Monday

Terbongkar! BN Sarawak bagi surat ugut pengundi



Ini yang gua namakan sebagai kantoi bodoh, Barisan Nasional Sarawak yang tengah syok-syok memberakkan kepala pengundi di Kampung Pujut dan Pandang Kerbau terkantoi apabila aksi beraknya dirakam orang. Maka tidak timbul soal "berak di tengah jalan tapi tak mahu mengaku". Gambar taik dan wajah meneran sudah dirakam, kita nantikan apa alasan mereka berak? Terkincitkah? Atau terlebih makan kuah kari parpu keling sambil minum todi?

Di bawah ini bukti yang jelas terpampang sepucuk surat kelentong dari Timbalan Ketua Menteri Sarawak George Chan kononnya mahu memberikan tanah kepada rakyat, sebaliknya hanyalah sepucuk surat mengugut pengundi. Salah seorang penduduk yang berang dengan Barisan Nasional, nekad membenarkan gambar mukanya bersama surat ugutan tersebut didedahkan oleh media-media alternatif.


Surat pengesahan hak milik tanah sejak berabad-abad lamanya yang ditunggu oleh rakyat, sebaliknya surat penangguhan kelulusan tanah yang tiba. Malah surat tersebut mengugut pengundi jika mahukan tanah mereka diluluskan, mereka harus memastikan kemenangan Barisan Nasional di Sarawak.




RentaP© "Siapa cakap Barisan Nasional kempen bersih di Sarawak, lu orang tampar je mulut dia dengan kaki...!"

Note: Tapi kalau lu orang jumpa blogger kaki mabuk macam kat bawah ni, lu orang letak taik atas kepala dia, dia dah mabuk mana sedar, itu pasal orang ambik gambar dia pun tak sedar. Ini keling kuah roti canai kari baik punya.

82 comments

bloger tu patut la perot maju kedepan..minum rupanya.. beer end!

kotor sungguh mainan ni Depa ni...!!

RentaP, gua dah kenal dah blogger kat bawah tu parpukari kan?
Patutlah tulisan dalam blog die bangsat giler, kaki mabuk rupanya...
kalau tak mabuk bukan keling namanya...
Dia ni Islam ke bukan?

oooooo....tak nampak pun surat tu, bagi la gambar yang terang & jelas. interview sape2 ke kat situ. baru leh caye. banyak sgt fitnah nt bertambah dosa plak. kes ni, kalau rasa diri tu berani la, sila lapor kat pihak berkuasa. jangan berani cakap belakang je, depan2 penakut. biasalah kalau orang nak menang kn, pelbagai cara mereka buat. semua parti pun xleh pakai sekarang ni. 2x5 je. Akhir zaman la katakn. penipuan, fitnah, zina & mengutuk orang kat blog pun semakin menjadi-jadi. Padahal xtengok diri sendiri. Fikir dia bagus sangat la tu kot. hehehe....

catatan ulasan
1. penulis ni ada nama ke? hikhikhik...
2. komen ni ada kaitan kan...
3. ELAKKAN MEMAKI TAK TENTU PASAL...

eleh kalo ko rase surat tu tipu aku rase tgok muka pakcik tu pon dah taw mmg dier xpuas hati

amboi..kene tgk mimik muka plak dh..mane la tau kot2 mmg mka pkcik msa posing cm2..klau dh mek gmbr sbb nk dedah pasl surt tu..msti la jurugmbr ni ambik gak gmbr detail surt tu..akai xda ka????

Tak jelas pon kandungan surat tu.

jelas jubo ko..

haha..ko ingat laporan bleh selesai masalah ke? berapa banyak kes yg dilaporkan PR di bakul sampahkan pihak berkuasa.. malaysia ni negara komunis...xde hak bersuara pon...

tunjuk la isi surat tu bang oi....

~~better tunjuk skali kandungan surat 2 kt sini...barula org2 BN ni x byk bunyi back up kerajaan yg da jelas ternyata korup nih

hahaha..puak umno kalau bagi ayat dari surah al-qurqn pon tak percaya..apa lagi menda ni..

@4 April 2011 7:21 AM
Jelas jubo mak kau.

BODOH!! Aku boleh kalau tunjuk surat tapi tak nampak apa2..cuba scan tunjuk clear2..

asal bengap sangat nak suruh pergi lapor dekat pihak berkuasa? dah sah2 polis tu bawah beerend~ ko ingat akan ada tindakan ke nak diambil nanti? bodoh. buang masa

tu la...kandungan surat tu kasi clear laa.. nk gak bace isi2 dia

ni la pakatan haram jadah..menda yang tak betul, dibuat cerita..yg video ANU WAR yg dah clear nampak muka dan batang kote ANU War tak nak plak cerita..nak nafikan yang jelas, nak ada-adakan yg tak jelas..BODOH!!

mintak maaf admin .. saya xnampak apa yg tertulis kat surat tue.boleh kasi clear tak? kalau setakat bagi surat buat muka masam saya pun boleh tunjuk

ADMIN: ATAS PERMINTAAN RAMAI SILA TUNJUKKAN SURAT TERSEBUT BENAR2 TERANG SERTA JELAS TAJUK NYA AGAR KITA SEMUA TIDAK D'PERBANGANG ++ D'PEBENGONGKAN OLEH PIHAK2 TERTENTU...PLZ...!!!

right klick gamba tu..pastu save as...pastu korang carik la sofware sendri tuk clearkan pixel yg telah di zoom tu...

WEI YANG TAK MAU DUK MALAYSIA PINDAH LA WEI..BISING PLAK..WTF?? NAMA PUN PEMBANGKANG, KIRA NAK RAMPAS KUASA JAAA...GILA KUASA..NAMPAK SANGAT, KERAJAAN DOK PERINTAH NEGARA, DEPA NAK RAMPAS KUASA...SOK PAKATAN MEMERINTAH NEGARA AKU PULAK NAK RAMPAS KUASA HEHEHE..NAK WAT PARTI PEMBANGKANG YANG BANGKANG PEMBANGKANG HAHAHA..

SETAKAT SURAT TU ADIK AKU BLEH WAT, PASTU SURUH TOKWAN AKU PEGANG AKU TANGKAP GAMBAR..SETTLE..ISI SURAT 'ATOK NAK MAKAN TEMBIKAI GORENG'..PASTU TANGKAP GAMBAR POS KAT MEDIA 'ATUK AKU SUKA MAKAN TEMBIKAI GORENG OOO...LAIN DARI LAIN'....CAM TOYA...

DD berkata...

WEI YANG TAK MAU DUK MALAYSIA PINDAH LA WEI..BISING PLAK..WTF?? NAMA PUN PEMBANGKANG, KIRA NAK RAMPAS KUASA JAAA...GILA KUASA..NAMPAK SANGAT, KERAJAAN DOK PERINTAH NEGARA, DEPA NAK RAMPAS KUASA...SOK PAKATAN MEMERINTAH NEGARA AKU PULAK NAK RAMPAS KUASA HEHEHE..NAK WAT PARTI PEMBANGKANG YANG BANGKANG PEMBANGKANG HAHAHA..


<-- Oleh kerana hebat sangat mamat ini berbicara, kawe pergi la ke link nama. Sekali fonti wat kuar ni dah:


You have tried to access a web page which is in violation of your internet usage policy.

URL: www.fakku.net/
Category: Pornography <--- Patut la otak cam Parpu

DD:
parti ngn kerajaan pn xlh beze ke?jgn tnjk bodoh r

SAPA SUH KLIK..BODOH...AKU MANA ADA WEBSITE..SBB TU AKU BUH NAMA DD..SENANG ORANG NAK KOMEN..TAK BACA KA APA ADMIN TULIS KAT BAWAH 'CATAT ULASAN' TU??

LG SATU..BINCANG PASAL TOPIK LA, BKN PASAL AKU NGOK...URL TU AKU LEH BUH GOOGLE LEH, YAHOO LEH...DAH...BINCANG SAL TOPIK..BKN SAL JURUKOMEN..

KERAJAAN SKANG NI BN LA LOL..PEMBANGKANG KERAJAAN TU PAKATAN RAKYAT LA LOL...HAISH APA PUNYA SUSAH NAK PAHAM..YG JD KERAJAAN SKANG NI BN, PAKATAN BLUM LAGI..ADA PAHAM BEWOKS? (BEWOK MANO PAHAM BAHASO MANUSIO..)

To DD,

Suka hati mak lu suh orang blah dari malaysia!! Lu sapa?? Tuhan ka?? Wei mangkuk! Kami sebab sayang kan Malaysia la tak mau ada parti yang korup dari atas sampai bawah macam BN!!! Kalau lu rasa lu hidup senang dan aman kat Malaysia ni, lu ingat semua orang sama macam lu ka ha?? Lu memang selfish la mangkuK!

Lu ni memang bongkok la DD!!! Ni kalau jadi pembankang salah ka bodoh?? Kalau lu nak tau, kerjaan sekarang ni la yang duk rampas harta rakyat lu tau tak?? Atau lu memang tak tau apa2 bengong!! Orang macam lu ni memang tahap pencacai laaa.... Lu tau dak lagi, yang kos sara hidup sekarang ni meningkat?? Atau mak bapak lu masih tanggung lu lagi?? Atau lu memang orang kaya yang tak kisah pasai makan minum orang sekeliling??? Sekian..

Ikhlas daripada,
Rakyat Yang Celik Akal.

Tanpa Nama berkata...

ni la pakatan haram jadah..menda yang tak betul, dibuat cerita..yg video ANU WAR yg dah clear nampak muka dan batang kote ANU War tak nak plak cerita..nak nafikan yang jelas, nak ada-adakan yg tak jelas..BODOH!!
4 April 2011 8:38 AM

--------------

Kepada Tanpa Nama diatas. Awak dah tengok ke video tu??? Kasi upload kat youtube n kasi link dia if awak ada, cara cakap macam dah tengok aje.....heh

Rakyat Yang Celik Akal..Lu lu lu...guna bahasa pun tak btol hahahaha..Tuhan pi semayang la wei..awat nak suruh Dia mengundi ka? Wei kerajaan dengan pembangkang lain sama ja cam pundek tau ka (selain PAS)..masing2 guna ilmu penipu..uii mak aku kalau jadi pemerintah memang suka aku suruh dia halau hang dok pulau batu putih..---Tunggu admin upload surat tu nak baca..kalau sahih mmg haram jadah BN, kalau tak mmg dua-dua parti siye..

hahahaha walau apa pun yang puak2 umporNo duk gebang2...pada tahun ini aku telah sematkan untuk menyebelahi PR..last PRU aku undi BN dgn harapan mereka berubah..tetapi tidak nampaknya..

JADI DGN INI AKU AMAT BERBESAR HATI MENYOKONG PR...jadi para penyokong PR...sila VOTE PR jika anda menyokong PR...

"dey cili kasi taruk..take beer..take beer" -- songkok tinggi!!

Ini namanya Politik ala samseng nak menang punya pasal buatla mcm2 cara "i help u, u help me" ini la cara politik jijik BeeEnd guna apa skali pn saluran tuk menang punya pasal....

'menyirap hari2 tengok tv die jer betul'

jom undi PR !! hapuskan BN parti mabuk todi ugut org susah nih

h.

Perbezaan diantara kerajaan dan parti politik

Parti politik dan kerajaan adalah dua perkara yang berbeza.

Parti politik adalah sebuah pertubuhan politik dimana ahli-ahlinya berkongsi ideologi, kepercayaan dan matlamat secara bersama. Tujuan utama parti politik adalah untuk mendapatkan kekuasaan politik. Di Malaysia, kekuasaan politik boleh diperolehi dengan menyertai pilihanraya.

Di Malaysia terdapat pelbagai parti politik seperti Umno, MCA, MIC, Gerakan, SUPP, PBB, PAS, DAP, PKR, PSM, SNAP dan banyak lagi.

Bagi memudahkan sesuatu matlamat dicapai, parti-parti politik bergabung membentuk satu koalisi. Umno, MCA, MIC, Gerakan, SUPP, PBB dan beberapa parti politik lain bergabung dalam BN manakala PAS, PKR, DAP, SNAP bergabung dalam PR.

Kerajaan adalah sebuah badan yang diberikan mandat oleh rakyat untuk mentadbir sesuatu negara atau negeri dan bertanggungjawab terhadap kebajikan rakyat di negara atau negeri tersebut.

Kerajaan Malaysia bertanggungjawab terhadap semua rakyat Malaysia tanpa mengira agama, bangsa, kepercayaan dan fahaman politik. Pembangunan, pendidikan, keselamatan rakyat, persekitaran hidup yang kondusif adalah termasuk dalam tanggungjawab kerajaan.

Kerajaan adalah berbeza daripada parti politik walaupun ianya dikuasai oleh parti-parti politik tertentu. Contohnya kerajaan negeri Sarawak dikuasai oleh parti BN dan kerajaan negeri Selangor pula dikuasai oleh parti PR.

Kerajaan negeri Sarawak bertanggungjawab terhadap rakyat di negerinya tanpa mengira agama, bangsa, kepercayaan dan fahaman politik. Walaupun negeri Sarawak dikuasai oleh BN, kerajaan negeri Sarawak bertanggungjawab terhadap semua rakyat negeri Sarawak termasuklah yang tidak memberikan undi kepada mereka didalam pilihanraya.

Begitu juga di negeri Selangor dimana kerajaan negeri Selangor bertanggungjawab terhadap rakyat di negerinya tanpa mengira agama, bangsa, kepercayaan dan fahaman politik. Walaupun negeri Selangor dikuasai oleh PR, kerajaan negeri Selangor bertanggungjawab terhadap kebajikan semua rakyat negeri tersebut termasuklah yang tidak memberikan undi kepada mereka didalam pilihanraya.

Ini bermakna, kemudahan yang terdapat dalam sesuatu kerajaan seperti peruntukan kewangan untuk pembangunan dan pendidikan bukanlah milik parti politik yang menguasai sesuatu kerajaan akan tetapi cuma diuruskan sebelum sampai kepada rakyat ramai.

Walaupun perbezaan diantara sesebuah kerajaan dan parti politik itu sangat mudah untuk difahami, realiti politik di Malaysia menunjukkan sebaliknya. Masih ramai yang belum faham terhadap perbezaan ini.

Sebab itulah kita sering melihat bagaimana harta-harta negara atau negeri seringkali disalahgunakan oleh parti-parti politik didalam kempen pilihanraya.

Sudah menjadi tanggungjawab kerajaan untuk memberikan pembangunan dan bantuan kewangan kepada rakyat disesuatu kawasan.Di dalam pilihanraya rakyat bebas untuk memilih mana-mana calon atau atau parti politik yang mereka sukai. Inilah hakikat yang wajib diterima dan difahami oleh semua pihak termasuklah ahli-ahli politik.

Akan tetapi kekeliruan seperti ini biasa terjadi dinegara-negara yang dikuasai oleh sesebuah parti politik atau gabungan politik dalam tempoh yang terlalu lama sehingga menyebabkan ramai pihak yang tidak dapat membezakan diantara kerajaan dan parti politik.

BN - NO!
PKR - NO!
PAS - YES!

bagus ar ugut rakyat sendiri

bewoks --- Paste je la website tu dari nak copy suma ayat dia tu kan senang..ayaa....

http://www.themalaysianinsider.com/opinion/article/kerajaan-parti-politik-dan-pilihanraya/

DD:

klu juz bg link ko igt pencacai umngok nk bce????klu diorg bce xde la dok ulang2 psl Allah samseng,DNA,sumpah sume tu

BRAVO ZULU...

Tak ada gunanya kita bercakaran sesama sendiri
disini.Apa yang penting, buka minda kita semua.
Tak kiralah kamu sokong BN atau PR tapi yang
penting tanya diri kita sendiri, sampai bila kita
nak hidup susah?Cuba tengok cara hidup anakx dan
saudara mara pemimpinx ini.Tengok rumahx dan
kenderaanx mewah mereka dan juga hartax mereka.
Takan kita nak anak cucu kita mewarisi kesusahan
kita.Ingatlah 'KEKAYAAN NEGERI SARAWAK ADALAH
HAK RAKYAAT SARAWAK'.

ps... pakcik diatas itu menuntut haknya!

awat yg duk bising2 ni dh taw BN 2 bnagsat..
xyah duk bising2..
bior dieorng je bising2 tunjuk kebangsatan dieorng...

hahahaha

bewoks -- aku pun bkn pencacai umngook sbb tu aku tau web tu mana mai..hahahha..dah tu hang paste panjang2 ingat orang mau baca...dah la paste kat ruangan yang salah, ni topik len..kalu nak buka topik sendiri usulkan kat admin..bincang berkenaan topik la..ni da lari tajuk neh apa la punya mangkrosexx..dah2 berbalik ke tajuk utama hohoho..

Tidak salah penduduk Sarawak (termasuk pakcik di gambar tu) untuk mendapat kembali hak mereka yang selama ini diambil oleh Kerajaan BN....

Kerajaan BN mengatakan Kelantan adalah negeri termundur yg ditadbir pembangkang tetapi Kerajaan BN tidak pula menyatakan bahawa Sabah dan Sarawak lebih mundur dibawah pentadbiran Kerajaan BN sendiri. Kenapa?

MR DD,

YOU ARE MAN OF THE YEAR........KNOW EVERYTHING BUT FOR NOTHING FOREVER AND EVER.

kalo aku jumpa itu papu sama gomo di sarawak. aku potong kepala duak2

Admin MILOSUAM kalo bleh post la gmbr clear bg dpt baca isi kndgn surat tu..nnti senang la kitaorang nk spread kt rakyat Malaysia sifat keji & jijik UMNO ni..

Siapa yang nak undi BN lagi kat sarawak ni memang tak ada otak je sebenarnya.Tak pun kroni kroni yang sayang contract.Korang kalau tak duduk kat sarawak jangan la nak membebel2 nak sokong BN.apa yang diorang buat pun aku tak tahu.Bangunan-bangunan besar yang last2 jadi tempat jin bertendang ada la.Nak cakap jalan kat sini bagus.HAPRAK bro HAPRAK.Time hujan tengok la lopak dengan licin jalan nye.Bila nak pilihanraya baru la sibuk rasmi gelanggang futsal la apa la.Lepas pilihanraya semua stranded.Mana pergi duit royalti minyak 5% tu pun aku tak tahu.heh.

ako mgg x suka bn dari dulu kini dan insya selamnya.

DD. pndai lk kau ckap adik kau blh buat surat tu tp kau tk bgi thu ke geng2 kau yg vidio sex DS anuar nenek kau blh buat. kau pun lg teruk la BODOHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

BENCI UMPRONO, AKU INGAT KAU BRU PKAI KRETA,BRU ADA ANK/BNI BARU SEDR MIMPI NAIK KAYANGAN.BRU PNDAI PGI PASA BRU PNDAI BLI BWANG&KUNYIT.BAGUSLH ORG LAIN DH LAMADAH KLAU BLH BIAR BN TU HILANG WANG PRTARUHAN DLM PRU SWAK NI.

DULU aku org BN tpi skrang aku org PR, bru blh rasa yg BN tu memang btulx10.............mcam taik kering dh lh najis tk blh buat apa bau satu kampung bau

loh ... isi surat x jelas mamat oiiii !!! lau btl bn swk bg surat ugut , bukti x ckup jelas .. isi surat pun x dpt nak bc . bkn nak sokong mane2 pihak ,tapi benda2 sensitif cam ne xyah la nak d jdi kan topik . kalo btl pun bn bg surat ugut , nape penduduk bediam je .. lau blh bka kes bwa ke makhamah ..bnyk bukti bnyk saksi . dlm undang2 ada hak asasi..

blogger kling kaki todi pun sokong beer end, hangpa umngok semua patut bertungkus lumus kasi menang beer end, baru nampak real umngok...
hancur yahudi hancur beer end...........

http://s2.postimage.org/41mm73wbv/sapu.jpg

ramai sungguh yg bagi komen kat blog hang nie Milo !!!!.....
tahniah!!!!!....
milo suam hang tu kena perangat lagi....bagi panaih sikit.........
aku tak jumpak lagi ngan parpu keling gambaq kat bawah tu.......
kalu jumpak...aku berak sekali kepala dia.....

kah kah kah.......

klip video anwar dah tersebar dalam youtube.klip selama 1.47 minit dengan jelas menunjukkan wajah orang didalam klip tersebut.seorang wanita dan 2 lelaki dapat dilihat dengan jelas.jadi tengok sendiri dan buat keputusan dengan waras.

DD, DD...Kesian saya baca kamu punya komen. Saya tak tahulah kamu merupakan orang yang minum arak (macam dalam gambar itu) atau universiti dropout kerana dapat low CGPA atau jobless, tinggal kat rumah family dan ask your parents to continue feeding you. Mingkin DD dapat RM 5000 sebulan dari BN untuk sebar "kebenaran". LOLZ.

More like sebar parasit dan kesempitan minda mu. :) Saya pasti kalau ada orang mahu berdebat dengan kamu secara live, mulut kamu surely berbuih macam Shabery Cheek :D

HAHAHA,FITNAH LAH CERITA KO NYAH !!!! YANG TAK FITNAH VIDEO ANWAR IBRAHIM DAH KELUAR !!! AKHIRNYA KISAH ANWAR DENGAN PELACUR CINA DAH TERSEBAR !!!

BN - YESSSS!
PKR - RAJA PORNO!
PAS - MEMBELA RAJA PORNO!

ngok tol..ckp polis tu krajaan pnye..xgune wt repot polis ye..tp si anuwar ngan c izah tu dok wt repot polis psl kes video n komik lucah tu pehal..g la ngadu kt kapal singhhh..leh mtk die tlg soh krajaan wt rci...

Kelaka sial video macam2 rupa pun pencacai bole percaya..

1. Muke macam Anwar pakai kain macam tergesa2 nak keluar dari bilik itu..
2. Tetibe orang buncit & tonggek tak dikenali masuk bilik air pastu terus nak terkam perempuan tu..
3. Sampai la, tak nampak muka..

Boleh claim ka macam tu Anwar punya pita?? Macam Muhyidin Massin ja bentuk badan..

Rizal, untuk maklumat kau memang PDRM skrg ketara sgt ikut telunjuk eksekutif (kerajaan) yg dipimpin oleh BN..

Buat laporan itu adalah untuk rekod bukan untuk tindakan. Tindakan tu bergantung kepada maklumat susulan & perkembangan kes..

Masalah skrg maklumat & perkembangan dah ada polis tidak ambil tindakan..

Jadi orang PR buatlah rekod.. Teraniaya nanti ada lah hitam putih..

Jadilah pencacai yang berilmu.. Hahahaa

hahaha DD BEBALLLL......

Salam..bila baca entri nih..rasa menyirap plak. Ape2 pun sy berpegang pada Allah. Kebenaran di pihak yg benar. Orang yg benar takkan gentar. Orang yg salah akn jadi takut. Ape yg penting, kebenaran smkin hari smakin terdedah. Andai fitnah terus berleluasa..sy takut bala Allah akan tiba. smoga yg difitnah itu tabah. semoga pemfitnah itu insaf. insyaAllah..sungguh hanya Allah yg mengetahui segalanya. Jia Dia mahukan kebenaran itu terdedah. Dia bisa mlakukannya. "Kun fa yakun" kata Allah.

zhabsahry@yahoo.com delete 4 April 2011 at 22:09

http://www.youtube.com/watch?v=DNEWGYPd1MU&feature=player_embedded

panas..panas..vid sex

BN-BUTOH NAJIB ....YESSS KONON PIRAAH MABUK.....

kepada DD yang bengap, hati dah buta dan hitam. amende nye kene kuar m'sia lak? ktorg lahir kt cni. suke ati ktorg la nk duk cni. ktorg bayar cukai. untuk pengetahuan en/cik DD yg bengap, MALAYSIA bukan kepunyaan kerajaan malaysia. x kira la sape pun kerajaan nya. PR ke BN ke..MALAYSIA ni Allah yg punya. kte kongsi sama rata. kte wajib pertahankannya kalau ia dizalimi. sbb tu la ramai yg benci BN sbb BN da menzalimi MALAYSIA. kami semua nak pertahankan MALAYSIA dr kezaliman BN. kalu hati dah buta..ckp apa pun x guna...zzzzzzzzzzzzz

DD, haha ada lagi org yang berpikiran camni. Aku kesian la ngn kau. pemikiran tahap .. haih! bebal la snang citer.. aku rasa ko nih budak sekolah lagi. Kalau tak, msti ko sedar kesusahan bila minyak naik, barang naik, semua la naik.. ko tak rasa lagi.. betul tak? ahahahahaha kesian..

Wan

kpd smua yg ade ANK DARE BELASAN TAHUN, jika anda BUSY n nk mintak TLG JAGE UTK SEHARI DUA, sy nk JAWAPAN yg IKHLAS ! anda BERANI bg SIAPA ? ANWAR or R THAMBY ??? WALLAHI, WATABILLAHI PARPUKARI MESTI BG R THAMBY JAGE....KPD YG CKP KEBENARAN PASTI DTG TU....PLZ LA JGN BERSERAH pd TUHAN semua perkara, itu ayat org yg sudah puas hati dgn kehidupan dunia dan membiarkan je PENGANIAYAAN berlaku di depan mata! klu kena kt ank cucu korang baru nk mengamuk xnk tgu kebenaran dtg ye...

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=TL-5gRPyAe8

klip yang dikatakan sebagai DSAI...xkan DSAI nak ambik bilik cam tu kot??

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=6eQrHpuB8pE

Untuk suka-suka

Mamak ma dey kutik bersama anakberanaknya jadi taukey kilang arak jadi Mamak parpu karik peminum arak tu dah mabok arak tegar.

aku sayang malaysia delete 5 April 2011 at 01:51

jgn gaduhla woii!!! kalo semua yg komen ni ada akal.kita tukar je parti yang memerintah malaysia kesayangan kita ni.bagi peluang kt PR 1-2 penggal dan kita sama2 nilaikan.kalo x bgs kita tukar balik bg kt BN.kalo BN x bgs kita tukar blk ke PR dan seterusnya untuk setiap penggal.biar depa plak yg bodek rakyat untuk dpt sokongan.

Penyokong Kerajaan delete 5 April 2011 at 08:34

AKU SOKONG SANGAT DENGAN MAMAT ATAS NI, AKU SAYANG MALAYSIA. KITA SEBAGAI RAKYAT TRY BAGI 1 KE 2 PENGGAL KEPADA PR UNTUK MEMERINTAH. KITA TRY TENGOK OK KE TAK DEPA NI MEMERINTAH MALAYSIA, PR IKUT KE BUKU JINGGA MEREKA ITU DLM MENTADBIR MALAYSIA NI. JIKA TAK OK, NEXT PRU KITA PILIH BALIK BN. KITA KASI GILIRLA BARU ADILKAN. ADA BERANI KE KERAJAAN BN?

Penyokong Kerajaan delete 5 April 2011 at 08:37

PUAK2 PR TU TAK HABIS2 CANANG KALAU MENANG PRU13 MINYAK AKAN DITURUNKANLAH APALAH. KITA BAGI DEPA PELUANG TADBIR MALAYSIA NI....KITA TENGOK DEPA TUNAIKAN JANJI DEPA KE TAK.... JOM UNDI PR NANTI....

To DD....

Tu aku tanya hang sapa?? Oi tu la aku kata hang bongok sebab bila masa aku cakap suh Tuhan pi semayang @ pi mengundi.... bongok!!! ayat mudah pun tak reti nak paham.. Lu lu lu awat bahasa hang pun bahasa pasar jugak buat2 heran pulak bodoh!!

Sekarang point aku kat sini bukan pasal surat kat atas tu.. point aku sebab hang suka2 mak bapak hang suh orang blah dari Malaysia kalau tak suka.. Awat hang pun tengah mabuk ka masa baca komen aku ha bengong!!?

Ikhlas Daripada,
Rakyat Yang Celik Akal

Alasan Paling Lawak 2011..!! TIADA ISU LA PEMBANGKANG NIH.... TOLOL!!

Alasan Paling Lawak 2011..!! TIADA ISU LA PEMBANGKANG NIH.... TOLOL.!!
AP ISI SURAT PON TAK NAMPAK... BODOH Org Yg Percaya ni.... KAHKAHKAH...!!

AKU YANG BENAR : AHMAD ALBAB...!!

NAK WAT PARTI PEMBANGKANG YANG BANGKANG PEMBANGKANG HAHAHA..

hahahahahhaa.... ayat menasia ko gapo dio ni... Bodoh supo biskut marrie... DD ni lembu jadian ko???hahahaha

+CC+

To AHAMAD ALBAB

Aku bajet hang mat indon laa..tolol.... ^^,


-Rakyat Yang Celik Akal-

rakyat celik akal - ko celik?? ahahahahahhahah! gth!


EmoticonEmoticon