Wednesday

Video seks Anwar kantoi kerana janggut (pencerahan)


Pada entry pertama tentang video seks yang pernah ReJaM© dedahkan sebelum ini, ReJaM© ada mempersoalkan tentang janggut pelakon lucah mirip Anwar Ibrahim di dalam video aksi seks yang sedang hangat di internet hari ini rujuk sini [mirip anwar] Video tersebut cacat kerana ada dua lelaki mirip Anwar dikesan.

Dalam entry sebelum ini juga ReJaM© ada mempersoalkan bagaimana janggut menjadi titik tolak bahawa video tersebut terbukti sebagai palsu rujuk link ini [Video tipu].

Oleh kerana ramai yang menghantar email meminta ReJam supaya membuat entry yang lebih jelas tentang isu janggut ini. Maka ReJaM buat sekali lagi sebagai pencerahan. Apa kaitan janggut dan penipuan video ini?

Lihat gambar di bawah baik-baik. Gambar ini diambil dari video seks lelaki mirip Anwar yang tersebar di internet sejak kelmarin. Video ini adalah video yang sama ditayangkan di Hotel Carcosa sebelum ini.

Video ini dikatakan dirakam pada 21 Febuari 2011. Kalau dilihat, dalam video ini, mula-mula Anwar berjanggut pada sela masa 00:04, namun pada babak terakhir sela masa 01:16, lelaki mirip Anwar ini sudah tiada janggut.


Tidak timbul sebarang persoalan yang besar tentang gambar di atas, boleh jadi lelaki mirip Anwar Ibrahim di atas baru sahaja bercukur di bilik air, maka tidak hairanlah pada mulanya jelas dilihat dia berjanggut, kemudian janggutnya tiada. Maka secara logiknya, pada 21 Febuari 2011 lelaki mirip Anwar mencukur janggutnya, maka tentulah pada 22 Febuari 2011 dia sudah tiada janggut.

Apa yang menjadi persoalan ialah, Anwar Ibrahim pada 22 Febuari 2011 ada muncul di mahkamah kerana menghadiri perbicaraan liwatnya. Kalau kita lihat, jelas sekali beliau mempunyai janggut yang lebat. Lihat gambar di bawah ini.


Kesimpulan daripada analysis ringkas ini membuktikan bahawa, jika Anwar adalah lelaki di dalam video seks, sepatutnya dia tidak memiliki janggut lagi kerana dia sudah mencukurnya pada malam 21 Febuari 2011.

Jika anda mahu membuktikan bahawa Anwar adalah lelaki di dalam video tersebut, anda harus membuktikan bahawa Anwar menggunakan ubat atau teknik tertentu agar janggutnya tumbuh lebat dalam masa beberapa jam.

Mungkin juga anda harus buktikan bahawa pada 22 Febuari 2011, Anwar sebenarnya memakai janggut palsu di mahkamah. Buktikan perkara ini untuk menuduh Anwar Ibrahim di dalam video seks.

Ini zaman teknologi, kalau kita lihat cerita Hitler di bawah ini, kelihatan seolah-olah memang hitler yang berlakon video ini, kerana wajahnya saling tak tumpah seperti Hitler. Namun fakta yang harus anda tahu ialah, Hitler dah lama mati sebelum video ini dilakonkan.




ReJaM© "Ini zaman yang penuh kekeliruan, macam-macam jenis fitnah boleh dibuat dan direka, maka kembalilah kepada cara Islam dan Al-Quran, sediakan 4 saksi yang layak, lebih baik orang yang salah dilepaskan daripada orang yang tak bersalah dihukum..."

162 comments

janggut berbeza,perut berbeza,,,,hanya Allah mengetahui...kita hanya bole membuat berbagai andaian samada negatif atau positif...mana yang lebih lojik..


-akak-

relax la dek...slow terima kenyataan..adek pun dah masyuk nuffnang bg duit tuh......kalu la video tuh benar..adek jugak yang dpt doasa....adek nih dah abes skolah belum...dah balas jasa kat mak bapak belum...dah2..amek duit 20 sen g main jauh2....

nnt geng2 umno akan spin lagi.. walaupun bukti dah ternyata benar.. nampak benar umno ni kaki putar alam...


-anto kak limah-

aku suka bideo ni..wakakakaka...serba menjadi

ko apehal eroz....depends on personal la nak caye ke tak video nih...yang sure, aku memang dari awal lagi semua ni konspirasi UMNO bangsat!!!

bang eroz,lu pon makan duit nuffnang gak kan..xyah kecoh le nak taik2 kan org..lembu tol la lu..

ORANG KAFIR DAN MUNAFIK JE YANG TAK SUKA UNDANG-UNDANG ISLAM,

sediakan 4 saksi yang layak, lebih baik orang yang salah dilepaskan daripada orang yang tak bersalah dihukum..."

semoga Allah tunjukkan kita kebenaran,,,,

P/s:Video hitler tu memang besh...hehehe

Video lawak si kembar

prinsip aku bile org tanye nape aku xamek port psl kontrovesi nih aelah "eh lantak la sape pon dlm video tu,gaji aku naek 50 henget lbh je bulan 10 nnt,bonus lom tentu dpt, harga minyak n barang makin naek gak,aku ade ke xde video tu,same je", so...fikir psl hal sndr sudah,diorg tu bukan sedara mara kite,bukan jiran kite,bukan ahli kuarga kita,sape pon memimpin,terjamin ke malaysia ni akan jd lebih baek?

Pemerhati Politik delete 6 April 2011 at 00:31

Geli hati baca posting Milo Suam dan komen2 pencacai PKR nih.. Masih nak menegakkan benang yg basah.. Di awal video nampak jelas janggut Anwar laa time dia tgh gelak tuh mmg sebijik cara Anwar gelak.. Part yg ni tak jelas sgt lagipun dia tgh berjalan masa ni lepas dia tutup lampu..dlm keadaan dia tgh bergerak mmgla tak jelas sgt lgpun nampak sikit je imej dia masa nii..ada akal xnak fikir, jgn la jumud sgt...kalau video penuh dah ditunjukkan byk lg babak yg selepas ni boleh nampak janggut si Anwar nih. Dah mmg sah video ni tulen.

satu demi satu analisis yang bijak.. mjur ada video keesokan harinya kan? skrang isu jam omega la pulak..kita tengok sape yg keeenaaa

kata-kata seorang ibu adalah doa

ada apa dengan dara

Setuju...
Hanya Allah Mengetahui Perkara Yang Sebenar!

gambar tak clear dah pandai2 ckap ad jangut lah,xde janggut lah..lu ada dalam video tu sekali ke derr..sebab lu tau ada jangut xde jangut..baik senyap je..kalau dapat tgk full version baru bole nak cakap..ini setakat seminit lebih..xnampak apa derr..udah la tv 60 an punya warna

ye dok ni??

orang islam die xkan hina sesama islam apek,saya pun pembangkang,tapi biar beradap,xpayah la main perkataan kesat,sedar lah,kata-kata mu itu memburukan imej kita sebagai pakatan rakyat

Kah kah kah...

Bulu beruk kalau dicukur dalam tempoh kurang dari 24 jam pun tak boleh tumbuh dengan lebat, inikan pula manusia.

Kah kah kah...

Kalau bulu parpukari mungkin boleh kot???

Kah kah kah...

eroz... sekolah sampai darjah berapa? tau tak apa maksud perkataan "KENYATAAN" ?? Perkara belum nyata lagi, belum ternyata lagi, dan tak boleh dinyatakan sebagai KENYATAAN... Biar jadi budak sekolah yang berakal daripada menjadi manusia yang hanya ada akal tapi lemah akalnya mengalahkan budak sekolah.. Manusia mcm ni pown ada ke?? Adoi..

slm semua...
sy nie lpasan universiti.. sy masih keliru dgn suasana politik di malaysia...pilihan raya da smkin dkt..tpi sy masih belom tahu pihak mana yg harus sy undi...hurmmmm... sy harap anda sume leh bntu sy..lau bole tlong srtakn fakta skali pihak mna sy harus pilih..

Kesian..aku btul2 kesian kt anwar.tp anwar punye bini lh.korang tgk lh cmne die nk jawab bile wartawan tanye mane pergi jam Omega si anwar tu..padahal jam tu bukannya susah pon nk bawak kn.jam tu sbenar nye eskay dh serahkan pada pihak polis untuk bahan bukti.x pasal2 ter emosi azizah di buat nye.dulu aku pon penyokong mati2an si anwar ni tp mkin lame mkin dah x boleh nk di putar alam lagi..Suruh ikot cara islam, bersumpah pon x nak..ikot cara sains,DNA pon x nak bagi..last2 keluar video terang2 muke anwar..bab janggut tu minit 1:16 mmg kabur tp kita tgk plak posisi muke anwar time tu kn tgh memandang kebawah..so same2 lah kite tggu yg full version punye..bab perot tu korang sndiri bleh jangka kan mmg lelaki 60 an kebanyakan perot mmg begitu lebih2 lg anwar bile tunjuk perot die hari tu dari pandangan hadapan saje ok..bkn ye pandangn sisi.sebab tu dia pakai jaket dan hanya bukak separuh je..dari pandangan depan mne perasan boroi pastu kan anwar pakai korset dgn alasan tulang belakang nye problem..ape2 pon,bile pilihan raye nanti antara umno ngn pkr,aku pangkah umno tp bile umno dgn pas,aku tetap pilih bulan..

kalau nk ikut undang2 islam
kenapa pencacai pas kelam kabut fitnah najib pembunuh altantuya? sedangkan mereka bukan saksi kejadian, dan mereka juga bukan saksi yg alim

tapi bila kes dsai, mereka tepek2 ayat xboleh fitnah la, 4 org saksi la.

ini double standard

janggut pon jadi isu ke? tu janggut uban. cahaya datang dari tv je. memang la nampak macam takde janggut. camera night mode kompem capture flash cahaya kat janggut uban tu. thats y la janggut tidak kelihatan hitam. ade blajo biasan cahaya tak kome nih?

budak keliru berkata...

slm semua...
sy nie lpasan universiti.. sy masih keliru dgn suasana politik di malaysia...pilihan raya da smkin dkt..tpi sy masih belom tahu pihak mana yg harus sy undi...hurmmmm... sy harap anda sume leh bntu sy..lau bole tlong srtakn fakta skali pihak mna sy harus pilih..
---------------------------------------------------------------------

owh senang jek...
kalo nak kaye cepat, idup senang kat dunia ni UNDILAH BN!!!!!
kalo rase nak senang mase kat akhirat nnti pilihlah ALLAH!!!!!

org bijak berckp delete 6 April 2011 at 01:10

dulu2 xde pon sal video seks ni..dekat2 mengundi baru muncul mende ni..ape kes boh??????????????
nk kaitkan pas plak dlm kes najib,ko siasat dulu bai,ckp kene ade fact..

tapi bgmna pula dgn potngn rambt anwar yg sama pd 22 hbln..cb tgk btl2...nk pnjlsan..

budak keliru berkata...

slm semua...
sy nie lpasan universiti.. sy masih keliru dgn suasana politik di malaysia...pilihan raya da smkin dkt..tpi sy masih belom tahu pihak mana yg harus sy undi...hurmmmm... sy harap anda sume leh bntu sy..lau bole tlong srtakn fakta skali pihak mna sy harus pilih..
---------------------------------------------------------------------

owh senang jek...
kalo nak kaye cepat, idup senang kat dunia ni UNDILAH BN!!!!!
kalo rase nak senang mase kat akhirat nnti pilihlah ALLAH!!!!!

--------------------------------

tapi memandangkan pas mengutuk allah sebagai samseng, maka undi lah UMNO

ONE Malaysex!! Macam haramm.. Sebab perkara ni la adek aku yang kecik2 dah mula bersuara tanya yang bukan2 pasal seks... Siapa yang nk jawab?? Kalau betul DSAI terlibat, hukumlah dia.. TETAPI!! kalau ini satu pembohongan politik atau fitnah semata, ingat yer.. Malaikat kiri kanan ada..

tapi bgmna pula dgn potngn rambt anwar yg sama pd 22 hbln..cb tgk btl2...nk pnjlsan..

6 April 2011 1:11 AM
-----------------------------------------------------------------------

tapi bgmna pula dgn potngn rambt saya yg sama ngan anwar?????
tak yah pnjlsan~~~ saya baru buat treament & cut rambut baru hensem lg :P

kakak milo berkata

tapi memandangkan pas mengutuk allah sebagai samseng, maka undi lah UMNO

---------------------------------------------------------------------

ah undilah.... undian anda pilihan anda, baik buruk tanggung sendiri
tp kalo dpt duit free jgn belanja kami tak diterima pula nnti doa kami :)

pencari bukti!!! delete 6 April 2011 at 01:35

akak milo...
mane bukti yg PAS mngatakan ALLAH itu samseng...ad link x?? jgn maen ckp jeee..

x heran lah patung Princess Diana pun orang boleh buat real..ini kn pula topeng muka....

Dah ada orang dari hollywood yg buatkn topeng muka sebiji anwar kot..
hehe..

Salam,

Cuba JANGAN cari persamaan antara pelakon dgn DSAI... carilah PERBEZAAN antara dua itu... Sebab kalau tujuan untuk menfitnah, dah tentu2 diorang/penfitnah akan cari pelakon yang seiras...

Kalau semua sama sekalipun, belum tentu lelaki dalam video itu adalah DSAI... jadi macamana nak jawab soalan sama ada DSAI ke bukan, maka carilah perbezaan... kalau memang DSAI dalam video tu, dah tentu TIDAK akan ada PERBEZAAN atau perkara2 yg boleh mendtgkan konflik... dari awal samapai abis mesti semua menyerupai DSAI... Ini tidak, awal macam ya (kata puak2 songkok tinggi nilah, pada aku masih x sama - cuping telinga pun lain)... lepas tu perut nampak boroilah, xde janggut lah, nenen layutlah... esok tup2 dah tumbuh janggut balik... keh, keh,keh... kelakar lah wei... kantoilah MALAY (baca UMNO) FILM PRODUCTION nih.. buat kerja bodoh camni pun x pro, nak tadbir negara dengan ADIL macammana?? Dah sah2 ada WASWAS DALAM PERSAMAAN, jadi masuk mahkamah pun sepatutnya bukti ni ditolak... mahkamah UMNO lainlah kan...

Kalau iya pun tak suka DSAI atau sokong penuh UMNO/BN, lawan lah cara lain... tunjukkanlah sememangnye UMNO/BN kerajaan terbaik... Tapi jelas, itu bukan tujuan UMNO/BN untuk terus berkuasa... kemungkaran masih berlaku, malah berleluasa dan diagung2kan oleh penyokong2 mereka yang tak reti guna otak...

Dah terang lagi bersuluh... tambah lagi fitnah... ujung2 spin seribu kali lagi... "If we can't convince the Rakyat, we confuse them," kata pemimpin UMNO/BN...

Open your eyes, open your mind my fellow Malaysians...

-Tulis Shorthand, Baca Longhand-

tapi bukan yusri kru pon kata video ini tulen?

bukan soal video tulen x tulen, soalnya siapa dalam video tu...

CUBA BUKAK WEBSITE IMPIANA HOTEL TENGOK....COMPARE SETTING BILIK IMPIANA HOTEL NGAN DALAM VIDEO NI? ADA PERSAMAAN KE? FURNITURE? SETTING BILIK? NI CAM BILIK DALAM RUMAH JE...SATU PICTURE FRAME PUN XDE..IMPIANA HOTEL X MAMPU NAK UPAH INTERIOR DESIGNER KOT...NAK FITNAH PUN RANCANG LA BETUL-BETUL CAM HOLLYWOOD...NI CAM PRODUCTION FILEM LUCAH GRED D JE...HAHAHAHA...MELAYU...MELAYU...ALMOST A PERFECT CRIME...BUT NOT QUITE....THEHEEHEE

best gler video tuuu....hahaha...real jerr....kahkahkah

Perhatikan sumber cahaya yang kemungkinan infrared yang diguna oleh cam2 tu.
1. Buat 2 bayang dibelakang awek menunjukan dua sumber diletak menegak depan bahagian kananya.
2. Buat bayang dibelakang hehehek tu bila kuar dari bilik air. Kameratu tuju ke bilik air dari meja depantu. Pancaran nya bertambahh bila didekati.Aku rasa cam ni ler yang kita tonton tu.Janggut nyer pun susah nak tengok hanya ada ceracak jer.
aku rasa memang ada banyak cam kat situ. atau banyak sumber pencahyaan infrared diguna.Semua tau mata kita tak leh kesan benda tu. Ia juga membalik bukan2 tambah pula penggunaan lensa sebegitu.
waahualam.aku tak tuduh eee tapi macam nak jer

Milo adalah GAY Jamban delete 6 April 2011 at 02:18

Auuuuwwwww..auuwwwwww...auuuwwwww

alah.. tak usah layan sgt puak2 songkok tinggi.. nie.. dulu masa anwar lebam mata... mati2 diorang percaya yang anwar tu lebamkan matanya sediri... pastu terbukti yang rahim nor yg buat.. sebelumtu percaya yang anwar ada anak luar nikah.. ngan shamsidar.. mati2 percaya,,, lepas pengesahan dna.. terbukti bukan... aku senang aje.. orang kalau kaki pempuan.. macam tambi kecik.. dia bukan kaki gay.. kalau dia kaki gay.. dia bukan kaki pempuan... tapi aku percaya orang umno bukan kisah fasal fitnah nie..

laaa... bila rejam ckp pasal janggut, puak2 ni mula la nak kuar statement "gambar x terang" "hitam putih" "gambar x jelas"... tapi korng trus tuduh nuar tu tetiba terang lak gambar ek??? jelas lak gambar ek??... korang ni wat lawak ke apa??

Ulasan video lucah yg Datuk T dakwa itu adalah DS sebenarnya dari amatan saya adalah begini..Lelaki yang mengesat-gesat peha itu adalah DS yg baru lepas mandi dan ia mempunyai misai&janggut,nampaknya mungkin DS menumpang mandi dibilik lelaki tersebut..ketika DS lepas keluar dari bilik mandi kemungkinan besar ada tetamu datang kebilik tersebut adalah wanita tersebut..maka disitu DS diperkenalkan kepada wanita tersebut dan ketika minit 00:32 DS keluar untuk pulang ke bilik sebelah tanpa berbaju atau mungkin itu adalah bilik DS sendiri tetapi wanita tersebut meminjam bilik air..maka sebab itu DS keluar untuk mengambil angin di luar..diminit 00:25 wanita itu masuk kebilik air tersebut..edit berlaku ketika minit 00:35 apabila lelaki lain yang bertuala masuk kebilik hotel semula yg kononnya DS..(mirip DS) dan minit 00:38 lelaki tersebut mengekori lelaki mirip DS masuk kebilik hotel tersebut..namun edit juga berlaku ketika minit 00:33 apabila wanita itu tiba-tiba berkemban terus terpacak bagai halimunan didepan kamera tersebut..jadi tafsiran saya wanita yg berkemban itu bukanlah pada masa yg sama yang masuk kebilik air pada minit 00:25 tadi...Jadi kebenarannya Datuk T memfitnah DS...saya tidak percaya DS adalah lelaki tersebut 110%..Lawan Tetap Lawan..May Allah Bless Him Always..

pada aku semua ni mcm x masuk akal.mcm rakyat ni bodoh&buta?skrg ni aku tgk isu mengarut2x?ni semua propaganda dlm politik?ni semua utk rakyyyyyyyyyyyyyyyat ker?ape untung rakyak dpt?2 naik,ni naik?semua pentingkan diri sendiri...pirahhhhh

Pemandu berang kenaikan berlaku masa tgh isi minyak kereta

Kembar Anuar Ibrahim delete 6 April 2011 at 03:48

Dulu perut boroi tak boroi, sakarang janggut ada ngan takdak, lepas tu rambut sama peshen dgn tak sama peshen...lepas ni apa pulak?..
Anu panjang ngan kontot...pungkoq gebu ngan tak gebu?

Sejak bila ler hangpa ni semua pakar pasai badan Anuar nih. Tak payahlah duk risau pasai badan dia nih. Bukan nya pernah tgk VIDEO ORI SAMPAI HABIS. Aku pun tak tengok sampai habis lagi. Lepas tu duk buat conclusion berdasarkan benda yang tak habis lagi. Kalau bawak hangpa pi tgk movie yang ada twist twist baru hangpa tau last last hangpa kena perbodo.

Sekarang kita tengok benda yang nyata. Datuk T kata jam Omega ada kat polis dia dah bagi. Anwar pulak ngaku dia ada jam tu. Azizah pun ngaku time press conference jam tu dia pegang. Suruh tunjuk takmau. Takpalah manatau dia takut CONspirasi..tapi takpa kita tunggu...

Score sekarang

Video
BN 0 PKR 0

Twitter & FB
BN 1 PKR 0

Jam Omega
BN 1 PKR 0

ni la melayu sekarang...bertikam sesame melayu, xde satu padu. kaum lain bertepuk tangan..
pk la skit oi...!!

Hai Datuk Tipu (Kembar Anuar Ibrahim). Apa macam kamu dan keluarga? Sihat? :D Isteri kamu tak ada mintak cerai kerana kamu melanggan pelacur? LOLZ

Kembar Anuar Ibrahim delete 6 April 2011 at 05:13

Tak sihat, sakit belakang...keluarga pun tak sihat, Jijah dah naik darah tinggi meroyan nak menjawap soalan jam. Cerai? Mana ada, tadi dia bagi borang suh kawin satu lagi....Tp I reject, bukan sebab setia pada yang satu, tapi I nak jantan.....ROLFzzzzzzzz

buat pencacai amno yg kech pasal omega tu...awat sibuk nak wan azizah tunjuk jam tu? biar la dia nak tunjuk masa bila pun. awat hang tak suruh je kpn hang tu tunjuk jam tu? kalau kpn hang tunjuk jam tu wan azizah tak ada jam tu...masa tu hang boleh gelak sakan.

buat pencacai amno yang dok kecoh muka mamat tu mcm anwar...cuba hang tengok betoi2...ada mcm muka bapak hang dak? kalau hang tgk betoi2 hang akan mengaku mmg dlm video tu muka bapak hang.

KAKAK MILO..
kesian kat ko....
balik,, g blaja balaghah dulu la..
bru blh ckap isu samseng ke dok...
nk thu balaghah tu mnde,, kena ngadap kitab balik ah..
ni dok,, xthu gape2,, nk ckp lebih2.. siyang ke mu..
nk tnjuk pnda,, tp seme org thu mu bodo.. ataupun org pggil jahil..
mmg siyang ah...klu mls sgt blaja,, baik kelik wak air milo,,
cicoh nga sekuk.. lg molek.. drpda duk ngaruk je sini.,.ish3..
simpati ak tgok org jahil nk ckp lebih nih...

Sekarang kita tgk benda yg nyata, bak kata sedara Kembar Anuar Ibrahim kat atas:

1. Dato' T kata video ada kat dia saje, dah serah pada polis... tapi boleh tersebar kat youtube... Hisham, KDN, PDRM nafi sebar, jadi sape yang sebar?
BN 0 DSAI 1

2. Yang pi buat video, tayang video, tuduh orang, dan macam2 kesalahan lagi masih belum didakwa... tak kira sape pun dalam video tu, yg buat, simpan, tayang tetap salah. Kenapa tiada tangkapan??
BN 0 DSAI 2

3. Kata video ni diambil di kl, tapi ada tulisan siam siap promote address lg.. pastu Eskay siap cabar lg nak tunjuk bukti DSAI pi siam... make up your mind lah, kl ke siam???
BN 0 DSAI 3

4. Beriya2 semua pihak mengiyakan video ni tulen, tp sampai sekarang tak tahu sapa dalam video... kalau lah ujung2 sekali citer ni, DSAI disabitkan kesalahan berzina ini sekalipun, ada aku peduli??? BN tetap kerajaan zalim... macamlah rakyat ni sokong DSAI pasal dia tu DSAI, rakyat sokong sebab menentang kezaliman BN. Kalau DSAI tu sendiri zalim, aku pun taknak sokong... camne pun, aku tetap tak sokong BN yang terang2 lebih zalim...

Final Score: BN -10000000 DSAI 3-1 hahahah!!!

Entam Sajelah!!!

Lucu tgk org Umno ni...
c'mon la,trima la kenyataan bnda ni fitnah...
x'n xtaw ag kowt...Fitnah ni mmg trend Umno.
agpn pemimpin diaorg pun kaki betina gak..
siap sanjung2 bagai,cium tgn la.DSAI ni br pemimpin pembangkang.bek korg tgk ketua Umno dl k?cr slh sndr dl,br cr slh org..adoi.
malu la ak pemimpin negara ni terok...
even ak ni bkn penyokong mana2 pun,tp ak takut sgt kerana pemimpin negara ni amalkan politik kotor n xadil...dah 2 penyokong dia siap menyokong fitnah ag,,,,nk kiamat apa?
Hampas........

Masih lagi golongan pencacai UMporNO terus menerus dengan video ini. Ini semua politik kotor pihak UMporNO di masa2 pilihanraya semakin hampir. Memang niat puak2 UMporNO ini mahu memperdayakan kita semua untuk terus memberi tumpuan pada video.

Mahu diingatkan di sini, sebagai rakyat, anda mampu mengubah politik kotor ini. Rakyat2 Sarawak, buat pilihan bijak anda, anda semua yg mampu mengubah kehidupan anda. Dan untuk PRU13 nanti saya pasti akan wujud fitnah2 baru selepas ini. Itulah 'politik longkang' (kata Ku Li) yang diamalkan UMporNO ini.

Fitnah 3 ini hanyalah untuk mengalih perhatian rakyat sahaja.

-Dr. Latif-

RAKYAT DAH MENYAMPAH DENGAN KEZALIMAN KERAJAAN BN. BUATLAH FITNAH MCM2, RAKYAT TETAP TOLAK KERAJAAN BN. CUKUP2 LA TU MEMERINTAH, LAMA SANGAT DAH.

Kalau cintakan bangsa melayu....sila baca blog nie..
Melayu adalah bangsa terhebat di nusantara, bertamadun dan sangat maju..kenapa melayu lopek sekarang sila dapatkan isi di blog ini..

Aku rasa Najib nie Melayu celup pasal...Jahat macam Freemason memperhambakan rakyat malaysia.....

HSG: High Speed Generation

aku sokong paloibinmulai...buat je la cite pasal DSAI pun...UmpOrNo tetap kami lawan sampai akhir hayat...zalim si songkok tinggi...
take beer..take beer..

AKAK...........KAU SKLAH KEK MANO SMPAI TINGKATAN BRAPO PNAH TNGOK FLEM JKICAN TAK .KAU INGAT JKCAN TU TERBANG BTUL2KE,MSA SHUTING FLM TU ADA TALI YG IKAT KT BDAN DIA LOPEH TU KRIN ANGKAT SUPAYA DIA NAMPAK MCAM TRBANG.TP TK NMPAK TLI MCAM ORI.....JNGAN MUDAH SNGAT D PERBODOHKAN ORG.KESIAN DPAT DOSA AJA.

omno ni memang mcam tu tk kn tk thu umno ni dri ktua smpailh k pencacainya 110%%KAKI betino,kkijudi,kki sex dll klu yg songkok tingi tu tentu umnongok

ini bukan video melancap....apsal x tahan pompuan tu skali.....altantuya dok kat mongolia pon derang boleh carik bagi mati.......

BUTOH LA UMPORNO!!!

BUTOH LA NAJISB AND THE SYHAITAANNNN GANG

akak...milo,sonang yo umno itu melayu,PAS itu iSLAM jadi akak nak pilih yg mano .melayu itu mcam hang tuah taat membabi buta tk pkai otak,suruh cium taik pun YES BOS.tapi jika pilih PAS sudah tentu edolanya nabi muhamad s.a.w. jd sy harap kita samo2lh menjadi umat islam.

perut jantan dalam video tu boroi mcm perut babi bunting anak kembaq tak ubah mcm perut najibtuya barua umporno tu....

lawak betul.
fitnah la ape la. memandai je korang putar belit.

brader, mintak anwar bersumpah depan alquran, dalam masjid, mcm lelaki yg mengakui di juburi tu. lepas tu tepek video sumpah tu. aku nak sah kan, betul ke tak.

banyak bunyi pun tak guna.

andro.crta awak itu mkin btul tp .prbzaan antra babak anuar dg babak org srupa anuar tu trlalu lama rakaman dipdam n smbung blik babak serupa anuar buat projek lpastu brulh diending itu flem.cba tnya yusri ble ke.klu yusri ckap tk blh ini kna rujuk kt india atau hongkong.siam pun oklh

Ramai sangat yang cari penyakit dalam komen2 ni... masing2, keluar hujah... tapi x der sorang pun ada salinan penuh video tu.. jangn la cepat sangat buat andaian... kita x tau siapa yang salah....

Kepada penyokong BN/UMNO, jngn cepat menuduh... jngn tambah dosa... kalau ia bukan DSAI mcm mana?? anda nak tanggung dosa menjatuhkan maruah orang??? mcm mana kalau jadi kepada anda?? jngn cepat menuduh, fitnah, dosanya sangat besar..

Kepada penyokong PKR, jngn cepat membela..... anda tau ke itu bukan DSAI?? anda saksi??? da pernah lihat full video?? jngn cepat membela... dan jngn tuduh orang lain buat kalau kita x tau... boleh jatuh fitnah... anda terasa difitnah, tapi anda memfitnah... kan sama je anda dengan orang BN/UMNO... ingat, fitnah, dosanya sngt besar......

SO, kita tunggu jer ape keputusan siasatan.... biar orang yang bersalah dihukum, bukan menjatuhkan hukum mengikut pendapat kita.... benda2 mcm ni x patut di post.... perbincangan yang samar2.... menimbulkan perbalahan.... harap blogger lebh bertanggujawab... bila semakin ramai yang menabur fitnah, mengeluarkan pendapat sendiri, anda rasa, anda x dapat share dosa tu ke?? skang ada 2 kelompok... satu fitnah sini, satu fitnah sana.... salah satu pasti betul.... yang salah akan dapat dosa... tapi anda blogger??? salah atau betul, anda pasti dapat share dosa dari kelompok yang salah....

hollo broger itu saiful juburi punya crata pun tk hbis jugak .dh sumpah kt masjid junjung quran lg.ini umno mna thu hukum ugama halal/haram dosa/pahala ,semua boleh

kawan2 camnilh kita minta kpn kta bgi thu siapa itu srupa anuar.ini slh org yg brkuasa krna brdolakdalik cakap yg benar mke tiada fitnah.jdi busuk umno tu tk lh berbau

Tanpa Nama berkata...

Sekarang kita tgk benda yg nyata, bak kata sedara Kembar Anuar Ibrahim kat atas:

1. Dato' T kata video ada kat dia saje, dah serah pada polis... tapi boleh tersebar kat youtube... Hisham, KDN, PDRM nafi sebar, jadi sape yang sebar?
BN 0 DSAI 1

-----

Ko ni mesti tak tgk statement Dato' Eskay, kan dia cakap kalo dia ada tape tu tentu orang lain pun ada, orang lain la yg upload video tu di youtube bukan PDRM & bukan Dato' T...ada faham

ingat umno ingat penjual video lucah di pasar malam... itulah nasib umno hari ini.... dari menteri hingga lah kepada pencacai..

eroz. kelakar tengok kate2 ko. umo baru setahun jagung budak ni. cakap nak beso hua hua hua

Video lucah buatan si perogol telah meletup di Malaysia. Ianya telah diedarkan oleh puak2 umno dan disokong sepenuhnya oleh apco yahudi... aku harap parpukari tidak terlibat dalam perniagaan video ini kerana masih stim dengan air setan..wakawakawaka.....

bro........skrng masalhnya knpa vidio tu htam putih.memang tk nk npak cliar kut.skrang kmra mainan pun caler bro. pening ni.................... atau dtk askey tk ada duit nk bli cmre bru kut.oh......pening

Akak milo tu bdh ke bangang ke biol ke pe?kwn tu ckp klu nk bjya akhrt pilih Allah, bkn PAS!xkrelh sape2pn,klu die ikut Allah,mka kite plihla die.bangang!tu la,sklh mls.suh g bljr,g mlacur.bdh!

Salam. Aku heran tul dgn pencacai-2 umno bodoh ni. Korang ni bangang sangat la. Dah bodoh bangang plak.

diorng xkn berani kuarkan video full sbb video tu lah yg mnentukan bkn dsai..vdeo yg trsebar ni pn diambil part2 yg cume kbetulan cam dsai..ape yg pasti siasatan kes ini akan dihangatkan dalam kempen bn dlm plihanraya..semasa kempen tersebut jugak lah ummi tampil dgn 18 video yg didakwa plakonnye dsai..klau diimbas smule mmg ade saje tktik kotor yg digunakan puak ini bg mnjatuhkan pihak lawan...rasuah samasa berkmpen jgn cakap lah mmg ligat..


otakkauktlutut

org buat pojek pun korg nak pertikaikan... biarlah dia nak buat pojek ngan sapa sekali pun.. asalkan suka sama suka...yg berdosa pun dia.. yg kasi tunjuk itu video pun satu hal.. yg nak pi amik video org nape? dah xleh nak buat sendiri punye video ker? xbaik kasi aib sama org.. pandai makan pandai lah simpan...

kak umi bawak 18 esok separuh dia punya.jngan trpranjat bro...................

Aku tergelak-gelak bila tonton video Hitler tu hahahahaha

Sila dapatkan dvd lucah dsai dipasar2 malam berdekatan anda. Marilah anak2 muda kita hancur menonton video lucah. Hidup 1Malaysia! Rakyat Dilucahkan, Poket kroni diutamakan!

LAGI SATU UMNO JAHILLIAH LUPA!! DAN SEMEMANGNYA MEREKA LUPA!!

DALAM DUNIA INI BERAPA ORANG MEMPUNYAI MUKA SEIRAS??????
SILA JAWAB!!!



-AMRI-

JANGAN KATA ANWAR IBRAHIM..BARACK OBAMA PUN ADE KEMBAR DIA DI INODENSIA...

http://www.youtube.com/watch?v=OWNBbFukkyE&feature=related


-aMRI-

sapa2 rasa dia:
1.semangat ME"layu" yg tinggi
2.berpegang pd moto "matlamat menghalalkan cara"
3.racist
3.secularist fuck
4.suka wat video seks & sebar kpd rakyat
->Sila undi UMporNO.

sapa2 rasa dia:
1.meletakkan martabat agama lg tinggi drp bangsa ME"layu" yg shit
2.rasa isu2 yg dipolitikkan KERAjaan sgt x matang
3.mahu keadilan & kesamarataan hak utk rakyat
4.rasa rakyat terlalu diperbodohkan oleh KERA2-jaan tersebut
->Sila undi Pakatan Rakyat

Tanpa Nama berkata...

hollo broger itu saiful juburi punya crata pun tk hbis jugak .dh sumpah kt masjid junjung quran lg.ini umno mna thu hukum ugama halal/haram dosa/pahala ,semua boleh
6 April 2011 9:42 AM

>Rilek la bro....nanti aku buatla taubat nasuha....apa susah. janji gua masyuk bukan macam korg semua terus miskin.harap kecoh buat apa...buduh

Soalan aku mudah aje;

1) kenapa pembangkang berkeras tak nak tubuhkan Suruhanjaya DiRaja?

2) Kenapa Dr Wan Azizah tak nak tunjukkan Jam Tangan Omega?

3) Kenapa Dr Wan Azizah & Nurul Izzah enggan bersumpah menafikan Anwar individu dalam rakaman tu?

4) Kenapa Dr Wan Azizah & Nurul Izzah tak izinkan video ditayangkan di Parlimen w/pun Karpal Singh telah beri kenyataan sebaliknya?

5) Apakah yang cuba disembunyikan disebalik segala penafian ini?

Ulasan Pakteh:
tunggu video ni part by part...akhirnya apabila selesai semua part...kita komen sama-sama.
setakat 1 minit 47 saat....ulasannya..

Nampak macam Anwar...Jalan macam Anwar...senyum macam Anwar...Stail 90% macam Anwar (sebab stail asyik2 pegang ANU gerah tu xpernah Anwar tunjuk)....tapi tak pasti 100% Anwar....Kak Jijah kata itu bukan Anwar....so..tungguuuuu

hahaha....
lawak..lawak...
kecoh satu malaya...hahaha
yg peliknya dr 1998 da dgr citer pasal video seks anwar ni..hahaha
tp x kluar2 gak hahaha..
tetiba bila ada prn sarawak baru nak kluarkan hahaha
yg hairannya video tu dkatakan d rakam pd 21 feb 2011 hahaha....
awat x kluarkan video2 sblm tu hahaha
atau mmg xde hahaha....
pada mrk2 yg kata yakin anwar dlm video...
tlg jawab soalan ni hahaha
awat ada tulisan siam kat video tu hahaha
jgn kata plak video tu g edit kat thailand sudah hahaha

~zasss~

AH.kome pusing le camna pun,anwar dah checkmate dah.

Video penuh ada kat polis la weh.Ni baru sikit.

jam omega mana? Jam omega?

Tengah tempah ke.Liat sangat nampaknya nak tunjuk.

Woha!

erm...
saye bersifat berkecuali..50-50..
xboleh percaye sehingga dibuktikan bersalah..
dalam islam..pihak penuduh mesti mengemukakan saksi sebanyak 4 orang..kalau xboleh kemukakan 4 saksi (ikut syarat2nya) maka penuduh dikenakan hukum qazaf..
berlainan sekali dengan tuduhan membunuh..lain cara pengemukaan saksinya..
bukan boleh tukar kepada 4 rakaman video di 4 posisi berlainan..
dan membunuh xde pon Allah wajibkan dalam Al-Quran kemuka 4 saksi..yang terang hanyalah tuduhan zina shj..nak 4saksi..


ape2 pon balik kepada MAHA PENCIPTA...buku law DIA dah bagi siap2..jangan mase ni je rujuk..part2 aurat ke..minom arak ke..zakat ke..judi ke..xmo lak rujuk..

~~che nin~~

ni sape plak pandai2 gune name wa ni??aduiiii....

ramai berbakat jdi polis..boleh la pecat polis ramai2 heheeeee dh ada perintis

budak keliru berkata...

slm semua...
sy nie lpasan universiti.. sy masih keliru dgn suasana politik di malaysia...pilihan raya da smkin dkt..tpi sy masih belom tahu pihak mana yg harus sy undi...hurmmmm... sy harap anda sume leh bntu sy..lau bole tlong srtakn fakta skali pihak mna sy harus pilih..


source: http://milosuam.blogspot.com/2011/04/video-seks-anwar-kantoi-kerana-janggut.html#ixzz1Iigsy986

pilih la calon islam..kalau atr dua calon tu islam tgk la mana yg terbaik jgn tgk parti coz calon2 ni la yg akan buat keja nnti

Klau Umno nak kepercayaan rakyat marhein macam kita ni...selesaikan isu rakyat...klau dok burukkan DSAI berguni2 sekalipon, xkan mengubah pendirian rakyat yang diasak kiri & kanan dgn masalah....Kami menyokong pemimpin yang memperjuangkan nasib kami....

cuba lihat kembali gambar yang dikatakan perbandingan janggut ada takde tu .. gambar 1 wajahnya tegak, gambar 2 wajahnya menunduk ..dan gambar bawah janggut anwar adalah DI BAWAH DAGU .. kalau menunduk ?

Kepada cyber troopers UMNO makan taik rm5k (duit cukai aku bayar tu):-

Janggut uban la lampu cerah la, lagi cerah lagi nampak bangang janggut anwar itam bukan uban. Kepala ko dah tutup dgn songkok lama sangat kot, bukak songkok bau taik.

Camera wide la bagai: Pompuan cina tu elok je badannya, xde bengkok2. Lagi satu mmg Anwar keding mana ada lemak2 mcm badan Dato' Eskay tuh.

Nik Aziz cakap Allah Samseng: Mmg Allah samseng, kalau lu samseng Allah lagi samseng, kalau lu kuat Allah lagi kuat. Tu je maksudnya, yg ko putar belit pe cerita?

Yahudi dgn UMNO xde beza..SONGKOK? boleh pijak dah tu songkok2 UMNO ni, sume kepala taik lama sgt pakai songkok.. Keris? pg bagi mak ko potong sayur..

Jam Omega takkan bini nak pegang..mintak la dgn DSAI sendiri, kelmarin punya berita tak nak mintak pulak..korang ni dalam otak ade taik kot tutup dgn songkok lama2..baru dapat 5k dah susah payan nak komen dengan 1 ip nama lain..bangang betul.

p/S: Keris dah lurus kot, kire nak cucuk blakang org je UMNGOK ni..

Selama ni aku setia sokong PKR & video tu pun aku nafikan sekeras2nya, tapi lepas tersebar di Youtube & aku tengok sendiri aku rasa musykil & ragu2 ditambah pulak dengan tindakan Pemimipin PR yang nampak tak konsisten untuk menyiasat & buktikan kebenaran.... Nampaknya aku terpaksa berhenti dari politik ni.... Aku tak nak sokong sapa2 pun...

Kembar Anuar Ibrahim delete 6 April 2011 at 14:41

Yang tu jer ker yang korang mampu pikir kan? budak darjah 3 eh?

ahlisufi hambaALLAH:
giler2....kerana politik kita melayu islam berpecah belah..xheranla lau one day, hilang melayu didunia ni...
yg aku nk bg pndgn skg...
1)kitab bible lam bhsa mlysia sdh dbnrkn.
2)video seks anwar da dikeluarkn.
penah sdr x..sume tu dilakukan utk menutup kelemahan kerajaan yg ada skrg??
knpe aku ckp ttg 2 pkra tu..
1st: sbb dluluskan utk dptkn undi yg bkn islam mlyu...
b4 bnde tu dilaksanakn..ada x kerajaan wt survey,undian dlu...majoriti sore yg myokg dan tdk myokg??xkn kerajaan xtau...mlyu islam majoriti rakyat msia??
2nd:time2 nk plhnraya, barulah nk keluar video klip ni...cari slh org..burukkn org..kalo beno la DSAI pelakon utama dlm tu..
mslh,klmhn, kekurangan, kslpn dlm kerajaan ada x dbtolkn??xda...semua tu dttup dgn mburukkan org...
cth mslh TNB, knpe mkn lama bil mkn nek tp TNB lnsg x m'isytiharkan dividen kpd rakyat...
rakyat xbodohlah.rakyat undi pembangkang sbb nk kn perubahan, penambah baikan dalam pemerintahan dan pembahagian dari sektor politik, ekonomi dan juga sosial.

bg pihak pembangkang dan pro kerajaan, berhentilah bergaduh nk burukkn antara satu sama lain...xkemananya kita...poket kita kosg jg.
mentaliti kita ditakuk lama jg. kerana ideologi politik...kita berpecah belah.belum tentu mereka yg tak diburukkan di akhbar, bersih dan suci daripada dosa...kita rakyat biasa ni pom ada dosa inikn pula pemimpin yg xdpt penuhi kehidupan rakyat.
jgn kita jd cm arab timur sudahlah.
so, renung2kn.
Hidup utk ISLAM, mati pun untuk ISLAM!!
ALLAHhuakbar!

Politik sekarang memang ditahap sangat kritikal. Diharapkan dipercepatkan PRU13. Politik telah masuk dalam kategori 'Politik Longkang' disebabkan Kerajaan BN terlalu takut kalah.

Pendapat aku, sebanyak manapun puak2 kerajaan membuat fitnah, penipuan dan seumpamanya terhadap DS Anwar, Rakyat tetap akan bangkit. Rakyat berjuang demi rakyat. Bukan demi DS Anwar. DS Anwar hanyalah seorg ketua pembangkang.

DS Anwar takkan kena fitnah2 begini sekiranya beliau berhenti atau letak jawatan dlm politik. Beliau sendiri boleh kaya dan hidup senang bersama2 isteri, anak dan cucu beliau. Hanya dengan memberi ceramah diluar2 negara shj sudah blh mencecah RM1juta pendapatan beliau terima.

Disebabkan Malaysia ini semakin parah politiknya dan sifat kerakyatan semakin hilang dlm hati pemimpin kerajaan, itu sebab DS Anwar terus menerus melawan Kerajaan BN. Demi keadilan untuk rakyat sendiri.

Saya juga dalam kategori 50-50 dlm memilih pemerintah kerajaan kelak. Saya hanya mahu melihat PR memerintah, untuk 1penggal pun sudah cukup. Tengok bagaimana cara mereka memerintah, adakah bagus atau tidak. Jika bagus teruskan, jika tidak blh tolak di PRU 14 pula.

Peace

Aku ada video sex Najis dgn Altantuya - Datuk X delete 6 April 2011 at 15:15

Aku pun x phm kat mana tahap kecerdikan pecacai2 Umporno ni. Dah nk buat fitnah mestilah cari org yg rupa semacam ngan DSAI, tak kan nk letak Najis kot..yg dia pya belum tentu naik, Rosmah dah 'kasi' Najis punya awal2 dan jamu nasi kangkang baaaaik pya. Percayalah selagi Dr Mamaktaik masih hidup selagi itulah Malaysia akan terus bergelumang dgn isu2 sex. Jgn salah phm, klu mati org tua tu akan amanlah bumi bertuah ni.

Sekadar Pemerhati delete 6 April 2011 at 15:21

Hujahnya Ayat 4 surah An-Nur menyatakan bahawa pihak yang menuduh orang melakukan zina hendaklah membawa 4 orang saksi dan jika gagal hendaklah disebat 80 kali. Tetapi ayat 4 adalah pembelaan Allah hanya untuk "Perempuan Yang Terpelihara Kehormatannya" supaya tidak ada fitnah ke atasnya dan bukan terikat dengan pelacur.

Tafsir Ar-Rahman JAKIM: Dan orang2 yg melimparkan tuduhan zina kpd PEREMPUAN YG TERPELIHARA KEHORMATANNYA kemudian mereka tidak membawakan 4 orang saksi, maka sebatlah mereka 80 kali, dan janganlah kamu menerima persaksian mereka itu selama2nya, kerana mereka adalah orang2 yg fasik .

Para ulama juga berpendapat bahawa membela orang2 yg sah melakukan zina juga adalah orang2 fasik.

Hayatilah hujah2 ini berkenaan qazaf....

Saya juga dalam kategori 50-50 dlm memilih pemerintah kerajaan kelak. Saya hanya mahu melihat PR memerintah, untuk 1penggal pun sudah cukup. Tengok bagaimana cara mereka memerintah, adakah bagus atau tidak. Jika bagus teruskan, jika tidak blh tolak di PRU 14 pula.


source: http://milosuam.blogspot.com/2011/04/video-seks-anwar-kantoi-kerana-janggut.html#ixzz1Ij2uf4xv

pari politik ni tk boleh bgi perintah lama2....terutama kt kaw panas...setiap penggal kena tukar so PR dh perinth sgor 1 penggal so blh tkr lain parti la yoooooo nxt election....ada setujuuuuu

Bagi pengikut-pengikut setia Anwar seandainya mereka nampak depan mata mereka sendiri Anwar sedang melakukan aksi seks pun mereka tidak akan percaya. Itu lumrah bagi manusia yang fanatik.

Dalam Quran Allah SWT telah menyatakan dengan jelas bahawa Nabi Muhammad SAW adalah Nabi dan Rasul terakhir dan tidak ada Nabi sesudahnya.Tetapi apabila ada seorang manusia di Hulu Klang yang bernama Abdul Kahar mengaku dia adalah nabi melayu , itu pun ada orang yang percaya dan pengikut-pengikutnya bukan calang-calang punya orang.

Orang yang mengaku nabi pun masih lagi ada orang percaya, apatah lagi Anwar yang hanya berlagak baik dan alim. Kita tidak perlu peduli dengan beberapa kerat orang yang masih lagi memuja Anwar, kerana satu hari nanti kebenaran akan wujud.

pepehal pon ,,, g masuk lokap dlu datuk t oi,,,
apesal lak diorg dapat imuniti dari kerajaan daripada sebarang tindakan,,,,video da tersebar da,, pe cer,, kes hanief dlu cmer,,

sy ade soklan ni..nk tanye ckit bole?ade soklan spot component design x??sy ade test sok mlm..
sy da pening sal sume ni..bek sy study...

Pembunuh, perasuah, Perogol tokoh pemimpin ulung BN delete 6 April 2011 at 17:02

Noname..
Terima kasih. Inilah salah satu contoh ulama UMNO yg diangkat diagungkan selama ini. Bila ada isu DSAI ja dia orang melompat berebut2 mengeluarkan kenyataan. Ingat lg baru2 ini muslim fashion show kt monaco Najis dan Rosmama hadir..fesyen yg bukak sana sini dinobatkan, rosmama dlm masjid pun x bertudung..mat saleh yg melawat masjid jamek kt KL ni pun tau pakai sopan. Kita paham la dia bukan Islam tp yg Islam ni cmna beb? Bukan masalah puja DSAI mcm nabi tp aku rasa pecacai Umporno yg bersekongkol dgn Yahudi APCO ko x nmpak plak..ni la bala klu asyik baca utusan, tgk tv3 , rtm..inilah tujuan utama isu2 mcm ni diadakan..rakyat asyik bergaduh sesama sendiri pasal video lucah Najis dan geng2 meneruskan rompakan harta negara. Ni ada lg yg meninggal kt bangunan SPRM..cara yg sama Teoh Beng Hock mati..aku rasa klu kena kt sedara mara ko ape yg ko rasa beb?

kalau x de video lucah najib ..x bermakna najib x main pelacur.....sama la macam dating bawah lampu Jais tangkap...zina dalam dalam suite hotel sapa la yang tau......

sebab tu sunnah simpan janggut ,jika kita mengikut sunah nabi gerenti selamat..

Dato Eskaaayyyyy.. kalau dah tahu anda tu jahat, ambil la tuala yg Anwar pakai tu,.. tentu bertompok2 DNA.

ada betulnya jugak d situ. rasanya macam konspirasi je semua ni. politik tak habis2. apa la nak jadi..

sokong tanpa nama 5.46...xpyah pkai sruhanjaya pn xpe..polis pgkat rendah pn bley wat..dato t pn taw hotel ktne n cri bukti kt sne..klau kes org2 biase smiggu je kes ni slesai..


c4itubahaye

AKU BETUL2 YAKIN dsai DALAM VIDEO TU,,,, TAPI PLIK LA.. KATA IDOLA AKU (DATUK T--SIAPA LAGI BKN 3 EKOR NI) dsai G SPA KAT K/L.. VIDEO TU ORI X DER EDIT... TAPI MAI MANA TULISAN SIAM TU?? PELIK KAN??
SO YANG NAK PERCAYA DAH LANGSUNG TOLAK TEPI.... JADI KALAU X PASTI JGN TUDUH ORG BERZINA.. APATAH LG GAMBAR BLURRRR CAM TU... BLURR CAM PEMIKIRAN PENCACAI UMNO KAT SINI GAK AGAKNYER YER???

ada kemungkinan tak janggut di mahkamah itu janggut palsu?

kejap ada kejap tak ada. bukankah itu sifat sesumpah?

Jangan kita komen melulu.AlQuran dan Hadis jadikan panduan sebelum kita memberi keputusan.Ulama pun ada untuk dirujuk.Jangan menuduh secara melulu.Adakah anda pasti dengan hanya menonton sekilas saja video itu?Adakah anda sememangnya saksi yang memenuhi kriteria jika ingin sabitkan seseorang itu berzina?Sekarangni fitnah berleluasa.Jangan kita terlalu percaya.Jangan sehingga orang tak bersalah jadi kambing hitam.

SI PARPUKARI SAMBIL MINUM BEER PUN BOLEH JADI SAKSI APA.... ITU BN PUNYA PENDIRIAN...

KALAU ISLAM.... SAKSI MISTILAH SEORG YG BERSIH... LUARAN DAN DALAMAN....

Tak puas aku tengok bedio Hitler tuu tak kering kecing aku ketawa hahhaahhahahahahahaha

JOM UNDI CALON PM ANDA DISINI http://apps.facebook.com/calonpm/

Setakat video yang ada takdak takrif zina di situ. Ada definisi terbaru ke dalam bab zina?

Kalau video palsu bukanlah fitnahnya tetapi pelnduk dua serupa.

kalau palsu kan masih boleh saman?
kalau tak saman nanti akan dikatakan tulen!

HAKIKAT VIDEO LUCAH : INFO PENTING

1. video ini semata2 fitnah bertujuan menjatuhkan anwar dan PR. Tidak perlu fikir lain2 motif lagi. Org umporno dont talk about morale.

2. Pelakun video bukan anwar, lelaki bertuala kepala dia lonjong dan kecut. Tetek dia kecut dan bukan selera saifool. Kepala anwar lebih bulat dan tidak lonjong mengecil ke atas mcm hitler.

3. Selagi mahathir hidup negara ini tidak akan aman. Selagi anak dia tidak jadi at least TPM, dia tidak akan berhanti jadi syaitan menjatuhkan sorang2 pemimpin.

Termasuk pemimpin tertinggi umno tidak akan selamat. Najib dan muhyiddin pun akan jadi mangsa mahathir selepas ini. Percayalah ! Video ini salah satu episod 'satu batu, lima enam ekor burung kena'. Kerjasama mahathir dan zionist.

4, eskay nk tanya beberapa soalan yg kononnya anwar selalu ke thailand. Video ini adalah dibuat di thailand, diupload ke youtube pun dari thailand, maka syaitan nk kaitkan anwar selalu ke thailang.

Sarikata pun dalam thai. Di thailand orgnya mcm muka melayu dan nk cari seiras anwar tidak susah. Kalau anwar kerap ke thailand takkan la takde rekod imigresyen.

5. Eskay dan tambi kecik sudah lama buat projek ni di thailand dgn plan A B C dan entah beberapa lagi, thailand la tempat selamat utk mereka merancang fitnah unsur sex sebab byk kemudahan dan org tak tau. Semuga mereka akan dihumban ke neraka kelak. amin

6. Datuk T sudah jadi Datuk D(duo bangang). Datuk Shuaib menarik diri tidak mahu sekongkol dgn syaitan eskay dan tambikecik.


PERSOALAN BODOH UMPORNO

1. Suruh anwar letak jawatan. Anwar bukan PM atau menteri. Jawatan ketua pembangkang tidak ada makna apa2 kepada pentadbiran negara. Tanpa jawatan apa2 anwar tetap berjuang.

2. Umporno kata anwar rendah moral tak layak jadi pemimpin negara. Umporno seolah2 sudah yakin anwar akan menang dan jadi PM selepas ini. Kenapa begitu yakin? insyaallah makbul aminn.

3. syaitan2 upahan umporno minta jam omega dpd Ds wan azizah. Sepatutnya syaitan yg tuduh jumpa jam anwar, mereka lah kena buktikan jam itu ada pada mereka.

Kalau dilayan kehendak syaitan2 ni, selepas ni macam2 syaitan akan minta lagi sampai ukuran dan bulu anwar pun dia akan minta dari DS wan azizah. Jangan dilayan permintaan syaitan.

4. syaitan minta suruhajaya diraja. Sepatutnya suruhanjaya diraja diminta oleh pihak tertuduh kerana tidak puas hati proseding mahkamah biasa. Mengapa syaitan yg tuduh, mereka yg minta? Apakah mereka tidak yakin mahkamah biasa atau nk tunjuk kununnya mereka tidak menipu.

5. suruhanjaya diraja adalah pembaziran masa, wang dan minda negara dan rakyat. Umporno bertanggungjawab kepada semua ini.

Mengapa tidak bicara mahkamah biasa dulu sebab video lucah bukan jenayah terlalu besar seperti memberi Kad Pengenalan palsu kepada warga asing dan mencetak wang sama siri nombor utk pilihanraya.


sambung....

HUKUM ISLAM MENGATASI ZAMAN DAN TEKNOLOGI

Bersama Isteri DiGalakkan Berselimut :

ambil contoh satu sunnah Nabi saw iaitu jika bersama isteri, digalakkan dalam selimut dan tidak digalakkan terdedah. Bukankah anjuran ini mengatasi zaman dan teknologi. Bukankah sekarang ini bersama isteri pun tidak selamat daripada kamera pengintip? Maka menggunakan selimut boleh menjamin 99% bahawa rakaman video curi tidak dapat dibuat kepada mangsa.

Tuduhan Jenayah Sex Mesti Bawa 4 Saksi Yang Tidak Fasik :

Hukum ini juga mengatasi zaman dan teknologi. Ianya tetap dan tidak boleh di qias lagi. Ternyata Allah tahu zaman ini teknologi komputer dan IT sangat canggih dan boleh diguna utk fitnah org. maka hukum ini mengatasi apa saja cubaan syaitan utk fitnah org2 yg baik seperti anwar.

Hukum ini sukar utk direalisasikan tapi hukuman nya berat. Semata2 utk menakut2kan manusia dan bukan senang2 nak jatuh hukuman.

PEMIMPIN PR LEBIH BERAKHLAK

begitu banyak kisah jenayah sex pemimpin bn namun tidak menjadi fokus pada pemimpin2 PR. Mereka lebih berakhlak dalam politik. Keduanya jenayah sex tidak memberi kesan besar kepada negara dan harta rakyat. Biarkan sipelaku memilih utk bertaubat atau merelakan diri mereka dijilat api neraka. Pemimpin PR tidak berminat dgn hobi sex pemimpin dan org2 umporno.

Berbeza dgn akhlak buruk syaitan pemimpin umporno. Fitnah sex kepada PR semua datang dari mereka yg disanjung dihormati dan pemimpin tertinggi umporno. Pengikut mereka semata2 lembu ternak yg kurus dan bodoh. Ulamak mereka syaitan bisu.


SELEPAS TENGOK VIDEO REKAAN SYAITAN, TGK VIDEO INI PULA. PENTING !

Sesungguhnya setiap org yg menuduh org BAIK (bukan org yg semua tahu jahat) dgn jenayah sex tanpa mengemuka 4 saksi yg tidak fasik(bukan mcm umi pontianak), maka mereka sebenarnya telah berhutang dgn Allah 80 rotan setiap seorg.

Sila tengok video di bawah ini :


http://www.youtube.com/watch?v=TAsngaeN9aI


http://www.youtube.com/watch?v=uEMcKYo52VM&feature=related

aku benci fitnah delete 6 April 2011 at 22:42

Hukuman hudud dalam kes zina tidak boleh dijalankan melainkan hanya dengan 2 cara iaitu :

1. Saksi ( dalil : al-Quran , An-Nisa : ayat 15 )

2. Pengakuan ( hadis Maiz Al-Aslami )

Ini adalah pensabitan zina mengikut pendapat Jumhur Ulama.Manakala pensabitan zina dengan qarinah adalah tidak disepakati oleh Ulama sebagaimana kata Ibnu Qudamah dalam al-Mughni (Jilid 9 m/s 79)….bahawa pensabitan zina melalui qarinah atau bukti tidak sekali-kali disepakati oleh Jumhur.

Berbalik kepada persoalan di atas , dalam keadaan seperti itu memang hukuman hudud bagi kesalahan zina tidak dapat dijalankan kerana dalam kes itu mengandungi syubhat , iaitu tidak pasti samada mereka itu berzina atau tidak? Sedangkan hudud tidak boleh dijalankan jika terdapat sebarang keraguan atau syubhat sebagaimana kaedah fiqh ada menyebut :

الحـــدود تســــقط بالشبـــهات

“Hudud gugur dengan sebab keraguan”

Ini kerana diantara Maqasid Syariyyah (tujuan perundangan Islam) itu ialah memelihara kehormatan dan maruah.Sebab itulah Islam meletakkan syarat yang begitu ketat untuk membolehkan seseorang membuat tuduhan zina , lebih-lebih lagi jika ianya melibatkan perempuan yang solehah ( Muhsonat / ‘Iffah )

Walaubagaiamana pun si lelaki dan perempuan yang ditangkap berdua-duaan tadi tetap dianggap berdosa dan mengikut kaedah Islam kesalahan sebegitu dianggap sebagai muqaddimah zina dan termasuk dalam kesalahan ta’zir yang mana hukuman terhadap kesalahan tersebut di tentukan oleh pihak pemerintah. Sebagaimana sabda Rasulullah saw :

من كان يؤمن بالله واليوم الاخر فلايخلون بامرأة ليس معها ذو محرم منها فإن ثالثهما الشيطان

“Barangsiapa beriman kepada Allah dan hari Akhirat , maka janganlah dia bersendirian dengan wanita asing yang tidak ada bersamanya mahramnya , kerana yang ketiganya adalah syaitan” (HR Imam Ahmad)

Kenyataan yang mengatakan bahwa “Bagaimana jika mereka sudah berzina, bukan kah dayus kalau suami tidak menceraikan isterinya?” tidak boleh diambil kira.Ini kerana Islam meletakkan syarat untuk menghukum ialah dengan berpandukan kepada apa-apa pasti dan yang terlihat pada pandangan zahir bukan bersandar kepada syak wasangka yang tidak pasti.

WA

Rujukan :

1. Al-Ashbah wa al-Nazair , As-Suyuti , Dar ‘Alamul kutub , 2000

2. Al-halal wa al-Haram fi al-Islam , Dr Yusof al-Qardhawi , Maktabah Wahbah , 2000

sokong Tnnpa Nama Saya juga dalam kategori 50-50 dlm memilih pemerintah kerajaan kelak. Saya hanya mahu melihat PR memerintah, untuk 1penggal pun sudah cukup. Tengok bagaimana cara mereka memerintah, adakah bagus atau tidak. Jika bagus teruskan, jika tidak blh tolak di PRU 14 pula.

Tanpa Nama berkata...

sebab tu sunnah simpan janggut ,jika kita mengikut sunah nabi gerenti selamat..
6 April 2011 5:45 PM

source: http://milosuam.blogspot.com/2011/04/video-seks-anwar-kantoi-kerana-janggut.html#ixzz1Il0XoCM2
-
Betul 3x

Bodoh korang ni.

Kalau betul Anwar pon aku tak percaya sebab yg sebar Video ni Eskay (kaki rasuah) rahim tambichi (kaki rogol). buat ape aku nak percaya munafik mcm ni, termasuk lah munafik UMNO, aku x percaya ape org2 munafik cakap..hahahaha..

Sah2 org UMNO munafik sebab ngaku islam tapi tak nak terima hukum2 islam, kalau tak lu org siasat betul2 la video bukan fitnah tak tentu arah.

UMNO = yahudi pakai songkok selit keris.

Yakin & berimanlah kpd Allah. Ayat ini sangat jelas ditujukan kpd manusia yg suka memfitnah & mengaibkan org lain. Ingatlah pada janji2 Allah. sesungguhnya Allah tidak pernah memungkiri janji...... “Sesungguhnya orang-orang yang ingin agar (berita) perbuatan yang amat keji itu tersiar di kalangan orang-orang yang beriman, bagi mereka azab yang pedih di dunia dan di akhirat. Dan Allah mengetahui, sedang, kamu tidak mengetahui.” (An-Nuur: Ayat 19).

teringat ak kt dlm satu hadis[x ingt da riwayat sape]..dlm hadis tu mengatakan "manusia ini diibaratkn seperti org yg berada di atas kapal..didlm kapal trdpt due golongan..satu yg duk diatas stu lg yg duk dibwh..sekirenye org dibwh ingin mengambil air..maka die perlu melalui golongan diatas..so die akn menggangu golongan yg diatas..so golongan dibwh pon brkate..jike kite mmbuat lubang di bwh ini, kite bole ambik air dgn senang dan kite xkn ganngu lg golongan yg diatas..jika mereke(atas) tidak menghalang kami(bawah) make musnah la kite same2..

[kesimpulan]

terdpt due golongan di muke bumi ini..
1)mereke yg membuat kejahantan
2)mereke yg taat kpd Allah

sekirenye mereke yg taat ini tidak menghalang mereke yg suke membuat jahat drp melakukan kejahatan make hancurla kedua2 golongan ini..

tetapi,jike mereke[golongan taat] tlh berusahe dan usahe diorang tu menyebabkn dorang difitnah,di caci,di hina..make berserahla kpd Allah

wallahualam..

aku tak nak komen lebih lebih...nanti orang orang UMNO terasa pulak...
aku nak tanya 2 soalan je:
1-apa jadi kes rogol budak bawah umur di MELAKA..bukti dah ada tapi?
2-apa jadi kes pembunuhan gadis dari MOGOLIA tu?lagi terang buktinya tapi?
sekarang lu orang ada kuasa...boleh la guna sewenang wenangnya...tapi tunggu kuasa rakyat yang akan menentukan semua ini.

Anwar memang benar ada dalam bilik itu untuk fisiotheraphy dengan Eksay. Jam tertinggal itu pun betul. Eksay memang umpan pompuan kat Anwar memang betul, ada spy camera yg paling canggih dipasang oleh pasukan elite dari ...pun betul. Tapi kita lupa video ada dua slot. Satu slot Anwar yg betul dan satu lagi pelakon tambahan "sivaji the boss".cara logiklah kalau sesiapa ada video yang boleh hancurkan karier politik anwar...tak mahu buat duit kah?..apa 20 juta eksay kejar..50 juta pun Mamak Kutty dan Guru Jib boleh bagi. Video itu asli, slot pertama memang anwar..slot kedua?. ini yg depa mintak RCI kenapa?.Dlm RCI nanti slot pertama disiasat sampai PR13.Saja ambil masa cerita slot pertama dulu sehingga wayang habis. Bila habis tak ada lagilah.Slot kedua pulak depa simpan untuk jatuhkan Guru Jib pulak...teka siapa punya kerja ini semua?..bukan Guru Jib dan UmNO ..tetapi org yang paling berkuasa? siapa?. - SSM (Siasat Sampai Mati).

Bila umpan Eksay tak jadi...Pilihanraya sarawak dah dekat, keputusan pR Dun sarawak akan menentukan fixed deposit UMNO. Tak ada masa lagi..untuk Eksay perbicaraan makmah sudah dekat..kalu tak jadi habis hangus semua..maka terpaksalah buat slot kedua..slot pertama tak ada adengan ranjang..slot kedua yang real..maka ditutuplah semua lampu..kononnya barua Sheikh kata...itu betul. Mak jadilah video hitam putih supaya wajah pelakon "John Hum" itu tidak kelihatan. Agak siapa pleakun yang ready made itu..kalau bukan eksay siapa lagi?...hahahaha!.SSM2

Teringat rancangan Myth Buster kat Discovery tentang teori konspirasi NASA tak pernah sampai bulan, terutama komen-komen yang nak menangkan DSAI. Hakikatnya Manusia memang sampai ke Bulan dan komen-komen ala-ala macam yg tuan-tuan/puan-puan baca sekarang ini adalah komen-komen yang bodoh.
Hari ini saya bersyukur sebab tertengok rancangan Mythbuster hari itu dan dan merumuskan bertapa bodohnya manusia cuba menegakkan benang yang basah hanya kerana mengikut hati. Buka kanlah mata, buka kan minda....

paksu27

Paksu 27,

Check tgk account dah ada rm5k?

Kalau betul pon anwar kenapa tak siasat kes najib dengan mongolia? kes2 rasuah semua? kes mat taib tarah hutan utk pocket sendiri?

PM Italy pon ada scandal seks tapi tak de pon video didedahkan bagai..

Err, cepat pg account check, bank dah tutup dah ni takut org UMNO tak sempat masukkan rm5k..

heheheehhe aku pelik setiap kali pilihanraya dsai ni jadi mangsa andai kata 5 tahun akan datng dan dsai dah tada agak agak sapa lak akan jadi mangsa? pasal video lucah nie...nampak sgt nak memalukan org islam dan bangsa melayu............yang korang pergi taksub sgt membangkang kenapa yang tepuk tangan bangsa keling paria dhn cina..........dan se lagi bab video lucah yang si soi lek buat tada bsg sgt padahal ybg pemimpin melayu buat nie byk sgt kalu tak caya siasatla..........datuk najib ada scandal seks dia sebelum budak mongolia dia ada fair dgn cina.........si rahim tambi tu main ngan budak lagi tak .si rais tu dgn indon adu kalu nak bgi tau pun ada lagi menteri yg main ngan pelacur atasan dgn artis kita pun ada si menatu pak lah tu pun bukan jenis baik pun adui macam macam dunia nak kiamat dah............

banyak betul sesumpah yg suka ngan sumpah-sumpah nie..apa korang tak ingat masa kita kecik2 dulu, kita main sumpah-sumpah sampai org dewasa dan org tua menegur.."tak baik main sumpah-sumpah" ..sebabnya org dulu2 dia belajar agama bukan sekerat-sekerat..mereka tahu musibahnya suka sumpah-sumpah nie..tak jadi bahan bukti pun kat mahkamah kalo ko main sumpah-sumpah..korang bersumpah pun belum tentu lagi org percaya dgn korang..nak2 pula org tue mmg dah tak suka ko..sumpah lah 18 kali pun..apa jadi dgn katak sesumpah Ezam. dia kata tak payah sumpah, korang yg se-Gred dgn dia pulak suruh sumpah..mmg dasar sesumpah lah korang ne..

Fakta dari blogger ini tidak boleh diterima kerana video tersebut bukanlah dinilai dari versi yang penuh.

video ni kalo anwar ke bukan ke.. sama je.. Politik malaysia tetap kotor.. kita mati2 sokong politician yg kita gemar.. tapi ada kita sokong allah??? Manusia zaman skrg mana ada yg sempurna.. manusia mana yg x buat silap?? allah jua yg maha berkuasa dan sempurna.. kepada org yg komen2 psl video ni.. jgn la nak jadi Hakim yg serba tau.. anda komen pun berdasarkan akal logik kalian kan.. serahkan ja pada yg arif.. keputusan kes ni nant kalo kita xdpt terima pn reda ja.. nanti kat akhirat xde sape yg bole tipu lagi.. bdoa la bnyk2 moga allah merahmati diri kita dan seluruh umat islam di muka bumi ni.. allahuakbar!

Takpe... nafikanla banyak2... nanti diorang keluarkan full punya video baru korang nampak jangut x janggut... hahahahaha.. nafikanlah... hari tu ramai sangat org nafikan, diorg dah kuarkan sikit je video x sampai suku. aku x sabar2 nak tgk yang full version punye... fuh serammmmmm..... nafikan lagi cepat sikit tiba saat tu..

serahkan pada yg arif?

mana ada yg arif dalam Malaysia ni, maha arif ada Allah s.w.t..

Yg lain peguam2 yg arif semua gila duit, mati masuk neraka la korg betulkan bende yg salah..

UMNO pg jahanam dengan songkok tinggi, meLAYU ape rompak duit meLAYU, ade pulak meLAYU yg nyalak sokong lagi..

MILO Seram, dari ko tunggu nak tgk Video tu pukul 5:56 AM baik ko sembahyang subuh ke, sunat subuh dulu..elok jugak dari ko tunggu video blue, nak tgk janggut la..amik songkok tinggi ko bwk pg masjid ye??

Bodoh betul puak UMNO, pagi2 buat la ibadat, ni nunggu video blue, tak sabar nak check akaun bank la tu rosmah bagi rm 5k..hahahaha

I THINK ANWAR IS INNOCENT.FROM WHAT I HEARD,THIS IS THE RECYCLE SCRIPT OF 1998 WHICH ANWAR WAS ACCUSED FOR SODOMIZED YOU KNOW WHO. BUT IN THE END HE WAS LOCKED UP FOR POWER ABUSED WHERE AS HIS SODOMIZED CASE CLOSED JUST LIKE THAT.SO FOR THOSE WHO THINK THEY CAN ATTACK ANWAR'S PERSONALITY,YOU'RE WRONG COZ 'LAWAN TETAP LAWAN'. RISING TOGETHER WITH ISLAM=)

kepoklekor berkata...
KAKAK MILO..
kesian kat ko....
balik,, g blaja balaghah dulu la..
bru blh ckap isu samseng ke dok...
nk thu balaghah tu mnde,, kena ngadap kitab balik ah..
ni dok,, xthu gape2,, nk ckp lebih2.. siyang ke mu..
nk tnjuk pnda,, tp seme org thu mu bodo.. ataupun org pggil jahil..
mmg siyang ah...klu mls sgt blaja,, baik kelik wak air milo,,
cicoh nga sekuk.. lg molek.. drpda duk ngaruk je sini.,.ish3..
simpati ak tgok org jahil nk ckp lebih nih...

aku sokong ko keropok lekor:) sian ke kakak milo tu kan, dah la jahil pastu wat2 pandai, die xfahaam bahasa balaghah, sbb ade org jahil yg jenis xfaham tu la yg TGNA kuarkan kenyataan tuhan tu samseng, die belajo dok ASMA'UL HUSNA? dlm tu ade satu nama ALAH yg membawa erti samseng (dlm bahasa mudah yg senang difahami oleh kak milo)
nak fahamkan lagi kakak milo gini arr:
sifat samseng ni xelok ada pada manusia, tpi ianya membawa maksd yg baik bagi ALLAH,sbb ALLAH maha pencipta ALLAH adalah tuan segala alam ini,klu manusia rase dirinya samseng,ALLAH lagi samseng, sama mcm sifat TAKABBUR,sifat ni klu ade pada manusia ia membawa maksd yg xbaik, tpi.... ianya adalah satu KEBESARAN bg ALLAH, sbb ALLAH itu adalah raja sekalian alam, die memiliki segalanya, segalanya die yg punya.. ada fhm wahai kakak milo!!! klu xfaham lagi sila rujuk dgn ulama' umno yg tercucuk hidungnye:)

kalau tengok video tu wlpn hitam putih..tapi dapat lihat tuala yg dipakai pun berbeza, org yg prtama agak gelap tualanya smntara yg kedua agk cerah.. urm... peluk camtu..nampak sgt brlakon ajer.. badan pun dah tak sama dgn org yg mula2..dari time kuar ke pintu tu..trus org mula2 dh hilang.. yg ada babak kedua..dtg kmbali msuk bilik air tu 'org lain'...

http://www.youtube.com/watch?v=FTstZGQEt4o

Aku rasa marilah kita sama2 berdoa agar Allah melaknat pelaku yang berzina dlm video seks yg dikatakan melibatkan DSAI tu. Semoga rakyat Malaysia ditunjukkan kebenaran tiada lain selain dari yg benar sahaja oleh Allah.

apa la duk sebut-sebut nama Allah, tapi lepas tu mengutuk orang lain.. jaga sikit akhlak n adab kita..

salam. aku nk baca semua komen xlarat la.. tambah rosak aku punya permikiran. kepada semua umat manusia.. janganlah kita diperbodohkan diperdayakan oleh isu yg hanya mengundang kita ke tempat paling hina. apa yg berlaku hanyalah ujian... syaitan hanya mengapi apikan lagi isu ini... akhir sekali kita masuk neraka kerana teperdaya dgn tipu muslihat ini. pendapat akulah... buang ego buang dendam... bermunajatlah kepada allah... mintalah bantuan.. pertolongan... kita sering lupa padanya... lagi lagi jika dalam kesenangan... semoga allah buka hati kita... beri sinar cahaya hidayah allah...
jangan nk bermimipi jadi bangsa unggul di dunia sekiranya masjid masih kosong di waktu solat subuh... kata kata ini mengingatkan aku sekarang dimana...

salam..

aku tak berpihak kpd sesiapa.. pendapat aku mcm ni.. kita dah banyak mendengar dakwaan konspirasi yg di laungkan oleh DSAI malah ramai antara penyokong dsai menjerit konspirasi pasal tak bukti solid seperti video dapat di keluarkan dalam kes liwat II..

Tetapi.. apabila ada bukti dalam bentuk video yg diketengahkan.. laungan dah jadi lain.. “politik jijik.. politik longkang.. dan sebagainya.. maka soalannya.. mana satu yg kita nak.. bukti kebenaran atau sekadar nak sokong walau apa pun terjadi..

bagi aku.. kalau dsai bukan pelaku dalam video tu.. menjadi tanggungjawab DSAI untuk BUKTIKAN bahawa pelaku itu BUKAN DSAI.. ini adalah kerana mirip pelaku tersebut (pada pendapat aku) sangat banyak dengan DSAI..

aku tak setuju untuk kategorikan pendedahan ini sebagai membuka aib org.. kerana.. kalaulah pelaku nya adalah org biasa macam aku ni.. maka perkara tersebut adalah perkara peribadi dan dosa aku dgn Allah.. org lain tak de hak masuk campur.. tetapi sekiranya pelaku tersebut adalah seorang pemimpim Islam yg menawarkan diri untuk memimpin umat Islam di Malaysia.. maka perkara seperti ini bukan lagi menjadi perkara peribadi malah menjadi HAK MUTLAK rakyat untuk mengetahui kebenaran yg sebenarnya.. dan bagi sesiapa yg mempunyai bukti salah laku mana2 pemimpin Islam yg memimpin umat Islam maka WAJIB bukti tersebut didedahkan kepada rakyat atau pihak berwajib untuk siasatan and penilaian..

dalam kes video yg dikatakan mirip DSAI ni.. kalau ternyata tuduhan palsu maka para pendedahnya (Datuk Trio tu) MESTI dikenakan HUKUMAN PALING MAKSIMA oleh mahkamah dan RAKYAT.. dan sekira pelaku nya terbukti DSAI maka DSAI MESTI dikenakan HUKUMAN PALING MAKSIMA oleh mahkamah dan RAKYAT.. INI BARULAH ADIL NAMANYA..

MESTI KITA INGAT… SALAH LAKU MORAL SESEORANG PEMIMPIN ISLAM BUKAN SOAL PERIBADI IANYA ADALAH HAK RAKYAT.. setiap pemimpin Islam mesti faham soal ini..

pelik bnor, cmne orng gay boleh carik pompuan. mmg xmasuk dlm profile la. kite ni byk sgt tgk media massa yang berat sebelah, yg korang2 bawahan umno ni, dr mane sumber korg berhujah?? media massa yg berat sblh,igt tu... sume nak menjilat punggong kerajaan. kite bangkang isu video kate bukan anuar,depa ckp biar polis buat kerja. tapi kalau die tuduh anuar dlm video tu,kite berdiam diri ke?. cetek sunggoh pemikiran. off topik, hari2 tgk najib brucap dlm tv, nta pape,xsdap lngsung. baik aku dgr cramah ustaz azhar, ade jgak input. cmne najib nk jadi pmimpin?? xpnah die sndiri x praktikkan islam,pndai upah org tu,upah orang ni.sndiri bace quran reti x? nik aziz brucap, hadith masuk siap.cmni la ciri2 pmimpin..

politik kat malaysia ni mcm prison break da aku tgk. the company=kerajaan, prisoner=pkr. ksian pkr, xdiberi pluang lngsung. bn takut sgt kalah.

semua ni belum pasti ...tapi ..yang pasti semua berlaku kat bilik ..hotel kot. jadi takde ke orang nak bagi tahu hotel mana yg wat keje2 camni...

Kita semua pecaya pada ALLah, pecaya dengan solat hajat beramai2. cube bayangkan berapa banyak solat hajat yang dibuat untuk Anwar. Dengan harapan Allah tunjukkan kebenaran. Jadi bile dah Allah tunjukkan kebenaran tu. kenape kita tak terima. saya bercaya orang yang tak terima video seks itu ialah anwar. ialah orang yang taksub pada anwar. panggil lah orang yang arif tentang camera. pasti dia tahu video tu. sekarang ni macam macam spy cam ada, memang kita tak sedar. dan biasanya spycam ni gambar dia tak macam camera biasa, terutama yang dalam bentuk nighvision. cuba lihat ni. anda juga boleh memiliki spy cam
http://www.spypen2u.com/products_new60.php?ref=106

salam admin video analisis seks laki tu dah di remove oleh pihak youtube.cam mana nak tengok?tlog emelkan ke email saya link die hafizmohd013@yahoo.com

nama gelaran saya awie.

memang patut pon jgan undi kerjaan(BN) kalau suka fitnah ne.pastu putar belit kat tv3 kata nyer tak fitnah n kutuk pon pasal video seks anuar.Ya Allah aku doa kan sape yang memfitnah ne akan ditimpa mala petaka n kerajaanyer hancur luluh jika anuar dibuktikan tidak salah.

ak daim
ak rase kite ni terlalu obses dgn politik,smpai x bole nk tgk mane yg benar mane yg palsu,pape pun,pasal video ni,kite same2 a tnggu kputusan die nnt,tp jgn plak bile 1 pihak kalah n trbukti bersalah,korg nk slah kan institusi kehakiman kite plak,wlhal perkare tu mnjadi tunjang negara kita.
same2 la kite orang Melayu bersatu,jgn sbb politik yg mcm2 peel,kite jd bahan gelak kaum len. korg rase la klau pkr menang pru13 nnt,ko rase dsai akn jd PM??ak x rase cmtu,sbb ade 1 pihak yg tau semua rahsia die dan bole jd musuh dlm selimut.
last2 org yg ade family name dpan die yg akn menerajui Malaysia tercinta ni,last2,orang2 Melayu yg mundur ni???jd la pelarian mcm pendatang plak,fikir2 kan lah,cnth pe yg trjdi kt Pinang,bru 1 penggal beb.
jgn smpai nk wat masjid nnt kat atas air plak =)
pikir mase dpan ngr Malaysia

UMNGOK mempertahankan fitnah biaq pi dekat depa ....depa rasa boleh tanggung balasan ALLAH S.W.T nanti......

MACAM macam cerita pasal anwar...apa kata kita cadangkan pada anwar supaya tahun ni dia pergi haji..sebab saiful dah pergi haji tahun lepas..
yang kedua..suruh jer dia bersumpah laknat ..kerana kita percaya kan allah..kalau kita tak percaya kan org ..tak percayakan polis..dan sebagainya..tak kan allah kita tak percaya..jalan terbaik bersumpah semoga kebenaran akan terserlah akhirnya..kita cuma rakyat biasa ..kita nak sangat semoga kebenaran sebenarnya akan muncul jua..diharap semuanya banyakkan bersabar dengan dugaan yang datang ini..

Liwat pertama 1998 banyak yang kantoi.Terbukti DR.M ,KPN bohong selepas isu mata lebam didedah. Liwat 1- ramai dah dijemput bertemu tuhan mereka.Kalau this top person boleh tipu lu ingat senang2 rakyat boleh terima bulat-bulat Datuk Trio and media arus perdana punya stori.Liwat 2 pun hampir kantoi kalau dikaji.Video Sex untuk orang main Politaik bukan Politik.Kalau lawan Politik lets be fair media arus perdana lu mau guna sama-sama kita guna.Wang pembayar cukai jangan dok bedak untuk beli undi.Baru menang bermaruah.Jangan menang meruah taik atas kepala rakyat.

Dahsyat betul.. Anwar boleh ajak Musuh dia datang tgok dia main pelacur nih..?
Jika dikira firman ALLAH nih.. dah kira Fasik dan mgkin Kufur dan yg jelas ZALIM..
Menuduh tanpa saksi (4 sksi dengan syarat2 yg islam tetapkan) adalah FITNAH..
menjadi saksi dan melihat tetapi membiarkan sehingga perbuatan itu sehingga selesai atau keakhirnya.. sama seperti BERSUBAHAT..
Yang melakukan dan Bersubahat adalah layak mendapat hukum yg sama timpal...
nak main tuduh2 dan main pandai kata2 ni ape cite..? ke org Melayu Malaysia nih dah Kafir semua..? Nauuzhubillah..! mana pergi hukum hakam yg dari Al-Quran sebagai pegangan kita nih..? ke nama je Islam tapi pegangan dah x pakai Al-Quran dah guna nafsu sendiri je..?

Anwar salah ke tidak.. Anwar benar ke tidak didalam Video nih itu adalah soal lain..
soal nye yg pertama..adakah segala tuduhan dan cara kita memberi hukum nih sama mcm yg Islam(ALLAH)mahukan didalam Al-Quran dan Hadis..?
Kedua..Jika terhapusnya Dato Seri Anwar ibrahim didunia ini sekali pun atau berakhirnye cerear politiknya sekali pun.. Adakah kamu semua(yang berusaha menyokong tuduhan ini) terutama Datuk T akan mendukung Hukum Al-Quran Dan hadis sebagai perlembagaan..?
Ketiga... Segala usaha2 ini adalah dibuat untuk apa..? Adakah untuk Agama ALLAH(Al-Quran dan Hadis)..? atau untuk Menegakkan Parti?..
Kesimpulannyer kalo semua berpegang teguh pada Agama(al-Quran dan Hadis) pasti akan tahu mana kerja2 yg sia2 dan kerja yg Mulia disisi ALLAH..

Penjelasan yang terbaik bro... Harapan dihati, beliau baik orangnya...

myetech9[dot]com @ Enchik Nine

Bodohnya pencacai Parti kelentong Rakyat (PKR).. aku mintak biar Pakatan Menang besar PRU-13 nanti.. biar dia orang rasa mcmmana PR memerintah.. BIAR DIAORANG RASA.. biar anwar jd PM.. Baguss2.. Pas (Parti ajaran Sesat) pula.. biar dia memerintah.. aku nk tengok anugerah tuhan dan Ulamak2 TUHAN memerintah.. tengok apa jadi dgn malaysia nanti.. 'AMBIK LAH KO SEMUA..'

Video nie ader ke x der,x susahkan hidup ak. yg mnyusahkan hidup ak adalah pihak kerajaan, atau lebih tepat lg UMNO yg menerajuinya. brang semua naik, gaji??alahai..klu naik gaji,brang pown ak turut naik. adoiii..weh korang!!! bukak lah mate,da tiba mase tkar pemimpin baru. kite pkat pilih pemimpin yg mnyenangkan kite. bkn mnyusahkan kite...


-Budak 1tahun-

KENAPA ADA 2 SUDUT PANDANGAN YG BERBEZA. PART 1 DAN PART 2 SAMA VIEWNYE...
TAPI PART 3,4,5,6 MENGGUNAKAN SUDUT PANDANGAN LEBIH TINGGI SEDIKIT SEHINGGA MENAMPAKKAN KESELURUHAN TABLE LIGHT DI TEPI KATIL.

JIKA MENGGUNAKAN SUDUT YANG SAMA SEPERTI PART 1 DAN PART 2 TETAPI MENG 'EDIT' ZOOM TETAP TIDAK AKAN KELIHATAN PENUH TABLE LIGHT KERANA DIHALANG OLEH KABINET MEJA.

SIAPA YANG UBAH POSISI CAMERA?
ATAU MEMANG ADA 2 CAMERA.
ATAU ADA PENGARAH FILEM..
ATAU.......

tolak Najib tolak Anwar...dua2 sama aje.....juak2 umno....kita nakkan kepimpinan ulama yang memerintah


EmoticonEmoticon