Tuesday

Panas! Video seks Anwar Ibrahim sah video tipu!


Sejak dari awal lagi, Datuk T (sebut Datuk Tipu) tidak berani menghebahkan video seks lelaki mirip Anwar Ibrahim bagi mengelakkan penipuannya dikesan oleh jutaan manusia di internet. Berbeza sekali dengan pendedahan cctv Chua Soi Lek, jika benar pelakon dalam video tersebut adalah Anwar Ibrahim, sepatutnya Datuk T, tidak akan teragak-agak untuk menyebarkannya.

Baru lepas sehari pendedahan video tersebut, pelbagai penipuan telah terbongkar. Kali ini satu lagi penipuan berjaya dikesan berdasarkan video seks sepanjang 1.47 minit yang didedahkan oleh blog-blog pro gerombolan songkok tinggi sejak semalam. Sebelum ini blog MiLo SuaM juga telah mempersoalkan kewujudan 2 lelaki berbeza mirip Anwar Ibrahim di dalam video tersebut, rujuk sini [Video Anwar]


Kalau dilihat, lelaki mirip Anwar Ibrahim di dalam video tersebut pada sela masa 1:16, tidak memiliki janggut sebelum memeluk seorang perempuan yang didakwa pelacur cina pada 21 Febuari 2011 yang lalu. Lihat gambar di bawah.



Sekiranya benar lelaki di dalam video tersebut adalah Anwar Ibrahim, maka Datuk T harus membuktikan bahawa Anwar Ibrahim ada menggunakan teknik ataupun ubat untuk melebatkan janggutnya. Ini kerana pada 22 Febuari 2011 Anwar muncul di mahkamah dengan janggut yang lebat. Lihat gambar di bawah yang dipetik daripada video rakaman TV Selangor.


Di bawah ini video yang dimaksudkan, sila tonton sendiri untuk mengesahkan.



ReJaM© "Tak sampai sehari janggut Anwar dah jadi lebat. Boleh jadi duta ubat pelebat janggut Anwar ni kah kah kah"

Note: Mamat Kuah Kari kat bawah ni macam biasa boleh jadi duta Arak. Tiada kena mengena dengan cerita di atas.

159 comments

Alhamdulillah

Alhamdulillah,tapi nak ke "geng songkok" terima fakta ni? Mesti diorang bagi alasan.

sekali tengok pun dah dapat agak memang confirm DSAI, bodoh betul pencacai PKR ni masing2 rabun atau saja2 buat xnampak janggut mcm mana nak nmpk setakat sejemput tu, lg pun rakaman tu kan tak SHARP.... Dah satu Malaya dpt tgk video tu....Kenapa pembangkang takut sgt nak tubuhkan Suruhanjaya DiRaja untuk siasat video tu.... Diorg sendiri yg bakal terlibat sama dlm suruhanjaya tu utk buktikan kebenaran.... Tapi asyik nak mengelak aja, nampak sangat ada yg tak kena....Diorg nak tutup kebenaran la tu...Kalo Teoh Beng Hock nak sangat tubuhkan Suruhanjaya DiRaja...ngape kes ni korg kecut wakakakaka....

Ada kembali gambo parpubeer.... LOIKE IT!!!!! haha

Yang BENAR tetap akan BENAR.beza cepat atau lambat sbb dimanipulate oleh lahanat2 PEDENGKI HATI BUSUK tu jer..

tgk pon dh tau bkn Datuk Seri Anwar sbb jauh sgt beza muke laki dlm video dgn Datuk Seri.Ish nila kalu undang2 Islam xdilaksanakan snang2 je mnuduh org bzina...lepas satu satu lpas satu satu fitnah durjana yg dibuat smate2 utk tujuan politik...kang klu ckp isi neraka marah tp jelas sngaja mncari jalan mnuju ke tmpat tsebut...lpas ni ape pulak fitnah yg nk disebut...tp scara psikologinye nmpk sngat dorg bnar2 nk jatuhkan datuk seri smpi tsungkur sbb smua fitnah yg dilakukan xde lain mesti bkaitan seks...ke ini yg sntiasa dalam fikiran dorg kot?Ish3...

yang tak nak terima kenyataan tu puak2 yg buta hati, buta mata..ada akal, tapi dah ditutup kemas untuk kebenaran..ada hati, tapi hanya fikir fitnah memanjang..ada mata yang boleh melihat tetapi tidak digunakan dengan sebetulnya

anti-DSAI kat atas tu sendiri dah cakap, video tu tak sharp..abistu camner dia boleh confident org itu adalah DSAI? bahalol punya UMNO hahahaha..entah2 dia pinjam spek Datuk Zul Nordin kot..Datuk Zul lagi power, belum tengok pun dah confirm 110%..

-nan-

Kepada Anti-DSAI.

Berapa najib bayar kamu sebulan? RM 5K atau RM 50K? Dah berapa banyak wang haram yang kamu sudah guna untuk mengenyangkan kerut kamu serta keluarga kamu? Kenapa polis tak tahan Datuk T dan kena mintak approval dari orang atas?

Itu namanya double standard. :P

x logik la tu dato sri anwar.. apeke bodo

kesian DSAI asyik kena fitnah jew....

Kes Seks Najib n Ziana Zain bila nak buat Suruhanjaya Diraja?
Bila mamat gemok dalam gambar tu nak suruh Umno tubuhkan Suruhanjaya Diraja untuk nafikan itu gambarnya?

smgu dua neh duk dgar sex jer kes liwat cam mana?? last kuar2 ditv mtak dna so ape citer arr?

To Nan

Tu la di sendiri kata video tu tak sharp, tapi boleh boleh yakin yang tu DSAI... Zul Nordin lagi hebat, tadi berita tv3 suku siarkan bahawa Zul ni cakap agar video ini disiasat, tapi dia dah lupakan apa statement dia sebelum ni?

-Rakyat Yang Celik Akal-

pandai sungguh depa cari pelakon......lpas ni tnggu 18 klip dr kak ummi lakkk....

aku kesian kat puak2 UMNO bahalol ni..nak2 yg miskin..korang punya pemimpin semua kaya raya..korang dapat apa? hahaha..bahalol betul..kalau sokong UMNO tapi sengkek, baik korang undi lembu kambing je jadi pemimpin korang..hahahaha..punyalah sengkek sampai nak beli camera colour pun takde duit hahaha..

-nan-

hahahaha...
kalo tgk kt pict n video yg disedia kn kt ats nie, mmg xde jggut..
tp tgk starting video die...
0:04/1:47..
tgk tang saat ke 0:04..
ade je jggut die..

ISH2...AKU PUN X PERASAn tentang janggut tu. ntah2 itu sebenarnya datuk eskay....ha3..muka dia mirip anwar tu...xda janggut...alahai...suh dia buka baju tengok...ntah2 dia...ha3...

"Anti-DSAI" bro mcm mane ko blh pasti itu DSAI? bg bukti yg ko ckp "sekali tengok pun dah dapat agak memang confirm DSAI" ni ke cara islam yg ko belajar dr kecik? aduss kesiannye ko ni.klu ko yakin itu dia, suruh yg buat isu ini kemukakn 4org saksi ikut cara islam, apa yg ssh sgt? tak pyh citer byk bro. ikut je cara islam, islam tu mudah bila kte tahu caranye, ada phm!!!

memang tak sharp, kalo sharp nanti terlopong pulak mulut korang masing2 xleh terima hakikat DSAI yg ko puja2 kaki seks bebas!!! w/pun x sharp tp masih jelas dia DSAI, korg saja buat2 xkenal BODO!!!

puak2 UMNO bahalol ni, kalau perogol budak2 tu cakap bahawa amoi itu adalah DSAI pun, diaorang akan percaya 110% hahahahahaha..

-nan-

Anti-DSAI..janganlah marah pulak hahahahaha..kalau kau nak tau, sebenarnya KATIL tu la DSAI..dia pura2 jadi katil..hahahahaha..

-nan-

http://mindakeparat.blogspot.com/2011/04/menjana-trans-porn-masi.html

hurmmm..kebenaran semakin hari semakin terdedah. Tapi umno tetap berjaga2. dorang tntu ler ada helah lain lagi yg dorang nak buat. kita tunggu n tgk apa helah dorang kali nih. Aku rasa dorang gunakan pihak media sebarkan fitnah ni and wat kes ni jadi rumit cam kes saiful bukhari tu. Tak habis2. Aku tgk muka saiful tu dah lain macam. Mcm org gelisah je. Si rosmah tu..rambut smkin mninggi. Huhu..kalo tebuan masuk tu..knpem tak boleh kuar balik.hihihi

Korang nak sharp sgt biar PDRM hantar video tu ke FBI kasi clear sikit & kasi zoom in mcm video cctv kes pembunuhan Arwah adik Nurin Jazlyn dulu, nanti baru korg nak melopong kut bila gmbr DSAI tu sharp wakakaka!!!

hmmm.. masuk bilik air tukar muka agaknya.. ada jurumekap gamaknya..takperla..semoga yg mana tak nampak kongsi kongsikanla..

hottest entry di blog khalis :
Ada apa dengan DARA

KALAU SAH VIDEO INI TIPU, MAKA ANWAR TIDAK TERLIBAT LE. KALAU BEGITU, MENGAPA TAK SETUJU TUBUH SURUHANJAYA UTK BUAT SIASATAN? MENGAPA NAK TAKUT KALAU KITA DI PIHAK YANG BENAR? BOLEH FAHAM TAK SOALAN SAYA NI?

Anti-DSAI..entah2 bila dah sharp nanti, tengok2 amoi tu sebenarnya adalah Altantuya..hahahahaha..patutlah puak UMNO marah..

korang UMNO memang bahalol..lain kali pakai la camera canggih..ni nak menyusahkan PDRM pulak hantar ke FBI..tak ke bahalol tahap gaban namanya hahahahha..kalau setakat org kampung Anti-DSAI dia nak bodohkan bolehlah..

-nan-

tukang pijak pewot... delete 5 April 2011 at 21:05

demi ALLAH biar betul pun DSAI pelakon dlm filem tu, pada aku manusia yg lebih hina dr beliau ialah penyebar itu sendiri..

mcm tak ada kerja saja lah mereka ni. itu hari kes laki sama laki. tak settle2 lagi.. (atau sudah buntu?).. lepas itu laki sama perempuan pula. abg chua tu yang mengaku dia yg buat, relax saja pula... menang lagi...

-don

watpe nk tubuhkan siasatan diraja sbb video cmni bdk kecik tgk pun diorg xpecaya org dlm video ni ialah DSAI...napelah nk buang masa yg berharga tu..baik pk ttg pembangunan rakyat atau pk cmna nk turunkan harga barang...

heheheeheheheh

video nurul jazlin??

sampai kesudah tak dapat tangkap

melopong je polis termasuk csi

dalam AL QURAN ADA BKATA..fitnah itu lebih buruk dari membunuh....renung2 kan lah dunia ini hanya smetara...akhirat kekal selamanya..ckp2 lah buat fitnah..buat amalan plk hdp mjamin khdpan disana

daripada bazir duit kat FBI, baik bagi je duit kat aku hahahaha..boleh aku bukak pusat tuisyen..aku boleh sekolahkan bahalol2 UMNO ni..hahahaha..nanti aku ajar camner nak mandi wajib lepas kena sontot..camner nak tahan berak 50 hari..camner nak pegang Quran masa bersumpah..mcm2 lagilah hahahahaha..

-nan-

antara sebab kenapa penubuhan siasatan tu tak perlu adalah kerana Umngok fasik akan guna kuasa nya utk memanipulasi fakta dan mempengaruhi segala bentuk tindakan agar DSAI didapati bersalah. ketua hakim pun boleh diatur inikan pula keputusan hakim.
ahli² songkok 6" ni xda akal ke atau memang x tercapai akal nya mcm keling buncit kaki botol tu?
:P

Diorg nak tutup kebenaran la tu...Kalo Teoh Beng Hock nak sangat tubuhkan Suruhanjaya DiRaja...ngape kes ni korg kecut wakakakaka....

---------------------------------------------------------------------- ni real katak nak ajaq sikit;
Kalau dah ada sub title siam tapi ngaku kat k/l... agak2 nyer la.. bangkok tu tepi klcc ker?? (oh ya.. bangkok bank.. depan klcc)...kalau dah terang lagi bersuluh x yah suruhanjaya di raja laa...membazir duit rakyat ajer... baik duit tu guna wat menda berfaedah.....

jnggut? maaf.. tak kuat le. janggut bila2 leh cukur. ni dah sekecil2 bukti. kalau prut, cara jalan tu, kuat la jugak banding ngan ni. abes pesen rambut sebijik lak camne?

aku sayang malaysia delete 5 April 2011 at 21:21

alamak kawan2, kalo selama ni kita bole bg perogol, perasuah, perompak harta negara jd pemimpin kt malaysia.aku x nmpk nape kita x bole bg DSAI jd PM. Yg kita kena campak dlm tongkang dan hantar blk Kerala ialah Mamak Madey n the gang. Ni semua akal mamak nila nak pelingkup melayu. hampa dok gaduh buat apa.kita bg PR peluang 1-2 penggal dan kita bole tgk mamak madey kena dakwa kes rasuah dan masuk penjara. pada penyokong parti politik BN, kalo takat dpt rm50 ngan kain pelikat je, lu mmg bodohla kalo terus sokong BN. jgn terus kena bdohla. Buka minda kawan

alamak si shah ni buat aku ketawa sampai terkentut hehehehe..yo bro! janggut memang bila2 boleh cukur bro..yg diaorang ni pertikaikan, takkan dlm satu malam boleh tumbuh panjang balik..adoi ai..shah ooo shah..kurang2kan lah tengok tv3 tu bro oiiiii..hahahahaha..

-nan-

Shah

aku sokong statement ko, apesal Rejam@MiloSuam xnak letak gambar fesyen rambut yg sebijik tu ye wakakaka...yg tu real giler wa cakap lu, bntuk kepala+rambut+siteburn=DSAI wakakaka

ANTI- PEMBUNUH NAJIB delete 5 April 2011 at 21:23

hahahahaha...gelak giler tgk pro songkok tinggi ni mempertahankan alasan taik mereka, anto FBI? bangang punyer idea, sbb nnti guna duit rakyat, PDRM xcukup profesional pasal video ni....UMNGOK betol~

The eyes see what the mind wants to see. If the mind wants to see someone else in the video, then the eyes will see that different person. As simple as that. The rest of you all are dumb idiots who has nothing else to do.

ini satu http://mindakeparat.blogspot.com/2011/04/menjana-trans-porn-masi.html

perrghh.. dah mcm2 skarang nih... ujiaaann... lagi bnyk penemuan luar biasa!! akan datang!!

ANTI- PEMBUNUH NAJIB

hahahahaha...gelak giler tgk pro songkok tinggi ni mempertahankan alasan taik mereka, anto FBI? bangang punyer idea, sbb nnti guna duit rakyat, PDRM xcukup profesional pasal video ni....UMNGOK betol~

-------

Bongok!!! aku cuma bg cadangan dah korg kecoh sgt gmbr tak sharp BODO!!!

ha'ala. dh sahsah anwar ibrahim lahh !
yg korang nk ckp bkn asl.
korang yg nafikan ni yg sbenarnye dh trime duit haram kn.
ee.. bodohnye korang mengagung-agungkan pemimpin tak ade maruah mcm ni !
hahahaha

pada hari kejadian takde janggut....esoknya terus ade janggut.pelik gak tu.Yun nam hair care kena minta petua ni.ekeke

takde janggut la.. pasal dia masuk bilik air tu cukur janggut... tu pasal takde janggut... pastu bila depan public dia pakai lak janggut palsu HAHAHAHAHAAA..... haduiii.. sakit perut aku gelak.... terang2 nampak lain pon dok kata dia gakk...

pengarah video klip terbaek...dapat anugerah milosuam bagi huhu...

bagi aku la.....PR boleh menang PRU kalau si anwar dan konco2nya keluar dr dunia politik. si anwar ni nampak sangat mcm mahu balas dendam, si karpal dan guan eng suka tengok org melayu bergadoh sesama sendiri, tepuk tangan diorang....yg bodo orang melayu. yg bodo skali PAS mahu tubuh negara islam tapi pi brgabong dgn PKR dan DAP, TERANG2 SI KARPAL DAN GUANG ENG tolak penubuhan negara islam yg dok pi gabong pasai apa? akal ada?.. bukan mahu racist tapi berpikir la dulu sblm cakap, buat malu je..konon parti toooooooooooot la paling bagos, berdasarkan al quran, tapi hari2 dok keji menkeji sesama islam, yelahkan kita bukannya perfect, benda simple pon takkan x leh ikut.....
keep the faith.....

hahahaha..dari antar FBI,,baik bli kamera kaler..baru 6pak sape yg berlakon..hahahahake takot ANTI DSAI..???hahahahaha

main bontot dia..main pmpn dia..pas nie ape plak dawaan yg dia trime..

kepada anti DSAI,kalu berckp biar berfakta,kalu percacai PKR menyokong sngt kpd DSAI seorg yg difitnah perliwat...kamu sedarkah yg kamu myokong seorng pembunuh..knp tak mintak suruhanjaya diraja siasat kes altantuya.knp hakim boleh mjatuhkan hukuman kpd 2 anggota polis krn mbunuh altantuya..sdngkan kemasukkan altantuya tiada dlm rekod kemasukkan dlm negara..bodohkan hakim mjtauhkan hukuman krn membunuh org yg tiada kmasukkan dlm mlaysia..siapakah dalang yg meminta hakim shotcut kes ini????knp anda persoalkan DSAI yg bkn pemerintah negara pun.siapa yg takut siapa sebenarya???brapakah yg dibyr utk kamu mjd penyebar fitnah ini????

sokong UMNO dapat duit..
sokong PR x dapat apa2..

pelik aku ngan orang sekarang ni.. hehe
-
reformis98

Dulu masa belum kuar video..sume sibuk kata video xkualiti la, hitam putih zaman tok kaduk la...bila kuar video sibuk banding2kan..Haiiiii..hairan2..Sekarang nie,yg sume orang nak tau dan nak orang2 penyokong kuat PR nie cari bukti Dimana Anwar waktu video nie diambil..kata ada kat rumah..tunjukkan CCTV kat umah yg berkaler tu...Klu dgn kengkawan..buktikan..tak payah nak banding2kan video yg korang kata xde kualiti nie..lagi satu mana jam omega Anwar..susah sangat ke nak tunjuk...tak payah dok pusing2 la...

suka Keadilan Keamanan delete 5 April 2011 at 21:50

dah sah bukan Anwar..hari ni tak ada janggut..tiba2 esok ada janggut..pastu bdn agak kecut dr sebenar..dia bukan Anwar.. anjing mana la menegak benang basah..oh datuk t porno

Anti-DSAI patut dikenakan hukuman qazaf sbb memfitnah DSAI tanpa didatangkan 4 org saksi(yg ini konpem)..nampak sangat kuli batak jilat taik Datuk T...patut suruh sayfool tunggeng punkoq bagi Anti-DSAI jilat buat analisis...wakakaka

Salam saudara Anti DSAi. mintak maaflah sedara ingat raja-raja melayu tu tukang siasat benda-benda cam ni ker kerja diorang. jangan babitkan raja dalam isu2 cam ni la. cukup la PDRM yang memang dah ada nama DIRAJA tu buat siasatan

aku ni sebagai pengundi atas pagar rase2nya dh thu nk undi ape untuk PRU akan datang...

xpyah pkai sruhanjaya..ko siasat je dato T tu cmna die dpt video tu..slah sorg dr dowg ade yg xyakin tu dsai..


kojapadokojaptakdo

bodoh komen shah...janggut x de mase 21hb..22hb ade janggut lebat...jnggut leh lebat dlm mase 1 hari ke?bodoh sial komen..pakai otak la sikit...bangang...

Anti-DSAI tu Islam ke? Xyhla ckp psl Islam ngn dia..buang ms je..bkn th papepn tu..tgk dr cre bfkr n mnulis pn dh th jnis xskolah,jnis xde ilmu..dh2la tu korg buang ms ngn dia..rmai lg yg crdik pndai yg korg leh lyn.lyn mnusia bdh cmtu nnt ngn korg2 pn jd bdh.amik kata Imam Ghazali - jika aku berdebat dgn org bdh,maka aku akn kalah.tp jika aku berdebat dgn org yg crdik pndai,pasti aku akn menang..

ANTI-Anti DSAI berkata...

Anti-DSAI patut dikenakan hukuman qazaf sbb memfitnah DSAI tanpa didatangkan 4 org saksi(yg ini konpem)..nampak sangat kuli batak jilat taik Datuk T...patut suruh sayfool tunggeng punkoq bagi Anti-DSAI jilat buat analisis...wakakaka

------

Cilaka punya statement ko bahalol....Ko tu kaki jilat punggong AnuWar Berahi + anu dia sekali dasar pencacai!!!

kita tak usah gaduh2, biar polis je siasat, benda ini tak akan jadi kalau dsai tinggalkan politik, so fikir fikirkan la

shah..engko ni tak fhm bahasa ko??patut engko kono skoloh dulu..org bkn ckp psl cukur janggut,org ckp mcmmana janggut blh tumbuh dlm masa yg sama,patutlah sokong UMNO sbb UMNO suka putar belit mcm engko jgk..

apa pun..salah satu pihak ini bakal phuni neraka..(klu x btaubat)..sama ada penyebar fitnah, mahupun penipu besar...hanya Allah maha mengetahui..janganlah smpi kita terheret sama.. wallahua'lam..

anti DSAI,,,mata ko dah rabun kot..byk sgt RM kat mata tu..RM tu duit rakyat tau...aku tgk tak ada sama pun??aku bkn sokong sgt DSAI tp mmg tak sama pun..

Ya Allah..knapa sampai kita pulak yang mencarut sesama sendiri nih??? Nak tunjukkan kebenaran sekalipun..jgn la kita sampai mencarut sesama kita. harap faham la semua.

to anti dsi

nk pggl FBI watper bro,nk kena gelak nan diaorg ke pasal kes mcm nie?memalukan Malaysia je nk gadoh pasal bnda2 mcm ni.mcm xda bnda lain org kerajaan ni..mcm org kerajaan ni xda wat bnda mungkar je...dah2 la mainan politik korg 2...
Umno skang ni x mcm Umno sblm merdeka dl...
mengarut..Ak ag heran kn pemimpin korg 2 xkena paper wak2 dkt PD dl..terang2 kn tgkp nan artis,tp senyap jer...pemimpin yg wat maksiat ko sanjung2,bini dia pn dia xreti jg...

korie berkata...

Anti-DSAI tu Islam ke? Xyhla ckp psl Islam ngn dia..buang ms je..bkn th papepn tu..tgk dr cre bfkr n mnulis pn dh th jnis xskolah,jnis xde ilmu..dh2la tu korg buang ms ngn dia..rmai lg yg crdik pndai yg korg leh lyn.lyn mnusia bdh cmtu nnt ngn korg2 pn jd bdh.amik kata Imam Ghazali - jika aku berdebat dgn org bdh,maka aku akn kalah.tp jika aku berdebat dgn org yg crdik pndai,pasti aku akn menang..

------

Weh Korie, ko sape suka2 hati nak kafirkan orang, bajet bagus sgt la tu, ko tu lagi BODO!!! tahap bhaghal...

saya tak sokong mane2 parti. tp kalo tgk btol2 mmg dlm video tu dsai.

janggut pon jadi isu ke? tu janggut uban. cahaya datang dari tv je. memang la nampak macam takde janggut. camera night mode kompem capture flash cahaya kat janggut uban tu. thats y la janggut tidak kelihatan hitam. ade blajo biasan cahaya tak kome nih?
~ kasi test janggut uban ko pulak depan camera tuh.

skrg dunia moden..pemikiran pun moden....budak2 bolehlah nak tipu......addoiii..meyampah tul..napela byk sgt fitnah skrg!!!
by da way kita relax jab...kalo yg ske seks tu..teringin nak besarkan zakar ke payudara ke nak tahan lama ke dll lah....saya ada cara dan teknik....boleh klik kat sini
http://kedaionline-ezani.blogspot.com/p/produk-lelaki.html

Aku rasa Anti-DSAI ni mangsa liwat kot..dia jd trauma cz pnh ada pngalaman kena liwat.sbb tu dia jd cmni.merapu2,mrepek2..korg suma tlglh fhmi dia.jgn pressure2 dia sgt ok..bg dia peluang kongsi ksh dia.kasihanilh dia.yg mana ada syiling lbh tu bg lh seposen dua kt dia..hulurkn tgn,ringnkn beban..

Kepada Anti DSAI

Ko sendiri kate video tu xsharp, abeh tuh mcm mane ko blh kate tu DSAI? ko yakin ke tu DSAI? ke ko ade dpt qasyaf tuhan bg kt ko blh kate tu DSAI? kalo stakat fesyen rambut tu hujah ko, ko ingat dlm dunia ni pesen rambut DSAI tu hak milik dia sorng je ke? ke dia ade patentkan SIRIM ke, ISO 9001 ke, ade ke?
ape lah KURANG BIJAK sangat ko neh..

tanpa nama bkata 9.38 pm..anuar tak buat apa2 pun..mcm mana hang boleh ckp anuar nak balas dendam plk..KARPAL SING,LIM GUAN,tolak islam tak apa,,diorang bkn islam..yg UMNO tu trg2 tolak islam,tarik pengundi dgn hiburan sana sini,arak bebas,hukum pun boleh buat main2,tolak hukum islam..islam ke tuuuuuuuuu?????

Emm..sudah2 la UMNO buat fitnah lebih baik tumpukan kepada pembangunan negara..tak guna asyik nak cari kesalahan orang..dosa besar memfitnah orang..

Anti DSAI semakin tertekan nampaknya..huhuhu..Sila nyatakan bukti bahawa DSI yg terlibat dalam vdeo tu..Sila terangkan camner la DSI tu boleh men tiwtter smbil wat S*X..??? Cuba jawab soalan ni jugak.
1) Logik ke DSI sanggup dirinya dirakam??
2) Bila dah dpt rakam tuh..apsal la guna kamera itam putih??Menteri yg teribat dlm kes ni bukan miskin.
3)Ngko sanggup ke org rakam gmbar ko wat seks??

Anti-DSAI tu mmg kapir, sebab tu sokong UMNO yg support APCO..tu pon ko tak leh pikir ke?

Pijak je la songkok ko..pg mampus sama Melayu bodoh macam ko..miskin BN bayar rm5k susah2 payah nak komen sana sini..

Anti-DSAI = Lembu pakai songkok selit keris..hahaha..

Mana ada Laptop ke HP dalam Video ni? Cammane DSAI twitter sambil layan amoi?

Masa dalam twitter facebook semua ikut server Malaysia, tukar masa kat laptop pon takkan kuar dekat FB / Twitter masa Laptop..

Anti-DSAI = Lembu pakai songkok selit keris..kahkahkahkah

unta padang pasir delete 5 April 2011 at 22:25

tanpa nama bkata 9.32...duit haram tu dah betul,tp pembakang tak ada duit pun,yg ada duit haram adalah pemerintah negara,UMNO lah tu..ni pun hang nak putar belit,mmg dasar putar belit..

Kawan2 x payah nak gadoh2... kita tunggu la dulu siasatan dilakukan... baru la tau kebenarannya... setakat video 2 minit tu, dari keseluruhan kita da kecoh2 tentukan siapa salah or x....

jngn terlalu cepat menjatuhkan hukum dan terlalu cepat membela.... kalau andai itu bukan DSAI, kita berdosa besar kerana mempercaya dan menyebarkan fitnah tu.... tapi andai itu DSAI, kita juga berdosa kerana memfitnah orang lain menuduh mcm2 kepada mereka...

SO, berhenti la buat spekulasi... biar video itu diselidik oleh pakar....

Tak gentlemen langsung korg setakat bantai aku sorg guna Anon what the hell, masing2 kecut telur...

nk prcaya pn susah x nk prcaya pn susah.tp dcni sy memegang logik akal sy yg trpikir.apa motif isu ni dmainkan..dh xde modal lain ke krjaan ni tuk PRU akn dtg..cr r isu2 yg mlibatkn kpntngan rkyat jelata..lau ye skalipn anwar xkn smpai nk main pn ada bodyguard n tngk suasana hotel pn mcm cap ayam pnya hotel jer..kita yg x mampu ni pn lau nk wat mksiat pndai nk cr hotel yg ada stndard inikn pula anwar yg brduit..xkn dia sebodoh itu..wlaupn aku ni org kuat UMNO tp ada masa meluat gak tngk pmimpin UMNO yg x brtamadun ni..apa dia ingat kita ni sbgai sayap pemuda nk anguk je & yes je walupn bnda bln tntu kbenaranya.ini paling mletop pnya kes sblm PRU akn dtg,bg memastikn DSAI x brtanding maka ini r jaln pnyelesain spaya DSAI mndpt tekanan dr dlm Pakatan Rakyat..tp yg dahsyatnya DSAI ni wlau mcm2 isu skalipn bila brtanding dia tetap menang..hahahha..cuma apa yg aku x suka ngan DSAI ni 1 je..demi kpntingan agenda politik peribadi dia sngup mngadai bngsa sndiri.

ANTI-Anti DSAI berkata...

Anti-DSAI patut dikenakan hukuman qazaf sbb memfitnah DSAI tanpa didatangkan 4 org saksi(yg ini konpem)..nampak sangat kuli batak jilat taik Datuk T...patut suruh sayfool tunggeng punkoq bagi Anti-DSAI jilat buat analisis...wakakaka

------

Cilaka punya statement ko bahalol....Ko tu kaki jilat punggong AnuWar Berahi + anu dia sekali dasar pencacai!!!

_______________

KAHKAHKAHKAH...KESIAN AKU TGK ANTI DSAI NIH MENCARUT KARUT...
MMG PATUT KO KENA QAZAF PUN COZ TERLIBAT DGN FITNAH DAN MENUDUH CAM DATO "T"EROGOL BUDAK DAN BLOGGER2 UMNO YG LAIN!!
KORANG MESTI SETUJU HUDUD KAN? KEBAIKAN KEPADA UMAT ISLAM SEBENARNYA TP UMNO SEJAK MAMAK MAHATHIR JAHIL!! KONON KATE ITU POLITIK DARI PAS..SEDANGKN ITU PERINTAH ALLAH SWT...

KLU KO XJAHIL AGAMA..DAN SEMEMANGNYA ANWAR YG WAT SEKS TERSEBUT... KENAPE DATOK ESKAY DAN T TAK REPORT @ BAWAK JE JABATN AGAMA @ USTAZ TANGKAP DSAI NIH DI HOTEL TERSEBUT??
KENAPA MESTI NAK RAKAM BAI KLU BUKAN KONSPIRASI??

KLU PENZINA2 LAIN SEMER DITANGKAP DILOKASI DAN DIDENDA BERSERTA SAKSI2 YG LIHAT...
KLU SETAKAT RAKAM DAN WAT VIDEO 3GP RAMAI AKU RASA ORG MELAYU TERUTAMA ORG2 UMNO WAT AKSI SEKS DAN SIMPAN DLM HENSET DAN LAPTOP? BETUL TAK?

KLU ADA, MINTA SAMAN AR...RAMAI AHLI2 UMNO YG TERLIBAT DARI PUCUK HINGGA AKAR UMBI!! PENDIDIKAN SEKS UMNO MENJAHNAMKAN NEGARA,AGAMA DAN BANGSA!!


-AMRI-

Jika DS anwar terus tidak melibatkan diri dgn politik tiadanya puak UMNO ni nak buat video semua ini. Mereka semakin takut.

Saudara2 semua, kes fitnah terbaru ini untuk mengalihkan perhatian anda terhadap video itu. Jangan anda lupa Pilihanraya Sarawak akan tiba dan PRU13 juga pasti tidak lama lagi. Kita cuba bagi peluang kpd Parti Rakyat tadbir negara ini utk 1 atau 2 penggal. Jika betul mereka blh mentadbir dgn baik, rakyat akan berpuas hati.

Masalah sekarang, BN/UMNO sanggup tak beri peluang. Tetapi jika PR sudah tadbir tetapi masih sama, kita sbg rakyat boleh buat perhimpunan melawan mereka. Just bagi peluang kepada PR. Tiadanya negara akan bankrup kecuali if PR menang, geng2 songkok tinggi ni awal2 dah bawa lari harta2 negara......

Man

anti DSAI,,,ko dah pnas bontot ke?mntak la petua2 ng abg ko 2.haha

salam... maaf mencelah.. hamba bkn pro atau anti kerajaan.. tp lbh kpd melihat dn mncerna segala informsi.. kita sebagai org islam( x suka gunakn melayu sebab kita semua beragama Islam) tiada hak utk menhukum sesiapa pun di muka bumi ALLAH ini tanpa sebarang bukti dn saksi yg ckp syaratnya.. jikalau benar pelaku di ats ni ialah DSAI cb kita fikirkan sejenak.. cb kalian tgk video td yg dikatakan diambil menggunakan cctv.. kalau benar cctv.. x kan xxtv 2 leh fokus muka pelaku 2.. tepat pl 2.. dn dari bahagian depan seolah2 mmg dh fokus siap nk tgkap gmabr 2.. one more thing.. knp kamera 2 mengadap btl2 kat katil 2.. x kan ada kameraman kot.. hotel dia pl dh mcm hotel xde bintang.. kalau DSAI nak main bek dia amik penthouse dh gerenti selesa.. n xde operasi.. fikirkan lah.. kita jgn jd katak di bawah tempurung.. ikut je bunyi yg kita dgr.. cuba keluar dari tempurung.. jgn takut nak menegakkan kebenaran... berani kerana benar takut kerana salah.. jgn takut pemimpin yg ada.. kita yg tentukan hala tuju hidup anak2 kita di masa hadapan... igt lg kata hang jebat.. RAJA adil raja disembah RAJA zalim RAJA di sanggah..

salam.. sebenarnya kita rakyat malaysia telah dizalimi pemikiran kita dengan fitnah video lucah, maka bersama2lah kita berdoa kehadrat Illahi agar hancurnya atau diberi petunjuk kepada manusia yang terlibat ini.
doa orang yang kena zalim... bimbang bala menimpa tak mengira siapa. Nauuzubillah.

ha sokong lah lg...anti dsai mmg suke kn hrge brg naik,minyak naik,kn,kn...korg sokong n ske brg naik sbb korg kn pengampu krajaan..sggup korg ftnah org yg nk bela rkyat bwahan yg mskin..knon nk jdkan negare maju..ptuiiih..mkin merane rkyat..


edenbongang

Mungkin sapa xperasan yang klip video ini dah lama dikeluarkan. Sy. pernah terjumpa klik video di youtube bbrapa tahun lalu. Sy. xmimpi. Wlaumacmana pun Umno segeromalan, songkok tinggi dan sepercaya dgnnya sangat jahil, jahat, macam 6jahanam.

hahaha....
anti-dsai smeel like rubbish, sound like rubbish, talk like rubbish

confirm anti-dsai rubbish

Dah sah bukan DSAI, apa lagi mau bising2 tegakkan benang basah? Dah la kat siam mana punya hotel,kata kat ampang pulak, sat kat apa nama place, sat kat flamingo, make up your stupid mind please....siap ada bapak ayam lagi...apa punya low level la mentaliti 3 stooges yg bawak pitnah nih...

Not too stooge

tanpa nama bkta 9.48 pm..kalu dah ada jam tu,hantar p laa buat DNA.nok main mntk buat apa???kan Datuk T dah sah rogol bdk 17 thn,hang p percaya buat apa??

PADA korie hang basuh cUkUp2 anti DSAI...pandai bckp akal tak dok.

Lol..menyalak lg anti-DSAI ni..igtkn dh p mndi dh cz pns bntot..ops..xleh sbut bntot,dia snstif..t'imbas kngan silam..ouuchh..dh2la tu..hang p taubat lg bgs..duk mnyalak2 bnd yg x guna wtpe..xdpt sesen pn dr umno..dpt laknat dr Allah adala..ops..taubat?Allah?th ke?:p

Tahniah Milo Suam sbb dpt capture untuk gambar no.1 dalam video tu. Bila diamati betul2 memang lain muka perlaku seks tu. Memang confirm bukan DSAI. Pada pencacai UMNGOK korang ada mata tgk la btul2 gamabar no.1 tu sebelum tuhan tarik balik anugerah untuk melihat tu. Wei Eskay kalau brani tunjuk full version la, penakut nak edit2 plak.

Kesian Rakyat Malaysia di tipu Milo tak panas. Dia hanya berani tunjuk video ni sikit je . Cuba kau tengok yang lebih panjang. permulaan video tu baru kau dapat tahu siapa yang berbohong. Cuba tengok permulaan video ni baru nampak janggut. Siap gosok anu dia lagi.Rakyat Malaysia semua dah tengok, jangan nak tipu.

kalu dah ada jam tu...p lah buat DNA...buat apa main mntk2..siapa yg bg tau jam tu ada pd isteri DSAI???media UMNO ke @ siapa???sama lah juga undi PAS msk syurga,media UMNO k yg kata @ siapa???inilah permainan politik kotor UMNO..jgn tertipuuuu.

KAH!KAH! GILER LA DSAI, ESOK NAK PEGI MAHKAMAH HARI NI SEMPAT MAIN AMOI DULU. APA KE BAHLOL PUNYA PENCACAI UMNOPORNO NI? MACAM NI PUNYA KANTOI PUN STILL MAU PERCAYA KA? HAIYYA BAHLOL BN.

kalau puak UMNO buat salah rasuah, makan rasuah, beri rasuah, beli rasuah , rogol dan rogol kanak kanak, 24 jam UMNOBN tipu rakyat dan dapati semua pekara itu tak salah kerana berkuasa dalam politik UMNO memerentah sekarang, Rakyat yang susah termasuk Ahli UMNO yang bodoh setelah diperbodohkan dan disusahkan oleh pemimpin UMNO mereka sendiri.

siapa yang pandai..

anti dsi tak payah la nak mencarut kalau ya pun marah.kebenaran akan terbongkar akan terbongkar juga k

Pemerhati Politik delete 5 April 2011 at 23:59

Geli hati baca komen2 pencacai PKR nih.. Masih nak menegakkan benang yg basah.. Di awal video nampak jelas janggut Anwar laa time dia tgh gelak tuh mmg sebijik cara Anwar gelak.. Part yg ni tak jelas sgt lagipun dia tgh berjalan masa ni lepas dia tutup lampu..dlm keadaan dia tgh bergerak mmgla tak jelas sgt lgpun nampak sikit je imej dia masa nii..ada akal xnak fikir jgn la jumud sgt...

Iklan kejap.malas nak komen video terbitan TRU production tu....Ada apa-sapa kat sini yang boleh bagi tau kat aku mana-mana plaza tol kat semenanjung Malaysia yang kenakan bayaran untuk penungang motosikal tak?

hmm... lepas ni agaknya Malaysia bakal mencatat rekod negara pertama di dunia dlm acara menonton video lucah beramai2 di parlimen.

Soalan : Perlukah MP tukar profession utk menjadi hakim di dunia? dah tak sabar utk menonton kebenaran di Mahsyar kot...

Kepada Anti-DSAI...sekarang ni..Dato T(Tipu) dah racun pemikiran rakyat malaysia...pada pendedahan pertama..dia sebut kata "pemimpin kanan pembangkang"..jadi..semua manusia fokus kata DSAI...cuba kita terbalikan situasi ini....kalo DSAI ada filem tu dan org lain x tahu dan DSAI kata pelakon dalam tu Dato Eskey...kompom semua org akan piki tu Dato Eskay..sedangkan yang berlakon tu DSAI(Rupa DSAI ngan D.Eskey dekat2 sama)....sekarang ni...PENDEDAHAN PERTAMA tu yang penting...pada pendedahan pertama tu yang telah meracun semua pemikiran manusia...Contohnya,dulu ada klip lucah yg dirakam sendri,rupa minah tu mcm seorang Artis(Artis tu kompom korang kenal...Tajuk klip tu Artis bersama Komposer...1st korang tengok mesti korang kata pompuan tu adalah artis tu sebab nama klip tu dah menunjukkan nama artis tersebut...ini kerana korang baca Tajuk Klip tersebut dan korang sematkan dalam pala otak korang yg pompuan tu adalah artis tersebut...jadi..pandanglah dari sudut mana pun..korang tetap piki yang artis tersebut yg buat klip tu...sama juga dengan kes ni...hanya org yg rapat ngan DSAI jer yg tahu kebenarannya...ko kenal ngan DSAI ke?ko duduk ngan dia 7 hari seminggu ker? sampai ko boleh kata kompom tu DSAI?ko pun patut kena ngan jabatan agama sebab ko tuduh tanpa sebab....bahlol punya olang...mak ayah anto gi sekolah..ko ponteng...patut jadi bahalol

Rahim Tambuncit.... hahaha ada jugak org pcaya kat perogol ni.... Dunia... Dunia...

PENCACAI PR @ PAKATAN ANAK SYAITAN

korang ni memang b******g sebab di gangbangkan si nuar tu..haha..lagi2 nak nafikan..korang dah kena gangbang kot oleh PR tu..!dah memang nyata muka dia kat dalam video tu muka si nuar..kalo dia rasa ini fitnah kerajaan Bn, pegilah buat sumpah lakhnat kalo berani....amacam???
oh ye lupa pulak..Nik Aziz mungkin buleh Maafkan kot dan percaya itu bukan si nuar!!hihi..

kebodohanmu amat mnyerlah wahai Anti DSI...

hahahahhahahhahahaha

Kepada anti DSAI dan teman-teman songkok tinggi kalau anda tidak mampu untuk mendatangkan 4 saksi usah lah buat Fitnah. Sesungguhnya Fitnah lebih teruk dari membunuh. Renungi Firman Allah dalam Surah AlBuruj ayat 10.
إِنَّ ٱلَّذِينَ فَتَنُوا۟ ٱلْمُؤْمِنِينَ وَٱلْمُؤْمِنَـٰتِ ثُمَّ لَمْ يَتُوبُوا۟ فَلَهُمْ عَذَابُ جَهَنَّمَ وَلَهُمْ عَذَابُ ٱلْحَرِيقِ

Bermaksud : Sesungguhnya orang-orang yang memfitnah orang-orang lelaki yang beriman dan orang-orang perempuan yang beriman, kemudian mereka tidak bertaubat, maka mereka akan beroleh azab neraka Jahannam (kerana perbuatan buruk itu), dan mereka akan beroleh lagi azab api yang kuat membakar (kerana mereka tidak bertaubat).

Jangan kita bersekongkol dan bersubahat dengan penyebar fitnah, penyokongnya, pemimpinnya dan partinya.

tnpa nama 12.16..sblum ko sruh anwar brsumpah, ko sruh pmimpin bn brsumpah dlu btol ke die xknal altntuya..kes kt pd tu..jawabla..


kauotaklutut

p suruh RTC masuk raja lawak lagi bagus..aku tak paham btul dgn mentri2 ni sume...keje nak bodohkan rakyat jer....tapi memang betul ada yg bodoh pecaya ckp diaorg....bodoh betulla

tanpa nama 12:25

Jangan cabar orang Ameno bersumpah.. selambe je diorang buat.. kalau agama letak kat kaki... ooi nahas tu kah kah kah

aku rase la.. kenapa pelaco tu kaku je? kalau sewa pelaco bukan ke pelaco tu yang sepatutnya gedik gedik dan banyak buat kerja? ni dah macam Anwar lak yang melacur.. kah kah kah bodo la...

Pengurusan Propaganda delete 6 April 2011 at 01:04

Info: Propoganda kes sebenar hanya untuk mengalihkan perhatian khalayak ke atas beberapa perkara. Pihak pengurusan dan perlaksanaan propaganda cuma sedang menguji alih perhatian agar kenaikan harga petrol tidak mendapat bantahan seperti yang telah berlaku beberapa trahun lalu.

Beberapa keadaan dan perkara yang telah dirancang akan dilaksanakan bagi mendapat bacaan tepat terhadap reaksi khalayak. Harap khalayak umum jangan cemas dan segala berita gempar dapat diterima baik oleh setiap lapisan khalayak.

Pihak pengurusan propaganda cuma ingin mengingatkan khalayak umum untuk tetap membuat pengisytiharan cukai pendapatan bagi tahun 2010 dan tarikh akhir penyerahan borang cukai individu ialah pada 30 April 2011.

sebenarnya RTC tak salah cuma rahim tambi "kecik" yang melebih-lebih

wakakaka. lucu sial anti dsai. xde point pas 2 ckap lucah. aku rase cam badut je die ni. wakakakaakaka.kelakar sial ko. gua x than la, wakakakakakakakakakaa. xpe,aku sorg layan kte2 ko. tp aku x than la badut.wakakakakakaka

aku syg negaraku delete 6 April 2011 at 02:21

Apa2pun kite tgk pada asas ajaran Islam.. Pemimpin kita mengangkat ajaran Islam atau tidak? Contoh paling dekat, aurat isteri mcm mane? aurat anak2 mcm mane? klu asas pn dh ke laut.. xyah la nk citer pasal syurga neraka..

aku syg negaraku delete 6 April 2011 at 02:25

sedih bile tgk melayu sesama melayu, islam sesama islam maki hamun sesama sendiri.. xdpt nk bygkn siapa 'pemimpin' malaysia utk akan dtg yg calon2nya adalah dikalangan generasi2 kita sekarang...

nuar balas dendam??... dedahkan rasuah tu kira balas dendam ker??... DAP tolak islam??... lesen2 judi kat m'sia ni DAP ker yg luluskan?? sejak bila lak DAP yg perintah m'sia?? kelantan haramkan loteri... TPM / MCA dh menyalak... TPM / MCA tu org PR ker?? apa ke bangang korang ni

ORANG YANG TAK MENGAKU DIA ADA DLM VIDEO TU SIBUK2 NK BUKTIKAN,YANG DAH MENGAKU TU X NAK TANGKAP,KALO KATA X CUKUP BUKTI/SAKSI MEMANG TIPU LA,SEBAB TERANG2 DIA MENGAKU DEPAN PIHAK MEDIA,MASUK TV3 LAGI,APA LAGI TUNGGU,TANGKAP JER DIA

anti-DSAI ne mmg bodoh tahap cipan!jgn layan die!mata die da bute agknyee..bute mata dan hati die da gelap!

BUTOH PAK HANGPA LA UMPORNO....

alahai.. kesian aku tengok ko orang. setengah mati cari idea nak spin. kalau setakat camtu.. budak PASti pun tau nak buat.

TENGOK BAIK2.. BUTA KE KO? TERANG2 JANGGUT SAMA SAIZ. NAK KELENTONG AGAK2 LER. DAH LAH TUA NAK MAMPUS. BENGAP LAK TU..

cian DSAI. dorg ni mcm xde cerita lain. biarla golongan professional yg mahir wat kerja dorg.

ape aku nak cakap kat org kampung dok dari dulu aku dok sibuk sokong DSAI..pasal video ni aku dok sebuk kata fitnah umngok kat semua kengkawan aku, tp setelah aku tgk video tu, mcm nak nanges pun ade..

Ya ALLAH, terima kasih kerana memberi petunjuk kepada ku, walaupun ianya macam terlambat..

aku nak bersara dari bercakap pasal politik lepas ni..malu..malu!

Tanpa Nama berkata... 6 April 2011 11:20 AM...bro ang nak nangis knp pulak? nak malu apa?

biar je la...bila kes2 macam ni baru lak nak heboh cite hal zina...selamatkan lagi remaja zaman sekarang dr terjebak dgn zina...dari dok perati yg sorang je....berpolitik mengikut cara islam tapi bukan politik kan islam tu..ALLAH tu kan maha adil...baik kita pikir camne nak bantu remaja zaman skrg dr terlibat perkara negatif.ok...

wey korang sume ni bodo r..kimak tol r..tggu je r siastan abes..lg 1, nape nuar aljubori tu xnk saman dato t tu sbab fitnah dye?..nape pembangkang2 bangang ni tkt tuk skong pnubuhan yg diraje tu?..n 1 more..ckp sal parti ni kn..ustaz from singapore ad ckp..hadis nabi ad mnyatakan bahawa jika ada dua parti yang mahu memerintah sesebuah negara, (mlalui undian la kite plihkn) and parti yang menang tu dianggap sbgai pemrintah mnakala parti yang kalah tu perlu mmbantu parti yg menang bg mntadbir negara..kalau parti yang kalah tu still mhu mnumbangkn pmerintahan tu, org lam prti trsbut perlu dibunuh!
n sal aljubori ni, korang bace la bku DR MAHATHIR yg bru tu..and lau korng da bce p x percaye lah kn pe yg DR M tulis tu, korang cube pikir la..nape aljubori x saman DR M sbab fitnah or kate dye mcm2 lam bku tu?..lu pikir lah sdiri!..

-boss-

nuar balas dendam??... dedahkan rasuah tu kira balas dendam ker??... DAP tolak islam??... lesen2 judi kat m'sia ni DAP ker yg luluskan?? sejak bila lak DAP yg perintah m'sia?? kelantan haramkan loteri... TPM / MCA dh menyalak... TPM / MCA tu org PR ker?? apa ke bangang korang ni

source: http://milosuam.blogspot.com/2011/04/panas-video-seks-anwar-ibrahim-sah.html#ixzz1Iilc76CW

DAP tk lulus tp cb kalau tk lulus akan timbul isu ketidakadilan dsbnye...hak2 org selain islam kt msia dlm PP akan dibangkitkan

Aku ada video sex Najib dgn Altantuya - Datuk X delete 6 April 2011 at 14:43

Dalam byk komen yg aku baca, komen yg ditulis oleh boss ni yg paling bengap sekali.6 April 2011 1:47 PM
'korang bace la bku DR MAHATHIR yg bru tu..and lau korng da bce p x percaye lah kn pe yg DR M tulis tu, korang cube pikir la..nape aljubori x saman DR M sbab fitnah or kate dye mcm2 lam bku tu?..lu pikir lah sdiri!..'. Kecik2 tak nak mampos, klu ko nak tahu si dr Mamaktaik ni la bapak segala kejahatan kt Malaysia ni. Aku rasa engkau dh beli dgn bangganya 'membantu' persaraan Dr Mamaktaik padahal dah berbillion duit malaysia dia sapu, ko ade sedar tak?. Baca balik sejarah bai..aku rasa ko ni dh hanyut ni..selama ni ko tinggal dlm gua? ke bru bgn dr koma? Ini semua video sex la kesemua fitnah ni mmg rancangan jahat org tua tu..klu ko x percaya tgu dia masuk kubur..ade x lg perkara jahat2 fitnah lepas tu..klu ko setakat dpt upah rm200 skali mengundi lupakan la..

dunie da nk kiamat camni lar....fitnah sana sini...ssuguhnye agama y benar di sisi ALLAH ialah agama islam...so kpada pemimpin2 kita...laksanaknlah hukum ALLAH...kuasa ditgn anda smue..bila pekara camni timbul...mudah tuk kte selesaikan....hanya kmukakan 4 org saksi y adil dan hanya pgakuan dri tertuduh sahaja y blh sabitkn dye bersalah...2 cara islam...klu korg xnk ikot cara islam...watpe anut agama islam..????so fikir2 kan lah..


black///

sudah2..sabar2..belum ditentukan lagi sape lam video tu..jgn nak tuduh2.
tahu tak betapa byknyer dosa kalo lam video tu bkn DSAI..
dosa memfitnah,dosa menipu semua orang,dosa melihat aurat pelakon video,dosa pelakon tu menyentuh amoi tu dan yg paling berdosa dalang disebalik semua ni.kene tanggung dosa2 semua orang yg terpaksa tgk video yg x tutup aurat sbb nak mengesahkan siapa lelaki itu..jadi lebih baik kita byk2 beristighfar..

-kemboja-

FUCK OFF la "Aku ada video sex Najib dgn Altantuya - Datuk X berkata..."..ko hine DR M mcm2 an..ko tu xsdar..brape lme da ko hdup?..org yg ko kte DR mamaktaik tu la yg mmajukn mlaysia..nk hrapkn pmbangkang??..haram jadah..duit rkyat nk mkn si nik ajis tu..ko kalau bkn rkyt klntn ko diam r cibai..babi r..lg satu, ko prnh smyg berimamkn org yg skong umno x?..lau ade, ko solat la blik..qada..sal org bijak bodoh agama lam pas kte x sah..ko men judi k?..ko skong pas kn?..xpe la nk men pe pom..nik ajis dah serve tmpt2 korang lam syurga tu..undi pas kn msuk syurga..(tgn k bahu..mate naek ats)..
-boss-

aku benci fitnah delete 6 April 2011 at 22:39

Hukuman hudud dalam kes zina tidak boleh dijalankan melainkan hanya dengan 2 cara iaitu :

1. Saksi ( dalil : al-Quran , An-Nisa : ayat 15 )

2. Pengakuan ( hadis Maiz Al-Aslami )

Ini adalah pensabitan zina mengikut pendapat Jumhur Ulama.Manakala pensabitan zina dengan qarinah adalah tidak disepakati oleh Ulama sebagaimana kata Ibnu Qudamah dalam al-Mughni (Jilid 9 m/s 79)….bahawa pensabitan zina melalui qarinah atau bukti tidak sekali-kali disepakati oleh Jumhur.

Berbalik kepada persoalan di atas , dalam keadaan seperti itu memang hukuman hudud bagi kesalahan zina tidak dapat dijalankan kerana dalam kes itu mengandungi syubhat , iaitu tidak pasti samada mereka itu berzina atau tidak? Sedangkan hudud tidak boleh dijalankan jika terdapat sebarang keraguan atau syubhat sebagaimana kaedah fiqh ada menyebut :

الحـــدود تســــقط بالشبـــهات

“Hudud gugur dengan sebab keraguan”

Ini kerana diantara Maqasid Syariyyah (tujuan perundangan Islam) itu ialah memelihara kehormatan dan maruah.Sebab itulah Islam meletakkan syarat yang begitu ketat untuk membolehkan seseorang membuat tuduhan zina , lebih-lebih lagi jika ianya melibatkan perempuan yang solehah ( Muhsonat / ‘Iffah )

Walaubagaiamana pun si lelaki dan perempuan yang ditangkap berdua-duaan tadi tetap dianggap berdosa dan mengikut kaedah Islam kesalahan sebegitu dianggap sebagai muqaddimah zina dan termasuk dalam kesalahan ta’zir yang mana hukuman terhadap kesalahan tersebut di tentukan oleh pihak pemerintah. Sebagaimana sabda Rasulullah saw :

من كان يؤمن بالله واليوم الاخر فلايخلون بامرأة ليس معها ذو محرم منها فإن ثالثهما الشيطان

“Barangsiapa beriman kepada Allah dan hari Akhirat , maka janganlah dia bersendirian dengan wanita asing yang tidak ada bersamanya mahramnya , kerana yang ketiganya adalah syaitan” (HR Imam Ahmad)

Kenyataan yang mengatakan bahwa “Bagaimana jika mereka sudah berzina, bukan kah dayus kalau suami tidak menceraikan isterinya?” tidak boleh diambil kira.Ini kerana Islam meletakkan syarat untuk menghukum ialah dengan berpandukan kepada apa-apa pasti dan yang terlihat pada pandangan zahir bukan bersandar kepada syak wasangka yang tidak pasti.

WA

Rujukan :

1. Al-Ashbah wa al-Nazair , As-Suyuti , Dar ‘Alamul kutub , 2000

2. Al-halal wa al-Haram fi al-Islam , Dr Yusof al-Qardhawi , Maktabah Wahbah , 2000

pelakon tu eskay. tolong siasat sebab dengar2 kata klip video dari thai. dah ader kat sana. tapi tak tau kesahihan.dengar orang siam kat bukit kayu hitam dok cakap2.n video tu diciplak oleh eskay.

kalo btol la bkn dsai dlm vdeo 2 tnjuk la jam tngn omega.. bnde2 mcm ni bdk sek rendh pn leh pkir la.. xyah nk tgk ade jngut ke x.. lol..

Ade janggut sebenarnya...nipis jer..tapi sebab gambar hitam putih kurang jelas la. Lagipun si Milo Suam nie amik shot yang kurang jelas nampak janggutnya....jangan percaya citer si sotong anak ikan Anu War Milo Suam nie...selagi bole diputar akan diputarnya!

salam semua... aku sgt jelik nak ckp pasai politik org melayu ni. Kotor sekotornya mcm bangkai biawak. Org politik(umno) semuanya gila..lebih dari gila babi ! sebab mrk2 ini ada otak tapi tapi beku dan kuno sgt ! kalau pemimpin depa kata batu boleh makan...mrk akan makan...mrk ikut mcm babi buta...tau rodong & sondoi saja...aku tak heran la kalau depa ni...hak duduk di hulu banat nuuu...tapi aku heran sgt yg jadi peg gomen, untaz2, kadi2, mufti2...percayalah mrk ini sepatutnya ..bila mati patut di simpan dlm liang lahat sedalam 1000meter sbb...dahlah hidup didunia bergelumang hina...mati lagi hina....

aku nak pesan dekat ustaz umno, mufti2....kadi2 yg jadi barua umno...hampa tak mati ka...nak hidup sampai...bila ? hampa bergelumang dgn dosa menyokong umno yg sgt kotor ini...hampa nak tungkat dunia ka....taubatlah....jgn sokong membawa rebah utz ? sokong maknanya hampa sokong perbuatan mereka...hampa bersekongkol...keluarlah fatwa......hampa semua bodoh...lebih hina dari bbbbb hutan....

AKU NAK PESAN KPD RAKYAT MALAYSIA...MARILAH RENUNG & FIKIR SAMA2. AKU GESIAN KPD RAKYAT MALAYSIA NI TAK KIRALAH ORG UMNU KA ATAU ORG APA KA.PERCAYALAH SELAGI MALAYSIA INI DIPERINTAH OLH GOLONGAN YG SGT JIJIK INI...SAMPAI BILA MALAYSIA NAK MAJU...ORG POLITIK MELAYU DOK BEREBUT NAK BERKUASA SECARA SGT JIJIK. ORG AGAMA YG BERKUASA UTK MENEGUR DIAM SAJA TAKUT HILANG PANGKAT & TAKUT DIKATA ORG PAS. TUNGGULAH KITA...ALLAH SEDANG MELIHAT SEMUA INI. KITA AKAN DILAKNAT ALLAH SWT. KITA NAK HIDUP SAMPAI SERATUS TAHUN ? DAH UMO 70 KEATAS MADEY TU NAK APA LAGI...KUBUR KATA MARI...NAK BUAT APA LAGI DGN KEKAYAAN..PKT...? CUBALAH BUAT PERUBAHAN...HARI FITNAH MENJADI2...TAK PERCAYA TUNGGULAH ...BALASAN UTK SEMUA AKAN TIBA...ORG CINA INDIA SGT SUKA DGN KEADAAN INI...SBB INILAH PELUANG & RUANG UTK MRK HAPUSKAN MELAYU ISLAM....

utk melayo umno ! sapa bunuh altantuya ? sapa buncitkan budak sekolah ? sapa tibai zianazain ? sapa tibai amah ? siapa bunuh norita ? jgn bodo .... pemimpin hampa sdng bodohkan rakyat...dah gelabah monyek....ekonomi sedang merundum....cina dah tak nak bagi komisyen...cina duk tuntut duit komisyen...semua puak2 ni dok gelabah lani sbb poket kosong...nak menang PRU13 perlu utk belikan kain pelikat...kasihan...mrk seumpama kucing nak beranak...nak terberak juga nak terkencing...tak yg ada jawatan dpt pencen...tapi duduk susah di kg...felda...kasihan.. dah nak mati sokong unmo..hidup susah...nak mati gelisah...hina didunia...hina diakhirat...kua...kua...kua...

Jom tengok perbezaan gambar pelakon vs DSAI
di http://dahlia-merah.blogspot.com

bagi yang bodoh tak reti nak ajar..

1. scene tu diambil oleh camera yang high-end. sebab tu masa lampu ditutup pun boleh nampak object. di sebabkan korang bodoh nak mampus, janggut tu ada, tengok betul betul,,,

2. spin perut dah, spin janggut dah...pas ni korang nak spin bab apa?

3. Tak tefikir ke Allah dah makbulkan doa korang masa kat Stadium Shah Alam tu?

pusat pelacur ni sarang beruk umno jer..tak caya pegi la kat hadyai tu..ramai le spesis perut boncit nih..

aku rasa dlm hal ni yg bodoh ahli politik kitalah,yg jadi kan kes ni besar umno sbb nk undi.yg satu lagi cuba nk main tarik tali,sahaja nk kena kan umno nk kasi rakyat fikir yg mana betul yg mana salah,jadi dlm tk langsung dia dpt tarik perhatian org.yg aku harian kat polis mcm tk jalan kerja je senyap je.aku harian lah dlm video ni ada pengarah pulak aku rasa anuar kalau nk buat mcm ni tk akan nk kasi tahu org tk,tak akan dia tk belajar drpd kes dulu,aku rasa dia tk bodoh,
buat pimpin2 ku yg aku telah amanah kan korg tanggungjawab tlg lah,kita org melayu asik bergaduh sesama sendri,marilah kita lihat bangsa lain dah kaya,apa yg ada kat bangsa melayu kita ni,
india dah jadi toker besi buruk,surat kabar,kedai ,,syarikat,doktor dll.
cina pastinya toker besar
mamak dah kaya raya dgn kedai makannya
indon dah jadi toker buahan,kedai runcit.
apa yg ada kat kita ni ya,,,

Saturday, March 5, 2011
SAKSI : ' SAYA MELAKUKAN SEKS DENGAN UMMI DI LONDON'



'I had sex with Ummi in London,' says witness

A defence witness in the sodomy trial of jailed former deputy prime minister Anwar Ibrahim told the High Court today that he had sex with star prosecution witness Ummi Hafilda Ali.

"I had sex with Ummi in London," said Norazman Abdullah @ Baginda anak Minda to the murmurs of those seated in the public gallery.

The 40-year-old Iban told judge Arifin Jaka that he had known Ummi since 1992 but their relationship only became close when they were in London in June 1998, together with businessman and former MP S'ng Chee Hua (who was Norazman's boss then) and another friend.

"When we returned to Malaysia, Ummi told me that she would give my ex-wife RM200,000 so that we (Ummi and I) could get married and elope to London," Norazman said, adding that he was then married with two children.

"Ummi also told me that I would have a 25 percent share in a RM10 million advertising project," he added.

Ummi, who made court appearances during Anwar's corruption trial last year in designer attire and matching accessories, had told the press that she "is still a virgin".

She, together with former driver of Anwar's wife, Azizan Abu Bakar, wrote letters to Prime Minister Mahathir Mohamad alleging Anwar had committed sexual misconduct.

They later retracted their allegations and said they wrote the letters under coercion and on "mere suspicion".

"In the beginning, Ummi told me that the sodomy allegations against Anwar were true. But later, after our relationship became closer, she confessed that they were all fabricated," Norazman said.

He also told the court this morning that Ummi told him she "forced" Azizan to confess that he was sodomised by Anwar.

"Ummi told me that she did it because she hated Anwar and her brother Azmin Ali as they both did not give her any business projects.

"She also said that when Anwar was toppled from power, she will get an advertising project at Kuala Lumpur International Airport worth RM10 million from Tun Daim Zainuddin (business tycoon turned finance minister)," Norazman said.

He, however, added that he did not ask Ummi how she forced Azizan to make the confession.

Norazman, who is now a farmer, also told the court that while they were in London, Ummi had told him that Mahathir was the man behind the "50 Dalil: Mengapa Anwar Tidak Boleh Jadi Perdana Menteri" ("50 Reasons Why Anwar Cannot Become Prime Minister")
http://national-express-malaysia.blogspot.com/2011/03/saksi-saya-melakukan-seks-dengan-ummi.html

Keluarkanje full version mcm CSL tu... biar kite tgk janggut ke x janggut... fuh x tahan tunggu nih... teringat lagu Fazli.. Bila april tiba, hati mula berkata...lalalalalalalalalala

Untuk UMNO :

aku berasal drp utara..aku kenal 2 org datuk T, Datuk SK ni aku kenal sgt...dia ni proksi madey...sama juga dgn Datuk yg berasal drp sg petani ni...2 org ni dulunya proksi madey...jadi aku tak heran mereka buat semua ni...sekarang madey tak berkuasa...mereka turut jadi susah...mrk menyembah najib nak dpt projek...tapi najib pun nak jaga proksi dia juga. Jadi angkara video sex DSAI ini ada mentor dia...iaitu MADEY lah...

Madey pun dok bengang dgn najib sbb semua projek dia plan dulu...najib dah gabuih....hah...hah...hampa jgn jadi bodo dok ikut peminpin semua ini...sgt jahat & hina perangai depa...

La ni di kedah...anak madey dok berebut kuasa utk bertapak di kedah...dgn dua tiga puak...

Madey dah jangka...anak dia jika tak dibantu akan tenggelam nanti...oleh itu satu pprojek besar mesti difikirkan supaya...DSAI yg menjadi musuhnya akan tenggelam...najib juga akan tenggelam...sbb 90 peratus rakyat percaya video ini dirancang najib...madey mau ajar najib supaya sujud kpd nya....madey mau PRU Srawak...BN hilang 2/3... muhyidin akan ambil alih jadi PM...barulah mukriz akan diangkat semula...hah...hah bijak depa...

aku serulah pd org omnu khususnya...jangan jadikan hampa sebagai barua depa ni...ingatlah nak mati (pahala & dosa). terutama org melayu islam ni...berubahlah

ini semua sandiwara madey...

cuba kita lihat betul2 video 2 aku rasa pegerakan pompuan dlm video 2 semasa lelaki 2 masok , perhatikan tangan kiri wanita 2 apa yg d buat nye .aku npk mcm dia trma arahan perhatikan yua mata nye ia nye terarah ke sasaorang yg bertentang dgn nye. masakn dia akas menyentuh sesuatu tampa arahan sasaorang.

presiden mca lagi kuat lah.......malu betul

Bila sampai pilihan raya jeeee ada benda ...bodoh..dah lah semua orang bodoh kat parlimen cakap pasal issue2 yang tak bawah manfaat untuk negara..buat dosa untuk kepentingan diri sendiri...semua rakyat buat lah kerja masing2...boycott beli surat khabar untuk satu hari...jangan hirau benda2 politik...buat kerja masing2

saya adalah salah seorang yang terlibat dalam pembikinan video seks anwar tuh...n memang itu adalah dato seri anwar ibrahim...kami sengaja memerangkap dia...hahaha....

Allah melihat apa yang ANDA lakukan. Yang benar pasti menang/menjelma diakhirnya. Takbirr...

punya la byk kes jenayah yg tak dpt settle..kes arwah nurin dulu pun tak beriya2 cm ni nk cam pembunuhnya.. sedangkan ada cctv record..klu nk pilihanraya kt satu2 tmpt,cm dh tkde citer yg lebih penting kt berita,n satu parti je yg leh masuk tv..mana hak parti lain yg bertanding?..itu ke demokrasi..sedih ngn dunia politik skrg... hilang perasaan belas ihsan sesama muslim sbb parti,hilang maruah diri sbb duit,hilang pegangan agama sbb kuasa!!!

x heranlah..
Dato T kata : perempuan tu pelacur,main di hotel
Polis kata : perempuan tu student,main di kondo...

hahaha...statement pun dah terbalik..camne? ce jelaskan..ce jelaskan..kalo x..KITA BAKOR JE!!!

x kisah video nie betol or tipu. yg pentingya krjaan (UMNO) msti mng. buat care mner pown,ader bkti aper pown,UMNO ttap dpt buat bukti lain. parti DUIT,menghabiskan duit rakyat. x abes2 nak susahkan hidup rakyat kerjaan(umnooo) skunk.

hallo...rakyat malaysia dengak sini...hari ini video sex yg dibuatnya...esok bila bn kalah...membunuhlah pulak...apa tidaknya...bila tersepit....macamna yg altantuya terima...tak mustahil perkara spt ini blh berlaku didepan mata kita spt di bosnia. Sapa yg akan kena sembelih...hampa org melayu la...org cindia...selamat sebab mrk ada duit...boleh jolok...selamat...org politik takpa depa duit byk...blh upah jaga pungkok depa...blh lari keluar negari...hahahaha....makcik2 pakcik2 umnoo di kg la nak kena sembelih dulu...aku mohon semua rakyat waras la drp sekarang kalau hampa dok sokong umnoo pungkuk hampa kena tibai nanti...


EmoticonEmoticon