Panas! Video Lucah pemimpin UMNO pula tersebar!

Betul-betul panas! Betul-betul berapi! nampaknya politik Malaysia sekarang ni dah jauh sangat berubah, satu persatu skandal orang-orang politik disimpan oleh individu tertentu menunggu masa untuk didedah dan diletupkan. ReJaM© baru sahaja menerima sebuah email yang dihantar oleh seseorang yang mendakwa dirinya sebagai ahli UMNO.

Di dalam email tersebut disertakan juga sebuah video bersaiz 958 Kb dengan format 3gp (format video handphone) rakaman aksi seks salah seorang pemimpin UMNO. Pendedahan video ini benar-benar di luar jangkaan. Di bawah ini ReJaM© sertakan screenshot email yang diterima.


Apapun, buat masa ini video ini masih selamat dalam simpanan ReJaM©, dan ReJaM© masih belum sampai hati untuk mendedahkannya kepada umum. Kalau ini caranya politik yang ingin dimainkan oleh gerombolan songkok tinggi, tiga video akan didedahkan beserta beberapa keping gambar, untuk memberikan "checkmate" kepada team gerombolan.

ReJaM© "Politik lucah jadi alat meraih sokongan rakyat, so so lame..."

Update 22:55: Atas nasihat rakan-rakan blogger serta sahabat-sahabat yang tak henti-henti menghantar email, MiLo SuaM membuat keputusan untuk menolak politik lucah.

Post a Comment

127 Comments

  1. Nak tgok... nak tgok... hahahaahahaha..... itulah sebaik-baik balasan dari Allah... tau buka aib org je kejenye.... Wahai manusia, ambillah peringatan

    ReplyDelete
  2. tak taula nak tengok ke tidak.. biarla dulu..kita cuba bayangkan yang terima email ni tok guru nik aziz.. apa yang beliau buat?edar? tayangkan kat orang ramai?


    Tips supaya blog sentiasa diingati

    Kenangan lahir 80-an

    Ada apa dengan dara

    khalis datang ziarah di sini

    ReplyDelete
  3. kalo buley tunjuk la..kang x mo support milo dah..hahaha asik tengok pelakon anwar je..ahaha

    ReplyDelete
  4. aku nak tengok

    ReplyDelete
  5. komen ckit pasal character tuan punya badan 2...

    ReplyDelete
  6. admin >bg la clue ckit sape pulak dlm video panas ni..hehe..x sbar teman nk nengoknya..hihi..clue ckit pn xpe..cthnya manusia dlm video tu pegang jwtn pe dlm umno..hihi..biar satu dunia nih tau, UMNO telah bertukar mnjadi parti lucah!biar pecah panggung!
    PR ganti UMporno!

    ReplyDelete
  7. jgn bukak aib org.. bkn hak kita utk aibkan owg.. bia dorg wt cara kotor... jgn kita ikut cara dowg.. @rejam, ingat tu.. klu x 2x5 ja...

    ReplyDelete
  8. joyah Si murai...7 April 2011 at 20:05

    aku asa buat masa nie xpayah lagi la rejam... kita tengok.. apa nak jadi paz nie..

    ReplyDelete
  9. Salam,...

    Tak perlulah rasanya kita nak sebarkan aib org.. Kalau kita balas dengan kejahatan, nanti kita tak ubah sama jahat macam org2 yg aibkan Anwar Ibrahim..

    Lebih baik refer kepada para ulama.. ^_^

    Moga2 kita dirahmati dan ditutup aib kita di dunia dan akhirat oleh Allah swt..

    ReplyDelete
  10. kasi letuppp!!!

    isu terbaru katun jahanam.blogspot.com

    Percaya Saja, Jangan Fikir!!!

    ReplyDelete
  11. Bro kalau cakap x da beserta dgn buktinya baik x payah cerita... edarkan le semua orang nak tgok...

    ReplyDelete
  12. ok la. tak pyh dedah. tp apa komen rejam? .. adakah diragui jugak mcm bideo di SCN? .. kalo bro hensem, bro kne jwb smua soalan ktorg ni.

    ReplyDelete
  13. Ade ke org yg minta identiti dirahsiakan tapi bgtau dia ahli UMNO. Nampak bebeno nipunyer...

    Menyebarkan BERITA AIB saudaranya yang BENAR
    adalah GHIBAH = MEMAKAN BANGKAI saudaranya.

    Menyebarkan BERITA AIB saudaranya yang TIDAK BENAR
    adalah FITNAH = lebih KEJAM dari PEMBUNUHAN
    ...
    Keduanya adalah BURUK dihadapan Allah...
    Maka BENAR atau TIDAK BERITA AIB sauadara kita...
    Lebih baik DITUTUP....Agar Allah menutup AIB-AIB kita.

    ReplyDelete
  14. tayah dedahkan simpan je la..musti KJ kan..kita ikut cara kita..

    ReplyDelete
  15. BRO..KASI PECAH LA...SKANG TENTU UMNO SEWEL..

    ReplyDelete
  16. dia dah tgk. bia dia nilai sniri.. cuma kalo dedah tu.. get ready la kluar kat frontpage utusang.

    ReplyDelete
  17. rasanyer baik diletupkan cepat2,, sebelum rejam kena letup...

    ReplyDelete
  18. Video KJ ke bro?
    kalau KJ punya video tak payah dedahlah...
    diorang dah dedahkan dulu kat dalam facebook...
    video tu dah lama aku pun dah tengok...
    Ada lagi satu video seorang datin pemimpin UMNO atasan
    makan luar....

    ReplyDelete
  19. adeh...jgn jadi macam hanief lak pasni,kul 3am kena rampas PC...

    ReplyDelete
  20. die mintak tolong tunjukkan video tuh..
    bukan tunjuk emel dia..
    kalo xnak tlog, xyah cite la..kan..

    ReplyDelete
  21. tunjuk cket dah la... tayah la tunjuk adegan sex.. tunjuk yg pakai tuala dah la.. ala..mcm video yg kononnya anwar tuh... nk tgk apa komen gengg2 umno... mgkin ada ada statement " rakaman video ini adalah tulen" ...

    -anto kak limah-

    ReplyDelete
  22. secara peribadi aku rasa takyah la tunjuk..tunjukkan kita ni bukan macam belah geng Beer End.kita ada disiplin.fakta video ni dieorang akan sanggah macam kita sanggah video 'anwar' tu jugak.adalah lebih baik MiloSuam buat macam biasa je.jangan MiloSuam pulak jadi pengedar bahan lucah.
    satu lagi, nanti tak pasal² pemilik MiloSuam kene masuk lokap sebab edar bahan lucah....hati-hati..
    sekadar pendapat peribadi


    -aQu-

    ReplyDelete
  23. Salam,

    Sabar2. Kalau betul ada, jgn buka aib org. Sy harap Rejam jumpa ulama dan minta pendapat mereka. Tidak guna kita tambahkan minyak dalam api. Kita tengok kuasa Allah swt. Yang benar akan tetap benar. InsyaAllah.

    ReplyDelete
  24. entah2, emel tu mungkin sbg perangkap jgk. saja nak test, kot2 org2 PR ni pun sama je busuk untuk sebar video lucah. so nanti, PR dah takde beza dgn umno. jadila politik lucah satu budaya baru kat malaysia bila dua2 pihak pun sama je.

    sbb skrg rakyat mula sangsi dgn akhlak2 org umno yg sebarkan video tu secara meluas. kalau PR pun sama, mintak maapla nak dapat sokongan rakyat.

    ape2 pun, PR perlu tunjuk tauladan yg baik, akhlak yg baik dan patut dicontohi. kalau rakyat rasa umno-bn tak boleh jadi contoh tauladan yg baik, kenapa PR nak ikut sama?

    ko simpan elok2 je benda tu ReJam. dosa buka aib org. nanti Allah bg cash kat dunia. depa yg duk buka aib org tu, tak lama lg Allah tunjuk la.

    p/s: kalau dia betul test ngko, ape kata ko test dia balik =D

    ReplyDelete
  25. baik pass pada org ain sebelum d rejam oleh ahli umno@kalau benar video wujud....

    ReplyDelete
  26. Jika betul bagai dikata Senjata serang balas sudah sedia tinggal dilancarkan je.simpan senjata dgn baik bro.buat backup merata tempat

    ReplyDelete
  27. bagi saya..tak perlu publish kat mana2 video macam tu..dan kepada yang komen semua nak tengok..anda silap! masih ada yang TAK NAK tengok benda2 mungkar..buat apa nak jatuhkan orang lain..andai benar pun dia lakukan zina, itu antara dia,temannya dan Allah lah..yang kita nak topup dosa free ni pehal? dah cukup banyak ke pahala tu??

    karang..elok2 je berat belah kanan, jadi berat belah kiri pula..

    >jangan orang masuk longkang..kita pun nak terjun sama, padahnya busuk!!!

    >>tak payah nak ikut rentak , jejak langkah UMPORNO, ingat prinsip kita,,berjuang kerana apa? kerana Allah kan? kerana nak tegakkan Islam yang sebenar-benarnya di bumi Malaysia..nah, buat apa nak jadi 2x5 dengan mereka???????

    >>> video seks/lucah/porno = bukan caranya nak tegakkan ISLAM..

    >>>> ISLAM tak perlukan sebarang kemungkaran untuk meraih kemenangan!!! ingat tu..jangan nak undang murka Allah..jangan cemarkan nama Islam..

    >>>>>dulu..kita kutuk mereka..mengaibkan orang..fitnah..video seks jadi bahan tarik sokongan..jangan kita pun nak jadi macam mereka

    SAYA TOLAK POLITIK LUCAH!!

    ReplyDelete
  28. tayang je.xyah fikir aib orang lain.anjing2 umno aibkan orang lain boleh??kita xboleh??cilaka punya umno.ingat dunia ni bapak dorang punya.tayangggggggggggggggggg.

    ReplyDelete
  29. harini,, mereka berpolitik sampai lupa agama!!.. politik harini dah jadi politik lucah, hingga jadi bahan jenaka... memalukan bangsa!!!.. dimana nilai tatasusila melayu!!
    politik harini perlu di ubah!!!

    ReplyDelete
  30. milosuam xcukup kebal lagi mcm dato' T...silap2 kalo tunjuk terus ke lokap... =D

    ReplyDelete
  31. Porn-litic..
    buka la aib org, esok lusa aib kita pun tersebar luas..
    baru nampak kacak.. publicity kot...

    bdk kecik kena suruh baru takut nak buat, klu larang lg beria2 nak buat...

    ReplyDelete
  32. nak risau ape.bukan tayang kua kat tv3 pon.kah kah kah..
    \

    ReplyDelete
  33. salam...anda boleh komfem ke org yg bg email 2 org UMNO?die boleh menyamar dan mengaku die org UMNO...
    kedua, Allah melarang sgt2 apabila hambanya menyebarkan perkara keji kepada org2 beriman...
    Rujuk surah An-Nur: 19
    Jikalau saudara masih ingin berbuat demikian terpulanglah...hanya Allah yg akan menilai dan memberi balasan...wallahualam...

    ReplyDelete
  34. Astaghfirullah…bawak bersabar bro..janganlah kita terikut2 dengan cara mereka yang telah jelas salah tu..biarlah mereka terjun ngn labu2 (dosa) mereka..kalau kita buat perkara yang sama, then siapa lagi yang nak diharapkan bawa perubahan untuk Malaysia yang kita cinta ni?

    ReplyDelete
  35. tayang jer bro, sebarkan.. layan zasssssss

    ReplyDelete
  36. Woi, mana video bluenya??? Aku nak balas dendam kat mahathir..

    ReplyDelete
  37. Sabar maaaa...

    ReplyDelete
  38. Dr. Mahathir Mohamed7 April 2011 at 21:01

    Woi relax la.. Aku tuduh ko gay je.. Bukan aku yang sebar gambar blue ko..

    ReplyDelete
  39. SALAM UNTUK SEMUA......termasuk milosuam.

    MUNGKIN SAYA MEMPUNYAI PENDAPAT YANG BERBEDZA DENGAN KALIAN.

    TEMAN-TEMAN SEKALIAN, BIAR ORANG INAYA KITA TETAPI JANGAN SESEKALI KITA BUAT INAYA KAT ORANG. DALAM KONTEKS INI, KITA SERAHKAN SAHAJA KEPADA ALLAH swt. INSYAALLAH ALLAH AKAN MEMBERIKAN HIDAYAH KEPADA MEREKA-MEREKA YANG MEBUAT FITNAH KE ATAS KITA.

    ALLAH swt TELAH MEMERINTAHKAN KEPADA KITA SUPAYA JANGAN MEMBUKA AIB ORANG LAIN KERANA BURUK PADAHNYA. INGAT! ALLAH LEBIH MENGETAHUI MALAH ALLAH TIDAK PERNAH LUPA KEPADA JANJI-JANJINYA. KUN FAYA KUN.

    KITA SEWAJARNYA BERSABAR DENGAN DUGAAN YANG TELAH DIBERIKAN OLEH ALLAH swt, BERKAT KESABARAN KITA ITU INSYAALLAH AKAN MENILAI KEIKHLASAN KITA. DENGAN ITU, TAK PERLULAH KITA DEDAHKAN KLIP VIDEO ITU WALAU SEPERIT MANA SEKALIPUN YANG KITA HADAPI FITNAH YANG DILEMPARKAN KEPADA DSAI DAN KELUARGA. SAMA-SAMALAH KITA BERDOA SEMOGA DSAI DAN KELUARGANYA DIKURNIAKAN ALLAH KEKUATAN IMAN, FIZIKAL DAN MENTAL. MUDAH-MUDAHAN DOA KITA ITU DITERIMA OLEH ALLAH SERTA MEMBERIKAN HIDAYAHNYA KEPADA KITA DAN SEKALIGUS MEMBERIKAN/MENYERLAHKAN KEBENARAN SERTA KEADILAN KEPADA UMMAT ISLAM KHUSUSNYA.

    ReplyDelete
  40. Hahaha...apa nak menipu bro..Video size 958k je.? Ini video apa? Photo pun lagi besar saiznya. 3gp plak tu. Msti x clear...jangan nak acah je bro. Buat takdak...khaaaakkkk ptuuuiiiihhh.

    ReplyDelete
  41. Hang memang kurang ajar Che Det..Aku belasah ko kang...

    ReplyDelete
  42. ADALAH LAGI BAIK KALAU REJAM SERAH KAN KEPADA JABATAN AGAMA ISLAM... TGK APA TINDAKAN DORG..... BIAR TENTUKAN.... KALAU SILAP LANGKAH KENA ISA LU BRO....

    ReplyDelete
  43. Betul, betul.. Semua orang nak aniaya aku.. Takpeeee...Nanti aku balas balik...

    ReplyDelete
  44. Relax laa.. Jangan gado-gado..

    ReplyDelete
  45. Kita pekena kopi jom.. Kat Papa Rich..

    ReplyDelete
  46. Papa Rich tak best..

    ReplyDelete
  47. Kita minum-minum kat Parlimen, aku bagi kupon heheh..

    ReplyDelete
  48. Nik Aziz Nik Mat7 April 2011 at 21:13

    Kat Parlimen ada Budu tak?

    ReplyDelete
  49. aku harap 1 je.. video tu jangan plak hitam putih.. kalau bleh biar nampak clear.. gambar pun biar clear.. baru bukti tu cukup.. mampos gerombolan.. hahaha

    ReplyDelete
  50. Aada, Nurul Izzah yang masak..

    ReplyDelete
  51. Rasanya tak payah la diketengahkan benda alah tu... macam ada komentar yg ckp, kalu kita buat, kita pn sama cm diorang gak... lantak p la org2 Be End tu nak wat pe pun... yg penting, taraf kita lebih tinggi dari dia sebab tak men kotor... bab lucah tak lucah tu.. bio Allah je yang balas mereka. Insyaallah... kita, selaku rakyat yang kian teraniaya ni doa la byk2... wat solat hajat selalu... Moga2 next PRU, Be End. T.I.T.I.K.

    ReplyDelete
  52. Yes, aku pun berharap begitu...

    ReplyDelete
  53. PASseumurHIDUP7 April 2011 at 21:18

    Kapowwww....Kasi letup je bro.Hambek ko ahli2 UMNGOK...Aku nk tgk ape plak dorang komen.Bodoh!!Itula percaya bulat2 kt pemimpin korang.Ptuihhhh....

    ReplyDelete
  54. Malays are so stupid man..

    ReplyDelete
  55. binatang puak2 umno ni.. kalau buat aib org lain takpe buat aib puap dia mcm2.. tak baik lah ape lah.. puak umno nilah yang mula dulu bro..

    ReplyDelete
  56. Getting emotional over a porn clip.. I think Malaysia is better if ruled by the Chinese like Singapore.. look at Singapore.. We are soooo left behind because of these useless Malays..

    ReplyDelete
  57. Agreed.. Maybe we should just emigrate to Singapore..

    ReplyDelete
  58. Milo suam lembik, kasi tunjuk macam papagomo. kena tahan polis pun tak kisah.

    ReplyDelete
  59. Simpan aje dulu video2 tu Bro...kita jemput eskay,rahim thamby,shuib lazim dan nazri aziz launching kat carcosa..baru ada ummpphh!!!!

    ReplyDelete
  60. mykhalis::: Hentikanlah Spam...

    ReplyDelete
  61. Saya nasihatkan milosuam jangan tayang sebab:-
    1-jangan dedah aib orang ( macam orang lain bagitau )
    2-saya bimbang kalau milosuam tayang juga, lepas tu sprm buat kenyataan akhbar, seorang blogger telah datang ke pejabat sprm tanpa dipanggil ditemui mati di tingkat 1 bla bla bla...........

    ReplyDelete
  62. Kepada Mykhalis:

    nik aziz takkan siarkan atau edarkan sebab dia tahu yang perbuatan ini salah di sisi agama. harap maklum.

    ReplyDelete
  63. ek eleh korg ni.. part video blue, gambar xxx, laju je komen.. bederet2..
    milosuam.. pilih dulu nnti nak pakai identiti mana. Datuk M ke Datuk R .. kehkehkehee..

    ReplyDelete
  64. saye lah budak hensem itu. korg lain2 jgn poyo guna nama menteri2 tu boleh tak?

    ReplyDelete
  65. Kelentong lah tu.... saja nak cover kes video, bukannya ada pownnn... saja gempak... tunjuklah kalau ada... ada berani??????

    ReplyDelete
  66. yela kasi letup je bideo yu simpan wat apa,anwar boleh je diaorang org wat siap ada pelakun import lagi...jgn kita siar bideo fitnah cukup...bagi kesedaran sikit kat puak BABI NEGARA.

    ReplyDelete
  67. Ha ha Ha..banyaklah korang punya baik..simpan dulu konon.Kalau ada korang tak tunggu hari mesti meletop punya.Jangan kata video seks,kalau ada kepala taik orang Umno pun korang guarantee spin punya..

    Simpan lah wayang korang tu.

    Kalau betul ada aku pun akan tolong promo...itu janji aku

    ReplyDelete
  68. upload je, bukannye salah nak menunjukkan bukti pada rakyat. biar rakyat yg tentukan. rakyat ada hak nak tau.

    ReplyDelete
  69. aku terkena..
    disebabkan ke'curious'an
    aku pon tekan la "download" tue..
    noob liao.. :D

    ReplyDelete
  70. sebagai silent reader blog tuan...yg pro pakatan rakyat
    -saya nasihatkan supaya anda tidak menjadi dan terikut2 macam puak2 tu iaitu menyebarkan video tersebut..
    -x perlu untuk mendedahkan video itu utk mengaibkan org tersebut walaupun dia musuh politik kita (puak2 bn)dan walaupun memang betul dia melakukannya
    -jgnlah suka menyuburkan budaya yang x baik ini yang saya anggap politik lucah
    -bukan cara kotor ini untuk mendapatkan sokongan dari rakyat
    -boleh mendedahkan keburukan org jika berkaitan dengan kesan buruk masyarakat seperti rasuah, merompak, menipu, menganianya org dan yg seangkatan dengannya tapi jika melibatkan isu peribadi seperti kes ini..x perlulah
    -kita harap pelaku tersebut bertaubat sudah la..
    -ingat...jika kita meyebarkan benda2 maksiat ni...dan org lain turut menyebarkannya juga...kita juga akan dapat sahamnya..
    -kalo kita jahat sekalipun...kita tengok sendiri je la..x yah sebarkn..
    -nak buat baik ajak kawan2..tapi nak buat jahat buat sorang2..pikir2kanlah

    ReplyDelete
  71. kalau anda sebarkan video itu, beerti anda juga sama seperti org yg sebarkan video DSAI...

    ReplyDelete
  72. wahai orang ME LAYU cukuplah dng crita jijik tu.Saya rasa tak payahlah nak tayang buat masa ni.Jangan jadi macam 2 X 5 atau 5 X 2.Kita serupa.Otak UMPORNO.Biarlah otak mereka sahaja yang beserabut.Jangan kita dalam Pakatan Rakyat same macam depa.Kita tumpu pada perjuangan untuk membela rakyat.Sekarang rakyat sedang menilai...percayalah.Jangan ikut rentak mereka.Nanti kita terperangkap.Tak terjawap kita nanti.

    ReplyDelete
  73. HA..TENGOK RAMAI DAH YG KATA INI FITNAH, TAK BAIK...

    MEMANG TAK BAIK DAN FITNAH PUN, TP HATI SAKIT DAN GERAM TGK UMNO LAKNAT NI BUAT KERJE MEMFITNAH...

    AKU RASA BRO..ELOK KO BAGI PUZLE JER..MCM GOMO TOGOK TODI ARI TUH...AMACAM?

    ReplyDelete
  74. kalau keluarga kita dimalukan, hak kita dirampas, hendak mengadu tidak mendapat pembelaan yang adil. jangan jadi dayus kalau tidak melawan

    ReplyDelete
  75. ini lah die.. kerana isu macam nih, sampai dok berperang sesama sendiri,,, bnyk lagi isu lain yg lebih penting untuk di fikirkan...

    ReplyDelete
  76. ..skurangnya kuarkn gambar sbagai peringatan bg mereke yg tak sedor diri dgn sape mereke ber'Tuhan'kan..manusia jenama umNO ni memng tegar dgn pegangan mereke..slagi tak kena batag idung sndiri slagi tulah mereke tak sedor diri dah diperbodohkan..

    ReplyDelete
  77. SAIFUL BUKHARI7 April 2011 at 23:11

    hmm...kenapa dia orang ni shooting tak ajak saya. i suka buat shooting video2 mcm tu..

    ReplyDelete
  78. Alexander Harith7 April 2011 at 23:15

    Hello brader2

    jam omega tak jumpa lagi
    nk tayang satu lagi video kotor..
    udah2 ler tuh..
    nanti habes rosak moral bdk2 muda
    tgok attitude pemimpin pun dah hancurs

    to Moses : Ko paham ke tidak ape yg ko tulis tu.. haha kutuk negara sendiri..
    Singa.. porah!!

    ReplyDelete
  79. letupkan aje der... klu tidak lu mungkin dosa sbbkan org yg tak tau trus menyokong makhluk2 durjana nie... anyway pendpt sendri je nie!

    ReplyDelete
  80. UMNO tak pernah berlagak baik. Sebab depa tau yang mana baik dan buruk. Berbeza dengan pakatan, pakatan berlagak baik terlampau! Video seks terpampang muka Peliwat negara pun dok nafikan lagi. Fakta saintifik dah tunjukann DNA sama dengan sperma dalam *&*( saiful pun dok spin fakta lagi. Pooorahhh!

    ReplyDelete
  81. nak nak nak kahkahkkah kahkahkah kahkahkah kantoi kahkah

    ReplyDelete
  82. Video pun ada puzzle juga ka...hahhaa
    Kalaupun video tersebut benar aku rasa tak payahlah kita tiru perangai puak2 UMNO...mereka nie jahil murakap...mendedahkan keaiban orang adalah salah satu dosa...jika orang tersebut telahpun bertaubat dan diterima oleh Allah jadi kitalah yang akan mendapat dosa yang lebih besar...
    Kita tutup cerita lucah tersebut..
    Allah dahpun menolong kita hanya dengan kematian pegawai kastam di tangan SPRM bagi menutup cerita video lucah DSAI..
    Kini tumpuan rakyat kembali kepada Kerajaan BN...sekarang dah jadi macam cacing kepanasanla pemimpin2 UMNO...

    ReplyDelete
  83. eh pndai pulak glongan gerombolan kuar hadis psal bkak aib org....?????




    {jelmaanatantuya}

    ReplyDelete
  84. Ne blog gay ke?? Ayat keluar mcm jantan...berani..tp alasan "saya menolak politik luah"..nampak sgt xde bukti...hey...mn ad org pakatan yg xbukak aib org??...jgn jd baek la nak simpan2 bukti lak...xde ckp je la xde...klu ad pos kat blog skrg...klu takot kene tgkap pos kat youtube hbs cerita..bodo punya pondan...blog xde fakta

    ReplyDelete
  85. Tp bukan ke mase video chua soi lek dulu parti kita semua (pakatan rakyat) sebar2kan supaya rakyat tolak kerajaan...ak rs parti kita pon bukak aib jugak...lagi la tyg yg bogel2 lg..klu mcm ne la parti kita aku nak keluar la dr pakatan haram jadah ne...byk lembu (pas n pkr) dan babi (dap) yg otak udang...

    ReplyDelete
  86. milo suam.. tak payah la dedahkan pasal video tu.. bukan ini cara perjuangan kita.. kita jgan sama2 jadi longkang.. tolong tutup aib orang insyaallah Allah akan tutup aib kita.. biar kita berjuang secara bersih dan ambil islam dengan sbetulnya.. janagn la kita meniru cara dan budaya puak yg fasik...

    ReplyDelete
  87. Dalam rosmah story pun ada, janganlah buat buat lupa pula, ramai yang menonton semuanya orang UMNO..

    ReplyDelete
  88. tolong la tunjuk video tu....buktikan tomahan..asyik tuduh tanpa bukti je hangpa ni....

    ReplyDelete
  89. melayu semua bodoh.....bagus la melayu berpecah....bila cina berkuasa,korang jangan harap cina bagi muka...boleh start packing barang balik kampung....melayu tak sedar diri...kahkahkahkahkah

    ReplyDelete
  90. saya harap encik milo suam :

    1) jangan terpengaruh dgn mereka yg mencabar untuk publish video TAK BERMORAL tu

    >> sebabnya saya dah nyatakan di atas (anness)

    >>> lagi satu, kat akhirat kelak..jika ditanya..mereka YANG BERIA-RIA NAK TENGOK AIB ORANG tu tak akan sedikit pun membantu encik milo suam bila ditanya oleh Allah

    2) tak perlu ambil "port" , tak perlu ambil kisah mereka yang berhujah dangkal macam ni --->> kalau betul ada video tu, tunjukkanlah <----

    >>> ingat DOSA PAHALA...apa-apa pun MATLAMAT TAK PERNAH MENGHALAKAN YANG HARAM

    3) saya pasti encik milo suam lebih arif bab2 dosa pahala berbanding saya :::

    4) ini sekadar nasihat untuk saudara seISLAM

    diulangi
    5) jangan ikut jejak lengkah UMPORNO!!

    ReplyDelete
  91. Eleh cakap je apeguna bro? dedahkan je kalau betul...nampak muka pun jadilah..ataupun lu yang taip emel tu sendiri? pastu send kat diri sendiri? lu semua gila ke ape? kalau x betul video nuar tu kira fitnah dari bn... ok fine aku terima, kalau betul camne? lu semua nak tanggung ke bela die? sudah terang lagi bersuluh memang DSAI dalam video tu... pi mampos PKR. Sia2 je aku sokong dari 98. khak tuih !!!!!

    ReplyDelete
  92. komen di atas bodoh yg amat..bangsa ko sendiri yahudi pakai songkok tu yang nak halau melayu sendiri kuar Malaysia bodoh..tgk ape jadi kampung berembang? ape jadi dekat ampang dagang?? sape buat? melayu la, bukan cina..yg buat yahudi pakai songkok..

    ReplyDelete
  93. raja porno, pandai plak ko cakap..

    ni aku tanya ko, kalau video tu bukan anwar? datuk eskay yg berlakon cammane? ko nak tanggung yg ko tuduh anwar? bende tak siasat lagi dah menyalak anjing pakai songkok ni, kang pkul 830 pagi ko pg check akaun bank ko dah ade rm5k ke belum?

    Anjing pon x busuk macam ko la raja porno hamba duit..taik negara betul..

    ReplyDelete
  94. Saya rasa, saya kot dalam video 2... =D

    ReplyDelete
  95. Bagus. Saya sokong anda milosuam@Rejam. Tidak perlu kitapun bermain dengan politik lucah seperti mereka. Cuma anda simpan sebaik-baiknya video-video itu. Jika semakin parah mereka bermain dengan cara ini anda serahlah kepada orang yang dianiaya mereka video itu. Semoga mereka sedar antara langit dan bumi, kita adalah serupa. Tidak perlu aniaya dan fitnah insan lain. Lakukan politik yang bersih dan adil.

    -Dr. Latif-

    ReplyDelete
  96. REAL KATAK;
    MILO X PERLU PUBLISH SBB
    1)KITA TAK SAMA MACAM DEPA
    2)KITA DAH TAW PERAGAI DEPA CAM2.. ZINA .. ARAK.. JUDI MAINAN HARIAN DEPA
    3) JGN DDHKAN AIB ORG.. NANTI LBH BSR AIB KITA ALLAH DEDAHKAN
    4)PASNI BLOG NI KONFOM KENA TUTUP
    5)MILO MASUK CAWAN LA JAWANNYA(LOKAP)

    ReplyDelete
  97. anggaplah ini sebagai suatu senjata yg dianugerah kepada kita. tidak semesti digunakan. cukup memilikinya agar dapat menggerunkan musuh.

    cukup dgn mewar war kita juga boleh menyelak kain mereka kalau kita mahu. tapi kita tak berminat dgn isi kain mereka yg haprak itu. lagi pun isi kain mereka sudah bukan rahsia lagi. mereka juga yg tidak menjaga isi kain sendiri.

    yg perlu ditekankan kepada mereka ialah kekotoran yg mendarah daging dalam tubuh mereka jgn cuba dipalitkan kepada pemimpin PR. sudah jelas dlm dubur saifool ada dna nya sendiri, mengapa didesak mendedahkan dna lelaki Y yg dipalit ke dubur saifool.

    sesiapa yg memiliki lebih byk dokumen kejahatan dan skandal pemimpin songkok tinggi disarankan supaya mewar war sahaja pemilikan mereka itu, tapi jangan disebar kandungannya. ini demi moral dan harga diri PR sendiri.

    yg penting biar musuh hangat punggung mereka. biar tersentak diri mereka sebelum menyerang PR dgn isu yg sama.

    cuma yg mungkin akan berlaku akhirnya nanti, kalangan mereka sendiri yg menyebarkan video berkenaan. sesama mereka pun suka jatuh menjatuh. sesama mereka pun suka fitnah memfitnah.

    kepada penyokong PR, jgnlah risau, anda akan dapat menontonnya nanti daripada sumber kalangan songkok tinggi sendiri. pemilihan calon semasa pilihanraya adalah musim songkok tinggi fitnah memfitnah dan jatuh menjatuh sesama sendiri.

    semuga pecah belahlah jemaah mereka dgn izin Allah swt.

    ReplyDelete
  98. betul kata jaka..!kite jgn ikut depa yg sememangnye low morality..kalo kt ikut sm dgn membalas serangan yg serupa,maka kite pon sama ngn mereka..amalkan politik yg bersih..ingat ALLAH sentiasa memerhatikan tingkah laku kita kat dunia ne..

    ReplyDelete
  99. JOM KITA BERTAKBIR... TAKBIR.. TAKBIR.. TAKBIR.....

    KUBURKAN........ TAKEBEER.. TAKEBEER... TAKEBEER.......

    ReplyDelete
  100. tipu.. kalau betol tunjukkan.. umno bleh fitnah anwar mcm tu kita counter balik.

    xtunjukkan je la screenshot.. x yah tyang wak2 dia tgh buat..

    ReplyDelete
  101. adeh!!..letup je dalam youtube tu....bukannye dia tau sape nye keje tu

    ReplyDelete
  102. tunjuklah rejam...

    ReplyDelete
  103. video apa 958k? HAHAHA

    ReplyDelete
  104. Kepada me 8 April 2011 8:45 AM

    Adakah anda tahu bahawa jika mereka (BN) menghebahkan video lucah mereka akan dilindungi oleh Kerajaan BN tetapi sekiranya PR yg menghebahkan, secara automatik ditangkap dan dimasukkan didalam ISA. Dan ketika itulah mereka mengeluarkan pelbagai akta-akta penangkapan dibuat.

    Pemimpin sekarang tidak seperti dahulu lagi. Semakin berat sebelah dan secara terang-terangan akan ketidakadilan yang berlaku ini.

    -Dr. Latif-

    ReplyDelete
  105. Tanpa Nama berkata...

    adeh!!..letup je dalam youtube tu....bukannye dia tau sape nye keje tu
    8 April 2011 10:00 AM

    ..............

    Xlama lg meletupler nih.....kita tgk sapa yg kena....hahahha...

    ReplyDelete
  106. video apa 958k? HAHAHA

    8 April 2011 10:52 AM


    source: http://milosuam.blogspot.com/2011/04/panas-video-lucah-pemimpin-umno-pula.html#ixzz1IthuTasM
    --------------------------------------------------------
    sah ni satu lg baghal umno... taw tak 958kb tu baisanya video saiz kecik rakam pakai handphone,, format 3g duration l/krg 2 minit.....
    sbb tu saiz kecik... kecik2 tak mau mapos.. besar2 sshkan org plak,,,,

    ReplyDelete
  107. rejam.ini prangkap buatPR BRO .NANTI DIA CKAP PR pun sma mcam omno juga lucah.lg baik smpan.lg stu klu kau letup kn grenty kau kedlam kau tu bkan kbal mcam tambi tu.menesabahke umno buka pekung umno

    ReplyDelete
  108. rahman tambirulek padiyappaa hero tamil8 April 2011 at 15:55

    lahabau betol sapa yg pecahkan rahsia video tu masa gua pecahkan dara anak dara org..

    ReplyDelete
  109. DEDAHKAN JE VIDEO TU...SAMPAI BILE NAK TENGOK PERANGAI HIPOKRIT GENG2 SONGKOK TINGGI NI...BIAR DORG SEDAR SKIT!!!

    ReplyDelete
  110. NAMPAK BENOR MENIPU~~~
    CITE JER~~

    -USOP WILCHA-

    ReplyDelete
  111. kalau rasa mmbahayakn diri tk yah lah,,tgk soranmg2 je,,,atau wt kje lain yg lebih mguntungkan,,bkn dapat gaji pn gnjaran akhirat pn belum tentu,,,apa pn akk doakan yg terbaek wt rejam,,,jgn terikut2 dgn cara orang lain,,kita kena profesional untuk jatuhkan orang,,

    ReplyDelete
  112. apa lagi bro tunjuk kan saja... kali ni biar ada color... hitam putih x best la nak nengok.. pastu leh dengar polis kata tulen ke tak? jangan risau polis tak tangkap pun.. pasal video yg dulu pamr kat orang ramai pun xde hal..

    ReplyDelete
  113. kiter baqor...kiter baqor jer!!!

    ReplyDelete
  114. CHE CITE, CHE CITE...

    - USOP TRISHAW. EH WILCHE -

    ReplyDelete
  115. Independent Malay9 April 2011 at 00:03

    As-Salam sdra,senang saje, hantar balik kat pengirim org Umnongok tu & beritahu tak sudi nak buat apa2 tentang menyebarkan bahan lucah.Kalau dia nak sebarkan sangat biarlah dia buat sendiri & tanggung dosa & risikonya. Ini tipikal puak Umnongok nak dedah tapi takut menonjolkan diri,mana ada perjuangan langsung.Patut dia dedahkan kat ahli2 Umnongok dia saje baru betol.

    ReplyDelete
  116. x yah kuarkn ramai yg setuju jgn kuarkan,aku rasa tu yg terbaik bro,bkn apatkut rmai yg terikut wat benda sama x psl2 ko dpt saham kering bro

    ReplyDelete
  117. ni idea lawak aku, suruh najib wat RCI siasat klip video tu bro

    ReplyDelete
  118. milosuam,,,ramai yang sayangkan anda..sume tk nak anda dapat saham dosa kering,,biarlah pengirim tu tayang sendiri,,,

    ReplyDelete
  119. tipuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu sangat2 !

    ReplyDelete
  120. kita x maen lucah2 ni bro...kome smpan la dlu..x payah kome nk tnjuk2...

    pak jabit

    ReplyDelete
  121. Tak ade... nak dedah camne? tipu... rekayasa semua tu... hahahaha
    Opocot !!!!! OMEGA, OMEGA, OMEGA, OMEGA !!!!!!!
    Pooodah...

    ReplyDelete
  122. Saja mahu bikin panas!! Pembohong besar!!

    ReplyDelete
  123. we dont have to play the same cards...
    as hiruma(eyeshield 21) says, a deck of the same cards is easy to delt with .. kte gune la care lain...

    ReplyDelete
  124. Ni mungkin test je nak tengok samada PR ni sama aje dengan Omngok.
    Aku rasa bagi ajer lah kat mahkamah syariah.

    ReplyDelete
  125. Rejam sebarkan je melalui Handphone..
    wakaka...

    ReplyDelete

Anda boleh tulis apa sahaja dalam ruangan komen ini (ini blog yang menjunjung demokrasi), tetapi anda juga perlu bertanggung jawab atas setiap tulisan anda