Saturday

Cara Cashout pendapatan dari ChurpChurp


Banyak email yang diterima oleh pembaca bertanyakan cara bagaimana untuk cashout pendapatan daripada ChurpChurp. Untuk pengetahuan semua yang telah mendaftar akaun ChurpChurp, anda hanya akan boleh cashout pendapatan selepas duit yang terkumpul sama atau melebihi jumlah RM100. Kurang daripada itu, anda tak boleh cashout.

Sebaik sahaja jumlah wang terkumpul dah jejak RM100 atau lebih, akan keluar butang cashout secara automatik. Maka anda boleh cashout pada bila-bila masa untuk menerima pembayaran daripada ChurpChurp. Dalam masa 30 hari wang anda akan diproses dan cek tunai akan dihantar ke alamat rumah yang didaftarkan semasa mula-mula pendaftaran dibuat dulu. Lihat contoh di bawah.



Hari yang terbaik untuk cashout adalah pada hujung bulan. Kerana jika anda cashout pada 16 April 2011 contohnya, wang itu akan mula diproses pada 30 April 2011. Jadi cek akan diterima pada 31 Mei 2011, lebih kurang macam tu lah.

Cara terbaik untuk cepat dapat earning yang banyak ialah dengan menyebarkan iklan ChurpChurp di facebook. Seperti yang kita tahu facebook merupakan laman sosial yang paling popular masa kini, maka jika anda melakukannya di Facebook dengan cara yang betul (tidak melanggar syarat), duit yang terkumpul akan lebih cepat.


ChurpChurp adalah cara buat duit paling mudah dan percuma di internet. Setiap klik iklan anda akan dibayar sebanyak RM0.20 hingga RM0.40. Kalau anda rasa nak suruh orang klik iklan anda dah rasa susah, janganlah fikir nak buat duit cara yang lebih susah dari itu. Kerana buat duit cara lain di internet jauh lebih susah. Bagi yang mula nak berjinak-jinak dengan bisnes internet, disarankan bermula dengan ChurpChurp dulu sebelum yang lain-lain.

Bagi yang belum mendaftar, dan berminat untuk mendapatkan pendapatan sampingan melalui ChurpChurp, bolehlah daftar sekarang, tak perlu bayar sesen pun. Hanya masukkan nama penuh, alamat, dan email serta butir-butir yang diminta, klik sini [ChurpChurp]. Anda boleh baca sendiri semua maklumat di website ChurpChurp.

CiLiK "Selamat mencuba..."

126 comments

Saya buat kat twitter pun boleh juga. Ada tekniknya kena pandai walaupun kawan tak ramai. Sebulan boleh dapat dalam RM 1k lebih. Nak belajar hantar email.

mudahnya dapat duit.churp churp gua tiga bulan duk singgit je.pi mai pi mai tang tu juga.

email saya leh x dyana? nak taw cara

email saya k mazwan89@yahoo.com

Rahwana langgar term and condition kot. Kena ikut betul-betul dia punya syarat. Kalau langgar memang dia tak bayar...

Berminat nak guna churp churp tapi tak pasti sumber kewangan churp churp. Nanti milo suam try kaji dan buat entry.

Email sy Dyana....wmabwi@gmail.com

Lady Dyana..
tlg gthu cranya.. :) nie mail sy..
sydan91@gmail.com

Lady Dyana kalau boleh kongsi caranya. terimakasih
zabli@ovi.com

am..email saya dayana..Cheam87@yahoo.com

email sy....hanif.azhari@yahoo.com

nak tau jugak
rydan82@yahoo.com

lady dayana>>salam kak...sy nk blaja..tlg ajar sy..email kat sy ghoulman_mml91@yahoo.com
please yaaa..

sy pon nk tau gk dyana
ni email sy faiz_1640@yahoo.co.uk
thx..

dyana email saya nabil08_m@yahoo.com

lady dayana..tolong ajar sy ea..
arul_91@live.com

assalamualaikum...email sya..pdospno@gmail.com

haha.. memang senang sangat..
memang penemuan terbaik!!

Lady Dyana saya nak belaja.....!!!!
Ni email saya nbs_1157@yahoo.com

NAK GAK BELAJAR
1st lady dayana ni sy bg email
perekacerita@gmail.com

sy nk taw jgk lady dayana..plezz..adammaisara@yahoo.com

lady dyana..share le
mustakimway@gmail.com

lady dyana..share gak areriff@yahoo.com

kak diana..tolong email saya camana...baru nak belajar...
mizi_world2000@yahoo.com...tolong yer kak

email saya leh x dyana? nak taw cra
pailang_1909@yahoo.com.my

saye pon nak,,please,,,
axstylo_5014@yahoo.com
macam dah byk shre tpi x dpt pon reward,,,
kat mne nak tgk syarat2 yg x boleh langgar tuh

nak juga belajar dari lady dyana. saifin.net@gmail.com

lady Dyana, saya nk gak belajar apa yg awak kata tu.. please email me..
cool_lavender85@yahoo.com

knpe wlaupun orng dh klik link yg sy kongsi tp kredit x di tmbah pn....ape mksud klik unik?

kpda yg tahu tlg sy...please email sy
pailang_1909@yahoo.com.my

aiman.
lady dyana. email saya. aiman-england@yahoo.com

aiman.
lady diana. email kepada saya.
aiman_england@yahoo.com

nak jga p_kedana@yahoo.com

salam.. sy pun nak belajar jgk lady dyana, emel sy noorhatiku@yahoo.com, thanks.. ;)

saya nk jugak.....saya_757@yahoo.com

dalam_perahu@yahoo.com

nk jugak!! please e-mail me at mirfan_93@yahoo.com

nk jugak....peace_bp21@yahoo.com

sp2 leh gtau kat aku cara nk uat iklan fb n blog nie emel kat aku mat_bola3@yahoo.com...

LADY DIYANA...........AJAR AKU...EMEL..KAKA91_00@YAHOO.COM....PLZZZ

Lady Dyana...saya nak tahu jugak caranya..ini email saya...incomecepat@gmail.com

aku pom nk blajar lady Diana...
ni email aku..
erry_optimus@yahoo.com

Lady Diana... mohon emailkan cara2 yg perlu untuk tambah income
ini email saya : aresyuks@gmail.com

Lady Diyana..saya pon nak belajar jugak...dah join bende ni..harap dpt bantu..ni email saya dunterxy@gmail.com

LADY DIANA,mohon share pd sy gok.email sy(apyh86@gmail.com)

salam,

Lady dyana atau sesiapa yang dah berjaya, harap dapat kongsi dengan saya di email bluedot08@gmail.com

Emel saya gak rafiuddin1989@yahoo.com .. leh tak kak diyana? hehehe

nak balaja lady dayana
nemosoul@hellokitty.com.my

cik dayana email saya juga manggisclub79@yahoo.com

lady dyana. emel me

kiel2811@yahoo.com

email me lady dyana>>farhan_jeli_90@yahoo.com

share kat saya jugak my_protectvespa@yahoo.com.my

halal ke dok nih?

Lady Dayana..
sila beri tunjuk ajar

syuxer@gmail.com

Lady Dyana..
boleh tunjuk cara nya. TQ.

planewalker_vii@yahoo.com.sg

email me detail please..
keperek@gmail.com

lady dyana saya mau gak.. ini emel sy..

cenkadak90@yahoo.com

LADYDIANA, SAYA PON NK..PLZZZ....mr.valuer@yahoo.com

Email sy m.fathullah89@yahoo.com

Halal x benda ni.????

email sy dyana
fahmy_bijoux@yahoo.com

nak tau caranya..tlong email ke apihommie@gmail.com..
time kasih..

Terima kasih Rejam, aku dah kumpul RM678.00 hehe tak sabar nak cahs out. Memang ok Churpchurp ni, cara yang rejam ajar tu pun memang ok. terima Kasih banyak!

lady leh tolong ajarkan
hairul.azhar86@yahoo.com

lady....sy nk jugakk...zuehairin_zizou@yahoo.com

salam lady dyana.. sy nk belajar jgk leh x? tolong email kat sy eh, eyenike7@hotmail.com. thanks in advance :)

dah anta email tapi masih takdapat cara nak dapat duit tu..huhuhu lady mana hang tak anta2 email kat kami

email sya dyana - thespy_danial007@yahoo.com

duet yg dpt dari churpchurp n bisnes internet ni halal ke?

Emelkan kat saya jugak leh x..
Nak jugak..kui3
bastiansteiger@yahoo.com

email kt ai lady...
hanna_hasnee06@yahoo.com

email kat saya panglima_sas@yahoo.com

Emel pada saya juga. Nk gak taw
tempo_lover@yahoo.com/nans_lasf@hotmail.com

emailkan kat saya gak,hihihi...
mhanif.ismail@gmail.com

salam...lady dyana tolg email kt sy...sy nk tau jgk cara2 nye...
email: sapu.sampah@ymail.com

email lar sy gak cik Lady Dyana
laptop_kecil@yahoo.com

lady dyana,
tolong email ke saya: zaff91@gmail.com
:)

saya pon nk jgk...ajr sy plz maaz_zulfa@yahoo.com

Lady Dyana,

Can you please send an email to me too?

spritzer_online@yahoo.com

Thanks~

oh ladydyana~meh email landax kat landax_stylo@yahoo.com

emel kt sy plzssssss...
my emel ahleng_128@yahoo.com

kat email saya juge :) Fazarudin87@gmail.com

lady diana tlg email saya di alelron@yahoo.com.my

saya pn nak jgk la.. mtop77@hotmail.com

lady dyana, saya pn nk tau gak
mimie_loveungu91@yahoo.com.my
please ea~~

email kat saya gak lady... ijamzz@gmail.com

emel sy jgk....plz
miss.lis89@gmail.com

lady dayana
mpizalo@gmail.com

nak jugak....
email saya...ariffdzol@ymail.com

nk tau gk....sya bru mendaftar...so xtau cne menda ni berfungsi....so plizz help me...hehehe.....
email saya...eastgurz_033186@yahoo.com....

LADY DAYANA; UJ_92CTAH@YAHOO.COM
NK TAW SUMBER DUIT YG AKN DAPAT 6T DARI MANA??? TQ

safuan
saf_senawang89@yahoo.com

lady dayana.. bg info sket camne.. fazlinorman@yahoo.com

nak blajar jgk lah...hehehe
nnt emel sya ya...
abuirsyad2010@gmail.com

salam..tolong sye yea...please email me..sasuke_9125@yahoo.com...please3x..pertolongan awak sgt dhargai..

saya pun nak tahu..kalo di izin kan..hehe..emel saya...syedaffendy@gmail.com -terima kasih!

msg utk lady dayana @ sesiapa yg tahu nak jana duit guna Churp-Churp! tlg ajar!

haffiz

salam...lady dyana tlg sy...
apis_keboyz@yahoo.com

wanzacx_85@yahoo.com.....email sayer jugak k..

salam. sy nk gak info tu
email me at

tg_faiq@yahoo.com

e-mail me for info
xuglyluckyx@yahoo.com

nak gak info tu
my email
skndrz@gmail.com
Iskandar

hamba ingin belajar juga...

kasawari_87@yahoo.com

m4mei@yahoo.com

lady dayana sy nk tau psal tu..pls :)
ni email sy
amalive89@gmail.com

sye pon nk blajar jugak.. bru rm 4 jer.. email sye michi_r89@yahoo.com

saya ingin juga!! :D
emailkan kpd saya :D
snur193@gmail.com

salam. sy nk gak info tu
email me at
budakarau@yahoo.com
k, thanx...

hi..nk tau juga caranya..
plz emel ke

pbsmboy852000@yahoo.com
tqvm!!

lady dayana sy nk tau lbih lnjut psal tu..
fixee_archer@yahoo.com.my

kamarul wahid
saya berminat juga..email kat saya..
boy_geng@yahoo.com

lady dayana...ce cite tekniknye...
ni emel...current_boyz89@yahoo.com

lady dayana tlg ajarkan...email ariesha_33292yahoo.com

lady dayana tlg ajar kan...email ariesha_3329@yahoo.com...

help me lady dyana. my email maxi8302@yahoo.com.my

lulabi-blh emailkan saya bgaimana caranya - naseembiz@yahoo.com

ley tlong...ajar dari a-z...jemix4643@yahoo.com.my

lady dayana...nak tahu gak...email me pls... fadzillah83@yahoo.com

lady dayana nak tau gak
email plz... shahir_306@yahoo.com

Hai... Kepada bro Rejam dan Lady Diana, boleh tak contact saya? saya nak belajar buat duit dari Churpchurp ni... putera.kelisa@gmail.com

k rose jenu, saya baru daftar,x brape fhm yang tang wak duit tu,geng yang tau tolonglah ajar saya kita share...........email saya....rose.rosemani@yahoo.com.my..

lady dayana nak tau gak
email plz... zia0502@yahoo.com

1st Dyana tlg email sy..
ahbarprinting@gmail.com

lady dayan tlg sy..ni emel nazr88@gmail.com

Hujung bulan 7 hari tu aku dah cashout RM723.20.. Pastu Churp2 potong RM1.00 sebab biaselah nak cashout.. kehkeh.. ^^ so nak tunggu cheque sampailaa... RM722.20.. tambah duit sikit nak beli laptop baru! iPad nak gadai.. hahha...


[ads]Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Maaf jika ini mengganggu anda semua. Hanya nak berkongsi sesuatu dengan anda. Jika anda dari Malaysia, Brunei, Indonesia atau Singapura, Ini adalah peluang keemasan anda! Sertai Kelab Jutawan sekarang! Mahukan bukti? Klik http://on.fb.me/mykomisyen untuk lihat screenshot saya! Jika anda mahu sertai saya, klik http://bit.ly/lyIjY0 untuk info. Pastikan anda baca nota ini sebagai rujukan anda: http://on.fb.me/jaxfFl Jangan lupa like pages http://www.facebook.com/Fo​rmulaKelabJutawan Tiada paksaan. Semuanya terpulang kepada anda. Jadilah yang terawal. Saya kata macam ini kerana saya boleh dikatakan menjadi yang terawal. Dan hasilnya setelah sertai Kelab Jutawan dalam masa sebulan sudah dapat RM2300. Walaupun bunyinya sedikit, kira ok lah tu sebab saya hanya lakukan 2 hingga 3 jam sehari.. Sesuailah dengan saya yang still student.. Jadi fikirkan ye.. Terima Kasih.. ^^

hi .. saya asrol .. saya ada cara post ringkas tentang buat duit dengan churp2 ni .. jom singgah jap ..

senangnye dapat duit dengan Churp-Churp !! =)


EmoticonEmoticon