Friday

Ketua Polis sahkan video seks adalah tulen




Seperti yang telah dijangka, Ketua Polis Negara hari ini mengesahkan bahawa video seks yang melibatkan lelaki mirip Anwar Ibrahim adalah rakaman yang tulen dan bukan dipalsukan.[Msian Insider]. Sebelum ini Yusry KRU pernah mengeluarkan kenyataan bahawa video sepanjang 20 minit itu agak mustahil untuk dipalsukan. Maka apa yang ingin diketahui oleh rakyat, siapakah pelakon yang terlibat di dalam video seks tersebut?

Nampaknya, rakyat tidak akan didedahkan tentang identiti pelakon video tersebut yang memiliki wajah mirip Anwar Ibrahim memandangkan sebelum ini Ketua Sekretariat Polis Bukit Aman Deputi Komisioner Datuk Ghazali Mohd Amin berkata pihak Polis tidak akan menyiasat Anwar Ibrahim kerana tiada tanda-tanda berlakunya jenayah [Msian Insider].



Nampaknya pihak Polis sukar untuk membuktikan bahawa lelaki yang berlakon di dalam video tersebut benar-benar adalah Anwar Ibrahim, jika mereka ada bukti bahawa Anwar Ibrahim benar-benar lelaki yang berlakon di dalam video tersebut, tak sempat anda bangun dari tempat duduk Anwar pasti sudah ditangkap. Bukankah Jabatan Agama Islam boleh mendakwa Anwar Ibrahim atas tuduhan zina? Malah ini adalah peluang untuk memberikan "checkmate" kepada Anwar Ibrahim jika beliau benar-benar terbukti sebagai pelakon video lucah tersebut

Isu ini juga dilihat jelas membahayakan Barisan Nasional, memandangkan perang persepsi ini hanyalah akan "overkill" Anwar, sekaligus menghilangkan kepercayaan rakyat terhadap kerajaan yang sering menyerang Anwar Ibrahim dengan pelbagai skandal seks.



RentaP© "Masih menunggu pendedahan video seks Anwar Ibrahim dengan binatang dan tumbuh-tumbuhan"

Note: Gambar di bawah tidak ada kena mengena dengan cerita di atas.

35 comments

Yang pasti bukan DSAI atau Parpukari..... heeh,,, tgk sapa yg kena???

bro milo, btol ke gambar bro milo yg kat parputodi punye blog tu?

Dalam blog pro kerajaan tu semua bukan gambar ReJaM, RentaP, RodoK, dan CiLiK, tiada siapa-siapa pun admin blog ini yang ada wajah seiras dengan gambar yang didedahkan dalam blog diorang. nampak sangat diorang memang kaki fitnah. Orang tak bersalah (dalam gambar tu) yang jadi mangsa. Aku mintak kalau orang dalam gambar tu nampak gambar dia dimanipulasikan, boleh saman blog-blog gerombolan songkok tinggi.

TV3/4 ulasan video oleh katak wee dan kayves temberang.... heehhh..heheehh.. ungkit kes vijindran.. (masa tu kata penapis filem x ujud lagi.. akta wujud tahun 2002 kes tahun 1998... )

opss bkn kata tapi akta....

TV3/4 ulasan video oleh katak wee dan kayves temberang.... heehhh..heheehh.. ungkit kes vijindran.. (masa tu akta penapis filem x ujud lagi.. akta wujud tahun 2002 kes tahun 1998... )



source: http://milosuam.blogspot.com/2011/04/ketua-polis-sahkan-video-seks-adalah.html#ixzz1IGzBJHc8

org tau la video 2 tulen...,xyah bg tau.org dah tau pon pelakon dia pon tulen xkan animax kot,pon x yah bg tau...yg betol nye org nk tau sapa dia pelakon ehem2 2..haaiiissshhh...nk kasi ana fenin tp ante2 xbrjaya,jgn kasi futar2 itu cerita lah.yg pasti bkn DSAI lah...

Bro,gambar bawah tu.....

kacukan....

BABI dengan TENOK

HARAMJADAH

klu leh like smue komen2 ni..nk je ak like...
hahahha

teganggo ija

mmg la video tu tulen..dh sah2 org btul kan. xkan katun lak..yg msalahnya nape nk tuduh DSAI lak. klu korg nk tau,muka aku pun ada iras2 DSAI versi umo dia 25thn la..ramai la org muka mcm DSAI..muka standard melayu.bkn mcm si parpu.

okay .sah video tu tulen lepas ni apa pulak?takkan dah tutup kes?Jika sah video tu tulen ,ini bermakna depa semua dok tengok video lucah la.Apa yang anwar lapor dalam polis report?

Kerja UMNO hanyalah membuat cerita dan biarkan penyokongnya percaya...dah bermacam2 cerita yang mereka dendangkan contoh terbaik ialah ahli PAS,PKR serah borang UMNO akan diwar2kan didalam media...bila dinafikan oleh orang2 yang terlibat langsung tak ada dalam berita...tapi warga2 Felda dan penyokong UMNO totok sudahpun percaya berita tersebut....
Dalam kes video lucah nie pun dah ada pencacai2 UMNO yang percaya...

ambik perhatian komen tengala tu, yg penting bagi politik um(por)no ialah pastikan penyokong tegar dia tak lari mcm thn 98. ni kira2 politik. mca, mic, gerakan, ppp semua dah nak mampus. yg tinggal tekonteng2 um(por)no saja. selagi dia boleh kontrol kepala hotak bumiputera/melayo, kalau tak dpt 2/3 pun yg penting masih boleh bentuk kera jaan pusat utk control peruntukan.

kenapa la.........orang mengedar dan menayang video lucah masih belum di dakwa?hanya di soal siasat......mmm itu biasa.sorang pompuan ni pulak ada menyimpan video lucah........pun masih belum di dakwa.....kenapa yer????

Undang undang malaysia Umngok.....aku tuduh kau. yang tuduh kena tangkap yang menuduh jadi suspek tapi saksi....yang di tuduh dah kena balun.. yang menuduh boleh jalan-jalan siap shopping lagi.. patut nya jumpa kan dua-dua.. tengok yang menuduh berani tak bertentang mata dengan yang di tuduh...malaysia banyak sangat korupsi... semua nak jaga perut.. sampai kastam curi berbillion cita keluar sehari jer.... kalau anak buah boleh buat cam gitu... bapak buah lagi lah kottt...

BODOH,
VIDEO MEMANGLA TULEN, NENEK AKU PUN TAU TU.
TAKYAH LA SIASAT DAN BUAT SIDANG AKHBAR, WAT MALU JE.
TAPI PELAKONNYA ADALAH ORANG LAIN. TAKKAN TU PUN TAK RETI BEZA? PERUT BOROI, PUNGGUNG TONGGEK.
HERANNYA, DIA UMUM MALAM YANG SAMA HARGA PETROL97 NAIK.
ITULAH KEPANDAIAN ORANG BODOH!

Sy ingin bertanya adakah gambar dalam blog parpukari tu gambar blogger milosuam? terima kasih.

pundek punya polis.. semua bijak pandai pon tau video tu tulen.. persoalannya pelakon lelaki dalam tuh.. polis pon kaki spin ka..?! but*la!
-
reformis98

sokonglah anwar...hahaha

gambar bawah mcm parpu tu tulin ke tidak..dan adakah itu parpu..adakah air dlm gelas tiger dan carlsberg itu arak ..? haha

benci melayu rakus hipokrit..

Kalau hendak beroleh kemerdekaan fikiran,hendaklah biasakan hidup melarat,sengsara dan tidak terpengaruh oleh hiasan dunia.Tetapi kalau engkau hendak mencapai kemerdekaan untuk diri sendiri dan bangsamu,hendaklah engakau biasakan bersikap tabah menempuh perjuangan DSAI.


Ady ( berkata)

konfem memang anwar dalam video ni

semart nye milosuam.....
nyah rupenye...
hahahahahhaaaaa
badutrakyat.blogspot.com

T= Trio, Beruk, Mawas, Ungka... hahahaha

sengal jugak rupanya IGP. bagi statement low class. semua org tau psl ketulenan video itu. tp yg lebih penting siapa pelakun nya. Dulu video gangster MCA chua soi lek, yg menyebarkannya ditangkap. tp haprak 3 Dato T masih bebas memberi statement kat press. Tuan IGP dh cek akaun bank tuan? Berapa yg PM dah bank in kan? Cukup tak? Kalau masih x cukup buat lah pc pelakun dlm video itu adalah DSAI. Pasti lps tu akan bertambah lg. Cukuplah utk sara hidup lps pencen.

RentaP© berkata...

Dalam blog pro kerajaan tu semua bukan gambar ReJaM, RentaP, RodoK, dan CiLiK, tiada siapa-siapa pun admin blog ini yang ada wajah seiras dengan gambar yang didedahkan dalam blog diorang. nampak sangat diorang memang kaki fitnah. Orang tak bersalah (dalam gambar tu) yang jadi mangsa. Aku mintak kalau orang dalam gambar tu nampak gambar dia dimanipulasikan, boleh saman blog-blog gerombolan songkok tinggi.
1 April 2011 8:06 PM

source: http://milosuam.blogspot.com/2011/04/ketua-polis-sahkan-video-seks-adalah.html#ixzz1IKj1iqcf

PARPUKAKIARAK RUPANYA KAKI FITNAH JUGAK.. MMG BETULLAH HATI BLOGGER UMNO NI DAH GELAP GELITA. KEJE BUAT FITNAH JE MANJANG......

Selain video tu tulin, rahim tambikecut pun tulin, eskay urut anu mahathir pun tulin, lelaki MIRIP anwar pun tulin...diulangi...lelaki MIRIP anwar.

Jgn uumporno cuba membuang perkataan MIRIP tu. Anwar dan MIRIP anwar adalah perbezaan yang besar.

Mengapa Datuk T ke 3 iaitu Shuaib tidak muncul bersama 2 ekor syaitan tu? Dan kini dia terima ugutan bunuh...tentulah syaitan tu marah sebab spoilkan kumpulan senario mereka yg telah penat2 cipta nama komersial(memang sial) TRIO.

Mcm kumpulan penyanyi kan. Nampak sangat dirancang dan seronok dgn fitnah ni. Ade ke org nk fitnah siap tubuh nama kumpulan supaya glamor? Hanya syaitan saja yg suka buat fitnah cara glamor.

Dan ada lagi yg BETUL2 TULIN yang tidak akan boleh ditutup oleh video tulin itu iaitu :

umporno pengkhianat melayu adalah TULIN
umporno pengkhianat Islam adalah TULIN
umporno pengkhianat negara adalah TULIN
umporno menipu membodohkan rakyat adalah TULIN
umporno rasuah menyeleweng adalah TULIN
umporno parti golongan lucah lemah syahwat adalah TULIN
umporno parti fitnah anwar demi politik syaitan adalah TULIN
umporno penyembah bontot saifool adalah TULIN
umporno parti pembunuh altantuya dan memali adalah TULIN
umporno parti perogol dan peraba adalah TULIN
umporno terlampau takutkan Anwar Ibrahim adalah TULIN
umporno anak tiri yahudi APCO adalah TULIN
umporno buat baik dgn Israel adalah TULIN
umporno gadai singapura, limbang dan batu putih adalah TULIN
umporno parti samseng guna polis buat fitnah adalah TULIN
umporno parti giankan sumpah dan dna anwar adalah TULIN

dan banyak lagi ketulinan umporno yg tidak dapat hamba muatkan di sini kerana tidak cukup ruang, ada 18 video lagi ketulinan umporno ada pada hamba.

Dan KETULINAN umporno yang paling TULIN ialah telah berjaya..................

MENGLEMBU(hihih ingat kacang ngan yin) KAN PENYOKONG2NYA UNTUK MENJADI LEMBU YANG TIDAK MEMLIKI BARANG SECUPAK OTAK PUN UTK MENILAI APAPUN DALAM DUNIA INI.

Apa pun pemimpin mereka buat, penyokong mereka akan kata KAMI BERDIRI TEGUH DIBELAKANG(suka liwat kot) KEPIMPINAN BN........dapatlah dlm RM50 sorang upah bawa sepanduk.



FAKTA SEJARAH :

dulu :

bagaimana bunyi lembu adik2 ?
MOOOOOOOOO

kini dan selamanya :

bagaimana bunyi lembu adik2 ?

UMMPOORNNNOOOOOOOOO

adoi... mcm ni ke hujah2 penyokong tegar anwar? mmmm... sokonglah anwar sampai rebah... (milo suam,tangan jgn lentik sgt...:P)

chikobp

macam tu je ke komen umporno...........elok la tido yg penting masih blh makan nasi lemak

kes dlm siasatan lagi..seksyen 292KK-kesalahan edar bahan lucah.

tunggu n lihat. bila PKR dh mmrinth KPN mn dia nk lntik. Nak pecat yg ni ke nak lntik yg lain ke. or semua2 polis kena pecat ke tak coz polis dh terlibt dgn knspirasi.tunggu n lihat.

masa PR memerintah, umngok yg akan suruh pecat polis2 konspiirasi ni...sebab mereka takut kegiatan mereka didedah oleh polis2 ni. sebab polis akan ikut saja sapa yg memerintah.

tapi rodzwan tu kena pecat la..jahat sgt.

tgk musa hasan pernh ckp ada tangan ketiga.

PR takkan zalimi polis, cuma perlu dipulihkan saja.

heheheeee....tau lak...dh tgh dlm siasatan lagi.

ingat suruh dia msuk prebat blik lh atau brhenti terus jadi jadi ketua umno pekan lg bagus


EmoticonEmoticon