Friday

Sibuk sangat dengan video seks, rakyat mengamuk pun tak sedar


Hebat betul penangan video seks lelaki mirip Anwar, sampaikan 10, 000 keluarga mengamuk di negeri Perdana Menteri Malaysia, Najib Tun Razak pun tak jadi isu. Senang betul uruskan negara, tak payah susah-susah fikir pasal masaalah rakyat, tak payah fikir pasal rakyat bawah. Nak raih sokongan rakyat, keluarkan saja video seks di media-media arus perdana.



Betul ke berita ni? Atau sekadar berita fitnah daripada pihak pembangkang di Pahang? nak tahu jawapannya kenalah tanya Akhbar The Star, milik parti komponen Barisan Nasional, MCA [TheStar]





ReJaM© "Tak kisahlah air tak ada ke, barang naik ke, apa ke, mari kita tonton video lucah beramai-ramai kah kah kah..."


Note: Gambar di bawah tidak ada kena mengena dengan cerita di atas.

33 comments

Ooo.... hang la rupenye Milo Suam yaa aaa awww tu yerr?? Hang dah popular skrg... dasat... dasat... best tak jd anak ikan longkang Nuar??

mana nak perasan..sibuk skrang nie.. lagipun diorang komplen kerajaan bn..bukan pr..kalau pr baru betul..

http://blogslucumenarik.blogspot.com/2011/04/bila-memilih-isteriinilah-caranya.html

Ooo.... hang la rupenye Milo Suam yaa aaa awww tu yerr?? Hang dah popular skrg... dasat... dasat... best tak jd anak ikan longkang Nuar??

NI LAGI SORANG MENGHARAPKAN WANG EHSAN 5RIBU RINGGIT WAKAKAKAKAKAKAKAKA

bekas penyokong pas delete 2 April 2011 at 00:56

semenjak muncul isu video seks oleh geng tiga jahanam..simpatiku kepada anuar semakin bertambah..kerakusan dan kejahatan MELAYU UMNO semakin terserlah..biarpun semenjak dua ini aku tidak suka dg PR..jika beginilah sikap manusia yg gilakan kuasa sanggup melakukan apa saja demi kuasa..walaupun melampaui batas norma2 agama dan kemanusiaan dengan rakus dan jahat sekali..simati kepada [ihak yg lemah akan bertambah bg org2 yg mempunyai hati dan perasaan yg tidak suka kpd penganiaan kpd pihak yg lemah..klu benarpun biarlah ianya terdedah dg sendiri ..bukan diatur secara jahat sebegini..

PEMIMPIN NEGARA YG PALING TERUK DIUJI DGn PELBAGAI DUGAAN. SYABAS DSAI. ANDA MEMANG LAYAK MENJADI PM>

heehh... ini bukan ngamuk... ni memuji.. nak jumpa menteri jer ni... pas ni ngundi.. jgn lupa undi BN lagi...

Lupakan video seks, nak penuhi kehendak seks(halal) pun tak boleh sebab air tak ada, susah nak mandi............ Kesian kat depa na!

eXception berkata...
Ooo.... hang la rupenye Milo Suam yaa aaa awww tu yerr?? Hang dah popular skrg... dasat... dasat... best tak jd anak ikan longkang Nuar??


nie yg letih kalau ada lagi puak yg dah nak pupus, tapi masih ada hati nak bersuara...

Berita ni 110% betoi, semalam dah ada air tapi hari dah tak ada la pula, macam biskut, kejap ada kejap tak ada

eXception berkata...

Ooo.... hang la rupenye Milo Suam yaa aaa awww tu yerr?? Hang dah popular skrg... dasat... dasat... best tak jd anak ikan longkang Nuar??


Lebih sedikit orang menggunakan akalnya, lebih banyak pula ia berkata-kata seperti budak ini.

Ady(berkata)

Seks senang dijual, macam paper harian metro. Every day mesti ada cerita seks, sama ada fiction atau non-fiction. Detail lagi pulak tuh :D

Jali AMK Kelana Jaya delete 2 April 2011 at 03:25

mana u ni..i nak jumpa,i tau u dah pernah dgn kwn i.esok cuti jom pegi makan,i belanje u nak?

tinggal la keje blog ni,kita pegi tgk wayang nak?

p/s jangan ingat i tak tau u kat mana..

ANWAR jadi PM ??? TUIIHHH...ketua Kaki Porno nak jd PM..habislah Malaysia..patutlah milosuam suka sgt DSAI rupanya AWWW AWWW yer..Tak Kuasa Nyahhh...AWWWWWW....dalam TWITTER Bahasa bukan Main garang tu,rupanya AWWW AWWW....HUHUHU....

pok ngah nik ajis delete 2 April 2011 at 04:08

Jambu juga engko ni milo suam. .Spesis dgn auw. .Auw.
Tapi sayang. . . ,Bang nuar test dia lain sikit. .Dia taknak lentik macam kau. . , .
Mulanya aku cari siapa milo suam. .Rupanya jambu air. .
Mengikut kajian spesis jambu air mcm ko ni mmg suka buat cerita basi. .Maklum separuh-separuh. .Auw. . .Auw. . X kuasa aku nyah. .

Menurut amalan patik. . .rupa spesis ni memang suka membontot , lubang apa yg ada kecuali lubang ekzos. .

aw..awwww.awww.....
pondan upe ko ek..ingat bdn mcm parpu..ni kalu jupe ngan parpu, skali debek je..dah masuk icu

real katak.....blasah....
emmmm x dak modal nak jawab isu rakyat ngamuk.. serangan pribadi plak... ni la puak yang kemaruk kekakyaan dunia dan penyapu duit rakyat... umno and geng...berani masuk blog pun pas semua org dah tido.. x der sapa nak jawab.. so rasa dia terer la tuuu...

KAH KAH KAH.. rilek milosuam rilek...
ni yg komen atas ni sume PENCACAI UMNGOK blake..
dyorg jeless ke mu sbb blog dyorg xlaku.. kah kah kah..
truskan p'juangan mnegakkn kbnran w/pun pahit krna syurga Allah itu sgt manis..stkat nk jtuhkan milosuam dgn care gini apela sgt kan..haha
sabar2.. dugaan Nabi lg hebat.. so,, cool.. senyung sokmo :)
klako PENCACAI UMNO.. xdok modal cari modal..

kahkahkah..dah kantoi suruh rilex ker???lain kali jgn aibkan org nyah..kan dah kena..mak x rela nyah kalo ko kena..DSAI kirim salam,dia minta kau pergi ke pejabat jam 10 pagi esok.kata nya nak main ngan kau nyah...

org2 yg mengata milosuam ni mmg bodoh..kalau depa dok sebarkan gambar kambing pastu ckp tu blogger milosuam pun korang mesti percaya..sbb korang dilahirkan semula jadi bodoh..x pasal2 org x berdosa jd bahan dek kebodohan org2 yg bodoh mcm korang..

kalo dah ade sangat gambar milo suam tu, dedah kan je la. ape nak ugut2 plak? ktorang pon nak tau gak rupe die cmane. ape tggu lagi, dedah kan je. owh. maybe you guys want to wait until you could get a picture of him having sex dengan kambing baru nak dedah kan? or paling kurang pon, tggu die pegang beer baru nak dedah kan? ok, takpe. we can wait. tp jangan lame sangat.

isu tak de air di temerloh tu benar!
sy ade di temerloh mse bekalan air tu "hilang"
haha.. dasyat weh!..
dalam tahun ni.. dah 2 kali xde air..
first masa plihanraya tu..
second.. yg baru2 ni..
sy duk di hospital.. pun xde air..
kah kah kah

benci umno sampai kiamat delete 2 April 2011 at 10:56

milosuam...dedahkan sahaja yang mana perbuatan terkutuk ppuak2 umngok tu...selagi puak mangkak tu tak bg bukti yang mengatakan hang tak senonoh..dedah saja keburukan depa..biar semua orang tahu. jangan takut berjuang kerana kebenaran..sbb orang yang bercakap tanpa bukti dekat blok hang nih orang2 yang SPM pun kantoi( SAP jee tu..).. take beer...take beer..mereka taip ketika tgh mabuk tu...muahahahahah

Merata2 gambar mamat berbaju hijau minum arak tu. Siapa tu ya? Harap bukan orang Islamlah sebab orang Islam harap minum arak.

*Orang Islam haram minum arak, kat gambar tu bukan orang Islam kan....

Kalau berlaku kat negeri PR sure jadi bahan kempen kat Serawak...Jadi elok kesempatan ini digunakan oleh pimpinan PR untuk penduduk Serawak....negeri sendiri pun tak terjaga...

isunya sekarang xda air..pe plak anak ikannyer diorang ni..ptt la org2 umno bn ada segelintir yg betol2 bangang bahalol yer...

aku kata~

HAKIKAT PONDAN; TAKUT MEMBELA KEBENARAN

pondan bapuk nyah pada hakikatnya ialah .......

org2 melayu penyokong umporno yang tidak ada akal, yg menyokong membuta BABI, yg menyokong fitnah dan rasuah, yg boleh diperbodohkan mcm lembu, yg tidak ada daya kritikal, yg rasa hidup ini ditangan umporno, yg memperlekeh agama, yg suka menjaja dan mengharapkan bontot saifool memberi mereka kemenangan...

dan banyak lagi ciri2 yg mana ada pada penyokong2 umporno yg hakikatnya itulah dia ciri2 orang2 PONDAN yang sebenar.

HAKIKAT PAHLAWAN; BERANI MEMBELA KEBENARAN

adapun mereka yg sentiasa berfikir, menyokong kebenaran, menolak parti lucah, membela Anwar yang sentiasa dizalimi, mewarwarkan kebenaran dan kejahatan umporno, menyedarkan rakyat akan penipuan golongan lucah...........

maka mereka itulah PAHLAWAN YANG GAGAH PERKASA (bukan perkasa katak tu) biarpun lembut luarannya tapi WAJA JIWANYA.

BISA ULAR YG LEMBUT MEMBUNUH

jangan main2 dgn seekor ular yang lembut itu, nanti anda akan dipatuk bisanya sehingga terpelanting songkok2 tinggi.

SEGARANG2 HARIMAU, MENJADI BINATANG SARKIS SAJA

jangan ditakuti golongan lucah itu kerana otak mereka sudah rosak kerana kelucahan melampau, maka tidak akan berani berjuang utk kebenaran.

walaupun muka nampak brutal tapi kerandutnya halus, isi perutnya mesti sentiasa penuh, kalau tak penuh, agamapun dijual.

GADIS SIROGOL PEMIMPIN UMPORNO, TAKDE SORANG PUN MELAYU MEMBELA, SEMUA UMPORNO MELAKA PONDAN KETIKA ITU.

semasa gadis melayu dirogol pemimpin melayu, tidak seorg pun penyokong parti lucah itu menunjukkan sikap jantannya membela kebenaran.

semua sudah jadi pondan ketika itu walaupun ada yg muka brutal mcm kawah kenduri mcm parpogilakari.

hakikatnya semua mereka itu PONDAN belaka.

penyokong parti lucah semuanya pondan. tidak berkerandut demi sesuap nasi.

100x aaaauuwwwwww utk mereka itu.

NOTA :

habis satu negara dihuruharakan umporno dan sanggup gadai maruah dgn fitnah video lucah MIRIP anwar.

kenapa?

kerana mereka semua PONDAN yg sangat takutkan anwar.

PENGUMUMAN PENTING !

untuk beberapa minggu ini, sila hubungi jabatan dan agensi kerajaan utk sebarang masalah dan aduan rakyat.

anda dilarang merujuk kepada mana2 pemimpin bn dan umporno samada peringkat bawah atau atasan kerana.............

MEREKA SEMUA SEDANG KUSYUK MENONTON VIDEO LUCAH BERSAMA KAUM KELUARGA MEREKA. SEMUA MESYUARAT UMPORNO SEMUA PERINGKAT AKAN DIMULAI DENGAN TAYANGAN VIDEO LUCAH. INI DEMI MEMUPUK MINAT AHLI2 MEREKA KEPADA KEPENTINGAN VIDEO LUCAH DEMI SURVIVAL PARTI LUCAH MEREKA.

MEREKA TIDAK MAHU DIGANGGU SELAGI TAK HABIS 18 VIDEO YG DISALIN CETAK ROMPAK OLEH UMI PONTIANAK

kalau benar anwar berlakun tu, maka ROYALTI nya ?

bukankah salah mencetak rompak hasil intelek orang lain?

gambar blog bn siar wajah rejam tu tipu.

takkan tk kenal lg parti lucah tu. menulis blog semua dlm keadaan mabuk.

tu lagi satu fitnah utk kaitkan anwar dgn idea liwat mahathir tu.

video itu pun jelas bukan anwar dan mirip saja, inikan pula tuan milosuam.

setahu saya milo ada misai melenting

laaa air x da pom nk berdemo ker? trima laa korang yg angkat bN jadik wakil korang. sokong bagai nak rak .. ini laa yg habuan korang padam muka.. ako duk negeri pakatan rakyat .. rilek jer air maintain. kah kah kah

apesal pencacai2 umngok der kt sini...blog nie bkan tok korang pon sebok pesal


EmoticonEmoticon