Wednesday

Berita sedih AdukaTaruna berhenti menulis kah kah kah!


Walaupun perlawanan antara Manchester United dan Schalke belum lagi habis, jangkaan gua Manchester United kelab bola pujaan Najib Tun Razak mesti menang punyer! Sebab Man U dah sumbat dua bijik gol ke gawang Shakle. Maka blogger kontroversi, AdukaTaruna terpaksa berhenti menulis. Dia nak berhenti menulis apa gua pun tak tahu, sebab, setahu gua dia taip je blog die tu kah kah kah.

[sila klik gambar untuk ke blog beliau]




RentaP© "Laptop lu nak jual tak bro? Ada orang nak beli kah kah kah..."

10 comments

Schalke bro. Eja betul-betul. Hehehe.

sebap perempuan senjata syaitan untuk goda lelaki

Aduka celaka tarak guna

aduka,orang rusila tak puas hati lagi...ajak kau datang balik.

psl bola pn nk berhenti menulis ker?hahhahaha

korok abah mu tak jantan delete 28 April 2011 at 21:57

Schalke pun jadi Shakle, kah kah kah kah!pondan ni nak tunjuk maskulin ke?ha haha lu memang FAIL!


EmoticonEmoticon