herannye, mcm mane dia bleh nampak pulak kononnya 2 anwar pancut dalam? hebat2 konspirasi..dunia akhir zaman..dh sah2 pemuda umno ni lancap mase tgk video ni..hahahahaha

Keh keh keh keh... Dari emel ni aku percaya ni kerja juak-juak Al-Juburi jugak... Dah terdesak, dia gunakan nama Pemuda UMNO, kononnya ada video tsb... Persoalan kenapa dia guna saluran blog Milo Suam yang suam-suam kuku ni? Kenapa tak guna saluran blog Parpukari? Gerakan Anti-PKR? Kenapa dia tak guna saluran UMB (Unit Media Baru) jika dia ni benar-benar Pemuda UMNO? Kenapa perlu highlight nama dia sebagai Pemuda UMNO? Itulah taktik juak-juak Al-Juburi... Reverse Psychology... Bila video tsb takde, maka nama Pemuda UMNO yang akan kotor kerana melemparkan fitnah... Aku baca screenshot emel ni je pun aku dah was-was... Korang percaya?? Aku tak percaya langsung emel ni... Tapi kewujudan dan kesahihan video tsb, wallahua'lam. Aku tak tgk lg, dan sedang menanti ianya keluar...

al juburi tu sapa???? Bontot@juboq emak hang kot....


uweekkkk haktuih!!!

Sian pemuda Umno nih, pilih jalan ke neraka..siann...

mana perginya keadilan??? bahan lucah pon boleh jadi bahan ugutan..polis x bertindak pada datuk T k?? x kan dok diam je..http://www.new-er.biz/index.php?ac=111

gua org muda. gua x sokong anwar pun. gua pangkah parti, pemimpin yg pejuangannya hanya utk agama & rakyat. oleh sbb itu gua amik keputusan utk sokong pakatan rakyat utk PRU13 nanti. penyokong bn suka ckp x guna fakta & meka sndiri tunjuk yg meka ni xde otak. BN parti munafik. sbb tu sampai skarg meka x brani nak umum malaysia ni negara islam kpd dunia! nama je melayu beragama islam tp jahil. rasuah, judi, pelacuran dhalalkan. tanpa kita sedar, da ramai umat islam kat malaysia ni da murtad klu agama diambil sebagai ukuran. wlwbagaimanapun, bukan semua org umno mcm meka yg sk wat amalan syaitan ni. cuma meka yg ada kepentingan je.. gua ada satu soalan, apa jd dgn ketua umno gombak??? 1 malaysia 2 melayu! memalukan melayu.. bangsa lain dok gelakkan kita je tgk melayu berperang sama sendiri.. subahanallah.

Lan Chau Loo berkata...
BN Menang Di KERDAU,Hang Dapat APA???
_____________________________________

JAKA jawab :

kalau lancau ni dah potong lancau (masuk islam) sudah tentu anda tau bahawa menegakkan kebenaran, membela org dizalimi, cenderung hati pada org zalim, fitnah dan semua itu ada kira2 disisi Allah dan balasannya tetap ada.

tidak sia2.

setakat Kerdau tu hanyalah umpama tahi kerbau dibanding dengan akhirat.

anyway...Kerdau masih banyak Kerbau...sebab itu umngok menang...

امنودان باريسن ناشيونل ماكين لمه دان فوفوس

hurmmm.. mcm2 hal dlm dunia politik hari ni, kita sebagai melayu sepatutnya bersatu padu bukan nyer saling fitnah memfitnah

pendapat aku ;
korang pun duk mengata sana sini...BN kurang ajor ler...PKR teraniaya la...tapi korang pun tak tahu hakikatnya...kadang kadang rasa anuwar tu teraniaya...tapi kita tak tahu yang sebetulnya...kalaulah betul dia nie suka main ngan laki ( nauzubillah )...takkan kita nak marah hakikat...sebab benda tu wujud...sekeliling kita pun ada..tak semestinya dia pemimpin...
aku nengok air muka isteri anuwar..macam serba salah..tapi sebab suami...dia nak jaga air muka...kadang2 kesian nengok bini dia...baik ko g kat PAS jer...baru ler rasa selamat...tq

Kecewa Sangat dengan politik negara kita sekarang ini, penuh dengan bermacam kisah, drama dan fitnah.. Kemana kah hilangnya semangat bersatu padu kaum melayu kita kini.. x habis2 dengan fitnah yg mengaibkan org.Sepatutnya PK camner nak bantu rakyat bukan sibuk untuk jatuhkan orang..

Yang menyebarkan cerita ini, KOMPOM dah kuat dan cukup amal ibadat dia.. so nantikan aje balasan dari Allah di atas segala yg telah dilakukan..May Allah Bless u!!!

ini bukan soal anwar bersalah atau tidak.

ini soal akhlak menangani kes jenayah sex mengikut adab islam.

ini soal double standard pemerintah yg berat sebelah, menggunakan kuasa dan semua media utk memburukkan musuh politik tanpa keadilan.

kalau pun PR menang negara akan dikuasai org asing
kalau pun anwar agen CIA
kalau pun anwar bersalah kerana isu IMF

menghukum anwar dng menyebar fitnah yg bersiri-siri bukan caranya.

ini juga tektik memecahbelahkan anwar(PR) daripada PAS dan DAP.

Nabi saw pun melarang umat islam mencerca seorg perempuan yg telah menjalani hukuman hudud kerana berzina kerana kata Baginda saw perempuan itu telah bersih di sisi Allah.

ini bukan semata2 soal undang2 dan benar salah. ini membabitkan soal akhlak dan adab dalam islam.

ingatlah selepas Rasulullah saw wafat, ada sahabat dan umat islam yg murtad. itu zaman sejurus selepas Rasulullah saw tu !!! apatah lagi dizaman kita ini. zaman dunia dikuasai dajjal dan fitnah.

KALAU IBLIS TIDAK DAPAT MENGHALANG DARIPADA KITA MELAKUKAN KEBAIKAN, DIA AKAN TIMBULKAN KERAGUAN DAN WAS2.

BERHATI2 DGN FITNAH YG MENJERUMUSKAN JIKA PEGANGAN TIDAK KUAT.

Nampak sangat tak logiknya emel ni..kenapa pengirim nak letak nama "pemudaumnon9"??..ini nampak sgt nak memburukkan UMNO..tolonglah MILOSUAM orang yg ada akal boleh fikir la benda camni..try again next time!!!!!!

@Harimau Malaya
Aku setuju dgn hang.

Sikit2 nak libatkan UMNO,BN.Sedangkan ini kes individu si Anwar tuh.Apakene mengena lak nak kaitkan dgn politik.Nak kutuk Saiful kutuk jelah.Nak kutuk Dato' T kutuk jelah apehal nak kaitkan dgn politik UMNO,BN? Masuk mahkamah bicara hal Anwar dgn si polan2 ni bukan dgn UMNO,BN ada paham ka?

JAKA si AnuWar tu pulak fitnah Najib rancang pembunuhan AlTantuya tanpa bukti kukuh itu lagi la fitnah jahat.......Anuar promote pluralism dalam agama, kalimah Allah di halalkan untuk agama2 lain, masa TBH mati, Anuar rukuk ikut budaya agama lain....apa cerita, pemimpin macam ni ka hangpa sanjung2 mcm ni ka nak dijadikan contoh...

Anwar liwat saiful sudah, anwar kongkek amoi sudah, anwar tibai maknyah sudah, lepaih ni akan keluaq video anwar kongkek rosmah, shahrizat, masitah dan semua bini pemimpin UMNO.Jadi macam tu kalu semua puakx UMNO ni akan terkedu.

kala buat email sendiri hantar sendiri kejadahnyerr..

dari nagamasakmerah .. kreadit to milo suam.

khas untuk orang islam...

Dari tahun 1998 aku ikuti perkembangan anuar... sampai sekarang,beliau ada seorang isteri yang setia dan sabar dengan segala tohmahan dan caci maki... agak2 korang la, kalau korang ni gay... bini korang lari tak ? secara logiknya.. yes.. memang lari. tapi kenapa isteri anuar tetap setia? kita tengok pulak anaknya... nurul izzah, dari kecik sampai kahwin selalu pakai tudung ( Bini Datuk *N* ada pakai tudung ? itu la pemimpin yang korang junjung dunia akhirat). kalau anuar berjaya mendidik isteri dan anaknya menjadi taat pada agama, kenapa pula dia nak jadi gay ? untuk apa dia bermati-mati pertahankan maruah anak bini mengikut ajaran islam yang sebenar ? aku tak peduli orang nak kata.. tetapi pada aku.. keikhlasan isteri dan anaknya adalah kekuatan anuar yang sebenarnya.. semoga ALLAH merahmatimu... kalau anuar bersalah, kita sama-sama doakan ALLAH tunjukkan, kalau anuar benar, kita sama-sama minta ALLAH tunjukkan... kita pun nak tahu hakikat sebenar kan ? jadi kita memaki hamun.. mari kita berkumpul buat solat hajat.. minta ALLAH tunjukkan kebenaran pada kita... kan bagus macam tu...

p/s : nak cari aku ? korang tanya je pakcik google atau pakcik yahoo... taip nagamasakmerah ... jumpa la aku... cari aku untuk solat hajat sahaja...

"Wahai orang-orang yang beriman! Jika datang kepadamu seorang yang fasiq membawa satu berita (penting) maka periksalah (berita itu) dengan teliti (jangan terus percaya), agar kamu tidak menimpakan suatu musibah kepada satu kaum tanpa mengetahui keadaannya yang menyebabkan kamu menyesal atas perbuatanmu itu" (al-Hujurat 18)

nak generate traffic punye pasal. sanggup je siarkan berita tanpa kebenaran. kununnya, sahut cabaran. pooorahcit!!!!!

allah maha kuasa,kita tunggu dan lihat je...dari insan yang bernama manusia..

aku..suka tengok puak2 umno/bn ni bawak keluaq mcm2 cerita ttg DS ANUAR. hangpa tunggu tengok jln cerita ni..tak payah komen/maki teruk2.memang depa ni bodo..kita jgn tumpang bodo sekali..ALLAH MAHA mengetahui/adil /penyanyang/bijaksana & segalanya lagi..

depa semakin tunjuk kesalahan diri sendiri.. makin tunjuk dosa2 yg depa selalu buat. tp diceritakan atas diri org lain (DS anuar). tp tak palah..bg dia cite habih dulu.kita sabar sat..tima kasih BN/umno

salam
suh ketua pembangkang tgk2 org melayu kat penang.
kedai melayu kena jahanam.itu perjuangan sebenar ker?

@MIZZNINNA @PEMUDA UMNO: BOTH OF U ARE PIECE OF SHIT!Cerita kartun CSI pn ko percaya. hanya si bodoh je percaya dgn bahan sogokkan hollywood nie! kenape ko x ckp , ko minat TRANSFORMERS,ko nk Optimus Prime jaga rumah ko?punya la bangang ko nie, x tau bezakn realiti dgn rekaan.ko ni dh banyak mkn taik hollywood!

Buat pemuda,dari gaya email ko pn , org tahu, ko nie mamat sangap! SANGAP nk glamor sampai sanggup ngaku tonton video lucah kepada umum. well sengal, pada aku ko nie kurang keje. baik ko g keje tolong indon buat rumah tu, lg mulia, dari ko buat keje haram sebagai tukang fitnah nie. ko kenal rapat ke DSAI tu sampai ko tahu sangat muka,suara die masa buat seks haram tu? @MIZZ NINA & PEMUDA, nk komen, guna otak ,guna fakta. bukan cerita kartun, bukan fitnah murahan .dont show your idiot to all human in here. malu beb P/s: saya x "BERBARIS,saya x BERPAKAT"(cIntakan Keharmonian)

aku rasa ramai tak guna logik akal yang sihat untuk berhujah....kedua-pihak tak mahu bukak mata dan telinga dan fikiran untuk mencari kebenaran.ramai ikut emosi saja tanpa mengemukakan pendapat orang yang bertamadun jauh lagi seorang yang beriman.macam bergaduh zaman budak-budak.
saya raSA sebab berlaku demikian i)rasa taksub kepada pemimpin/parti yang melampau
2)tidak boleh merasai salah dan kalah ashik nak menang walaupun dah nampak kebenaran
2) tidak mampu mengunakan akal untuk buat judgement

zam....shah alam

zam,selangor

bodonye anon 6:11
kau sokong mereka yg menghancorkan biz org melayu kat penang tu.Bagi aq pakatan rakyat tu xde function langsung.alhamdulillah perak jatuhke tgn BN.Kalo betol PR tu ade function,nape PAS n PKR langsong x berbuat ape2 dgn tindakan DAP dekat penang tu.kalo melayu sendiri membenarkan melayu dipijak bangsa asing,macam mane maw maju melayu??
bagi aku la kan,korg yg sokong PR ni sume hasil daya hasutan mak bapak yang x berpendidikan tinggi.Cube la tgk,makcik cleaner pon sokong PR.golongan professional sokong BN.Mmg dah sah penyokong PR kesemuanya tidak berpendidikan tinggi.kalo korg 100% sokong PR.jgn la nak sibuk masuk sekolah kerajaan,universiti kerajaan,hospital kerajaan,institut jantung negara yg dibangunkn oleh mahathir.Pergilah ke sekolah PR.oops,PR ade sekolah ke.oops,mak bapak korg kan x berpendidikan,mesti gaji cipot je ngan.terpaksala pegi ke sekolah kerajaan dan sebagainya.tolong la penyokong PR.Tolong tunjukkan yang korg xkan guna facility kerajaan.lepas tu korg nk maki hamun kerajaan lantak korg la

asalammualaikum semua umat islam.. say bukan nak menyebelahi mane2 pihak.. anda yakin video nie betol.. dan kalu ftnah, anda yakin fitnah nie datangnya dari UMNO semata2?? dan UNMO plak yakin sangat DS Anwar tu kaki sex?? cube saudara2 semua pikir, satu ketika dahulu, terdapat seorang calon president amerika, sangup upah penembak teepat untuk menembak di lengan kiri beliau. akhirnya beliau mendapat 38 peratus undi dari warga amerika. walaupun gagal memenagi jawatan, tetapi beliau begitu berpengaruh.. cuba saudara pikir.. adakah kemungkinan video ini di keluarkan oleh seseorang dari pihak DS Anwar yang bertujuan untuk menaikkan nama beliau dan menyalahkan kerajaan.. kita nie manusia saudara. belajar, mendengar dan berfikir.. bukan hentam saaja.. apa2 pun, selamat berjuang sahabat2 seagama denganku.. jangan terlalu taksub politik, solat dalam masjid boleh jadi 2 imam pulak..

wah hebat tul...
skang ni pihak2 tertentu kat M'sia ni dah mula ketengahkan video seks... ni menggalakkan lagi pertumbuhan pesat filem porno versi melayu... rasanya perihal kepimpinan rakyat Malaysia kini gemar menyerang peribadi lawan... tapi dah cukup bagus ke? inilah pemimpin yang kita taksubkan untuk terus menerajui negara... wah sangat hebat... saya kagum... takjub dan terkejut dengan cara kepimpinan yang hebat dengan perkara yang tidak senonoh... adakah PM kita sudah cukup baikkah? Thamby? dan lain2? ooo... saya tak pasti... xde video... tapi manalah tahu esok lusa ada plak video pemimpin pertama kita... iiisshhh harap xde la...

Free2 je si pengirim tu dapat dosa buat fitnah klu benda ni tak betol. Haihh...dunia akhir zaman...

buat aper la korang semua ni susah2 dok pikir pasal anuar dengan nyah,pompuan cina dll....biarkan je la...saper yg buat dia yg tanggung...dosa masing2 n kubur plak lain2...lagipun kita x tahu siapa yg betul n salah...hanya dia dan yg Maha Esa jer tahu...

SAYA TAHU RAKYAT MALAYSIA BEGITU PERIHATIN DENGAN ISU2 SEMASA...TAPI YG PELIK NYER KENAPA BILA TIME MENGUNDI JE MULA LAH TIMBUL MCM2 CITER.... SYUKUR PADER TUHAN KERANA TIDAK PUTUS2 MEMBERI IDEA PADA UMAT NYER SAMAADA DI UNTUK D GUNAKAN KE ARAH KEBAIKAN ATAU KEBURUKAN.... BEGINILAH NASIB NEGARA KITA KALAU TERLAMPAU RAMAI MANUSIA YG MEMPUNYAI HASAD DENGKI....BAGI YG BUAT DOSA CEOAT2 LA BERTAUBAT, SAMAADA PELAKU ATAU YG D PERLAKUKAN.....RENUNG-RENUNGKAN.....DAN SELAMAT BERAMAL....

Hentikanlah semua ini.... Kang Hitler ngamuk lagi pulak!!!!

MENGARUT... PUAK UMNO YANG CILAKE

hamsur bijan tankal

Awak check in kat Hotel jumpa CD lucah,jumpa hidden camera lepas tu paksa buka laci jumpa jam?Lepas tu awak tengok CD 2?Guna CD player yang awak bawa sendiri dari rumah?Ke memang ada CD player kat Hotel tu?Awak tak repot kat pengurus Hotel suruh check siapa yang menginap kat bilik tu sebelum awak check in?HEBAT NYA AWAK.
Kalau dalam CD tu perempuan nya bini awak, adakah awak akan buat tindakan yang sama?HEBAT NYA AWAK.

Awak tak repot kat Pengurus Hotel dan Polis,terus bawa kat tempat lain panggil kawan-kawan awak tonton video tu.Tak salah ke bawak CD lucah dan tonton CD lucah tu?HEBAT NYA AWAK
Kalau dalam CD tu perempuan nya bini awak, adakah awak akan buat tindakan yang sama?HEBAT NYA AWAK.

Lepas tu awak boleh hebahkan cerita tersebut di akhbar.Tak de kena tangkap pulak ye? HEBAT NYA AWAK
Kalau dalam CD tu perempuan nya bini awak, adakah awak akan buat tindakan yang sama?HEBAT NYA AWAK.

Agak nya tu lah sebab nya sekarang ni budak-budak sekolah pun minat sangat dengan video lucah ni kan.Tak salah apa-apa pun.Dia tu boleh bawak CD tu kehulu kehilir siap tengok ramai2 lagi.Dah tu boleh buat sidang akhbar.Kenapa kita orang tak leh lak?
Kalau dalam CD yang anak-anak awak simpan:tu perempuan nya bini awak, adakah awak akan buat tindakan yang sama?HEBAT NYA AWAK.

hebat anwar setiap kali main ajak video sekali

mane videonye nak tngok

dunia dunia . tak tau dah mana satu betul mane satu tipu. yang jahat dipandang baik . yang baik di pandang jahat . semua dah kabur. ya Allah, berilah kami petunjuk supaya kami dapat memilih pemimpin yang mulia di sisi Mu. amin

Akhir zaman nnti akn timbul ulama2 palsu. Jd, pasti ke yg korg igt baek tu la yg sepatutnye korg ikut? Klu ikut turutan berjuang dimulai dgn agama, bangsa dan seterusnya negara. Klu nk lingkupkan kene la mule dr negara, bangsa barulah agama. Negara dah disabotaj dgn mengadu domba kpd org asing, bangsa dah diperkotak-katikkan dgn bersekongkol dgn bangsa asing. Kelak agama pulak diperjudikan... mgkn dgn makhluk asing.

X tau nape la ramai yg masih bodoh percaya sehabis bulat kt berita yg bodoh tu..X abes2 nk fitnah org tu..Yg org2 keparat ni takut sgt dgn Anwar tu kenape?? Aku rasa,x abes lagi hukuman Anwar tu nnti,yg menuduh dia mati dulu.Org2 keparat tu pn byk gak skandal seks nye..yg merogol pn ade..tp xde lak nk kecoh! Mmg keparat punye org keparat!!

mana videonye nih....haha kalau ini fitnah,,,,,bersedia dengan azab tuhan yang amat pedih...kuikui..nabi pun rasa sakitnye mati..tuh nabi...yang kita nih caner plak...sembahyang pun sllu bocor....sllu tgk maksiat..nih plak wat fitnah...hehehe...sebab tuh kene banyak diam...tok pun baru nak kenal diri n kenal siapa pencipta.....hahah so tok pn tunggu video yang terhangat dipasaran tuh

salam, sedar atau tidak ramai "musuh" sebenar kita sedang ketawa terbahak2 melihat telatah kita. Saling melontar kata2 merendah2 pihak lawann sedangkan kita berkongsi agama, adakah kita lupa "tidak sempurna iman seseorang kamu sehinggalah kamu mencintai saudaramu seperti mengasihi diri sendiri"..apakan tempat bagi kita yang "tidak sempurna iman" itu?.. Politik di Malaysia dikotorkan oleh indan2 seperti kita ini...Sy percaya dalam hati kecil kita masih ada ruang untuk berkasih sayang, bersatu untuk agama, bangsa dan negara. Sy doakan agar semua kebenaran akan terbongkar dan insan yang berbohong menerima padahnya. Sy juga doakan agar BALA Allah ditangguhkan. Ingatlah apabila Bala allah turun, kita tidak TERKECUALI...

Bagi saya orang yang mengirim email ini adalah pencetus provokasi, saja nak buat gempak konon ada lagi video, gunakan nama pemudaUMNO, sesiapapun boleh buat. Maklum sajalah, kalau sebut video porno, ramai yang terus 'terang mata' tak sabar nak lihat. Padahal pengirim email sengaja nak tarik perhatian agar pembaca ProAnwar marah kat PemudaUMNO. Maka tercetuslah kontroversi yang sangat bahaya. Rasanya pengirim email ni adalah dari aliran komunis, atau yahudi yang mahu pecahkan perpaduan.

Politik ni tak tau nak cakap macam mana... Jika A n B ada... B boleh gak serang diri sendiri n buat benda tu macam A yang serang dan sebaliknya.. so kita tak tahu sapa yang betul dan sape yang salah. Yang pasti Tuhan je tau.. Jika kita dok join bercakap sama macam fitnah tak... so pandangan masing2... huhh

Sekadar berkongsi...

bape juta najib bg kat korang kutuk anwar haaaaa..... sedar lah umatku bilion dosa akan ko trima bila org membaca nyee...eeeee sanggup ker tanggug dosa

tanpa nama 29 Mac 2011 1:52 AM

beb.. lu terencat ke ape?? yg lu dok tanye makcik cleaner yg dok kat bandar apehal?? confirm la dia sokong PR coz dia alert psl isu semasa.. dia makcik urban tu beb.. try lu tanye lak makcik jual nc lemak kat ceruk kg tu.. dia sokong ape??? hahaha.. golongan professional mane yg lu ckp sokong BN?? hek eleh.. setakat 2-3 kerat tak yah kot.. camni la beb.. lu xyh bising2.. lu pi la main jauh2.. boleh????

pemuda umno memang camtu..bohong aje lebih..katqa nak bagi video..hapa pun tarak..tak habih2 nak bohong orang ramai...

bila la aku buleh bahang jubor rosmah.....

segalanya.mungkin delete 6 April 2011 at 01:09

salam..

renungilah maksud petikan ayat 53 hingga ayat 60 dari Surah Ar-Ruum ini, mudah2an kebanyakkan antara kita di sini mendapat petunjuk dan hidayah dariNya..

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang...

53 : Dan kamu skali2 tdak akn dpt mmberi ptunjuk kpd org2 yg buta (matahatinya) dr ksesatannya. Dan kamu tdak dpt mmprdengarkn (ptunjuk Tuhan) mlainkn kpd org2 yg beriman dgn ayt2 Kami, mreka itulah org2 yg brserah diri (kpd Kami);

54 : Allah, Dialah yg mnciptakn kamu dr keadaan lemah, kmudian Dia mnjadikn (kamu) ssudah keadaan lemah itu mnjd kuat, kmudian Dia mnjadikn (kamu) ssudah kuat itu lemah (kembali) dan beruban. Dia mnciptakn apa yg dkhendakiNya dan Dialah Yg Maha Mngetahui Lg Maha Kuasa;

55 : Dan pd hari trjdnya kiamat, brsumpahlah org2 yg brdosa, "mreka tdak brdiam (dlm kubur) mlainkn ssaat (saja)" Spt dmikianlah mreka slalu dpalingkn (dr kbenaran)
(Mksudnya - sbgmana mreka brdusta dlm prkataan mreka ini, spt itulah mreka slalu brdusta di dunia)

56 : Dan brkta org2 yg dberi ilmu pngtahuan & keimanan (kpd org2 yg kafir) "Ssungguhnya kamu telah brdiam (dlm kubur) mnurut ktetapn Allah, smpai hari brbangkit, maka inilah hari brbangkit itu akn ttp kamu tdak myakini(nya);

57 : Maka pd hari itu tdak brmanafaat (lg) bg org2 yg zalim prmintaan uzur mreka, dan tdak pula mreka dberi ksempatn utk brtaubat lg;

58 : Dan ssungguhnya telah Kami buat dlm Al-Quraan ini sgala mcm prumpamaan utk manusia? Dan ssungguhnya jka kamu mmbawa kpd mreka suatu ayt, pastilah org2 yg kafir itu akn brkta : "Kamu tdak lain hnyalah org2 yg mmbuat kpalsuan blaka";

59 : Dmikianlah Allah mngunci mati hati org2 yg tdak (mau) mmahami;

60 : Maka brsabarlah kamu, ssungguhnya janji Allah adalah benar dan skali2 jgnlah org2 yg tdak myakini (kbenaran ayat2 Allah) itu mnggelisahkan kamu.

segalanya.mungkin delete 6 April 2011 at 02:00

demikianlah saudara-saudari yg dirahmati Allah swt sekelian.. kita ni brasal dr satu ibu & bapa.. baik negro mahupun sgala bangsa.. tiada satupn kciciran asalkn dia nya dnamakn manusia.. mncaci org lain ibarat kita mncaci adk bradik sndiri wlaupn dia nya sorg yahudi.. apa yg mmbezakn kita adalah nur agama yg mana di situlah matlamat muttakhir kita.. akhirat..

apa yg brlaku pd DSI adalah ktentuan Ilahi sptmna yg brlaku di jepun baru2 ni. bgitu juga pd hosni mubarrak, muammar ghadaffi, saddam hussein dll, tidak kurang juga pd mantan2 pm sejak mrdeka.. dpaksa turun dr takhta namun di msia kita ini, mmg brtuah sbb smuanya brlaku dgn cra trhormat.. pd DSI je yg agk tragis kjadiannya namun Allah swt jualah sbaik2 prancang.. mngkin kita kurang mnyedari spt kta dr m, melayu mudah lupa.. itulah klebihan anugerah Allah swt kpd bumi brtuah ni.. akal fikiran adalah snjata utama..

kbenaran hakiki pasti akn trungkap jua.. mreka2 ini telah brsumpah dgn nma Allah swt bahkan ianya dilakukan di dlm masjid & disaksikn oleh skelian pnduduk dunia, apatah pula jin, syaitan, para2 malaikat dan Allah swt sendiri.. apa yg prlu kita lakukan adalah brserah diri kpdNya dan takutlah azab Allah swt itu dan jgn skali2 kita mnjemputnya..

apapn slps ini, bila tiba saatnya pilihanraya.. brsmbahyang hajat & istikharahlah sblm mngundi.. apa saja yg ditunjukkan Allah swt d dlm hajat kita itu, sbulat hati pangkah je wlaupn ianya DAP.. siapa kita dlm mrancana bahkan kita ini telahpn dirancana seawalnya pnciptaan kita..

wallahu'alam

Pernah dengar dakwaan Najib masuk hotel maser dia muda dulu, masuk bilik hotel... masuk betina dalamnyer lepas tu... Aku tak pasti betul ker tak...

Hishh , apa la . Bila cerita ni habis ye . Sabar je la . Penipuan akan KALAH nanti . Hoho ;DD

seriously aku tak faham...apalah dosa anuar ibrahim sampai kene teruk macam ni...takkan cara ni nak jatuh kan die...x gempak weh....tapi kalu boleh satu hari nanti aku nak tgk anuar ibrahim memerintah malaysia...kalau aku nak mengundi..dah tau dah sape aku nak pilih..dah busan aku dengar fitnah PASIR macam nih..

mna videonya...ikam brabad dh tgu ni x kluaq2 jgk video...pemuda umno kadak baduit nk byaq broadband ke??????....bahhhh sja malang...hapus muhak...aur nk mfitnah ja....kompom paler handap PEMUDA UMNO ni...hahahahahahaha

zaman skrg cangih edit pkai photo shop pn boleh

Abdullah (Hamba Allah) delete 9 April 2011 at 07:42

Sedih tgk keadaan yang blaku kat Malaysia..Fitnah terlalu bnyak. tak takut dgn azab Allah ke? Astaghfirullahal'azim...Islam ajar cara hidup yang aman damai, tapi mengapa pilih cara hidup bermusuh2an? menabur fitnah sesuka hati. kepada pemimpin2, jalankanlah amanah Allah dengan penuh bertanggungjawab n penuh kasih syg, bkn penuh kbencian serta tamakkan harta n pangkat. Ikutlah sunnah Rasulullah.. Allah akan soal apa y dilakukan..wallahua'lam

jangan2 org pkr...saja nak burukkan umno dia kata pemuda umno x mustahilkan....

sengal. ni bukan prinsip kalau sebarkan cerita tanpa bukti. bagi bukti dulu baru cerita. ni bodoh namanya.

Politik Malaysia sekarang ni dah jadi macam cite political triller Hollywood la pulak.memang berkesan APCO jadi consultant PR Be End. Sejibik cedok plot cite2 Hollywod..so skang kite kena banyak2 la tengok cite2 hOLLYWOOD kalau nak tau helah puak2 UMPORNO ni.skang ni mereka tengah taksub ngan plot2 konsiprasi hollywood. cukup2 la kita tengok cite2 jiwang, keluarga perpecah belah kat RTM, TV3 tu..kita beralih plak ke 'thought provoking' movie cam ANGEL & DEMON, CSI,etc..kesian kat org kampung yang taksub ngan akademi fantasia, cerekarama,mereka terus menerus di buai khayalan tanpa mampu menganalisis sesuatu isu. ohhh Malaysia tanahairku..aku tak tau nak menangis ke nak tergelak....hmmm

maner dia,tipu!!!!!!!, fitnah ,pembohong besar, aku sekeluarga keluar amno ,tak sangup tinggal dalam puak melayu ni, tak ada langsong kewarasan .bye ,bye, bye amno tiada lagi kini dan selama2nya.

mcm taik!!!!!!!!!!!!

Ya Allah...hambaMu memohon, turunkanlah musibah yg dahsyat dlm tanah melayu ini, agar mereka2 mengambil pengajaran selepas itu...Amin...

-budakbaik-

ya Allah ampunkan org2 yang kena fitnah.
saya kagum kerana Anuar berjaya bentuk isteri dan anak jadi org soleh...daripada Najib, isteri pun tak tutup aurat. inikah pemimpin?

القتنة اشد من القتل
القتنة اكبر من القتل
Pitnah Itu Lebih Kejam Dari Pembunuhan.

Jangan Sentiasa Mempitnah Orang.

saya suka hisap batang............
sape mau hisap tel: 016 254 2234

KENA KONEK BESAR.

Aku dah muak dengar semua ni.

ada 2 perkara:

1.Kalau semua fitnah itu tak benar. Pembuat fitnah perlu membersihkan nama DSAI. atas maruah, harga diri, dan segala-gala yang dia hilang kerana fitnah. juga kepada rakyat.

1. TAPI kalau fitnah/ dan apa yg melibatkan DSAI dari tahun 1998 hingga kini betul. maka DSAI perlu mejawab kepada rakyat malaysia yang mempertahankannya mati-matian. disebab beliau ada yg kene buang kerja, kene ISA, kene simbah Air, kene pukul dan sebagainya. dan paling besar sebab menipu seluruh rakyat malaysia yang mempertahankannya.

dan aku berharap fitnah terhadap DSAI tak benar. kalau tak pengorbanan menyokongnya memang sia2

usop wilchar

ya Allah hamba mu merayu beri lah kami petunjuk,jauuhi kami dari tuduh menuduh sesama islam.malu lah sikit bangsa ku,sedar lah dunia dah nk akhir zaman,apabila maksiat berleluasa,lebeh sedeh lagi baru2 ni saya menghadiri usrah,sedeh rasa nya bila ada seorg hamba ALLAH yg mengatakn berselawat itu membuang masa,biar lah ALLAH yg menghukum siapa yg bersalah.setiap ape yg kita lakukn buruk dan baik akan dapat balasan setimpal,tak pyh kita bergaduh mencaci memfitnah.........

menyampah tgk melayu caci melayu.... melayu memusuhi melayu.... cina dan india yang ketawa terbahak2.... pelik aku...

lagi pelik yang sebelah pihak 2... kenapa perlu beriya2 menafikan jika perkara tersebut tidak benar??? lg pelik bl video tersebut diketahui umum anwar membuat laporan polis.... tp kenapa trio y menayangkan itu ditahan dan hanya dibicarakan dengan kesalahan mengedarkan bahan lucah... kenapa tiada laporan dibuat oleh pihak PR bahawa trio trsebut cuba memfitnah.... kenapa tiada saman yang dikemukakan anwar.... seperti kes anwar menyaman mantan perdana menteri tun dr mahathir...... sku pasti y jika anwar berani menyaman trio tersebut, dengan mudahnya anwar boleh menang saman kerana video itu bukti paling kukuh.... kita boleh tentukan pelakunya sebab kita nampak pelakunya di dalam video tersebut.... jika takut berlaku ketidakadilan dlm perbicaraan... letakkan org2 kanan PR sebagai juri pun boleh.... bole saman juta2 tu... kenapa xnk wat??? pelik kan....

ini nasihat kepada rakan2 ISLAM sekalian.... kita tidak tahu perkara sebenar tentang video tersebut... entahkan betul atau tidak.... yang mengatakan betul mereka dengan bukti video... yang menafikan tu janganlah terlalu taksub....

cuba bayangkan jika dalam video tersebut benar2 anwar seperti yang digembar gemburkan.... apa erti solat hajat yang anda lakukan???? anda memohon pada ALLAH melepaskan org yang melakukan kemungkaran.... ini cerita kalau pelaku di dalam video tersebut benar2 anwar


assalamualaikum.....

bukan anuar ni,cube tengok rambut pelakon tu,bandingkan dengan gambar anuar yang lain...mmg jauh beza walaupun aku tak kenal anuar sangat.
ape kaitan video tu dengan DNA ye??sampai kena ambil DNA??sebab dulu anuar dah pernah kena,die bagi sampel DNA, alih-alih DNA tu diletakkan kat barang-barang kes sebagai bukti DNA anuar sama dengan bahan bukti.Lagi satu kan,kes ni sama dengan Ariel peter pan,tapi kenapa melibatkan DNA????Ariel dulu just buat check je,ukur alat sulit dia sama ada match dengan video or tak, termasuk bahagian-bahagian tubuh lain...kalau DNA anuar diambil pun,nak match dengan DNA apa?DNA video ke????Lagi satu, kenapa dia tak gunakan DNA anuar yang dah tentu dalam rekod polis????kenapa nak ambil DNA baru, sedangkan kes yang sama,LIWAT. takkan la air mani anuar boleh mengalami mutasi DNA sampai nak kena ambil sampel baru?

dua-dua belah memang mangkuk ayun.. melayu sama melayu.. kaki seks..kaki bantai belakang.. kaki rembat wang rakyat.. kaki naik barang.. dua belah melayu haprak.. otak letak kat lutut.. hampeh!

bahalol punya melayu.. dapat sikit cerita byk.. satu bangsa caci mencaci.. bangsa lain maju ke hadapan ko melayu mengundur ke belakang.. what a stupid Fu#*%^& hell! You both ( pro Anwar & pro-BN ) are wellcome to HELL! Both like a dumb joker never learn anything.. empty head!!

bro nak tumpang share kat blog yer mende nih :-)

bodohla melayu sama melayupon nak gaduh.korang xtau ke mase kite sibuh gaduh ni bangsa lain berguling2 gelakkan kite.BODOH

Otak geng PKR pun putar alam jugak..entah2 emel tu pun dari orang PKR sendiri..politik sekarang macam2 cara nak burukkan orang lain. Macam IZZAH release "lawak papa hebat" tuu..sapa yg buat risalah lawak tu yer?? cukup2la..provokasi2 macam ni sapa yg mulakan yer?? padanla kena balas balik dengan provokasi 'jahat' jugak..buat baik berpada-pada, buat jahat jgn sekali!!

aku rasa,kalau fitnah yang dibuat2 lpas nie tak lekat jugak ,mesti diorang tuduh anuar rogol diri sendiri......haha2...................

Melayu ..........Melayu..............

nak naik mesti pijak melayu................

Apelah,...............

hm..betullah...............

nak naik mesti pijak sesama sendiri...........Bodoh,Bebal,Bangang ,

sampai kiamat .............lah layuuuuuuuuuuuu

AL-JUBUR - SYAITAN NO SATU MALAYSIA TAK BERIMAN IKUT HATI PEROSAK NEGARA..ADAPUN PENGIKUT2 AL-JUBUR TAK SEDAR DIRI SUKA JADI CACAI KOMUNIS - AL-BAHLUL AL TOLOLIIIIIII.

Ya syaitan malaysia membuat pergerakan ala komunis kacau negara kita yang aman. Bodoh punya melayu jadi barua komunis mata sepet hati batu. Inilah saja negara kau kalau kena halau mana nak gi.....bangak....aku orang Singapura aku taulah.

Aku harap Al-Jubur tidak berjaya dengan niat busuknya kalau tidak hancurlah negaraku Malaysia yang indah aman damai. Moga Tuhan jauhlah orang yang gila kuasa, tamak dan berhati busuk dari melakukan kerosakan di bumi ini - Pencinta Alam


EmoticonEmoticon