Saturday

Pelik tapi benar, seorang OKU di Kg Kerinchi ditahan ISA


Pelik tapi benar, Berita yang diterima dari twitter kartunis Zunar melaporkan bahawa, seorang Orang Kelainan Upaya, OKU di kampung Kerinchi di tahan di bawah Akta Keselamatan Dalam Negeri, ISA sebentar tadi. Sebab-sebab penahanannya masih tidak dapat dipastikan. [TwitterZunar].



Kadir Hashim, seorang peniaga yang cacat anggota juga merupakan seorang ahli KEADILAN Kampung Kerinchi. OKU pun boleh ancam keselamatan negara ka? Aiyoo...

Berita lanjut menyusul (kalau ada).


ReJaM© "Kalau di Palestine, Sheikh Ahmad Yassin seorang pejuang dan pemimpin OKU yang diburu oleh Yahudi Zionis"


Note: Di bawah ini orang OKU juga (Orang Kuat UMNO), merangkap OKM - Orang Kuat Mabuk. Tiada kena mengena dengan berita di atas.

15 comments

hahahha.. aku suka artikel OKM.. TERBAIK!!

Take Beer lah parpukari! Hahahaha

dh terdesakla tu...

OKU pun leh dikategorikan orang kuat umno, nampak no umno dah tempang, blah la, orang istimewa pon nak di aniaya

Mula2 Parpukari kata kat blog dia yg dia minum malta jer. Pastu lak dalam post lain die suruh buktikan yg dlm gambar tu diri dia. So dari sini nampak sangat yang dia dah kantoi. KAHKAHKAH. Memang dasar penipu.
Nice one Rejam. Dalam setiap post ko letak gmbr die. Sebabnyer kalau tak mesti bende ni org dah lupe camtu jer.
Ade sesetengah org cakap yg kita dedahkan aib org berdosa. Tapi bg aku kalau kita dedahkan perangai org yg kononnyer membawa kebenaran dan menentang ulama' xpe sebab biar org tahu perangai sebenar die dan x terpengaruh dengan artikel2 si PorkKari ni.

TERBARU!! Lagi isu blogger UMPORNO kantoi menipu!! KAHKAHKAH
http://cetusankenyalang.blogspot.com/2011/04/sembahyang-2-imam-2-kelompok-pelik-di.html

- Pemuda Bangi© -

kesian knapa tak tangkap OKM dari OKU??hahahaha

bau taik UMporNO merebak seluroh Negara rakyat tak tahan dah PRU 13 mereka akan benamkan satu persatu calon UMporNO haramjadah

Buat pilihan bijak anda pd PRU13 nanti. Kita dah terlalu lama dibelenggu fitnah dan penipuan puak UMporNo

Note: Di bawah ini orang OKU juga (Orang Kuat UMNO), merangkap OKM - Orang Kuat Mabuk. Tiada kena mengena dengan berita di atas.

UMPORNO KETAKUTAN SEBAB TERLAMPAU JAHAT

oku pun ditangkap. itulah tandanya umporno makhluk jahat terlampau.

dgn kejahatan itulah mereka menjadi pondan dan tersangat takut.

takut kepada apa saja berkaitan PR. dulu takut warna hijau, warna biru muda, takut kupiah, takut takbir.

UMPORNO PENAKUT MCM ISRAEL

mcm yahudi mabuk penakut. guna kapalterbang pun yg tkde pemandu. serang mavi marmara pun mcm pondan.

takut kepada anwar pun mcm lembu gila mengandung tk cukup bulan.

jangan khuatir. apabila musuh gerun kepada kita, itu tanda mereka semakin lemah dan kita semakin diberi kekuatan. insyaallah.

kalau dah OKU keadilan pun kena tangkap itu tanda ketakutan melampau terbukti.

KEPADA POLIS DAN PELAKU FITNAH KERAJAAN

kepada polis dan penguatkuasa hamba nak ingatkan. terutama yg berunifom.

setiap apa yg kamu pakai dgn segak pada tubuh anda itu adalah harta dari wang rakyat. setiap cota, perisai, gari, kenderaan polis, water canon, pistol..semuanya dari duit rakyat.

hanya spender saja kamu beli sendiri. jadi jangan buat zalim pada rakyat. jgn buat kerja fitnah utk umporno. jgn guna alasan menurut perintah. timbangkan diantara perintah Allah dan perintah umporno.

jgn ingat anda terlepas akhirat nnti. tkde terlepasnya walau alasan menjalankan tanggungjawab. kajila sendiri tanya ulamak.

nama2 seperti sirul asilah rahimnor musa hasan rodzwan....masih segar dlm diari malaikat sebelah kiri.

PESANAN KPD PENYOKONG KEBENARAN

teruskan berdoa siang mlm. teruskan dedah kurap umporno. teruskan berdoa Qunut Nazilah. biar hancur lebur barisan Ahzab bn adik israel. biar mereka dihantui dan dihancurkan oleh kejahatan dan fitnah sendiri ... dgn izinNya.

oku ni xde tangan kan?
camne polis nk gari dia?

AutaKari:

Biaqla si parpukari ni mabuk sbb dia x kacau hang...dia pon cari sesuap nasi...mungkin cara dia x betoi pd mata kita..biaq yg Diatas bg penghakiman....tapi hang ada ka bukti yg betoi2 sah? hang carila bukti dia p bercuti dgn famili ka...rekod skolah lama ka...gambaq time skolah dia masuk pertandingan minum bir sampai mabok kaa...baru x pening kepalo den nk asik tgk gambaq dia minum ja..ltk skali gambaq dia main golf ka...baru ada comparison....benar atau tidak? hahaa..berkenaan penahanan diatas..kami semua berdoa agar org yg x bersalah dilindungi Allah dan diselamatkan dari penganiyaan ...

Mereka akan sumbat sesiapa saja ke dalam ISA walalupun tak ada bukti kukuh. :D

panglima 7 pulau delete 4 April 2011 at 03:29

sapa kata tak kacau org yg melalut buat fitnah tanpa bukti tu bukan kacau ka?


EmoticonEmoticon