Thursday

Jom buat duit dengan ChurpChurp!


Sebelum ni ReJaM© ada siarkan artikel tentang cara buat duit dengan ChurpChurp dalam entry-entry yang lalu, untuk membaca entry yang lepas-lepas, klik sini [Buat Duit].

Tadi ada salah seorang pembaca menghantar email bertanya tentang ChurpChurp, sebab ReJaM© pernah berjanji nak siarkan perkembangan pendapatan yang telah ReJaM© perolehi melalui ChurpChurp ni.

Sebenarnya ReJaM© pun dah lupa dah dengan janji tu, apa pun terima kasih kepada pembaca yang mengingatkan. Baiklah, setakat ni ReJaM© pernah di "ban" oleh ChurpChurp kerana melanggar syarat. Tapi ban sebulan je, sekarang dah ok balik. Pendapatan ReJaM© setakat ni, yang dah "cash out" tak banyak mana baru RM856 (sebenarnya RM857 tapi tolak RM1 untuk pengurusan). Kat bawah ni ReJaM© siarkan screenshot duit yang ReJaM© dan "cash out".



Kalau tak kena ban sebulan, tentu dah jadi lagi banyak, apa pun terima kasih juga diucapkan kepada ChurpChurp sebab sudi bagi duit. Jadi korang janganlah langgar undang-undang churpchurp, nanti kena ban macam ReJaM© rugi he he he...

Duit ChurpChurp yang baru ReJaM© terima pulak (yang belum cash out) pun tak banyak mana baru ada RM436.50. Di bawah ni screenshot pendapatan yang ReJaM© maksudkan.



Setakat ini duit yang ReJaM© dah cash out kan tu belum dapat lagi, sebab dia akan ambil masa selama 30 hari bermula awal bulan. Jadi nanti kalau check ChurpChurp dah sampai rumah (dijangka hujung bulan 4), ReJaM© akan kongsikan kat sini (tolong ingatkan kalau ReJaM© lupa).

Kalau korang berminat nak buat duit sampingan dengan ChurpChurp ni bolehlah daftar. Tak banyak mana dapat, tapi setakat student nak bayar duit broadband, sewa rumah dan bil lektrik tu memang lepas sangatlah. Jangan risau, ChurpChurp ni tak tipu, memang dia betul-betul bayar macam nuffnang juga.

Bagi yang belum daftar tu klik sini [ChurpChurp] lepas daftar korang boleh check dan explore dalam website tu. Macam-macam ada. Kalau ada apa-apa tak paham, nak tips and trick hantar email kat ReJaM©. Mana yang ReJaM© boleh bantu, ReJaM© akan bantu insya Allah. sebelum ni pun ramai gak yang bertanya, dan ReJaM© ada jawab mana yang mampu.

ReJaM© "Kalau ada lagi cara buat duit tanpa modal macam ni, ReJaM© akan kongsi insya Allah..."



Update: Kepada pembaca-pembaca yang bertanya tentang ChurpChurp ni, sila semak email anda (semak spam box juga) saya dah jawab soalan-soalan anda semua.

39 comments

Wah Rejam dah cash out ek? Bolehlah belanja. Lisa dah cash out gak tapi tak banyak RM 430 je. Bulan lepas punya income. Sekarang dah tak rajin hantar link, masa rajin dulu pernah cash out sampai seribu lebih hehe...

Boleh tahan gak Rejam punya duit churpchurp. Aku baru ada RM 90.50 belum boleh cash out lagi sebab tak jejak RM100 hahaha... minggu ni cukup kot boleh cash out. Aku nak buat bayar broadband bulan depan hahaha...

selamat ke bende ni??

Apa maksud anon 5:53 tu?
Churpchurp ni syarikat pengiklanan. Dia bayar ikut iklan yang orang klik. Satu klik Rm0.20 dia bayar, tapi kalau setiap hari rabu, dia bayar RM0.40 setiap klik. nak cepat untuk, hantar link setiap hari rabu huhu....

ooo.. cm best jer tu.. nk try gak r.. tq lisa for the information.

mr.valuer : series ke selamat benda ni? saya ni student, klo dpat duit smpingn leh wt byar sewa rumah..sape2 lh bgtau sya tentang churp-churp ni emel saya eh? mr.valuer@yahoo.com

zentri : sy pn nk tau lbh lnjut gak psl bende ni coz sy pn student gak.. ni email sy.

zentrimax@ymail.com

aku pn mcm interes gk... leh bg detail psl bnda ni? blh email at faidzil_fitrie@yahoo.com

Wah... skali dengar mcm bunyi gula2 nyonyot tu jer...hehehe apa pun nak try gaklah...sila2 ler emailkan kat saya info lanjutnya yer... Tq
Email : mrsoo_692002

Alahai tertinggal lak ...
Email : mrsoo_692002@yahoo.com

hmm..tkde mana nk jwb email..dh byk kali tnye,,,

kepada rejam...saya nak tau lebih lanjut mengenai churp2 ni...email saya
indie_fanzola@yahoo.com terima kasih

nk tau detail,dah register
diode_rectifier@yahoo.com

tlg email kt sy gak,nk tahu lebih detail
fade_blossom@yahoo.com

ada org gtau bnde2 yg klik2 ni, hasil duit tu haram..
sbb ramai blogger bt dwi link..
paksa org klik2..
klik sendiri byk2..
tkde proses jual beli..

aku pun tk sure gk..

ada sapa2 leh bg pnjelasan? (penjelasan yg bernas dan membina)

Ustaz Mat Nor ada kata, kalau hasil duit tu dari klik tipu haramlah, tapi kalau klik yang betul tak tipu takdelah haram. yAng penting kita jangan tipu klik, tapi buat iklan betul-betul.

www.zyngapokerhack2.tk

betol ke benda macam nie. mintak no ic segala

kepada abang rejam tolong detail kan lagi berminat tp x taw benda ni hehe kalo free email la saya mazwan89@yahoo.com

salam bro,
naper kena ban erk..??
saya dah register.. and letak link tu merata.. tindakan tu leh kena ben ke..?/

salam...
kepada sesaper yang ada maklumat churp churp tlg mel kt sayer k...
bendihijau@yahoo.com...
nak tau gak...tak nak ketinggalan

sapa la rajin nk lyn korg yg letak email tuh..google la sndiri..blaja sndiri.kata student..jgn la harap org nk spoon feed je..isk xphm tul.

prince syah

saya dah lme daftar,tp x penah pun dpt mcm 2??angka masih kosong..pe perlu sy buat??

rejam.. dah join ke contest terbaru ni? cam best je.. try rejam join.. boleh dapat ipad... rejam kan bnyak traffik...

Sesiapa mahu iPad dan iPhone? Try ini!

mcm mn nk cash out..??
aku pny duit rm99.40
email:hiz_mei@yahoo.com

masuk churp2 ni pengaruh kat fb atau blog kena besar..klau tak demam nak dpt bnyak..FB kena friend beribu2 la. klau tk ramai pun bleh..tp dpt sikit la...pas tu rajin suruh kwn2 klik kita punya iklan..

kepada rejam...saya nak tau lebih lanjut mengenai churp2 ni...email saya
pailang_1909@yahoo.com.my

boleh share info pasal churpchurp....my email is sifunetworks@gmail.com...

tq

bro rejam...

sharing is caring..hehe...mat_joki@yahoo.com.my

Salam semua,

camna korang leh dapat ratus2 dalam tempoh sebulan.. aku baru rm 20 ringgit dah sebulan setengah.. ajar la kat mana nk send link...aku pun hantar link juga tapi x dasyat macam korang..

Minta tips yer..

salam..saya seorang student yang kini menuntut di melaka...saya berharap agar dapat maklumat lanjut berhubung churp churp in.....sila emailkan saya...terima kasih...
sitihasma89@yahoo.com

kepada rejam...saya nak tau lebih lanjut mengenai churp2 ni...knpe walaupn friend list sy dh klik iklan yg sy share kt fb tp kredit msh xde apepn tmbh...
email saya
pailang_1909@yahoo.com.my

Sy berminatlh nk thu psl ChurpChurp sy xthu mcm mna nk mengerakknnya harap rejam dpt tlg sy.plz email ky starz_geng@yahoo.com

sy pon nk tau lbih lanjut tip2 nk earn byk..if u free plz emel me ria10406@yahoo.com

please email me....imtiyaz_key@yahoo.com plese...pertolongan anda sgt dhargai..thnaxs

tlng tnjk ajar serba sedikit.. m.mir_lp@yahoo.com

sila bg panduan pada sya ye...
mohdfairuz_19@yahoo.com

cam best je...email gua kat iskwin@yahoo.com.my


EmoticonEmoticon