Sunday

Wartawan Harakah yakin Anwar dalam video seks?


Berita ini diambil dari salah sebuah blog terkenal gerombolan songkok tinggi, yang turut diiktiraf sebagai Blogger Kita oleh Utusan Malaysia. Blog tersebut ingin para pembaca percaya bahawa Anwar Ibrahim adalah lelaki di dalam video seks yang meletup baru-baru ini.

Penulis blog tersebut mengaku kononnya beliau sendiri telah bertemu dengan salah seorang wartawan Harakah, dan dimaklumkan bahawa wartawan tersebut yakin 100% bahawa Anwar Ibrahim merupakan pelakon video lucah.

Dalam keadaan Anwar Ibrahim yang sedang bergelut dengan perbicaraan mahkamah berhubung kes tuduhan liwat ke atasnya, mereka mahu kita percaya bahawa Anwar Ibrahim melakukan zina dengan pelacur cina pada 21 Febuari 2011 yang lalu, di dalam sebuah hotel dipercayai di ibu negara.



Lepas satu, satu, tuduhan yang sangat hina dilemparkan kepada Anwar Ibrahim, dan mereka mahu kita percaya bahawa Anwar Ibrahim sebagai seorang lelaki berumur 64 tahun yang tidak dapat mengawal nafsu seksnya memilih seorang pelacur cina untuk melampiaskan nafsu. Ummi Hafilda pula sebelum ini mendakwa ada lagi 18 video lucah Anwar Ibrahim berada dalam tangan seseorang.

Ummi Hafilda mahu kita percaya Anwar Ibrahim suka merakam adengan saat dia melakukan hubungan seks terlarang.

Tugas kerajaan untuk meraih sokongan rakyat menjadi terlalu mudah. Hanya perlu berfikir bagaimana untuk memberikan persepsi bahawa anwar Ibrahim adalah seorang lelaki gila seks dan juga pelakon video lucah.

Persoalannya di sini, adakah rakyat percaya?

ReJaM© "Gerombolan songkok tinggi tentu sekali percaya kah kah kah..."


Update: Ini pula jawapan daripada Wartawan Harakah yang dimaksudkan, [Harakahdaily]


53 comments

tamby chiittt poorahh.. delete 27 March 2011 at 23:15

songkok je tinggi tp akal rendah.. huahuahua

http://www.harakahdaily.net/v2/index.php?option=com_content&view=article&id=31547:video-seks-wartawan-harakah-pula-difitnah&catid=1:utama&Itemid=50

wartawan tu dah buat penafian..die mane de pegi jumpe papa gomo..die balik rumah terus adela pas abes keje..

Ini lagi satu pembohongan...kenapa tak tunjuk muka....!!!Alahai...

pas beruk suda percaya.....rasa nak pijak2 je pas beruk nie...

hanya anwar yang bole mnjawab segala persoalan...apa pun jgn kita terlalu taksub dengan sesebuah parti.anwar dah 60an bayangkan masa 40an cmne ea...tu kak wan aje bole jwb..tk masok akal.tak berasas langsong...ada sape2 simpan video lucah bole bg kt ummi nk wt koleksi haha...

akak...masih teringat USRAH ABIM TAHUN 77/78.....

Sukanya diorang buat cerita seks utk menjatuhkan Anwar, buatlah cerita ragut ke, bunuh orang ke, pukul orang, dera kucing, macam-macam lagi boleh buat hahaha... sengal

Jurugambar berbogel di kota New York

aku x percaya?anwar difitnah 2...peh
permohonan pertukaran enjin

HMMM.. betul la rekacipta cite ntah apa2..wt la anwar bertahajud setiap malam.khatam seminggu sekali...tp wt baik tk bole heboh2 ea..free malays tk de cite pelik wt anwar.....anwar meminati lagu industan ke..

mari kita buat solat hajat doa kan supaya papagomo pembawa fitnah tu dan rakan seperjuangannye di timpa bala oleh Allah...atas dosa mengaibkan dan memfitnah hamba Allah yg Allah cipta...

jom milosuam war2kan solat hajat.....

Memang da termaktub dalam perlembagaan ke, kalau sokong BN segala undang2 tak terpakai? si Ummi hafilda ni simpan video lucah tak pulak kene tangkap...
sesiapa yg kat dalam ni da tengok video tu ke? boleh kita share and judge sama2.
aku belum tengok. so aku tak berani nak komen pasal video ni.!!

Makhamah pun x adil dah skang...
pelik nan golongan songkok tinggi ni...
mereka tak penah takut akan mati ke?
fitnah dah jd mcm permainan je...
mmg nk kiamat dah dunia ni...
jgn ingt org bodoh la...
ckp2 la ko bodohkan org len

masih teringat di suatu ketika najib pernah berkata yang dia ada bebagai maklumat yang kalau dia dedahkan takut nanti ada yang DEMAM,tuan2 biasa dengar ke ayat itu? ape maksudnya eeeek!!!

Takkan ader org menyamar guna taktik Mission Impossible kot, tpi ke mana anwar mhilang dri 2020 hr hingga 2240 hr - 21 Feb 2011?..

Twitter and fb yg korang duk p.screen tu adlh super impose, kalau korang x pecaya cuba cek sendiri twitter and Fb anwar utk tarikh 21 Feb 2011. Takder post dr dia dr 2020 hr hingga 2240 hr.

Menurut geng reporter, perut 'makhluk' tu xder la buncit pun, cuma bila dia tunduk nmpak besar sket, biasala kalau dah tua hehehe

Satu lagi, knp anwar tiada alibi mnyatakan dia berada di mana2 dgn seseorg yg bleh mengesahkannya, cth ader kt ceramah ker aper ker, knp dia cuma menafikan perut saje.

Knp org yg jumpa video tu pergi tunjuk wartawan dulu, termsuk wartawan harakah.. Knp x tunjuk kt Najib ker, Rosmah ker ..

Knp pemilik video tu dgn beraninya ingin menyerahkan tape tsebut kpd kakwan. Secara logiknya kakwan lebih arif tentang susuk tubuh anwar. Kalau ini adlh fitnah, knp mereka terlalu berani?

Dan yg aku heran knp yg mendedahkan segala keburukan2 anwar adlh antara org yg paling rapat dan pernah bjuang sma2 suatu ketika dahulu..

Kalau Anwar yg terlalu baik ni - dianggap sbg anugerah Tuhan - knp dia mempunyai ramai musuh politik berbanding Najib. Dan persoalannya knp semua musuh2nya anwar adlh bekas rakan2 partinya..

ADA SESAPA KAT SINI BLEH TOLONG CLARIFY PERKARA2 KAT ATS.. BYK BETUL PERSOALAN TENTANG KEWIBAWAAN ANWAR IBRAHIM NI!..

kalau negare ni negare mesir dah lame kene dah kerajaan ni

marilah kita menjadi seperti ahli ikhwanul muslimin di mesir yg memperjuangkn negare mereke drpd pemimpin korup..
walaupun x memberontak tp kte bleh melalui undian pr

alexander...

pasal fb dan tweet tu dh pun dijawab pkr...

'geng reporter' hang cakap macam tu... 'geng reporter' kami cakap macam lain...

awat nak bg alibi detail2 sekarang? supaya senang puak pemfitnah ubah cerita?

mana hang tau tak tunjuk kat najib lg... hang rasa2 kalo tak tunjuk kat najib dulu,boleh proceed ke plan ni? by the way, kenapa kena tunjuk kat rosmah?

dia cakap berani nak tunjuk kat kakwan supaya org macam hang percaya yg depa tu betul... pastu nanti kalau kakwan kata bukan anwar,puak pemfitnah belit pulak kata kakwan cuba cover...

musuh politik dsai boleh masuk tv,masuk paper,tu yg hang kata ramai... yg dlm pkr tu ramai bekas umno jugak, maknanya ramai musuh najib adalah bekas rakan2 partinya jugak...

hangpa yg reka2 persoalan pasal kewibawaan dsai pastu hangpa sendiri yg penin... dsai ni dulu pemimpin mahasiswa, pemimpin abim, masuk umno sampai jadi tpm, pernah memangku jawatan pm... sepanjang tu,dia takde rekod seks ka,liwat ka,songlap ka... tiba2 lepas umno penaya dia, segala macam jahat dia kena tuduh... ada logik ka..

Aku sokong dgn kenyataan bro tanpa nama 28 Mac 2011 2:55 AM atasni. Betul jgk, apesal time anwar PM takde pulak cerita pasal seks ni, lepas dia kena buang mcm2 cerita ada. Jgn la kita semua terpengaruh dgn media massa utama shj, baca jgk media pihak lawan supaya kita dpt berfikir secara logik.

kalo blh sesuatu kejadian mcm ceramah kita pg sendiri tgk kt situ. Esok kita baca utusan ka, tgk tv3 ke, sama tak apa yg berlaku dan apa yg di ceritakan kt situ. aku dh test, mmg betul utusan dan tv3 ni memang meloya je lebih. Cerita jauh tersimpang dari sebenar....

sama ada nuar bersalah atau x... yg penting BN msti ditumbangkan... perjuangan PR bukan sbb nuar jer (sbb tu kecik)... perjuangan PR sbb rakyat... tapi perjuangan BN mmg nak pijak2 nuar... bukan sbb rakyat

Alexander Harith berkata...

ADA SESAPA KAT SINI BLEH TOLONG CLARIFY PERKARA2 KAT ATS.. BYK BETUL PERSOALAN TENTANG KEWIBAWAAN ANWAR IBRAHIM NI!..

--------------------------------------------------------

MALAS MENGKAJI JANGAN ANGGAP TIADA JAWAPAN

byk sungguh soalan anda tetapi semua ada jawapan. masalahnya anda malas nak cari jawapan. sebab hnya berqurankan utusan meliwat dan tv3datukT.

ini masalah utama semua penyokong umngok sehingga jadi buta kayu.

semua org yg menyokong PR asalnya bermula dgn byk membaca dan mengkaji dan mendengar kedua2 belah pihak. ada sifat adil dalam diri utk tahu kebenaran.

BACA DARI KEDUA2 PIHAK, JGN BERQURANKAN UTUSAN DAN TV3

kalau anda baca Harakah atau Suara Keadilan ataupun bloq PR yglain, anda akan malu dan tidak akan tanya semua tu. malu kerana nampak sangat umngok ni malas membaca. pergi kedai beli kedua2 akhbar tersebut dan baca proseding mahkamah yg ditulis.

hamba tak mo jawab semua tu, biar anda perasan betapa byknya persoalan yg tidak dijawab oleh anwar. bukan tidak dijawab, anda yg tidak mahu mengkaji dan membaca. malu la sikit.

sebelum menulis mesti membaca, menulis tanpa membaca umpama bontot saifool yg terdapat byk dna lelaki tetapi hanya male Y saja yg difokus utk kenakan anwar.

ANWAR MEMANG ADA ALIBI

hamba ambil satu contoh sajalah : kenapa anwar tiada alibi.

memang ada. hanya pemalas saja yg tidak jumpa. tak jumpa sebab malas bukan sebab tidak ada.

ketika tarikh dan masa anawar dituduh liwat(sepatutnya dgn kayu) bontot saifool, beliau sedang berada bersama tuan rumah apartment tempat kejadian. tetapi apabila polis soal siasat tuan rumah dan mereka tidak berganjak mengatakan anwar ADA BERSAMA MEREKA, maka pendakwa tidak mengambil mereka sebagai saksi penting.

DATUK T(Tengkorak) BERANI TUNJUK VIDEO SEBAB DIRESTUI

berani tayang video sebab konspirasi satu negara utk jatuhkan anwar. bukan berani tapi dayus tiga Datuk Tengkorak tu. sebab rasa selamat memihak kepada umno lah maka mereka berani. tapi tidak takut pada Allah.

KENAPA TAK TUNJUK VIDEO TERUS KEPADA NAJIB DAN ROSMAH

laaa ini soalan bodoh sangat. terukla najib dan rosmah kalau serah pada mereka. jelaslah nnti mereka terlibat. najib tidak mahu dikaitkan langsung dgn video. dia tunjuk muda baik innocent. najib keluar hanya berita baik saja, projek sana sini, pembangunan sana sini, balaci2 la yg kena buat kerja syaitan dibelakang dia.

cukup setakat ini.

jangan lupa beli Harakah dan Suara Keadilan dan gunakan otak yg waras serta adil utk menilai. jangan sampai org tak dapat bezakan anda dan lembu.

tunggu jelah papa gomo,kamu hidup bukan seribu tahun,banyak ayat ayat alquran,memberitahu orang membuat fitnah disiksa dlm kubur dan tempatnya neraka....kecuali bertaubat sebelum terlambat..

Cayalah JAKA.. jawapan yg bernas !!

umno barua..

TERBAIK LA JAKA!!!!

En Jaka


Penjelasan panjang lebar, tpi ZERO = 0
Sori brader, soalan knp group tu nak tunjuk kat kakwan engkau divert sana sini.


Aku baca Malaysia Today, Malaysian Insider and Bernama jer bro

BAGI AKU HARAKAH + SUARA KEADILAN + UTUSAN MELOYA + TV3 = 2x5 ... semua kuat auta jer bro!

Mathematics simple jer bro. tak payah nak auta pasal paper.

Persoalannya:-
Ke mana anwar mhilang dri 2020 hr hingga 2240 hr - 21 Feb 2011? - KE MANA?

Kenapa Hadi Awang nga Mat Sabu tdk menafikan 'makhluk' dlm video tu adlh geng club dia..

Bro aku cakap ALIBI VIDEO NI.. kes saiful tu dah lapuk.. Engko tahu dia TAIDA ALIBI, sbb tu engko spin x 6 = PUTAR SEKELIAN ALAM.

Lawak la engko bro!

Knpa diam seribu bahasa bila tgok video tu. Wartawan pembangkang lain knpa tak berani nak menjelaskan secara detail dan terperinci tentang video yg dia org tgok tu.

Sekurang2nya penyokong yg buta hati dan taksub dgn Anwar ni bleh buat penilaian sendiri. Knp diaorg takut???
Why.. Oh Why... Oh Whyyyyyyyyy! Why

Maksud soalan aku, knp tape tu tak di tunjuk kt Najib ngan Rosmah. sbb sblum ni engkau org duk putar alam tentang saiful pegi jumpa Rosmah sbelum wat report.

Buang jer ler mentaliti engko yg over taksub tu!!.. Bukak mata sket..

Dan bgi aku.. org yg drop kt sini taruk nama

"Tanpa Nama berkata.." adlh makhluk yg pengecut.. mcm Anwar takut nak bgi DNA..

wadehel!

logik gak apa yg mamat kat atas nie cakap ( Alexander Harith ) tugas kita as a human nie klu ada org yg kabur @ tak tau kita harus bantu dia..bkn kutuk ngan kata2 camtu ( jaka ). x baik derw...mase sekolah dulu even ada buku teks tapi mesti ada cikgu yg guard tuk kita lebih memahami..Syarat utama capai kejayaan dan kemajuan, bersedia berubah dan menerima perubahan. Mengkritik tidak bererti menentang. Memuji tidak semestinya menyokong. Menegur tidak bermakna membenci. Berbeza pendapat adalah kawan berfikir yang baik. Pengalaman silam adalah pengajaran terbaik bagi yang ingin terus maju ke hadapan. klu ini la sikap penyokong pakatan ( jaka ) maknanya sama je la korng ngan UMNO...bahsa tu kena cantek la bro.....

soalan dia : Ke mana anwar mhilang dri 2020 hr hingga 2240 hr - 21 Feb 2011? - KE MANA? ak ulang dari 2020hr - 2240 - 21 fe b 2011
tapi ko ( jaka )jawap mcm chicken without head...
jgn taksub sangat..tenang..sabar...waras....
dari kita dapat tambah seorng ahli terus mamat (Alexander Harith) tu sakit ati...ajar ikut cara betui...

mcm Anwar takut nak bgi DNA.???? yg tu mmg ko x baca....dia bukan takut..klu ko baca posting kat milosuam yg lepas pun ko tau kenapa anwar x nak kasi..student biology pun boleh palsukan DNA...so, ak sokong klu anwar x bagi DNA nya..polis ngarut

hadi awang & mat sabu x nafikan sbb dorng x nonton video lucah tu bangang... xkan la ulamak pun nak tgk benda tu gampang...

to alexander harith..
aku x tau ko ni agama apa sbb nama canggih sgt..tapi meh aku tolong jawab satu sialan yg ko tanya tuh..berkenaan kenapa mat sabu dan haji hadi senyap je..

bro..mereka berdua ni arif tentang agama..apa yg diorg tengok tu adalah video..dan sememangnya video tak oleh dijadikan bukti ntuk menuduh orang berzina..dalam islam..wajib ada 4 orang saksi yang waras dan boleh dipercayai untuk mengesahkan perlakuan tersebut dan keempat2 saksi tersebut perlu melihat dgn mata sendiri..bukan dgr cerita or tgk video dan jadi saksi..lagi..kalo membuat tuduhan palsu..orang yang membuat tuduhan palsu..boleh kene hukuman qazaf..80 SEBATAN!! 100 SEBATAN hukuman untuk orang yang disahkan berzina selepas perbicaraan dgn 4 orang saksi tadi..knp beza 20 je?? sbb Allah nak tunjukkan betapa beratnya dosa membuat tuduhan zina palsu..sbb tu diorg senyap je..mmg dalam islam x boleh sesenang je keluarkan kenyataan "oo..sah orang tu berzina" hanya selepas tgk video..Islam dah menetapkan proses die dlam Al-Quran lagi.. kalo nak paham lagi baca ni http://malaysiakini.com/news/159703 setakat ni la aku jawab..

jebatderhaka78 berkata...

soalan dia : Ke mana anwar mhilang dri 2020 hr hingga 2240 hr - 21 Feb 2011? - KE MANA? ak ulang dari 2020hr - 2240 - 21 fe b 2011

---------------------------------------------------------
JAKA jawab :

TANYALAH KAKI FITNAH KE MANA ANWAR BERADA TIME TU

mana lah hamba tahu anwar pegi mana, itu kerja peguam la cari. atau tanyalah umi pontianak yg sentiasa mengekor bontot anwar. bukan kerja hamba nak membontoti ke mana saja anwar pergi. tu kerja saifool.

BUKAN TAKSUB ANWAR, TAPI TAKSUB HUKUM

hamba time tu sedang solat hajat minta keturunan umngok ni semua menjadi penagih video lucah, hasil perangai mak bapak mereka.

sebagai org beriman, penyokong PR dan akal waras serta percaya adanya azab Tuhan, hamba tak taksub pada anwar, tapi taksub kepada ajaran Tuhan. Dia suruh kita HUSNUZZAAN (sangka baik) apa yg kita tidak tahu.

malah kalau sah pun anwar merakam video dia, membuka aib dia itu pun sudah dosa besar. fasik laknat. ada faham ka machaa.

JADILAH SAKSI VIDEO LUCAH KALAU TAHU ANWAR MERAKAMNYA TIME TU

kenapa malu nak luah rasa hati anda yg busuk tu terhadap anwar? bersumpah lah dgn yakin bahawa kamu yakin time anwar hilang itu, anwar SEDANG MERAKAM VIDEO LUCAH DIA SENDIRI. dan video itu menjadi mahal yg menguntungkan pengedar video lucah seperti 3 Datuk Tengkorak tu. hahahahahah

hahahahahahaha umngok dan lucah berpisah tiada, bagai isi dgn kuku, bagai bontot saifool dgn DNA.

UMNGOK DARAH TINGGI KERANA VIDEO FITNAH

nah ! kalau anda yakin anwar hilang tu sebab sedang rakam video lucah tu boleh mengurangkan tekanan darah tinggi umngok semua, sila la pakai dan sebarkan. dosa tanggung sendiri.

dalam hati dah ada niat jahat terhadap anwar. hati tak tenteram kalau anwar hilang entah2 pergi uzlah ke? tau ke apa itu uzlah ? pada anda kalau anwar hilang aje, mesti pergi buat video sex. tapi kalau najib atau mahathir hilang, mesti pergi umrah kan? hihihihihihih

kalau anwar masuk jamban pun tentu dikatakan sedang rakam video lucah. kalau anwar masuk bilik bersama DS Wan Azizah pun tentu dikatakan sedang buat lucah.

SOALAN HAMBA :

kemana Rahim The Rapist menghilang bertahun2 lamanya selama ini? mungkin pergi kursus buat filem porno? mungkin jadi taukeh pengedar video lucah kanak2 sehingga sukar utk dibenteras? mungkin sedang menyorok dalam tangki najis rumah anwar utk ambik DNA?

busshuuuk pun sanggup demi dendam.

hahahaahhaahahahahahahaha

KESIMPULAN :

bersumpahlah dgn yakin bahawa anda pasti anwar menghilang ketika itu sebab sedang rakam video lucah sendiri. kalau yakin pergi jadi saksi bantu 3Datuk Tengkorak. apasal memekak kat sini kata hamba zero?

kalau hamba zero janganlah jawab hamba. u are triple(3Datuk) zero !!!


NOTA :

hari tu gian sumpah dan DNA anwar, hari ni gian video lucah anwar pula. HEBAT SUNGGUH ANWAR ! lelaki melayu sejati..jelos hamba dgn kekuatan tenaga sex anwar the great.

hamba jelos! hamba jelos!

Maaf jawapan di atas utk hamba penama di bawah ini :

Alexander Harith berkata...

En Jaka

Tu dia, engko dah tunjuk kat org ramai betapa kosong and kedapnya otak kamu. Cakap berdegang2 tapi habuk tarak. Itulah mentaliti kamu yg baca HARAKAH dan SUARA KEADLIAN.

Menunding ke kiri ke kanan, dia pun tak tahu fakta. Org tanya lain, engko jawab lain. Mana fakta yg engko baca dlm HARAKAH ngan SUARA KEADILAN??.. Knapa tak debat kt sini?

Ni keluar pulak SLOGAN, DARAH TINGGI, KESIMPULAN, NOTA entah hape2 engko merapu. Tolonglah jgn jatuhkan meruah penyokong PR.

Engko tak tahu tapi awal2 buat judgement. Apsal lak nak sumpah2 pasal percaya Anwar Inrahim dlm tape tu. Memang sah engko ni kaki spin = pusing sana, pusing sini.

Ke engko ko tak faham sbb HARAKAH ngan SUARA KEADILAN dlm BM, bacalah Malaysia Today ngan The Malyasian Insider dlm versi BI. Skurang tak lah engko merapu spt kat atas.

Jawab divert2. Kan dah kantoi!

MatSabu ngan Mustafa dah tgok(sorry bkn Hj hadi)
nah pi blog ni

http://ruangbicarafaisal.blogspot.com/2011/03/video-seks-anwar-mat-sabu-dan-mustafa.html

wahai alexander harith..

tu aku dah jawab dari segi agama la..hadoiiii!! dah la salah cakap haji hadi.. x kisah la..yang penting diorg tau batas2 agama untuk membicarakan hal tuduhan zina..ke ko nak merasa kene sebat 80 sebatan?? kat malaysia ni xde hukum tu..tpi kat akhirat nanti..haaa..naya bro...

kalau betol pon aku tetap tak sokong bn....

im not talking to u wahai za@im.
lagi pun aku dah perbetulkan statement aku.
Ok faham.

http://novandri.blogspot.com/2011/03/mesti-baca-2-jam-yang-sangat-penting-di.html


2 jam yg sgt penting dlm hidup anwar.

harith harith

bukan HARAKAH dan KEADILAN jadi pegangan...tapi hukum dear.

anda tak baca ke tulisan hamba habis2.

bukan spin tapi memulangkan semula cara dan sikap umngok kepada anda.

bila kena cuping telinga kata spin...


takkan laaaah hamba yg daif ni mampu spin org yg pandai baca org putih. kecuali org pandai mcm tuan hamba ter spin diri sendiri.

kalau terasa spin ambikla panadol dan rehat cukup2 ye.

sudahkah dapat bukti TIME TU ANWAR SEDANG RAKAM VIDEO LUCAH DIA SENDIRI?

apakata di bawa DNA video itu ke mahkamah?

NASIHAT HAMBA :

jangan minum arak ketika memandu...dan ketika menulis dalam blog

nanti anda terspin diri sendiri.

entah kenapa akhir2 ini hamab sungguh senang hati kerana puak2 production video lucah mcm org gila nak buktikan lelaki IRAS ANWAR itu adalah anwar.

INGAT KATA2 INI :

Look like me, sound like me....but not me

hihihihihi maaf tertulis orghe putih sikit

to alexander harith

err..mula2 beria-ia sgt nak suruh sape2 clarifykan..ni tibe2 u r not talking to me..adat berkomen kat blog la weh..walaupon aku x clarifykan apa yg ko nak iaitu alibi anwar..tapi aku sekurang-kurangnya nak bagitau ape yang betul dari sisi agama..ni men hentam je..mentang2 orang tu senyap..ko kata diorg bersetuju itu anwar..mana punye hukum da ni..ke ko boleh baca pikiran diorg???

JAKA

Ko ni cakap siap behadis segala mcm alim ulama' tapi dalam masa yang sama duk maki hamun bangsa seagama, sama juga macam Anwar si putar alam tu, ni mesti mewarisi sifat dia, kalo berhujah bukan main hebat dengan keluar ayat Al-Qur'an segala, sapa dengar pun boleh cair, tapi hakikat sebenarnya ZERO habuk pun tarak....Korang tak perasan ke muka Anwar Ibrahim sejak akhir2 ni takde "Nur" nampak terlalu bengis... Tuhan nak tunjuk la tu suka sangat tabur fitnah JAHAT & REKAYASA keburukan UMNO, aku nampak muka Najib bersih berseri ada "Nur" hehehehehe....

Tanpa Nama berkata...
JAKA

Ko ni cakap siap behadis segala mcm alim ulama' tapi dalam masa yang sama duk maki hamun bangsa seagama, sama juga macam Anwar si putar alam tu, ni mesti mewarisi sifat dia, kalo berhujah bukan main hebat dengan keluar ayat Al-Qur'an segala, sapa dengar pun boleh cair, tapi hakikat sebenarnya ZERO habuk pun tarak....Korang tak perasan ke muka Anwar Ibrahim sejak akhir2 ni takde "Nur" nampak terlalu bengis... Tuhan nak tunjuk la tu suka sangat tabur fitnah JAHAT & REKAYASA keburukan UMNO, aku nampak muka Najib bersih berseri ada "Nur" hehehehehe....
________________________________________________________

JAKA jawab :

malas nk jawab lah, takde hujah.

hamba dah kata ayat Quran Hadis bukan utk didebatkan. itu utk sama2 renung. mcm khatib kat mimbar kata, 'saya berpesan kepda diri saya dan jemaah sekelian'. tidor ke masa khutbah?

mungkin yg dimaksudkan maki hamun tu perkataan umngok kot. tu cubit sikit je. taklah sampai jadi fitnah liwat liwat liwat sex sex sex video video video, bersusah payah nak jatuhkan seorg pemimpin. gunakan seluruh jentera dan meida dan saluran kerajaan tanpa segan silu utk menghina anwar dan keluarga siang malam pagi petang.

mengalahkan syaitan buat kerja jahat yg tidak tahu penat. tiba2 nk ajar hamba tak baik maki bangsa sendiri ? manusia fitnah ni bukan setakat maki hamun, dah layak dipacung dikhalayak ramai pun!

mana ada kata2 lucah dan maki hamun dari hamba. tapi syukurlah kalau cubit sikit pun pedihnya sampai ke dalam DNA terasa. hihihihihi kira pedih jugalah pukulan hamba ni. belum pukulan maut lagi.

MENILAI ORANG DARI WAJAH

sedangkan hujah dan konspirasi umngok yg hebat2 pun dh jadi bodoh sebab niat jahat, tiba2 anda tambah lagi hujah yg paling lowwwwww classsss...kata P. Ramlee.

malas nak jawab hujah taraf ayah pin ni lah.

apakah 3Datuk Tengkorak itu lebih berNUUR wajah nya? apakah rahim itu sungguh sejuk mata memandang wajah 'beriman' nya? atau anda cukup syahdu menatap wajah Jin Berkupiah dari Kulim yg tak lekang kopiah di kepala?

enough...pi cari hujah lebih baik.. atau just tidor. lebih berNUUR wajah anda kalau anda tidor kerana tidak buat hujah taraf lubang saifool.

Spin-Bola Bola Api delete 28 March 2011 at 16:47

pencacai umngok maksudkan blogger cam parpukari papagomo n brothers adalah bersopan santun berbanding blogger bebas PR..

sudah laaa..cakap spin2..pening aku..

korang sendiri tanya mana anwar pegi, korang sendiri jawab? baik tak payah tanya, sebab mmg dlm pikiran korang dah mengesahkan bahawa anwar la pelakon seks dan liwat tue..

beza antara blogger bebas PR dan Blogger parpukari ialah blogger kami memberi KESIMPULAN dari segi pandangan saksi dan fakta berkenaan beberapa isu, berbanding blogger parpukari memberi ULASAN ttg jenayah yg konon dilakukan oleh DSAI..

Ulasan = perkara yg sendiri nyatakan
kesimpulan = ringkasan dari pelbagai perkara

**blogger parpukari n the gang tak penat k memfitnah dan menghancurkan hidup org lain?? Nauzubillah..

agak2 muka papagomo ada nur tak macam najib?
muka najib nampak berseri-seri sebab dia relak jer tak payah nak pikir banyak sebab kak mah dah atur semuanya, cecuba tengok muka kak mah, ada nur ke?

"Bersatu kita bersatu

di bawah pemimpin penipu

bersatu kita bersatu

Kita mudah ditipu"

PAS xpercaya kepada fitnah2 yg terbaru dan yg akan datang.. BN dan fitnah semakin xdpt dipisahkan

anon 28 Mac 2011 3:58 PM
"Korang tak perasan ke muka Anwar Ibrahim sejak akhir2 ni takde "Nur" nampak terlalu bengis..."

amir menjawab
hujah yang tak boleh buat hujah.
hang tengok "muka anwar yang takda nur tu", kat paper mana?
utusan ka? berita harian ka? tv3 ka?
mai sini cek nak habaq kat hang,
ni la teknik2 berkesan untuk mempengaruhi manusia menilai seseorang
letak gambaq2 dari posisi2 yang menampakkan "seseorang" itu insan yang jahat, takdak moral, muka takdak nur
hang pernah ka nampak, gambaq anwar dalam paper utusan @ berita harian @ tv3
gambaq tengah senyum ka, muka elok2 ka..ada kaaaa????
yang selalu keluaq kt paper, muka anwar tengah muncung, muka tak senyum, muka garang etc
tapi time najib punya gambaq, kemain lebaq senyum
ni la cara nk pengaruhi manusia melalui kesan psychology
hang tak belajaq ka anon?

Hidup JAKA!!!lawan jgn x lawan puak2 yang tahu menggunakan dalil 'qli semata-mata..biar kita berhujah menggunakan alquran dan as sunnah kerana itu pegangan kita..kerana itu saja Nabi kita tinggal untuk kita,insyaallah kita tidak akan sesat selama-lamanya seperti Alexander Harith dan puak2 seangkatan dengannya, hehehe...

Klu setakat baca surat kabaq org putih tu x payah la dok tunjuk hebat kat sini...nampak sgt mentaliti kebaratan.klu hg pandai sgt blajar sampai Ph.D la oiittt..

agak bodoh juga alexander nie dan sekutu dengan nye..

mungkin ayah dia ada kepentingn "gomen" kot , tu yang dok tersasul sana sini.. orang nak komen, dia pon nak jgk, sudahnya, terserlah kebodohan diri sendiri macam ramai "pemimpin" umngok!!

apalah dilayan sangat puak umngok ni. ada orang iq tinggi spt bansa yahudi tapi menolak kebenaran.dari hujah2 mereka pun dah nampak tiada keikhlasan untuk mngetahui kdudukan sebenar tapi ada niat nak mengena. dpt dilihatsifat kebencian dn dndam kesumat puak2 mereka

Dalam terang pun nampak muka macam hantu raya saja, jauh sekali imbas DSAI tapi yg pasti dlm video hero porno Johor gelap pun muka nampak clear.


EmoticonEmoticon