Wajah blogger UMNO kaki togok arak

Setelah berteka-teki sejak semalam, kali ini kita bongkarkan wajah blogger gerombolan songkok tinggi yang selama ini tak henti-henti bercakap soal moral, bercerita tentang Islam, memaki hamun ulama, menggelarkan Tuan Guru Nik Aziz dengan gelaran-gelaran yang hina. Tapi sebenarnya dia hanyalah seorang kaki botol.

Blogger inilah yang selama ini bermati-matian mahu anda percaya bahawa Parti Islam se-Malaysia, PAS adalah Parti Ajaran Sesat, manakala UMNO adalah parti yang benar-benar memperjuangkan Islam. Blogger inilah yang diupah oleh UMNO untuk mempertahankan perjuangan Islam UMNO.



Baca juga ulasan Topeng Perak di sini [TopengPerak]

Nantikan pendedahan Blogger UMNO yang seterusnya.

ReJaM© "Seperti biasa, penyokong gerombolan songkok tinggi akan terus mempertahankan blogger kaki botol ini..."

Post a Comment

163 Comments

  1. Bro nak tuduh orang hak ada 4 orang saksi. Gambar tu tak tunjuk pun dia minum. PAS dan UMNO sama sama buat kerja fitnah. PKR baik sikit sebab dia buat betul-betul.

    ReplyDelete
  2. ada hati nk komen pasal Moral, tgk moral ko sndri, lbih HINA dri BINATANG..

    ReplyDelete
  3. Budak2 umngok pon mula berbicara mengatakan gambar ini superb impose atau fake...what the duck!!!

    bkn masalah gmbar minom ke tidak, tapi kalau dah duduk semeja dengan air setan tu, tak kan cawan dalam air tu nak buat perhiasan...

    kalau air itu hitam sekalipun mcm air kopi...kenapa tidak guna cawan lain...

    mari kita lihat comment gerombolan UMNGOK!!!

    ReplyDelete
  4. ni mesti ada org nk kata edit la, ape la. n konon fitnah. well, hukum serve arak pon, dh kira berat. ni... hai.. logiknya, dia dok situ, xkan sje je kot.
    tp mmg dia xkisah kot dok kat situ. muka pn dh mcm....

    ReplyDelete
  5. hahaha... pandai pulak juak2 umngok ni mintak 4 org saksi kalau kena batang hidung diarang yer..tengok muke *%$#& pon dah sah dah..tgh mabuk tu!!!

    ReplyDelete
  6. pukimak lu punye keling anak haram. Muka dah mcm anak tambhy. Memang elok la ko kena pijak pewot tu nanti.. jgn smpi aku jumpa ko kt mana2.

    ReplyDelete
  7. rabak sial muka...

    ReplyDelete
  8. apco 1 israel utk 1 malaysia 1 BN Umnnogok29 March 2011 at 19:12

    apco :

    minum air kepala anjing ..mmg muke mcm anjing umnogok gak hahahha

    ReplyDelete
  9. haha... mamat nie.. dah tau dah perangai dier. ader lg nak pertahankan.

    ReplyDelete
  10. salam..ada blog dia x?nak gak lawat2 blog org islam sejati ni..

    ReplyDelete
  11. bukan keling. darah pakistan mamat tuh..

    ReplyDelete
  12. mamat ni muslim ker?

    ReplyDelete
  13. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  14. well.. kalau suka sangat carik keburukan org, keburukan sendiri senang2 je Allah tunjukkan. muhasabah diri dulu seblum ngata org lain... huh!

    ReplyDelete
  15. puak UMNO mintak saksi???... biar betul nih... hahahahahahahahaha

    ReplyDelete
  16. tgk perut la..

    ReplyDelete
  17. kalo nak comment tu biar ada ilmu... kalo x akan mnjatuhkan maruah & mmbodohkan diri sndiri...

    terang2 meja tu kecik,ade 2 gelas, peminumya plak sebesar2 alam.. xkan nak duduk rehat saje kat situ..

    anyway kalo la die x minum arak tu... duk la meja lain.. kalo ko x minum arak... berani ko nak duduk dekat dgn arak?

    ReplyDelete
  18. hahahaha..mintak 4 saksi la plak pencacai UMNGOK..ni bukan kes tuduh zina la sibahlollanwatolollan...

    ReplyDelete
  19. Aku bukanlah nak pertahankan mamat nih... tapi tajuk TOGOK arak, dalam gambar nih X nampak pun dia togok .. Kita janganlah ikut irama puak belah sana, yang kerjanya memanjangkan fitnah jeee

    ReplyDelete
  20. Dia minum ka tak minum ka..only 1 word to umno..enuff is enuff

    ReplyDelete
  21. macam kj jugak nanti, mana ada togok arak? cuma gambar arak atas meja jer.

    jadi masih tak mengena gambar di atas utk mendakwa parpukari minum arak.

    tapi yang nyata milosuam ada simpan gambar2 dan video2 lucah dalam komputernya kerana beberapa entri beliau sebelum ini memaparkan tentang aksi gasi2 melayu dan budak sekolah lakukan kerja seks.

    ini bererti milosuam sama menonton sesutau yang diharamkan Allah.

    ReplyDelete
  22. hahaha mat boroi..

    ReplyDelete
  23. Kamen Rider Revolusi29 March 2011 at 19:31

    Haih, korang nie series kene blaja balik ilmu agama. bila masa nak tuduh minum arak kene 4 saksi macam kes zina tu. haih. satu lagi, agak2nye die saje2 duduk kat meja arak tu kan, x minum pon. adoyai. korang pon taw, masuk kelab malam, dangdut, etc2. sume tu pon dah kira berdosa. pulak siap ada gambar lg. nie dah buktikan dia duduk situ, minum. kalau ader yang bergambar ngan arak, tapi x minum, bagi aku bukti dekat facebook 'kamen rider revolusi'. aku tunggu. sengaja korang menegakkan benang yang basah. Allah tu maha melihat!

    ReplyDelete
  24. ” Diriwayatkan drp Anas r.a bahawa rasulallah s.a.w telah melaknat sepuluh golongan yg terlibat dengan arak:

    1. orang yg memerah arak

    2. orang yg diminta arak diperah untuknya

    3. orang yg meminumnya

    4. orang yg membawanya

    5. orang yg meminta dibawa arak kepadanya

    6. orang yg memberi minum arak kepada orang lain

    7. orang yg menjual arak

    8. orang yg mendapat hasil drp arak

    9. orang yg membeli arak

    10. orang yg meminta dibelikan arak untuknya “

    (riwayat Ibnu Majah dan Tarmizi)

    renung2kanlah...agak2 kalau tergolong dalam golongan nie, anda ialah orang yang telah dilaknat..bertaubatlah....

    ~remaja belum boleh mengundi~

    ReplyDelete
  25. Tanpa Nama 29 Mac 2011 7:29 PM tulis:

    "milosuam ada simpan gambar2 dan video2 lucah dalam komputernya kerana beberapa entri beliau sebelum ini memaparkan tentang aksi gasi2 melayu dan budak sekolah lakukan kerja seks."

    hahaha
    kantoi ko milosuam.
    pas kalah sebab ada orang fasik macam kau jugak.

    mana nak menang lawan blogger umno jika blogger pas suka tonton video lucah.

    ReplyDelete
  26. kalau tak minum gak tetap subahat tengok member melayu die minum.. pejuang melayu mana leh kawan ngan org bukan melayu.. tapi rugi ooo... ader orang payung kot tuh..

    ReplyDelete
  27. Tajuknya togok = minum ...
    Tapi X nampak minum pun, kalau tajuknya mendekati/semeja arak aku setuju tapi tajuk dah kira berat menuduh org minum arak, tak kira lah siapa dia UMNO ke PAS ke PKR ker...
    Kita janganlah ikut rentak puak sebelah sana yang dok buat fitnah jeee ..

    ReplyDelete
  28. dia xminum pn,cuma rasa je air2 sampai abis..salah ke?kekekekeke

    ReplyDelete
  29. so..lepas ni minte rejam keluarkan gambar mamat ni tgh togok arak...baru sedap nak mengata...

    ReplyDelete
  30. you get back what you gice

    ReplyDelete
  31. Kamen Rider Revolusi29 March 2011 at 19:42

    'Barang siapa yg menempatkn dirinya ditempat yg akan menimbulkan prasangka, maka jgn menyesal kalau orang bsangka buruk padanya'' - Umar Al-Khattab

    ReplyDelete
  32. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  33. saya x nampak pun dia minum arak :(

    ReplyDelete
  34. aku baru baca kat blog die.. tengok conversation twitter die kot.. bersumpah dengan nama Allah yang air tuh malta.. hahahaha. lawak siot.. tengah menggelabah la nih.. macam anjing nak menyakinkkan geng dia yang taik tuh adalah tulang.. sebab tuh die hidu.. kalau geng anjing tu bangang kompom percaya yang tu tulang..sama2 hidu la..

    ReplyDelete
  35. kes salah pham..mamat ni oder milo suam,tp Beer And yg sampai,lalu mamat nie pn Take beer!Take Beer!wakaka...

    ReplyDelete
  36. kamen rider black~29 March 2011 at 19:45

    ah kah kah kah...ni dia wajah pejuang islam apno, si parpukari tu..?

    patut kne sebat mcm si kartika tuh...

    ReplyDelete
  37. "milosuam ada simpan gambar2 dan video2 lucah dalam komputernya kerana beberapa entri beliau sebelum ini memaparkan tentang aksi gasi2 melayu dan budak sekolah lakukan kerja seks."

    hahaha
    kantoi ko milosuam.
    pas kalah sebab ada orang fasik macam kau jugak.

    mana nak menang lawan blogger umno jika blogger pas suka tonton video lucah.

    wa sokong yang ini.
    patut dibuang ajer kote si-milosuam ni, suka tonton video lucah rupanya.

    ReplyDelete
  38. hahahahahaha... bila kena org UMNO, mcm2 la nak backup, bila kena nuar, mcm dh nmpk ngan mata kepala sendiri jer... hahahahahahahaha... lawak sangat dh org2 UMNO nih... hahahahahaha

    ReplyDelete
  39. sebab tu kot perut dia buncitttt....

    ReplyDelete
  40. eh dia x minum tu, dia buat perhiasan je tu...tengok air kat dalam tu pun x luak kan..memang dia x minum ha..serius dia x minum..betul ni dia memang x minum..

    ReplyDelete
  41. minum arak berdosa, tapi tak sampai membatalkan Islam.

    aparaaaa

    tetapi jangan terjebak memfitnah. itu dosa yang lebih besar dari membunuh.

    ReplyDelete
  42. gelas tu jd 2nd ashtray je tu..hahahahahahaha....
    ptuiiiiii!!!!

    ReplyDelete
  43. dahlah tu Milo...
    Ko tu perempuan... jangan sampai masuk ISA...
    Aku ingatkan je...

    ReplyDelete
  44. bole bagi info lebih detail sket atau bukti camne anda ble tau die ni blogger upahan umno? tiada tercatat nama die? saksi? cawan atas meja bukan di tangan..tapi yang penting, ramai gak kaki botol golongan melayu di dlm kelab malam..adakah mereka2 itu blogger2 upahan umno? harap dapat penjelasan..

    ReplyDelete
  45. KAH! KAH! KAH! Terbonkeng sudah! Ini lah wajah sial pejuang melayu songkok tinggi. Tu pasal ler perut dia buncit! Penuh dgn arak rupanya. Kalau gamba mcm ni, kena pulak gamba blogger barua haramjadah UMNGOK korang percaya jer laa ... tak payah saksi2, tak paya sumpah2, tak paya mintak DNA ... memang sah dorang yg buat. Confirm! Dorang ni punya fahaman laen dari org Islam ... Minum arak memang berdosa tapi tak ler sampai terkeluar dari Islam .. tu pasal ler togak arak tapi masih lagi bercerita pasal Islam. Parpu kari ni kira Yahudi tapi ada keturunan keling sikit. Lebih tepat dia ni berketurunan Yahuling. KAH! KAH! KAH! Yahudi + Keling KAH! KAH! KAH! Yahuling ... mcm sial punya perangai.

    ReplyDelete
  46. KAH KAH KAH..

    ReplyDelete
  47. bodoh nya kamu ni. sibuk nak cari salah orang. kamu dah betul ke?
    macam ni ke cara kamu berjuang? cari salah orang. tepek kat blog.

    orang hit blog, dapat duit. duit kamu dapat tu? mcm mana kira?

    mempamerkan aib orang, apa hukumnya?

    jika kamu nak tegak kan kebenaran, kita ada pihak berkuasa. kalau tak percaya sama pihak berkuasa. kamu buat pitesyen.

    kamu tahu kenapa pembangkang tak dpt pegang malaysia selama 50tahun ni? salah satu sebab, adanya orang mcm kamu. keeping others down. you failed, u drag them also. loser.

    kalau betul kamu berjuang ikut cara nabi, kamu study sejarah nabi.

    pas, pkr, umno, dap. itu semua kuda. tunggangan utk menghalalkan cara. malaysia ada melayu, kebanyakkan melayu adalah islam. so?

    milo suam, baik kamu tukar nama blog kamu kepada, carlsberg.

    ReplyDelete
  48. Pertama: Tidak jelas si gemuk itu meminum arak. Topeng Perak ambil gambar x betul. Sepatutnya semasa si gemuk itu meneguk arak di mulutnya, baru snap.

    Kedua: Arak di meja tidak semestinya dia yg minum, mungkin ada orang bukan Islam bersamanya.

    Ketiga: Gambar itu tidak boleh dijadikan "evidence" kerana memang tiada yang meminumnya. Qazaf pula perlukan 4 saksi, katakanlah Topeng Perak jadi saksi, maka 3 orang yg lain diperlukan.

    Jika tidak hentikanlah penyebaran artikel ini kerana ia TIDAK memnenuhi syarat yang dkehendaki Islam.

    Penyebarnya pula layak dihukum sekalipun mungkin niatnya baik.

    ReplyDelete
  49. aku , yang cuma ingin berbicara dan29 March 2011 at 20:00

    banyak cakap la korang penyokong UMNO ni. kalau gambar ni gambar Nik Aziz ke atau gambar Hadi Awang ke , aku rasa mesti korang tak teragak-agak punya kan? takde nak bagi alasan bodoh macam 'air kopi' duduk dalam gelas dengan logo arak, kan ? apapun, aku pun tak tahu kalau kelab malam ada jual kopi ke tidak, sebab aku tak pernah masuk.

    dalam dunia ni memang senang je kita nak berdolak dalik , bagi alasan dan tipu menipu . tapi, dekat akhirat nanti, takde peluang lagi nak taip-menaip blog, atau buat lakonan video lucah, atau upah orang bunuh membunuh demi kepentingan sendiri.

    di akhirat nanti, tubuh dan anggota badan kamu yang akan menjadi saksi atas apa juga perbuatan kamu, termasuk niat kamu, manakala lidah kamu akan terbukam bisu. akan dihulurkan pada kamu sebuah kitab yang akan menyenaraikan segala yang kamu perbuat semasa hidup, dan tidak ditinggalkan darinya sebarang hal yang besar mahupun kecil.

    jadi, berkatalah apa juga yang kamu mahukan sementara kamu di kehidupan dunia ini, mungkin kamu akan terlepas dari pandangan manusia. tapi ingatlah, di akhirat nanti semua itu tidak lagi relevan sama sekali.

    kerana tiada saksi sehebat-hebat saksi melainkan Allah Yang Maha Melihat, Maha Mendengar, dan Maha Mengetahui apa-apa jua di hati-hati kamu itu.

    ReplyDelete
  50. Milo Suam

    tolong remove comment

    FUCK ISLAM berkata...

    minum arak je pun. so what

    i drink liquor also.damn nice. u so stupik no drink beer. u shud try first then u can say its no gud

    why so bodoh la u
    29 Mac 2011 7:43 PM

    ReplyDelete
  51. Arak boleh menyebabkan KEGEMUKAN... FAKTA OK ;)

    ReplyDelete
  52. cara perjuangan milosuam tak ubah blogger UMNO jugak, dedahkan keaiban, ia bukan cara yang dianjurkan Islam.

    betul kata penulis blogger di atas, kamu cuma nak dpt hits tinggi utk blog kamu. dapat belasah duit iklan nuffnang dll.

    go to hell lah milosuam.

    ReplyDelete
  53. yuhuuu..

    take beer.. take beer..
    pencacai cakap minum arak tuh tak membatalkan islam.. so tak ada hal.. die tau tak yang arak nih ibu segala kejahatan.. bile mabuk semua yang die buat tak sedar.. bunuh, rogol, rompak, fitnah.. semua tak bleh kontrol..

    penah dengar cite sorang hamba Allah yang banyak amalan sampai malaikat pun kagum tapi die masuk neraka.. sebab apa.. ARAK.. buduh.. p ngaji la kalau nak komen..

    ReplyDelete
  54. "mempamerkan aib orang, apa hukumnya?"

    KAH! KAH! KAH! KAH! Macam haram jadah ... ni pun saka Yahudi gak ni ... cerita macam poyo ... macam baik ... tapi macam sial ... melayu Islam? KAH! KAH! KAH! Kaki togak arak, kaki kongkek, kaki cipap budak bawah umur ... Melayu Islam? KAH! KAH! KAH! Ini pun spesis campuran .. Melayu + Yahudi = Meyudi KAH! KAH! KAH! Meyudi! Cakap omputeh! Wehh! Mi spik no Inglish laaa! Me Melayu laaa not like you ... Meyudi .. like gampang lah you! KAH! KAH! KAH!

    ReplyDelete
  55. ada malaun badigol cakap air tu guiness malta tapi aku dulu selalu gak masuk club jumpa nagn kawan2, tapi minum malta. dan setau aku kalau mintak malta diorang takkan serve guna gelas yg ada cap kepala anjing atau cap sauh, dan biasanya tin atau botol malta tu ada skali.

    ReplyDelete
  56. segelas guinness, segelas lg tiger. Jengjengjeng, siapa yg sorg lg?Ni baru sekeping je. Nk kasi suam2 bontot geng umno dulu. Kot ada yg nk tegak benang yg basah lg, blh la rejam kasi keluar semua gambar.... fresh dr kedai arak. Xpayah la si buncit ni nk cover2 lg. Takbir kt blog ko tu kasi tukar Take Beer je baru betoi. Perosak umat Islam je la. Hahahahaha

    ReplyDelete
  57. babi punya komen fuck ni....

    ReplyDelete
  58. Kpd Tanpa Nama 29 Mac 2011 8:04 PM

    Apa ko rasa??? Oren? hahahahaha~ Ni bukan nk aibkan dia, ni nak sedarkan dia. Dh brapa ramai dh pesan tp degil. Blog dia asyik betul sebut Allah, takbir la, kutuk sana kutuk sini, ngata sana ngata sini. Tak percaya baca sendiri blog mamat munafik ni. Dh tersebar gambar dia, pasni harap dptlah mengucap dan beristiqamah. Semoga kembali kpd jalanNya. Takut tak sempat nk mengucap. Kira baik gak la bro milosuam ni kasi sedar sikit mamat boroi ni.

    Kalo dua org ni geng pkr, sah blogger2 umno tu kasi besaq satu gambar pampang muka depan. Kira ni cover lg kawan dia.

    -peace-

    ReplyDelete
  59. ISLAM ITU ADIL.

    GAMBAR TERSEBUT TIDAK BOLEH JADI BAHAN BUKTI UNTUK MENDAKWA DIA MINUM ARAK.

    ELAKKAN DIRI KAMU DARI MELAKUKAN INTERPRETASI BURUK KECUALI JIKA KAMU DAPAT MEMBAWA SAKSI-SAKSI.

    SEKALIPUN BETUL DIA MINUM ARAK, TAPI TANPA SAKSI-SAKSI YANG DIPERLUKAN MAKA BELIAU TIDAK BOLEH DITUDUH BEGITU SAJA.

    ALLAH TAKKAN BAGI PAS MENANG JIKA CORAK PERJUANGAN KAMU SAMA MACAM UMNO.

    PAS KALAH SEBAB AHLI-AHLINYA BODOH SEMACAM MILOSUAM DAN PARA PENGIKUTNYA DI SINI.

    ReplyDelete
  60. hahaaaahahahhaa... klaka la adik2 umno bn nih.. bidio seks x tgk lg tp da yakin 400% anwar yg buat.. ini gambar baek punyer dpn mate mati2 nak pertahankan.. abes pelosok alam punye hadis sirah ayat-ayat ko bubuh jd hujah... HAWHAWHAW

    ReplyDelete
  61. Wahai Encik/Puan/Tan Sri/Puan Sri Tanpa Nama (29 Mac 2011 8:13 PM ):

    Tak payah ler nak tunjuk baik! Tak payah ler nak purak-purak islamik! Yg penting tak payah ler nko nak sokong dan becking Yahuling ni. Memang dah terang lagi bersuluh ... blogger haramjadah keturunan Yahudi Keling ni lah yg merosakkan nama baik Islam. Sejarah membuktikan keling macam ni laaa yg meruntuhkan Kerajaan Melayu ... keturunan sial ... sial 7 keturunan ... jangan becking org macam ni ... nanti korang akan terkena badi sial yg melekat kat badan keling ni. Ingat Mamak Yahudi, ingat Che' Det dan Parpukari ... dua petualang yg merosakkan Islam ... ingat tuuu!!

    ReplyDelete
  62. Saya setuju pendapat Ustadz HT di atas. Bertaubatlah kamu wahai milosuam. entri ni pon kamu dah padam beberapa baris, tunjukkan kamu ini tak jujur.

    ReplyDelete
  63. lagu tema utk kaum songkok tinggi

    "you got to go...go go go go go go" =p

    ReplyDelete
  64. org2 camnie ckp xserupa bikin.. sbb 2 takut undi PR.. takut lps nie xbleh minum da la kot.. smg Allah beri hidayah pada semua org2 islam yg berada di jalanNYA mahupun yg telah tersalah jalan.. mari kita doakan semuanya berada di syurga Allah yg hakiki..

    ReplyDelete
  65. Apa ni Parpukari ko bikin malu je, buat perangai tak senonoh, reject la blog dia lepas ni....

    ReplyDelete
  66. Korang tengok macam mana penyokong-penyokong UMNO yg nampak ramai kat atas tu sebenarnya dari IP adress yg sama kah kah kah...

    Siap keluarkan hadis bagai...
    nampak sangat dia tak paham pun apa yg dia tulis...
    Siap cakap Hukum Qazaf kah kah kah...

    ReplyDelete
  67. Bapak Antaltuya29 March 2011 at 20:31

    umngok percaya 2 bkn parpu kari,depa kata 2 iblis menyamar sbagai parpu kari....kekekeke.ln x buat le pub dlm umah cam pemimpin umngok2,x le kantoi.

    ReplyDelete
  68. anoy 29/3/2011 @ 7:59pm... kalu xd org mcm MILO, xkn tau sapa munafik sp betul... nk jd mcm org FELDA, KAMPUNG2,,, bc utusan ari,,, xtau mn yg betul,, harga getah naik, subsidi baja, beras sekampit, baju pelikat sehelai sorang, topi, payung n duit sorang rm50... dpt je bnda2 ni, trus boleh pangkah BN.. sbb tu 50 taun merdeka, org melayu ssh... tp TAIB MAHMUD kaya raya, siap kawin ngn gadis lg... zaman nabi dlu xd internet, kalu ada internet, myb nabi pn dakwah gne internet...

    ReplyDelete
  69. keh keh keh...gua prnh lepak kat bar dgn wife gua atas jmputan final piala fa portsmouth vs chelsea taun lps..kami mula2 dihidgkan arak dlm jug,dan kemudian atas dasar respek diorg tye nk air lain ke??yes,aku mntk coke...dan sbg seorg muslim,kita tau cawan yg digunakan sdh tidak suci mlupon dibasuh,jd aku pon x pki cawan,juz tonggang je dlm tin...pejuang islam mcm parpu kari xleh fikir ke psl nih??bodoh sgt...klu itu air coke,buat ape lyn cawan arak??klu itu air kopi,x mgkn ianya berbuih...

    ReplyDelete
  70. tak heran la dgn dia nih...
    dia antara blogger2 pro UMNO yg terpinggir...
    fakta yg dibawakannya pon boleh dipertikaikan.
    umpama kantoikan org yg tk penting...

    http://www.kpmu.net/parpukari-ukurlah-baju-pada-badan/

    ReplyDelete
  71. Rosmah Nyoya Nye Mansur29 March 2011 at 20:37

    Ustaz HT(Ustaz Hanggok Todi)

    ReplyDelete
  72. haha...nah bila kena tang batang hidung puak umno..ramai pula puak2 umno bodoh ni ckp..mint bukti semua..dey!p ckp dekat ampa punya perdana menteri la dey...fitnah org berzina..jtuhkan maruah org tue lagi teruk..

    ada pula cawan arak tue nk buat perhiasan..nmpk sgt cwan tue dpan muka dia....

    mmg betul la..umno hanya untuk org bodoh.

    ReplyDelete
  73. bila kes Anwar pandai plak puak ni minta bukti minta saksi, bila kena kes di atas, bila diminta saksi macam-macam daleh.

    pas serupa jer ngan umno, silap gaya lebih buruk.

    ReplyDelete
  74. UMNGOK AKN TETAP MENHALAL KN APA YG ALLAH KATA HARAM JIKA T'KENA BATANG IDUNG MRK SNDRI,....EGO BTUL SPISIS NIE,

    ReplyDelete
  75. euuu.. hodahnya muka dia.. hati mesti lg hodoh en??

    ReplyDelete
  76. NAJIB KENCIG BERDIRI,PARPU KARI KENCING bERLARI,
    MABOK KUAT..KENCING ORG PN KUAT!

    ReplyDelete
  77. Setahu aku la gelas beer ni, cam gelas Tiger tu, gelas yg korang kata ginis stout tu cam gelas coca cola jewww. Kalu nak photocop buh logo ginis budak blom grad pon pandai wat wakakakakakaka

    ReplyDelete
  78. parpu kari contoh islam hadari,
    suka mabok waktu magrib hari2...

    ReplyDelete
  79. umno utk org bodoh, pkr pn untuk org bodoh.. dua2 golongan bodoh! bile kne kt dri sndri baru nak gelabah. umno ngn pkr sme je. dua2 kaki fitnah. penyokong pon sme2 giler+ taksub ngn pemimpin. pastu dok salahkn melayu xbersatu la islam tergadai la. yg mengadaiknnye ialah korg la ngok! dok gado2 penyokong maki2 gadoh2. politik let it be politik. xsmestinya yg ikut umno tu semuanya jahat. xsmstinye yg ikut Pkr tu baek. ade je rasuah dlm pkr. umno dr dlu sume org da tawu. pastu dua2 bajet sgt nk baek konon suci xrasuah la xde skandal seks la pela. bangang.penyokong taksub. percaya bulat2. pastu komen xguna otak

    ReplyDelete
  80. Tanpa Nama 29 Mac 2011 8:35 PM kata:

    tak heran la dgn dia nih...
    dia antara blogger2 pro UMNO yg terpinggir...
    fakta yg dibawakannya pon boleh dipertikaikan.
    umpama kantoikan org yg tk penting...

    KAH! KAH! KAH! KAH! KAH! Ini nk cover line ler ... dh terkantoi ... bukak citer ler ... Keling Yahudi ni tak penting ler apa ler ...KAH! KAH! KAH! Weii! Jgn ler ckp mcm tu, kesian kat keling ni, camana nak carik makan ... korang ckp mcm tu ... dia punya over-head tinggi oooo .... jgn ler ckp mcm tu ... kesian ... kat keling ni ... KAH! KAH! KAH!

    ReplyDelete
  81. ape aku kisah,,
    umno xde hal le sume 2,
    parpu,ko dh tunjukan ko ahli umnoporno yg sejati......

    ReplyDelete
  82. "Setahu aku la gelas beer ni, cam gelas Tiger tu, gelas yg korang kata ginis stout tu cam gelas coca cola jewww. Kalu nak photocop buh logo ginis budak blom grad pon pandai wat wakakakakakaka"


    KAH! KAH! KAH! Kesian ... edit guna PhotoCOP ... KAH! KAH! KAH! COP pundek nko! KAH! KAH! KAH!

    ReplyDelete
  83. Masih tak boleh lawan Anuar balun depan belakang. Hidup Pakatan Rakyat.

    ReplyDelete
  84. "..itu macam saya, tapi bukan saya..."

    ReplyDelete
  85. laaaa...parpukari ka ne..mcm lalok pekena beer je ne..ptut la perut boroi..penuh ngn kencing syaitan rupanya..masyaallah..kt blog nmpk mcm islamic blog..tp hampeh giler..mnum arak rupanya..rsanya wktu dia post kt blog dia mybe dia tgh mabuk.sbb tu tulis gempak giler smpai xsedar diri..hahahahhahahaa...kantoi la ko gemukk

    ReplyDelete
  86. ko nak ckp allah maha kaya kn? ni akibat yg blogger ni dpt sbb buka aib orang. nnt ko tgkla pulak spe yg kne buka aib. pastu bru tawu. mayb milosuam ke pasni. haha kte tggu... xde spe pon tawu die di pihak yg benar ke x..

    ReplyDelete
  87. salam.. plisss la weh...
    klu xthu pasal agama,,jgn cakap byk...
    nnt kau akn digelar 'JAHIL MURAKKAB'..
    dahla xthu yg mu tu jahil.. pahtu nk g ajar org plok...
    aii.. berat nanang laa... maka truslah dgn jahil tuh...
    ni ckp pasal xleh dedah aib org.. ad tmptnye harus ok...
    nk tahu slanjutnya...silalah bace kt link nih.. sriyeh... bacelah weh..pahtu bru mu thu blh ke dok dedah aib org nih!
    jgn reti ckap jee..

    http://www.bharian.com.my/bharian/articles/DedahkankeaibanorangbukanikutsyariatIslam/Article

    ReplyDelete
  88. UMNO PEMUSNAH RAKYAT29 March 2011 at 21:04

    KAH KAH KAH KAH KAH~
    KAN DAH KANTOI~
    KALAULAH DIA NI MEMANG MINUM,DIA NIH MEMANG MALU BESAR~

    PENCACAI2 UMNO NAK BUKTI APE LAGIIIIIIIIII..DNA LAA GELAS TU..AMBIK MASUK MAKMAL~
    KAH KAH KAH KAH KAH

    VIDEO LUCAH,DNA = MAINAN UMNO KAN?

    ReplyDelete
  89. pelik tol. Qazaf bermaksud menuduh seseorang itu melakukan zina. Bengong ke spe yg komen tu???? X belajar syariah men bantai je....

    ReplyDelete
  90. fuiyooo berani lah milo suam,. kalo aku tak berani lah bahaye nanti kene saman,.

    ReplyDelete
  91. astarghfirullah.....mari kita sama2 memohon hidayah dr Allah...smoga hidup kita lebih diberkati dan diredhai oleh Nya...igt lah akan ada kehidupan selepas mati...sebesar zarah amalan pon akan dihisab...takutlah akan azab Allah....TAKBIRRR!!!

    ReplyDelete
  92. wah... x bole dedah keaiban org la pulak, hahahahahahaha... kan senang ckp... jgn dedah keaiban org UMNO... dedah keaiban anwar bole... hahahahahahaha

    sbnrnyer org UMNo ni dh bingung (perkataan lembut utk bangang)

    ReplyDelete
  93. Saya ni bekerja dijabatan agama islam kalau dilihat dengan muka dan matanya yang kuyu tu sah dia ni tengah mabuk.kalau nak tahu lebih dekat lagi pergi bercakap dengan dia tentu bau masam...

    ReplyDelete
  94. kalau mamat tu dok mencangkong, tak pakai seluaq, bawah pungkoq dia ada taik, tak semestinya dia yang beghak. hahahahahahahahahahahaha hahahahahaha hahahahahaha hahahahahaha. apa punya statement gila babi tu, kononnya nak memperthankan mamat tu la? peeeeeeerah!

    ReplyDelete
  95. kpd penyokong umno yg konon2 "baik"

    kate pejuang islam yg sebenar.. kalau dh tahu benda tue haram dn blh mendtgkan fitnah watpe lepak kt situ dn biarkan org ambk gmbar.. pas tue tuduh org buat cite.. jgn jd bodoh la.. kalau blogger umno nie hebat pasal agama dia xkn duduk tmpat yg blh mndtgkan fitnah..

    umno busuk

    ReplyDelete
  96. hah!!!!...baru ada akai....hahahaha....
    akai tarok mana kat lutut...
    lutut tarok mana kat..kat kepala...
    jadi kepala lutut ang...poyo lodos tol mamat dlm gambo tuh..huh...
    bila izrael....datang memanggil....jasad terkubur di kelab malam...

    ReplyDelete
  97. kesian, dia minum sbb tension dgn perpecahan org melayu, umno adalah parti melayu alif wau mim nun - sarkas - tlg la dia bangsa mahathir , kadir sheikh fadzir, syd mukhtar bukhari, lg satu barua kt penang tu ntah ape name - merican kot, depa ni dh lama duduk dlm umno, parti bangsa ni la, hisap darah org melayu, aku pn heran tgk set2 melayu bodoh bg depa pijak kepala

    ReplyDelete
  98. Gambaq betoi neh..

    http://errorlevelanalysis.com/permalink/8fefb63/

    ReplyDelete
  99. ini bkn milosuam buke aib la bagal...
    ni nme nye sndiri y bke aib sndiri...
    so,pkir2 kn la ye pecinta2 UMNOTODI...

    ReplyDelete
  100. Notty Boi!...

    ReplyDelete
  101. wow byk btol komen post anda nie...
    anyway hahahahahahahahahaha.. klako klako nie la puak umno bile da tepek kt muke dieorg mcm2 la ayat backup.. mnimbulkn aib org la, fitnah la.. tu la len kali jgn blagak, jgn gne agama klw da mmg terang2 umno brfahaman sekular lg mau ckp penegak Islam.. ingat la wahai sedara Islam ku sekalian, di neraka besok kafir akan dibakar ttp munafik yg akan jadi bahan bakar..

    ~daus~

    ReplyDelete
  102. aku nak jawab bg pehak ajib dungu: pundekkari tu mentekedarah tuak atas kapasiti peribadi, jgn kait dengan umporno. kahkahkah

    ReplyDelete
  103. hahaha.....mcm admin nie terkantoi bodoh je nak spin isu. PAS dan UMNO sama2 kuat buat kerja fitnah..itu gambaq gels berisi air, ntah2 ada org ketiga yg minum dan mamat gemuk tu dituduh minum...

    mcm anwar, video seks nampak macam dia tapi dia kata bukan dia..mana 1 yg betoi nie..pasal kita x nampak konek dia dh celup dalam cipap cina tuh...kalu betoi nampak clear gambaq anwar main mmg sah la dia main..

    kalu gambaq budak gemuk tuh betoi2 dia minum sah la dia minum..tapi apa nk heran..minum arak bukan balun bontot laki pun..

    ReplyDelete
  104. bodo la mamak/pakistan ni, g la lepak clubhouse dato'2 ke tan sri2 dh tentu privacy skit, xla kantoi cam ni, dia org x ajak lu lepak skali ke, xkn x ajak kot lepas lu bodek gila kt dia org, apa ayat tu-- wallahi--watabila, wei barua- korang ni lg teruk drp yahudi tau, dh la g tunduk dgn yahudi laknatullah pastu mengaku muslim yg lebih moden dari ajaran quran, azab akan tiba!!! aku redha walaupun kita terpaksa menanggungnya bersama....

    ReplyDelete
  105. fitnah tu dosa besar.. tapi kalo dia buka peluang bagi org fitnah dia pun dosa jgk ler... so kalo xnak kena fitnah or mmberi org pluang fitnah kte, jgn la berada di tmpt2 cmni wahai UMNO FOR DUMMIES sekalian... hadoi.. UMNGOK2, DULU, KINI DAN SELAMANYA la camtu je.. pi mai pi mai tang tu jgk...

    ReplyDelete
  106. Sila lihat, gelas arak dah separuh, maknanya dia dah minum la.

    ReplyDelete
  107. gelas dah

    | |
    |_________________|
    | |<<
    | |<< SUDAH DI MINUM
    |_________________|<<
    |||||||||||||||||||
    |||||||||||||||||||
    |||G U I N E S S|||
    |||||||||||||||||||
    |||||||||||||||||||
    |||||||||||||||||||
    |/////////\\\\\\\\\
    -------------------

    ReplyDelete
  108. | |
    |___________|
    | |<<
    | |<< SUDAH DI MINUM
    |___________|<<
    |||||||||||||||||||||||||||||
    |||||||||||||||||||||||||||||
    |||G U I N E S S|||||||||||||
    |||||||||||||||||||||||||||||
    |||||||||||||||||||||||||||||
    |||||||||||||||||||||||||||||
    |////////////\\\\\\\\\\\\\\|
    -----------------

    source: http://milosuam.blogspot.com/2011/03/wajah-blogger-umno-kaki-togok-arak.html#ixzz1I061Gwzr

    ReplyDelete
  109. lantaklah..............bila ditegah..dikata jaga tepi kain....dah beso panjang,,,,,takan tak tau hukum.....apa2 pun aku lebih suka PAS dari PKR....PKR ni parti balas DENDAM......org MELAYU malaysia nanti boleh jadi macam MELAYU singapore.....

    ReplyDelete
  110. Sudah ada dikedai arak...ada 2 gelas dan ada 2 org je kat situ...xkan nk cakap pergi pub nk dirikan solat iskisk...bersangka baik boleh xsalah tgk la tempat sama..haiz

    Senyum Tapir

    ReplyDelete
  111. aku pernah keje bonzer disko tiga tahun kt ipoh, korang percaya la ckp aku, gelas yg dipakai oleh gemuk tu mmg utk stout n coke, tapi melihatkn buih tu comfirm stout, tgk la muka sembam dahi berpeluh, tiga tahun pengalaman keje disko berhadapan dgn rumah menteri besar perak, disko trbesar kt ipoh, tapi mungkin jugak air tu yg belalang bancuh guna serbuk bontot kuali dlm filem nujun pak belalang -- andy

    ReplyDelete
  112. ust HT berkata

    ISLAM ITU ADIL.

    GAMBAR TERSEBUT TIDAK BOLEH JADI BAHAN BUKTI UNTUK MENDAKWA DIA MINUM ARAK.
    ELAKKAN DIRI KAMU DARI MELAKUKAN INTERPRETASI BURUK KECUALI JIKA KAMU DAPAT MEMBAWA SAKSI-SAKSI.
    SEKALIPUN BETUL DIA MINUM ARAK, TAPI TANPA SAKSI-SAKSI YANG DIPERLUKAN MAKA BELIAU TIDAK BOLEH DITUDUH BEGITU SAJA.
    ALLAH TAKKAN BAGI PAS MENANG JIKA CORAK PERJUANGAN KAMU SAMA MACAM UMNO.
    PAS KALAH SEBAB AHLI-AHLINYA BODOH SEMACAM MILOSUAM DAN PARA PENGIKUTNYA DI SINI.

    .....................................................................

    1) logik gak bro mamat2 tu coment..gelas tu kat atas table...klupun itu dia punya tapi klu dia x ngaku, kita memang kalah..klu masuk mahkamahpun kita tapow...lain la klu ko shoot dia tgh minum..kampai @cheers!!!
    2) ada 2 jenis stout yg biasa di jual di bar2 atau bistro..ada ahcohol, 1 lagi xde...tapi 2- 2 dari kilang yg sama ( GAB - guiness anchor berhad ) kat highway federal..warna memang sama..biasanya kami akan serve dalam gelas guiness sebab malta xde oficial glas..lagipun product tu dari 1 kilang..
    3) tetapi..jeng..jeng..jeng...mamat yg dlm gambar tu memang taik stout...dan yg menariknya..dia x pernah kuar sen nak settle bil..suma A + A ( atas angin )kwn payung...pastu bile dah stone daring awek org...tunjuk pailang...

    ReplyDelete
  113. gemuk tapi mesra29 March 2011 at 23:54

    saya selaku gemuk merasa tersinggung dengan gambar ini...saya akan saman 100 juta mewakili orang gemuk semalaysia

    ReplyDelete
  114. klu perhati betui2 kat atas air tu ada foam buble..klu malta dia punya warna flat hitam sebab dia xde ahcohol..beer dlm gelas kwn dia penuh lagi...dia dah separuh..mungkin dia baru 2 kali shoot...keadaan mungkin tgh hepi hours...sebab x sebuk...seat yg dia duduk tu nampak pelik..sebab biasanya bar stool di khaskan utk org yg beli full botol (75cl) sahaja..klu yg minum beer mase hapi hours diorg setting dkat bar counter je...mungkin mamat nie regular custemer..

    ReplyDelete
  115. detektives holmes30 March 2011 at 00:07

    gambar menunjukkan dia dalam keadaan mengah menunjukkan dia mungkin baru lepas balik jogging singgah jap kena ekon.meja blom diklear...waiter sebok.bekas kacang menunjukkkan dah kosong setengah.

    ReplyDelete
  116. Pengusaha Kren Service ambil perhatian:

    Sesiapa kren operator yg berminat, sila daftar. Tender terbuka utk kerja2 mengangkat Mamak Melaun nih!

    Beban bahan: Berat 420kg + Dosa Fitnah/Minum Todi = 2.2 tan

    Tempatuju : KUBUR atau RUMAH PEMBAKARAN MAYAT !!

    Borang tender : Free !!

    ReplyDelete
  117. mesti ada gambar tgh teguk...aku percaya mesti ada punya...tangkap pakai digital camera...takkan kemut filem kut...

    ReplyDelete
  118. malang sungguh, selagi ada pemaki hamun dalam pas selagi selagi itu budak2 umno tak mahu dampingi pas, Nabi Muhammad s.a.w pun berdakwah cara bijaksana. kadangkala jika disebut nas2 al-quran atau hukum2 islam bukan budak2 umno tak terima tapi MARAH kan si baghal2 yang suka maki hamun orang macam Mat Sabu. Tak kira anda Umno atau Pas akan diadili oleh Allah . Kalau sesama melayu berpakat alangkah indahnya, Islam pasti di letakkan di tempat yang selayaknya. Andai kata pemaki2 hamun yang ada dalam Pas bertukar menjadi motivator masyarakat islam melayu jadi lebih perkasa. kerana pemaki hamun ni kan ada ayat2 power.. cuma salah digunakan wallahu'alam bswb.

    ReplyDelete
  119. Aku pernah pergi tempat tempat gini. Live band la. Memang aku minum Malta pun kat dalam tu.

    Jadi ni bukan isu la. Lain Tiger beer tu depan dia boleh lah mengata. Ni Tiger beer tu macam kepunyaan orang sebelah sebab gelas Guiness tu depan si Gomo.

    Kalau menurut Khalid gagap ni kira tak da apa la sebab hal peribadi macam gak Anuwar la.

    ReplyDelete
  120. pasal ni pun nak kecoh... biasa la ni. minum arak standard la beb, bukan ke kilang arak terbesar di asia ada di malaysia? lagi pun, bukan kena tindakan apapun kalau minum arak. kedai arak pun bersepah-sepah, sultan /pembesar negeri, orang korporat, orang politik pun ramai kaki minum... apa nak heran... hmmm...

    ReplyDelete
  121. pepatah zimbabwe ada menyebut umno dan arak bagai aur dengan tebing. x dapatdipisahkan sejak tunku abdul rahman lagi....

    ReplyDelete
  122. cis puak pas haramjadah,gambar kantoi edit,muka hitam tapi badan putih...nak kencing budak tadika boleh arrr..apa barang main edit2 ni weiiii....

    ReplyDelete
  123. nampak mcm malta.. tgk buih pun tau..
    x caya g buat test. bezakan malta & stout..
    tp jgn la minum stout tu.. suruh la member2 kafir minum..

    ReplyDelete
  124. parpu kari todi30 March 2011 at 03:52

    mnyampah aku tgk barua2 umno ni.. gmbar dh jelas2 pn ckp edit la..minum malta la.. dh mmg babi gemuk ni minum air kencing setan.. akui jela.. mcm susah sgt je nk nmpak kbenaran

    ReplyDelete
  125. woii montel pukimak bawak2 ler bertaubat...hang tu dah montel obesiti kang tgh togok air kencing setan tibe2 sesak nafas mampuih hang...cilake pny umno

    ReplyDelete
  126. Milo Suam kena dedah pula blogger Umno yg nama NovandrIndon pemilik blog M anusia . I ndon . M ari . Baca dalam blog Tulahan ada sikit2 dia dah buka siapa blogger ni

    ReplyDelete
  127. err sowie la..yang dlm gelas tu cam air coke je.cuma gelas tuh je la brand cap arak.sorry tapi byk sgt la sekarang menda yang jadi fake.org tuh x salah tp other cpt sgt wat tuduhan melulu.

    ReplyDelete
  128. hahah...aq bace komen korng nie kn..mcm dkat zaman jahiliah pulak...smue mcm x de tamadun...hai...ckp orng tp dier pn same je...XD

    ReplyDelete
  129. Bro nak tuduh orang hak ada 4 orang saksi. Gambar tu tak tunjuk pun dia minum. PAS dan UMNO sama sama buat kerja fitnah. PKR baik sikit sebab dia buat betul-betul.

    -----------

    Kenapa dalam kes anwar, mahkamah tak allow saiful cari 4 saksi? hipokrit betul LOLZ. Kaum bersongkok tinggi fikir tak perlu 4 saksi since Saiful sudah jadi pelacur murahan and his statement equals to 4 saksi :P

    ReplyDelete
  130. Xpayah dh nk buat spekulasi kalau takda ilmu. Mmg tu stout bebeh. dan

    Yg aku tau berzina/meliwat or seumpamanya je kena ada 4 saksi. Sapa yg ckp pasal 4saksi kt atas tu memang buta ilmu agama. Harap maklum.

    ReplyDelete
  131. UNTUK MAMAT TU "TAKE BEER! TAKE BEER!.... HAHAHAHA, MCM CELAKA JE BLOG BERTAKBIR TP EMPUNYA BLOG TAKE BEER. PTUIHHH

    ReplyDelete
  132. hahah...aq bace komen korng nie kn..mcm dkat zaman jahiliah pulak...smue mcm x de tamadun...hai...ckp orng tp dier pn same je...XD

    -------------------------------------------------------------------

    yup aku setuju hang....selagi kita diperintah oleh UMpornNO selagi itu lah kita mcm zaman jahiliah...mcm tamadun rimba...

    ReplyDelete
  133. encik najis tun rajak30 March 2011 at 08:32

    PERUT PARPUKIKARI NI SEBIJI MACAM BABI BUNTING KEMBAQ DAAAAA....MESTI KUAT MAKAN BENDA HARAM NIII...

    ReplyDelete
  134. kalau yer pun mamat ni xminum arak,tp dia dok kt pub,itu dh d kira dosa sbb menimbulkn fitnah atas diri dia sendiri...kalau pada diri sndiri pun dia fitnah,almaklumlah dia ni mmg kaki fitnah pada org ramai,pada ustaz2,pada ketua2 agama,pada tok2 guru,pada pejuang2 yg menegakkan Islam...hanya org yg hatinya buta,hatinya dh gelap & kotor yg terpengaruh mmpercayai ngn kata2 org yg hina di sisi Islam...jgnlah mempercayai dan terpedaya ngn org memfitnah dirinya sendiri.....

    ReplyDelete
  135. aduh.....kechah betul...arapkan pdi,pdi mkan pagar...lau confirm itu arak memg uat malu betul...../////

    ReplyDelete
  136. wah ramainya pencacai umnok kepanasan di sini, tapi biasa la bila hati dah gelap mana lagi nak tengok cahaya suci, terus mahu duduk dalam gelap dan terus sokong kaki todi laaa

    ReplyDelete
  137. Laaaa...biasalah... Zaman skarang orang jahil mcm diatas pun boleh cakap pasal Islam. Sbb 2, puak2 ni anti sangat kat PAS yang nk jalankan HUDUD,sbb dia sdiri yg brsalah.

    Tapi, fikirlah... sejahat2 orang PAS, Tiada lagi yang pemimpinnya kene tangkap minum arak, rasuah, penzina....Pemimpin UMNO bagaimana?...

    mliey_72

    ReplyDelete
  138. org kalau kutuk ulama ni, dia slalunya org yg lagi hebat drpd ulama. org yg lg hebat dr ulama pegi bar? masuk tempat haram minum bnda haram?

    baik ko diam je la jantan. ko xlayak pon nk kutuk ulama. jantan yg masuk tempat2 gini jantan xde agama je.

    ReplyDelete
  139. gelas2 tu sekadar hiasan je tu, dia nak ambik feel bgambar kat tmpt mcmtu tu.hahaaa

    ReplyDelete
  140. anda semua salah,ini bukan blogger UMNO tapi blogger MIC
    tengok muka,,,,, mcm adik samy vellu ja,,,,,abang pada zamri MB PERAK,,,,,TUUUUUUIIIIIHHHHH!!!!!!!!

    ReplyDelete
  141. TANYA MUFTI HARUSSANI DAN MENTERI AGAMA, APA HUKUM ORANG MCM NI, NANTI HARUSSANI JAWAB', ORG UMNO, BUAT APA PUN X SALAH, MABUK X SALAH, MEMBUNUH X SALAH,MENCURI DUIT RAKYAT X SALAH, MEROGOL PUN X SALAH, SEEEEMUUUUUUAAAAA NYA BAAAGUUUUUS;;;;;;;;

    ReplyDelete
  142. kami sokong UMNO (agar jahanam)

    ReplyDelete
  143. tengok perut dia tu..... klau setakat togok 3,4 botol biasa je tu... he he.tgk gaya dia tu baru nak start tu he he

    ReplyDelete
  144. itu bukan arak!! aku togok milo suam tu!! wka!wka! wka!

    ReplyDelete
  145. eleh.. puak2 penentang kerajaan yang beragama islam pun ramai jer kat disco2 pub2 kat kl tu.. siang2 takbir kuat2, malam2 takebeer kat pub disco.. rosak melayu zaman sekarang..

    semuanya belajar agama, tapi ajaran sesat..
    kat masjid2 tok imam ajar kutok mengutok..
    kat sekolah ada subjek agama, murid2 main2 dlm kelas, tdo dlm kelas.. cikgu2 ajar sambil lewa..

    semuanya kerana sikap!!

    ntahla..

    ReplyDelete
  146. Allah bayar CASH30 March 2011 at 16:44

    bab nuar .. hentam baekk , Tuan Guru nik Aziz korang balun tak cukup ruang ... skrg tukang taip korang dah kena.. nak BACKING mula nak pakai islamik munya ajaran Qazaf laa. saksi 4 org la..

    cibai la puak2 melayu nih ..

    korang soh jer PArpu kari kesayangan korang tu sumpah ... Nuar pon korang bersungguh2 soh bersumpahkan ? saifool pon bersumpah kan ?.. HAMMMMBIKKKK koooo .. kasi keling nie sumpah laknatt .. ada bran ????

    ReplyDelete
  147. Mcm Babi bunting ..... Parpu parpu...

    ReplyDelete
  148. best tengok pencacai2 umno pertahankan blogger minum arak kesayangan diorang... kalau amik gambar kat pub dan depan meja ada arak dikatakan tak bersalah, aku pun selamba la nak pi pusat pelacuran pastu suh pompuan bogel atas katil tapi aku berdiri tepi je pastu amik gambar, bukan aku buat pe pun kan, duk tepi je, hehe

    ReplyDelete
  149. ma'ai....die makan babi ke? perot lebey besaq daripada babi bunting...

    ReplyDelete
  150. air da separuh xkn xminum kot..

    ReplyDelete
  151. org cmni ptut kte maki je..
    mengaku islam tp buat bnd fasiq...
    klo org yg ngaku kafir bley laa kte ckp lmbut2 klo nk nasihat kn..
    haktuihhhh!! org2 yg support parpukari ni...

    -MF-

    ReplyDelete
  152. syeikh fadan fasir31 March 2011 at 17:28

    ana minal fadanal fasiri..lahanati ibnu lahabau al papukari wal perutil bunciti wassudahil kantoyyi togukil araqi fil barr..wa kanal papukari wapadammukoniyyi..walpapukarini minal lahanatil amnulfurnu..wakanal amnullazi minafarti yahudi allaziina ahallalal araqi wal judiyyi wazzinaii wal farabisil fulusirro'yati..waharapani kaanal fartil mampuusi watanaami filkuburi waljuburissaifuulii albansati

    ReplyDelete
  153. semua dok wt baik kt sni......menunding sana sini......ingat ampa dpt pi syurga ka dok wat fitnah lgu nih.....dok jaga kain org watpa??!!!!!kain sendri terkoyak hampa x sedar.......

    ReplyDelete
  154. hahaha....mamat tu tlong jagakan air kawan die je laa...maana ada die mnum....korang ni..rilek sudaahh.......

    ReplyDelete
  155. ada satu style org yg tak dpt sediakan fakta dgn betul dan menidakkan sesuatu dengan ketawa...

    mereka tidak akan bersetuju dgn ape2 padangan, dan dorang ketawa. ni saikologi yg dorang sbnrnye tak tau nk cakap apa. korang boleh baca dari atas.

    org mcm ni, biasa nk tunjuk yg dia tau semua, tapi sbnrnye tak.

    ReplyDelete
  156. korang dengar ni...


    http://www.youtube.com/watch?v=OBBFASjGriQ&feature=player_embedded#at=225

    ReplyDelete
  157. emmm sape name si jahanam nie yekk...lau cm2 bole je kite share kt kawan2 jan nk tpdya gan si jahanam yg xbernama lg nie

    ReplyDelete
  158. nak komen pon,biarla bernama..ni tanpa nama dok buat kemas kot blakang..kemon la..dah terang lagi bersuluh..

    ReplyDelete
  159. wakakaka..badar besar sebab air tuh...

    ReplyDelete

Anda boleh tulis apa sahaja dalam ruangan komen ini (ini blog yang menjunjung demokrasi), tetapi anda juga perlu bertanggung jawab atas setiap tulisan anda