Cara Cashout pendapatan dari ChurpChurp

Banyak email yang diterima oleh pembaca bertanyakan cara bagaimana untuk cashout pendapatan daripada ChurpChurp. Untuk pengetahuan semua yang telah mendaftar akaun ChurpChurp, anda hanya akan boleh cashout pendapatan selepas duit yang terkumpul sama atau melebihi jumlah RM100. Kurang daripada itu, anda tak boleh cashout.

Sebaik sahaja jumlah wang terkumpul dah jejak RM100 atau lebih, akan keluar butang cashout secara automatik. Maka anda boleh cashout pada bila-bila masa untuk menerima pembayaran daripada ChurpChurp. Dalam masa 30 hari wang anda akan diproses dan cek tunai akan dihantar ke alamat rumah yang didaftarkan semasa mula-mula pendaftaran dibuat dulu. Lihat contoh di bawah.



Hari yang terbaik untuk cashout adalah pada hujung bulan. Kerana jika anda cashout pada 16 April 2011 contohnya, wang itu akan mula diproses pada 30 April 2011. Jadi cek akan diterima pada 31 Mei 2011, lebih kurang macam tu lah.

Cara terbaik untuk cepat dapat earning yang banyak ialah dengan menyebarkan iklan ChurpChurp di facebook. Seperti yang kita tahu facebook merupakan laman sosial yang paling popular masa kini, maka jika anda melakukannya di Facebook dengan cara yang betul (tidak melanggar syarat), duit yang terkumpul akan lebih cepat.


ChurpChurp adalah cara buat duit paling mudah dan percuma di internet. Setiap klik iklan anda akan dibayar sebanyak RM0.20 hingga RM0.40. Kalau anda rasa nak suruh orang klik iklan anda dah rasa susah, janganlah fikir nak buat duit cara yang lebih susah dari itu. Kerana buat duit cara lain di internet jauh lebih susah. Bagi yang mula nak berjinak-jinak dengan bisnes internet, disarankan bermula dengan ChurpChurp dulu sebelum yang lain-lain.

Bagi yang belum mendaftar, dan berminat untuk mendapatkan pendapatan sampingan melalui ChurpChurp, bolehlah daftar sekarang, tak perlu bayar sesen pun. Hanya masukkan nama penuh, alamat, dan email serta butir-butir yang diminta, klik sini [ChurpChurp]. Anda boleh baca sendiri semua maklumat di website ChurpChurp.

CiLiK "Selamat mencuba..."

Post a Comment

126 Comments

  1. Saya buat kat twitter pun boleh juga. Ada tekniknya kena pandai walaupun kawan tak ramai. Sebulan boleh dapat dalam RM 1k lebih. Nak belajar hantar email.

    ReplyDelete
  2. mudahnya dapat duit.churp churp gua tiga bulan duk singgit je.pi mai pi mai tang tu juga.

    ReplyDelete
  3. email saya leh x dyana? nak taw cara

    email saya k mazwan89@yahoo.com

    ReplyDelete
  4. Rahwana langgar term and condition kot. Kena ikut betul-betul dia punya syarat. Kalau langgar memang dia tak bayar...

    ReplyDelete
  5. Berminat nak guna churp churp tapi tak pasti sumber kewangan churp churp. Nanti milo suam try kaji dan buat entry.

    ReplyDelete
  6. Email sy Dyana....wmabwi@gmail.com

    ReplyDelete
  7. Lady Dyana..
    tlg gthu cranya.. :) nie mail sy..
    sydan91@gmail.com

    ReplyDelete
  8. Lady Dyana kalau boleh kongsi caranya. terimakasih
    zabli@ovi.com

    ReplyDelete
  9. am..email saya dayana..Cheam87@yahoo.com

    ReplyDelete
  10. email sy....hanif.azhari@yahoo.com

    ReplyDelete
  11. nak tau jugak
    rydan82@yahoo.com

    ReplyDelete
  12. lady dayana>>salam kak...sy nk blaja..tlg ajar sy..email kat sy ghoulman_mml91@yahoo.com
    please yaaa..

    ReplyDelete
  13. sy pon nk tau gk dyana
    ni email sy faiz_1640@yahoo.co.uk
    thx..

    ReplyDelete
  14. dyana email saya nabil08_m@yahoo.com

    ReplyDelete
  15. lady dayana..tolong ajar sy ea..
    arul_91@live.com

    ReplyDelete
  16. assalamualaikum...email sya..pdospno@gmail.com

    ReplyDelete
  17. haha.. memang senang sangat..
    memang penemuan terbaik!!

    ReplyDelete
  18. Lady Dyana saya nak belaja.....!!!!
    Ni email saya nbs_1157@yahoo.com

    ReplyDelete
  19. NAK GAK BELAJAR
    1st lady dayana ni sy bg email
    perekacerita@gmail.com

    ReplyDelete
  20. sy nk taw jgk lady dayana..plezz..adammaisara@yahoo.com

    ReplyDelete
  21. lady dyana..share le
    mustakimway@gmail.com

    ReplyDelete
  22. lady dyana..share gak areriff@yahoo.com

    ReplyDelete
  23. kak diana..tolong email saya camana...baru nak belajar...
    mizi_world2000@yahoo.com...tolong yer kak

    ReplyDelete
  24. email saya leh x dyana? nak taw cra
    pailang_1909@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  25. saye pon nak,,please,,,
    axstylo_5014@yahoo.com
    macam dah byk shre tpi x dpt pon reward,,,
    kat mne nak tgk syarat2 yg x boleh langgar tuh

    ReplyDelete
  26. nak juga belajar dari lady dyana. saifin.net@gmail.com

    ReplyDelete
  27. lady Dyana, saya nk gak belajar apa yg awak kata tu.. please email me..
    cool_lavender85@yahoo.com

    ReplyDelete
  28. knpe wlaupun orng dh klik link yg sy kongsi tp kredit x di tmbah pn....ape mksud klik unik?

    kpda yg tahu tlg sy...please email sy
    pailang_1909@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  29. aiman.
    lady dyana. email saya. aiman-england@yahoo.com

    ReplyDelete
  30. aiman.
    lady diana. email kepada saya.
    aiman_england@yahoo.com

    ReplyDelete
  31. nak jga p_kedana@yahoo.com

    ReplyDelete
  32. salam.. sy pun nak belajar jgk lady dyana, emel sy noorhatiku@yahoo.com, thanks.. ;)

    ReplyDelete
  33. saya nk jugak.....saya_757@yahoo.com

    ReplyDelete
  34. dalam_perahu@yahoo.com

    ReplyDelete
  35. nk jugak!! please e-mail me at mirfan_93@yahoo.com

    ReplyDelete
  36. nk jugak....peace_bp21@yahoo.com

    ReplyDelete
  37. sp2 leh gtau kat aku cara nk uat iklan fb n blog nie emel kat aku mat_bola3@yahoo.com...

    ReplyDelete
  38. LADY DIYANA...........AJAR AKU...EMEL..KAKA91_00@YAHOO.COM....PLZZZ

    ReplyDelete
  39. Lady Dyana...saya nak tahu jugak caranya..ini email saya...incomecepat@gmail.com

    ReplyDelete
  40. aku pom nk blajar lady Diana...
    ni email aku..
    erry_optimus@yahoo.com

    ReplyDelete
  41. Lady Diana... mohon emailkan cara2 yg perlu untuk tambah income
    ini email saya : aresyuks@gmail.com

    ReplyDelete
  42. Lady Diyana..saya pon nak belajar jugak...dah join bende ni..harap dpt bantu..ni email saya dunterxy@gmail.com

    ReplyDelete
  43. LADY DIANA,mohon share pd sy gok.email sy(apyh86@gmail.com)

    ReplyDelete
  44. salam,

    Lady dyana atau sesiapa yang dah berjaya, harap dapat kongsi dengan saya di email bluedot08@gmail.com

    ReplyDelete
  45. Emel saya gak rafiuddin1989@yahoo.com .. leh tak kak diyana? hehehe

    ReplyDelete
  46. nak balaja lady dayana
    nemosoul@hellokitty.com.my

    ReplyDelete
  47. cik dayana email saya juga manggisclub79@yahoo.com

    ReplyDelete
  48. lady dyana. emel me

    kiel2811@yahoo.com

    ReplyDelete
  49. email me lady dyana>>farhan_jeli_90@yahoo.com

    ReplyDelete
  50. share kat saya jugak my_protectvespa@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  51. halal ke dok nih?

    ReplyDelete
  52. Lady Dayana..
    sila beri tunjuk ajar

    syuxer@gmail.com

    ReplyDelete
  53. Lady Dyana..
    boleh tunjuk cara nya. TQ.

    planewalker_vii@yahoo.com.sg

    ReplyDelete
  54. email me detail please..
    keperek@gmail.com

    ReplyDelete
  55. lady dyana saya mau gak.. ini emel sy..

    cenkadak90@yahoo.com

    ReplyDelete
  56. LADYDIANA, SAYA PON NK..PLZZZ....mr.valuer@yahoo.com

    ReplyDelete
  57. Email sy m.fathullah89@yahoo.com

    ReplyDelete
  58. Halal x benda ni.????

    ReplyDelete
  59. email sy dyana
    fahmy_bijoux@yahoo.com

    ReplyDelete
  60. nak tau caranya..tlong email ke apihommie@gmail.com..
    time kasih..

    ReplyDelete
  61. Terima kasih Rejam, aku dah kumpul RM678.00 hehe tak sabar nak cahs out. Memang ok Churpchurp ni, cara yang rejam ajar tu pun memang ok. terima Kasih banyak!

    ReplyDelete
  62. lady leh tolong ajarkan
    hairul.azhar86@yahoo.com

    ReplyDelete
  63. lady....sy nk jugakk...zuehairin_zizou@yahoo.com

    ReplyDelete
  64. salam lady dyana.. sy nk belajar jgk leh x? tolong email kat sy eh, eyenike7@hotmail.com. thanks in advance :)

    ReplyDelete
  65. dah anta email tapi masih takdapat cara nak dapat duit tu..huhuhu lady mana hang tak anta2 email kat kami

    ReplyDelete
  66. email sya dyana - thespy_danial007@yahoo.com

    ReplyDelete
  67. duet yg dpt dari churpchurp n bisnes internet ni halal ke?

    ReplyDelete
  68. Emelkan kat saya jugak leh x..
    Nak jugak..kui3
    bastiansteiger@yahoo.com

    ReplyDelete
  69. email kt ai lady...
    hanna_hasnee06@yahoo.com

    ReplyDelete
  70. email kat saya panglima_sas@yahoo.com

    ReplyDelete
  71. Emel pada saya juga. Nk gak taw
    tempo_lover@yahoo.com/nans_lasf@hotmail.com

    ReplyDelete
  72. emailkan kat saya gak,hihihi...
    mhanif.ismail@gmail.com

    ReplyDelete
  73. salam...lady dyana tolg email kt sy...sy nk tau jgk cara2 nye...
    email: sapu.sampah@ymail.com

    ReplyDelete
  74. email lar sy gak cik Lady Dyana
    laptop_kecil@yahoo.com

    ReplyDelete
  75. lady dyana,
    tolong email ke saya: zaff91@gmail.com
    :)

    ReplyDelete
  76. saya pon nk jgk...ajr sy plz maaz_zulfa@yahoo.com

    ReplyDelete
  77. Lady Dyana,

    Can you please send an email to me too?

    spritzer_online@yahoo.com

    Thanks~

    ReplyDelete
  78. oh ladydyana~meh email landax kat landax_stylo@yahoo.com

    ReplyDelete
  79. emel kt sy plzssssss...
    my emel ahleng_128@yahoo.com

    ReplyDelete
  80. kat email saya juge :) Fazarudin87@gmail.com

    ReplyDelete
  81. lady diana tlg email saya di alelron@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  82. saya pn nak jgk la.. mtop77@hotmail.com

    ReplyDelete
  83. lady dyana, saya pn nk tau gak
    mimie_loveungu91@yahoo.com.my
    please ea~~

    ReplyDelete
  84. email kat saya gak lady... ijamzz@gmail.com

    ReplyDelete
  85. emel sy jgk....plz
    miss.lis89@gmail.com

    ReplyDelete
  86. lady dayana
    mpizalo@gmail.com

    ReplyDelete
  87. nak jugak....
    email saya...ariffdzol@ymail.com

    ReplyDelete
  88. nk tau gk....sya bru mendaftar...so xtau cne menda ni berfungsi....so plizz help me...hehehe.....
    email saya...eastgurz_033186@yahoo.com....

    ReplyDelete
  89. LADY DAYANA; UJ_92CTAH@YAHOO.COM
    NK TAW SUMBER DUIT YG AKN DAPAT 6T DARI MANA??? TQ

    ReplyDelete
  90. safuan
    saf_senawang89@yahoo.com

    ReplyDelete
  91. lady dayana.. bg info sket camne.. fazlinorman@yahoo.com

    ReplyDelete
  92. nak blajar jgk lah...hehehe
    nnt emel sya ya...
    abuirsyad2010@gmail.com

    ReplyDelete
  93. salam..tolong sye yea...please email me..sasuke_9125@yahoo.com...please3x..pertolongan awak sgt dhargai..

    ReplyDelete
  94. saya pun nak tahu..kalo di izin kan..hehe..emel saya...syedaffendy@gmail.com -terima kasih!

    ReplyDelete
  95. msg utk lady dayana @ sesiapa yg tahu nak jana duit guna Churp-Churp! tlg ajar!

    ReplyDelete
  96. haffiz

    salam...lady dyana tlg sy...
    apis_keboyz@yahoo.com

    ReplyDelete
  97. wanzacx_85@yahoo.com.....email sayer jugak k..

    ReplyDelete
  98. salam. sy nk gak info tu
    email me at

    tg_faiq@yahoo.com

    ReplyDelete
  99. e-mail me for info
    xuglyluckyx@yahoo.com

    ReplyDelete
  100. nak gak info tu
    my email
    skndrz@gmail.com
    Iskandar

    ReplyDelete
  101. hamba ingin belajar juga...

    kasawari_87@yahoo.com

    ReplyDelete
  102. m4mei@yahoo.com

    ReplyDelete
  103. lady dayana sy nk tau psal tu..pls :)
    ni email sy
    amalive89@gmail.com

    ReplyDelete
  104. sye pon nk blajar jugak.. bru rm 4 jer.. email sye michi_r89@yahoo.com

    ReplyDelete
  105. saya ingin juga!! :D
    emailkan kpd saya :D
    snur193@gmail.com

    ReplyDelete
  106. salam. sy nk gak info tu
    email me at
    budakarau@yahoo.com
    k, thanx...

    ReplyDelete
  107. hi..nk tau juga caranya..
    plz emel ke

    pbsmboy852000@yahoo.com
    tqvm!!

    ReplyDelete
  108. lady dayana sy nk tau lbih lnjut psal tu..
    fixee_archer@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  109. kamarul wahid
    saya berminat juga..email kat saya..
    boy_geng@yahoo.com

    ReplyDelete
  110. lady dayana...ce cite tekniknye...
    ni emel...current_boyz89@yahoo.com

    ReplyDelete
  111. lady dayana tlg ajarkan...email ariesha_33292yahoo.com

    ReplyDelete
  112. lady dayana tlg ajar kan...email ariesha_3329@yahoo.com...

    ReplyDelete
  113. help me lady dyana. my email maxi8302@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  114. lulabi-blh emailkan saya bgaimana caranya - naseembiz@yahoo.com

    ReplyDelete
  115. ley tlong...ajar dari a-z...jemix4643@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  116. lady dayana...nak tahu gak...email me pls... fadzillah83@yahoo.com

    ReplyDelete
  117. lady dayana nak tau gak
    email plz... shahir_306@yahoo.com

    ReplyDelete
  118. Hai... Kepada bro Rejam dan Lady Diana, boleh tak contact saya? saya nak belajar buat duit dari Churpchurp ni... putera.kelisa@gmail.com

    ReplyDelete
  119. k rose jenu, saya baru daftar,x brape fhm yang tang wak duit tu,geng yang tau tolonglah ajar saya kita share...........email saya....rose.rosemani@yahoo.com.my..

    ReplyDelete
  120. lady dayana nak tau gak
    email plz... zia0502@yahoo.com

    ReplyDelete
  121. 1st Dyana tlg email sy..
    ahbarprinting@gmail.com

    ReplyDelete
  122. lady dayan tlg sy..ni emel nazr88@gmail.com

    ReplyDelete
  123. Hujung bulan 7 hari tu aku dah cashout RM723.20.. Pastu Churp2 potong RM1.00 sebab biaselah nak cashout.. kehkeh.. ^^ so nak tunggu cheque sampailaa... RM722.20.. tambah duit sikit nak beli laptop baru! iPad nak gadai.. hahha...


    [ads]Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Maaf jika ini mengganggu anda semua. Hanya nak berkongsi sesuatu dengan anda. Jika anda dari Malaysia, Brunei, Indonesia atau Singapura, Ini adalah peluang keemasan anda! Sertai Kelab Jutawan sekarang! Mahukan bukti? Klik http://on.fb.me/mykomisyen untuk lihat screenshot saya! Jika anda mahu sertai saya, klik http://bit.ly/lyIjY0 untuk info. Pastikan anda baca nota ini sebagai rujukan anda: http://on.fb.me/jaxfFl Jangan lupa like pages http://www.facebook.com/Fo​rmulaKelabJutawan Tiada paksaan. Semuanya terpulang kepada anda. Jadilah yang terawal. Saya kata macam ini kerana saya boleh dikatakan menjadi yang terawal. Dan hasilnya setelah sertai Kelab Jutawan dalam masa sebulan sudah dapat RM2300. Walaupun bunyinya sedikit, kira ok lah tu sebab saya hanya lakukan 2 hingga 3 jam sehari.. Sesuailah dengan saya yang still student.. Jadi fikirkan ye.. Terima Kasih.. ^^

    ReplyDelete
  124. hi .. saya asrol .. saya ada cara post ringkas tentang buat duit dengan churp2 ni .. jom singgah jap ..

    senangnye dapat duit dengan Churp-Churp !! =)

    ReplyDelete