Friday

Calon KEADILAN Satok dituduh buntingkan gadis




Nampaknya gerombolan songkok tinggi cuba membawa trend politik lucah mereka ke Sarawak pula. Tidak cukup dengan penyebaran video lucah lelaki mirip Anwar Ibrahim yang cuba dijadikan modal berkempen di Sarawak, kini satu lagi tuduhan liar dilemparkan kepada salah seorang calon KEADILAN yang bertanding di DUN Satok Sarawak, kononnya anak muda yang berkelulusan undang-undang syarie dari Universiti Malaysia itu telah membuntingkan seorang gadis.


Tuduhan ini dilemparkan oleh salah sebuah blog gerombolan songkok tinggi, lihat screenshot blog tersebut di atas, bagi pengikut blog-blog politik Malaysia, tentu sekali anda sedia maklum blog yang dimaksudkan kerana blog ini adalah salah satu blog popular gerombolan songkok tinggi.

Nampaknya seperti ada satu koordinasi terancang gerombolan songkok tinggi untuk melakukan serangan-serangan politik "selak kain" yang kini dilihat menjadi amalan blogger-blogger pro gerombolan songkok tinggi. Asal ada sahaja pertandingan antara parti seperti ini, mereka akan melakukan serangan "politik lucah" untuk menjatuhkan calon parti lawan.




ReJaM© "Malang sungguh politik gerombolan, sibuk dengan politik selak kain"

35 comments

UMNO ni dah tak ada cerita lain ke?
Lucah, lucah, lucah, lucah.....

Tak ada isu, cari isu lucah, politik lucah
politik selak kain...

Orang Sarawak tak bodoh, orang Sarawak benci Politik Lucah...

bro,agak2 la tajuk tu,tak baca artikel sampai abis ke?cuba lu paste skali gambar ahmad nazib dengan perempuan tu.

ada kat sini http://theunspinners.blogspot.com/2011/04/ketua-amk-sarawak-calun-satok-dan.html

blog mana lagi yang suka buat fitnah , salah satunya Dr. NovandrIndon blognya M anusia . I ndon . M ari

pepecahan umat islam dgn politik ,igt lah pada hari kiamat bukan hal hal dunia .

umno melayu babi..

mana gambar nazib dgn pompuan tu kat tepi motor? apesal tak siar kat blog suam ni...suw..tak ikhlas la u ni nak brkempen..u ni (telur) berat sebelah la..auw....

Otak kuning betul diorang nie..
Ni semua keje songkok tinggi la nie..

@

ingat umporno ingat kelucahan mereka..

ade la sorang mamat tu delete 8 April 2011 at 02:21

Stakat gambar laki dengan bini sendiri depan motosikal pun mau kecoh ke? ada bukti dia membuntingkan isteri keduanya tanpa nikah? ada 4 saksi ? kalau takda, itu sudah fitnah.

Mungkin depa nak tiru macam cerita bung mokhtar radin yang kahwin senyap-senyap dengan artis dan tak mengaku berkahwin.

Eh, Bung Mohktar Radin ?

Realitinya suma hal2 seks ni serahkan dkt golongan songkok tgg....
coz diaorg arif dan pakar dlm bidang seksual ni...

-ambo-

oh gerombolan songkok tinggi...
sila jawab pantun 2 kerat aku ni..

makin hari makin sayu..
makin hari makin meLAYU..
kah3...selamat malam..aku nk tdo...

banyak yg pro pkr dr umngok...
aku nasihatkn jadilah rakyat yg pintar jgn jd bingung.. asik2 kes selak kain lu utarakan.
biarpon 1000 bukti yg lu ada, rakyat tetap akan menilai negatif, sebab benda yg berbentuk menjatuhkan pd masa tertentu dan kes2 yg terbodoh didunia. Jangan lu arapkn ijazah lu tue leh lambangkan kepandaian lu. aku dh muak dlm agenda2 mengarut nih. Biar pon umngok menang di s'wak. Bagi aku korang menang x bermaruah. ada yg kaya kaya menggunung kat sana, rakyat kat bwh duduk umah senget.. bln nih rakyat dpt lh imbuhan mengundi, pastue normallh balik.. taib xkn gadai mahligai dia utk rakyat.. fikir2 mana yg logik

belia benci umno delete 8 April 2011 at 05:44

sama cam PRK kat kelantan ari tu .. tuduh zina dalam ketapi.. modal sama jerk meluat ako.

PHAN...
doh bkpe gaya bhse mung komeng tuh macang BAPOK terlepas je..
ke mung sloh sorang hok BAPOK kt blog milosuam nih..
kah kah kah...siyang ke mung.. trlepah sining..
kelik2 la weh.. wak solat taubat.. tobat nasuha deh..lucu sgguh!
lepak tu bulihla kalu nk wak air milo cicoh nga sekuk pom...

Yes, seks adalah subjek paling popular untuk meraih undi serta menyembunyikan isu-isu semasa melanda negara. Mungkin kita akan tengok isu seks ini akan dijaja pada pilihanraya umum akan datang. :)

Lantaklah diaorang nak main dengan apa cara sekalipun. In the end, rakyat sengsara. And saya yakin apa yang Idris jala katakan (malaysia bankrap 2019) mingkin akan jadi kenyataan.

abg milo macam tu lah perangai united munafik no one (umno)
-ingat umno ingat rogol anak dara orang
-ingat umno ingat main bini orang
=ingat umno ingat main video lucah

REAL KATAK TAMBAH;
INGAT UMNO INGAT PORT DICKSON
INGAN UMNO INGAT PENYANYI Z... KAT PD.....

AAPARAAAA.. JABATAN AGAMA PUN BOLEH TARIK KES KALAU OWG2 TERTENTU.....

Ingat umno ingat porno,ingat umno ingat dosa,ingat umno ingat selak kain,ingat umno ingat sapa rogol bdak melaka,ingat umno ingat c4,ingat umno ingat nak pangkah PkR.dah xda modal dah umno ni,patut lah org senanjung cakap umno bapak kelucahan,AKU BENCI SAMA KAMU UMNOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

umno like pisang papa gomo delete 8 April 2011 at 08:26

umno otaknya kuning like papa gomo,asyik ingat burit aja!!

biasalah...benda lucah dan fitnah ni je penyelamat umno...lain2 tak ada...

ramai2 kita kuburkan umno PRU-13 nnt! takbir!!

REAL KATAK; KOMEN;
DLM BLOG TU ADA KATA KONONNYA YANG DITUDUH KAWIN DI SIAM... ALHAMDULILLAH DIA BERTANGGUNG JAWAB... KAWIN 2 .. HALAL DLAM ISLAM... ANAK .. SAPA TAW ANAK TU HALAL KE TIDAK? MANA BUKTI ADA PERZINAAN SEBELM KAWIN? ADA 4 SAKSI?? SO JGN MENUDUH TANPA SAKSI.. KALAU BETUL KAWIN 2... AKU UCAPKAN TAHNIAH.. BILA LAGI NAK 3 MACAM AKU?? PASNI 4 PLAK...ISTERI TU MERUPAKKAN AMANAH DAN REZEKI DARI ALLAH,,,
TAPI YANG AKU MUSHKIL NI.. SORG TU.. KENA TANGKAP KAT PD OLEH JABATAN AGAMA TAPI KES DITARIK BALIK.. APA CITER PLAK?? NI SAH ADA SAKSI.. SO RENUNG2KAN LAH.....

BUNTINGKAN GADIS..... ayat ni terlalu umum... seorg lelaki berkahwin dgn gadis,,, pastu terpaksalah buntingkannya... kalau x buntingkan masaalah besar ni.... is3 aku pun gadis gak masa kawin dulu.. aku dah buntingkan dia... kawin dah setahun.. sekrg ni baru bunting 4 bulan... tak salah kan?? So apa nak dipertikaikan?? lain lah kalau buntingkan bini org ker.. kena tangkap kat bilik hotel ker... so ni perkara normal.. mungkin penulis ni kawin ngan bekas orang kut yg bukan gadis lagi... so dia tak pernah buntingkan gadis..... sbb tu dia jeles teramat sgt kat calun dari PKR ni sbb dapat dpt buntingkan 2 is3.. sah dua2 gadis kut.....

Dalam kepala spesis UMNO bengong ini ialah "BUDU"
BU - BURIT
DU - DUIT
Spesis yang tak ada akhlak!

Tanpa Nama berkata...

REAL KATAK; KOMEN;

...TAPI YANG AKU MUSHKIL NI.. SORG TU.. KENA TANGKAP KAT PD OLEH JABATAN AGAMA TAPI KES DITARIK BALIK.. APA CITER PLAK?? NI SAH ADA SAKSI.. SO RENUNG2KAN LAH.....
8 April 2011 8:54 AM

================

Siapa yg kna tangkap kat PD tu??? wakakaka...aku buat2 tanya ja....1 kem dh tau sapa gerangannya itu....tp kes terhenti sbb apa ntahla yob......

tp kes terhenti sbb apa ntahla yob......


---------------------------------------------------------
kes terhenti sebab campurtangan MB masa tu Bang Isa ketot Samad.....

HEH,kalau nak sangat pun main politik selak selak,sediakanlah bukti.Setakat gambar sebelah motosikal,takkan SPERM boleh terbang masuk OVARI dia kot?4 orang saksi pun tak ada,bukti bertulis pun tak ada.Suka sangat buat fitnahnya.Sudah sudahlah BNngok oi.Orang nak politik ILMU.Bukan politik bangang macam korang.Hahahahah

Biasa la kalau dah jadi terkenal or nak jadi wakil rakyat... Ni kira permainan biasa la.. semua benda ada harga.. Politik Malaysia mmg mcm tu.. satu tuduh satu.. pastuh yg lagi satu tuduh yg satu lagi.. ni pun salah satu kesan dari kebebasan bersuara.. hahahhaa..

Keadilan untuk arwah adik Saiful Syazani Saiful Sopfidee 7 tahun .

Harap penyokong PR jangan terlalu mengikut rentak Melayu UMNO yang masih lagi jauh ketinggalan kebelakang...Dunia luar berbicara soal teknologi,global warming tapi Melayu UMNO kira cerita lucah saja...Inilah akibatnya pesan Tok Guru jangan makan benda2 yang subahat tak nak dengar....kasihan...

mesti la.. sebab geng umno ni dah keras tengok puteri umno dok gedik2 depan diorang ni. tu air naik kepala tu.. bila fitnah je msti lucah punya la.. konfirm.. biasa la orang munafik dan yahudi.. memang lucah..

course advertising ada satu subject: sex and advertisement. crita mcmn nak tarik perhatian dgn seks. umporno blajar subject ni kot


EmoticonEmoticon