Sunday

Bagaimana kerajaan bodohkan rakyat dengan isu agama?


HEBOH sejak semalam, bila Utusan Malaysia memainkan sentimen yang mengapikan semangat kepahlawanan orang-orang Melayu sehingga rata-rata komen pada entry lalu sanggup memenggal kepala dan membunuh orang-orang Kristian apabila akhbar milik UMNO itu menyebarkan dakyah kononnya DAP mahu menjadikan agama Kristian sebagai Agama rasmi Malaysia. [Kristian Agama Rasmi]

Apa yang lucunya, sumber maklumat yang dijadikan rujukan oleh Utusan hanyalah dua buah blog jalanan yang pro Barisan Nasional. Seperti biasa, penyokong gerombolan songkok tinggi sengaja membutakan mata mereka dengan mengiyakan laporan Utusan itu. Mereka bermati-matian mahu semua orang-orang Melayu percaya bahawa DAP akan menjadikan Kristian sebagai agama rasmi Malaysia.

Tambah lebih lucu, seorang ahli Parlimen DAP, Jeff Oi yang dikatakan mahu menjadikan Kristian sebagai agama rasmi Malaysia adalah seorang yang beragama Buddha. Adakah anda percaya seorang penganut Buddha mahu mengembangkan agama Kristian di Malaysia? Jelas sekali propaganda murahan [Malaysiakini].

Objektif Utusan Malaysia menyebarkan propaganda bodoh itu mudah sahaja, ini semua adalah perancangan gerombolan songkok tinggi yang diketuai oleh Najib Tun Razak untuk meraih sokongan orang-orang Melayu. Mereka mahu orang Melayu benci kepada DAP. Mereka mahu orang Melayu percaya bahawa DAP mahu menghancurkan Islam menghancurkan hak istimewa orang Melayu.

Cuba tanya kepada mereka, bagaimana DAP boleh buat semua ini? Adakah DAP mampu buat semua ini? Mereka tidak mampu jawab, kerana mereka hanya mahu rakyat percaya tanpa menyelidikinya. Mereka mahu rakyat percaya tanpa bukti tanpa alasan.

Fakta yang harus semua orang Melayu tahu adalah, tiada siapa pun yang mampu membuang Agama Islam sebagai agama rasmi Malaysia walaupun sesebuah parti itu berjaya menguasai dua pertiga kerusi parlimen. Hanya sultan yang mampu membuangnya. Malah kita mempunyai sepuluh kuasa sultan (satu agong, satu Yam Tuan Besar Negeri Sembilan satu Raja Perlis dan tujuh lagi Sultan-sultan negeri lain).

Jadi jelas sekali walaupun DAP berjaya menguasai 148 daripada 222 kerusi parlimen, mereka tidak akan mampu untuk menukarkan Agama Islam kepada Agama Kristian sebagai agama rasmi Malaysia.

Tapi fakta yang jelas, DAP bertanding tak sampai 80 pun kerusi parlimen, nak kuasai 100 kerusi parlimen pun susah apalagi nak dapat dua pertiga kerusi parlimen?

Jelas sekali tiada jalan untuk DAP menukarkan Kristian menjadi agama rasmi Malaysia walaupun PAS dan KEADILAN bersetuju membuang Islam dari menjadi agama rasmi Malaysia. Tapi mengapa Utusan mahu rakyat percaya DAP boleh tukar agama rasmi Malaysia kepada agama Kristian?

Sifirnya mudah, supaya orang-orang Melayu mengundi UMNO dan Barisan Nasional maka rakyat harus diperbodohkan dengan propaganda-propaganda bodoh seperti ini. UMNO dan Barisan Nasional hanya mahukan kuasa, semakin bodoh rakyat, maka semakin mudah mereka terus berkuasa.

Wahai orang-orang Melayu semua, janganlah diperbodohkan dengan propaganda bodoh ini. Tiada siapa yang mampu mengubah perlembagaan sewenang-wenangnya, Najib sendiri di dalam Perhimpunan Agong UMNO sebelum ini di dalam usahanya untuk meraih sokongan bukan Melayu telah menegaskan bahawa Islam sebagai Agama Rasmi dan hak istimewa orang Melayu terkunci kemas di dalam perlembagaan hanya boleh dipinda dengan persetujuan majlis raja-raja [Utusan].




ReJaM© "Semakin bodoh rakyat, semakin seronoklah pemimpin BN untuk terus berkuasa"


149 comments

Terima kasih ReJaM, info yang sangat jelas dan terang. Memang patut disebarkan agar orang Melayu tidak sewenang-wenangnya diperbodohkan.

Trick Umno ja tuh..Aku rasa depa dah kepanasan la tuh..so bangkitlah isu Anwar Ibrahim..so bangkitlah isu itu dan ini..Aku pun tak paham la dengan Najib..Kalau PR ambik tampok pemerintahan pun kenapa?Salah?kalau PR tak betul,jangan risau..PRU nanti BN dapat la balik..rakyat bukan bodoh..lagipun semua nie ditangan rakyat..so...apa kesimpulannya?

Jom Tengok :
Lady Gaga Pakai Pakaian Daripada Kondom!!

bibir merah:"sapa punya idea ni??..malu aku mcm ni bro.."
BlogNgok:"dia dia.."(smbil menunjuk meloya)
Meloya:"Apa pulak aku..tak jd je aku kena"
Blogngok:"Dah kau tk contect2 dulu trus tulis sapa suruh"
Bibir merah:"dah2 jgn betumbuk kat sini..kang aku hantuk kan kepala kau duaorg kang.."
-berpk kejap-
Bibir M:"esk kau meloya, tulis kata umno akan pertahankan agama islam..nnt tau la aku suruh suria perkasa hitam dan ketayap berarak bawak kepala babi pulak"

Detik penentu MU dan Chelsea malam ini

Teruskan 'Menentang Dengan Fakta!' ReJam! d(^^,)

Astaghfirullahaladzim..teruknya blog ni menipu dan spin isu..
saya baca UTUSAN semala tidak adapun unsur sentimen 'memenggal kepala', 'membunuh orang Kristian'. Kenapa BLOG ini bermusuh dan bermain politik sehingga batas Islam itu sudah tidak kelihatan lagi?

Tidak rasa takutkah pada Allah Yang Maha Esa dengan menipu, berbohong dan melagakan sesama rakyat dan umat Islam? Saya juga baca UTUSAN dan say ajuga baca HARAKAH tetapi kita perlu logik dan adil terhadap fakta.

Blog ini terang2 menyebarkan fitnah sehingga menuduh UTUSAN hasut untuk memenggal kepala? Ya Allah tidak rasa takut pada Tuhan kah wahai pemilik blog ini?
Jika benar perancangan kafir harbi itu seperti yang di laporkan, adakah pemilik blog tidak rasa di hati kecintaan terhadap Islam, takut pada Islam itu tergugat daripada memperdulikan hal politik kotor sebegini?

Cukuplah, saya lihat kedua belah pihak sama sahaja yang hanya berpolitik untuk merosakkah umat Islam.
Cuma saya lihat blog ini terang2 buat kerja fitnah. Allah takkan berkati perjuangan jika ditegakkan dgn keadah kotor..

harap Islam terus dipelihara..

http://nimaron.blogspot.com/2011/05/kisah-di-restoran-mamak.html

sebab tu rakyat kena terus belajar.. jangan mudah nak percaya jee

Ron 97 naik..ron 95 turun

Mengapa mereka merakam 3gp lucah??

Setuju dgn pendapat atas ni! blog ni bnyk fitnah la.

tukang pijak pewot.. delete 8 May 2011 at 19:03

kahkahkah.. korang rasa ada ke rakyat yg sebodoh najib ni nk percaya perkara mcm ni? atau mungkin memang dia bodoh sebab pikir yg rakyat ni bodoh mcm dia?

Putera Gunung Jerai

Itulah sifat org2 umno.. kutip 1 yg dia rasa berkenan dan tolak g selebihnya dirasakan x berkenan...sapa lagi banyak fitnah... blog papagomo a.k.a. blog jalanan umno, ataupun blog ini? sumber api sentimen mcm isu kat atasni sape yg mula dulu... jangannlah main tuduh saja kalau tuduhan tu pun korang x terkecuali telah melakukannya....

Astaghfirullahaladzim..teruknya blog ni menipu dan spin isu..
saya baca UTUSAN semala tidak adapun unsur sentimen 'memenggal kepala', 'membunuh orang Kristian'. Kenapa BLOG ini bermusuh dan bermain politik sehingga batas Islam itu sudah tidak kelihatan lagi?

Tidak rasa takutkah pada Allah Yang Maha Esa dengan menipu, berbohong dan melagakan sesama rakyat dan umat Islam? Saya juga baca UTUSAN dan say ajuga baca HARAKAH tetapi kita perlu logik dan adil terhadap fakta.

Blog ini terang2 menyebarkan fitnah sehingga menuduh UTUSAN hasut untuk memenggal kepala? Ya Allah tidak rasa takut pada Tuhan kah wahai pemilik blog ini?
Jika benar perancangan kafir harbi itu seperti yang di laporkan, adakah pemilik blog tidak rasa di hati kecintaan terhadap Islam, takut pada Islam itu tergugat daripada memperdulikan hal politik kotor sebegini?

Cukuplah, saya lihat kedua belah pihak sama sahaja yang hanya berpolitik untuk merosakkah umat Islam.
Cuma saya lihat blog ini terang2 buat kerja fitnah. Allah takkan berkati perjuangan jika ditegakkan dgn keadah kotor..

--------

Anon ni cakap macam bagus tapi bodoh rupanya...
Cubalah klik link yang rejam tulis tu, tengok komen2 dalam tu berapa ramai yg sanggup penggal kepala org2 kristian?

Beristigfar bagai tapi menipu...

Assalamualaikum...
disini sudah cukup jelas, berita terbaru tentang perhimpunan Paderi2 seluruh Malaysia akan membincangkan sesuatu yang sangat menakutkan kita semua sebagai orang Malayu yang sudah tentunya beragama Islam....adakah kita hanya ingin duduk dan melihat segala perancangan, harapan dan impian utk mereka manakluki negara tercinta ini secara halus...fikirkan lah...
didalam perlembagaan..sesiapa yang berbangsa Melayu itu mestilah Islam...diulangi...ISLAM!...Perlembagaan itu wujud semasa Merdeka lagi...jd, kenapa hari ini ramai yang mempertikaikan, sedangkan dulu semua bersetuju, tidak kira Islam ataupun yg bukan Islam...mereka bersetuju bahawa:
Bagi memberi hak kerakyatan (Jus Soli) sama rata kpd bukan Bumiputera,maka mereka harus menghormati perkara berikut:
1. HAK ISTIMEWA BUMIPUTERA MELAYU, SABAH / SARAWAK
2. AGAMA RASMI ISLAM
3. BAHASA RASMI, BAHASA MELAYU
4. KUASA SULTAN DAN RAJA-RAJA
itu dulu, dan sekarang mereka cuba utk memijak kepala kita yg pernah memberikan mereka kerakyatan, dan kita sbg Melayu pula boleh cakap 'alan ni sume agenda melayu juga'...jgn la 'sudah terhantuk,baru tengadah'
Sebagai org Melayu, kita mestilah mempertahankan Agama Rasmi negara kita ini...
Wassalam...

Blog2 pembohong mcm MILO SUAM ini semoga suatu hari nanti Allah SWT akan balas jua.. semoga tuan sedar bahawa memutarbelit suatu maksud isu yang baik untuk umat tetapi di putar menjadi sebaliknya ialah suatu fitnah, ghibah sesat dan merosakkan umat!

Dalam kekalutan politik begini, sepatutnya blog2 yg dikatakan lebih baik dr UMNO seharusnya menunjukkan contoh mulia, sbg jalan untuk memulihkan KEMULIAAN ISLAM, kesatuan UMMAH..
bukan bermain dgn NAJIS seperti yg di mainkan oleh blog2 pro UMNO
tetapi malangya..yang di katakan MELAYU itu sama sahaja sifat bodohnya.. tidak kiralah UMNO-PAS-PKR.. berperang mcm nak mmpos sesama sendiri, asalkan NAFSU AMMARAH puas..
ISLAM hanya sebagai 'warna' dan 'label' mnakala satu puak lagi tak habis2 dengan MELAYU2 sedangkan mereka juga perosak MELAYU..

entah mungkin ALLAH akan 'kuburkan' semua parti2 mengarut PAS PKR UMNO ini di hancurkan dan didatangkan satu golongan lain yang ikhlas perjuangan mereka..
Ingtalah JANJI ALLAH SWT itu benar! tidak usahlah berpura2 sedangkan sama jua..
MILOSUAM-SAYA SANGAT TIDAK BERSETUJU DENGAN ARTIKEL BODOH SEPERTI INI YANG TERLALU BERPERANG DGN UMNO DALAM ISU ISLAM. SEKURANG2NYA UTUSAN MENYEDARKAN JUGA UMAT TENTANG PERANCANGAN SULIT PUAK KUFFAR ISLAM BUKAN IDEOLOGI TETAPI IA ADALAH WAHYU DAN JALAN MENGENAL DAN MENUJU TUHAN..SEPATUTNYA KITA MELENGKAPI ANTARA SUTU SAMA LAIN UNTUK MENGUKUHKAN KEKUATAN ISLAM, BUKAN BERMAIN POLITIK GELAP!
SEMOGA ALLAH TA'ALA BAGI PETUNJUK KESEDARAN PADA TUAN YANG TIDAK LANGSUNG PEDULI DAKYAH KRISTIAN-SEBALIKNYA SGT BERMINAT DGN MENJATUHKAN UMNO SAHAJA
INGAT ALLAH MAHA BERKUASA!! SEMASA SIHAT DAN BOLEH MEMBUKA BLOG BOLEHLAH SESUKA HATI KITA MENULIS, TAPI JIKA TUAN DI STROK KAN ALLAH, DI EKSIDENKAN YANG HANYA MAMPU TERLANTAR ATAS KATIL ATAU TIDAK SEMPAT LAGI MENGUCAP DUA KALIMAH SYAHADAH LANTARAN MENGIAKAN ISLAM DI ROSAKKAN?
MUHASABAHLAH!

Kepada tanpa nama 8 Mei 2011 6:53 PM

Janganlah perbodohkan diri anda, dah ada link tu cubalah klik. Tengok sendiri betul atau tidak apa yang ditulis. Bukti dah terpampang depan mata masih mahu butakan mata ke?

Oh pencacai UMNO rupanya patutlah merapu kah kah kah....
Lantak kaulah labu....

lagi la bodoh sape yg percayakan milosuam.blogspot..buktikan mana tertulisnya 'memenggal kepada' dlm utusan? kata ikut fakta ini auta lebih..wahai blogger aku rasa ko org yg gilakan kuasa supaya org percaya kata2 ko..ikut telunjuk ko..kpd xpuas hati psl isu minyak naik? xsedarkah negara2 arab pengeluar minyak sedang dijajah amerika.ko jaga anak bini elok2 sudah la.asik nak membebel kat sini buat ape.pg la tolong tebas lalang kat rumah jiran ke..bersihkan longkang tersumbat ke kan elok

Anon 7.07
xbaik bro..menipu. UTUSAN lapor xde ckp penggal2 pun.. geng bodoh bahlol mcm engko je spin tukar2..FITNAH kuat!
beristighfar lepas tu menipu..aku rasa itu geng PAS dgn Anwar..esp HARAMKAHJADAH.. paper THE LARGEST SHITS PAPERS..
sbb tu tk berkat.. asyik kalah je.. last2 DAP kafir je kuat!

PAS dgn PKR di KELDAI kan oleh DAP sepuas2nya.. lepas tu nk kait dgn MCA pulak.. UMNO xde bodoh ikut MCA tuntut mcm2 lg lepas PRU99 dlu.

nak pertahankan orang kristian sesama islam pulak yang bergaduh..bodoh punya MILOSUAM.berapa byk Anwar Ibrahim bayar ko?

Pencacai UMNGOK dah masuk kah kah kah....

Bila masa aku cakap Utusan tulis memegal kepala? aku cakap entry lalu sebab utusanlah orang melayu marah sampai nak penggal kepala. Ada link tu klik lah apalah bebal sangat UMNGOK nih? hahaha... kesian...

PKR tgh nak jahanam..emosi xtentu pasal si MILOSUAM ni..kesian. baik ko sedekah milo kat pengikut ko kan bagus

Dah dah dah... tak payah baca lagi blog ni.... mari boikot blog ni. Blog ni hanya nak hilangkan rasa syukur kita kepada UMNO yang banyak berjasa kepada Melayu dan Islam...

baik aku penggal kepala ko br aman sikit memekak je kat sini haha

mmg bengal + sengal + bodoh umngok ni smua, aku skali baca je dh fhm tp umngok2 ni smua spin smpai 360' lak.. mane de milosuam tulis utusan nk penggal memenggal tp sgelintir org mlayu (rujuk link) yg nk wat camtu ekoran laporan utusan.. mmg sial lah smua umngok babi ni

kita bakor dia..kita bakor..aku berani mengatakan sesiapa dari pihak BN atau PR yg salah akan tanggung kesilapan dia kelak krn Allah maha adil.

blog bodoh yng di jilat2 enak oleh keldai2 PAS dan PKR yang juga merangkap ANJING KURAP DAPigs.
klu komen PR je kira jd org UMNO lah ye? elok sgt le jd bangang puak2 ni sbb ramailah yg atas pagar mcm aku jd meluat pd PR..

blog MILOSUAM..ko ni ISLAM atau ejen KAFIR?
keturunan ABDULLAH BIN UBAI ke??

Awas sedara2 sekalian... Najib dah start jentera terbarunya... Jentera darurat...
Jgn kita mudah lupakan sejarah bilamna amno mngistiharkn darurat akibat peristiwa 13 mei 1969... Dgn berlakunya darurat tersebut maka amno/be end terselamat kerana PRU x leh buat klu darurat....Masa tu be end dijngka akan kalah di penang, perak n kl.... Nmpknya najib berjaya mmpelajari tektik ni dr bapaknya... Adakah najib berjaya laksanakan darurat??? Kita sama2 tunggu.... Tp aku nk kita sume waspada... Klu rakyat mnari ikut gendang najib, maka hancurlah negara... Sama2 kita renungkn x kira bn atau pr...
-zam-

kesian ngan wartawan utusan.tokey lagi caya blogger daripada wartawan sendiri.

Sokong MiloSuam delete 8 May 2011 at 19:49

terbaiklah MILO suam...pasni nk order kt kedai mamak 1, Fakta yg mnarik dan tepat...hanya org yg hatinya buta saja yg xleh nk mnerima fakta sebegini...Thumbs up!
Aik...UMNgok, baik korang suruh penulis utusan Meloya bertaubat,dorg lg bnyak mmfitnah, Sedangkan MCA pun x percaya Utusan, lagikan pula penyokong PR...ahaha

anon 7.43 semua tu babi termasuk engko, bapak engko dan mak engko kg lh kn??
mak ko makan babi ke mase pregnant kt engko sbb engko suke sgt pd babi?
atau AJIS NIKCY sudah halalkan BABI utk PENGANUT PAS?
lu lah bodoh bahlol weii bukan main berhati2 pulak klu dgn kafir.. lu sembah LGE ke?

bodoh betul tanpa nama tanpa nama kat atas tu!! pencacai umno.. bukakla siket minda tu. dah baoe taon umno memerintah?? kat sini jugak kite,,,tak kemana, tak maju,asyik diperbodohkan je... bagi duit time nak pilihanraya siket dah oke..siot ah. aku jumpe kang aku bagi je pelempang sebijik.

to Tanpa Nama 8 mei 2011 7.30, 7.33, 7.35pm..

beraper ummgok bayar korang lak? nak bikin putar alam, MCA pun dah terus terang nak kluar dr Barisan, kalau jalan2kan hukum Islam, korang yang patut dibinasakan kerana tidak menjalankan hukum2 Islam.. syukur kunun... tang maner syukur...??? sebut sket... zaman ummgok dah berakhir.. zaman anak2 muda bangkit... org2 tua, org duk hulu lu bolehlah kitai...

8 Mei 2011 6:53 PM

Kamu beristigfar tapi bertindak care orang fasik , lain kali baca betol2.

Kamu baca Utusan pasal itu perkauman n kamu teros percaya.

@8 Mei 2011 7:10 PM

Utusan membongkar atau memfitnah?
Jika membongkar perancangan paderi , kenapa Utusan menutup dakyah sekular Umno? Patut Utusan bongkar juga.

Lain kali baca betol2 n klik link yang disertakan.
Jangan tunjuk bebal dalam blog.

pd tanpa nama 7.33pm: syukur pd umno apsal plak, rezeki smua dr allah swt, bkn dr umno fitnah + rasuah + kroni.. aku yakin 100% klu pr yg perintah rakyat akan lbih aman & keadilan akan terlaksana.. umno sial ni byk m'bazir & blanje ikut mcm duit mak bapak die je.. tolak umno tolak bn (barang naik)!!!

hahaha nk termuntah hijau aku tgk pencacai2 MILOSUAM a.k.a pencacai2 PR laknat.. smpai Islam kena main pun boleh 'sejuk lena' lg..
penyokong2 setia KY JELLY THE OMEGARIAN yg di cocok hidung oleh POPE LGE, dan di jilat2 setia oleh NIKCY WALLY AJISY suatu hari nnti mungkin mereka atau anak cucu mereka di penggal oleh KAFIR barulah mereka sedar UTUSAN itu benar..

pencacai2 umngok ni smua mmg bodoh & suke nk pamer kn lg kebodohan mereka! nk spin pun biarlh nmpak cerdik bkn nmpak mcm tolol.. umngok babiiiiii!!!!!

Jangan dilayan bangsa UMNO Rejam....mana mahunya dibuka link yang yang kau sebut tersebut.
Kalau kau letak link sekali click dapat RM50 aku rasa ramai mereka nak click..
Logik akalpun kalau kita fikir selagi Umat Islam menjadi majoriti penduduk Malaysia selagi itulah Agama Islam akan menjadi Agama Rasmi...
Mungkin Islam dah semakin berkurang kerana mereka melihat hanya kepada Penyokong PAS dan Penyokong UMNO pulak Islam Hadhari...

apsal semua penyokong UMNGOK ni bebal2???

pencacai2 umnongok dah dibayar..... diorang sanggup buat ape saje... Duit adalah tuhan diorang... tgklah komen2 pencacai2 umnongok nie... kalau komen mesti siap dgn perkataan lucah2 dan kotornyer.. tuelah sifat peribadi diorang... biarkan depa dgn dunianyer.. Semoga Allah selamatkan kita dari Fitnah besar Ummngok... Wasalam

cukup2 lh wahai pencacai umngok, jgn lh lg ko nk menyalak serupa anjing kurap kt cni, dah lh spin isu mcm org bangang then nk tegakkn benang yg basah.. gi lh ko jilat jebo najib & rosmah dr ko bikin riuh kt cni.. dah lh rakyat smua benci kt umno, then ada hati plak nk sruh pas join ko! mari kita bako je umngok ni!!! umno penindas bangsa melayu! umno racist! umno Rasuah! umno mampos!

Saya kesian dengan editor Utusan Malaysia. Mereka terpaksa mengisi perut mereka dan keluarga mereka dengan duit haram. Biarlah mereka. Manalah tahu jika 13 mei versi 2 akan membunuh editor serta keluarga mereka

belum pasti pon aper yg terjadi dlm perjumpaan kristian tu sebijik dgn ape yg utusan tulis, tapi yg pasti skang dlm link2 yg ade tu byk dah org islam(agaknyelah)melatah nak pertahan agama, bile utusan keluar tajuk cam2 sebenaenya ape akan terjadik???
1) berita konfem sampai kat semua org, tak kisahlah yg rasional atau tak rasional semua dgr cite nie....yg tak rasional konpem melenting, yg rasional mintak bukti
2) yg tak rasional mula berbincang same sendiri...konon nak cari cara halang, yg sebenarnya terjadi??? mase bincang nie masing2 tanam rase benci.....
3)isu nie byk pihak bg komen mcm2 tapi ape pon lom terbukti tapi dah cukup lame untuk rase benci pada sesama manusia untuk bertambah byk...
4) pasnie perang jelah jawapannye, kecuali kalo korg bertindak skang carik kebenaran, cube panggil mereka yg dlm perjumpaan tu tampil kedepan beri kenyataan terbuka, tp sebenornye ahli dap tu dah tampil pon buat kenyataan,, persoalannye korg yg tak rasional nie nak percaya ke???
link tu
http://www.malaysiakini.com/news/163496

org yg xbalajar PENGAJIAN AM maybe akan percaya dgn benda2 mcm tu. Agama Islam tu agama rasmi, mna blh pinda.

kalo x baca blog ni takkan nk baca blog umngok yang terang2 temberang.....cuba bagi pkr memerintah kita tgk mana lagi banyak jasa kepada rakyat...ada berani geng2 songkok tinggi???

pd Tanpa Nama 7.59pm: smua bijak pandai dah tinggalkn umno, yg tinggal skrg hnya pencacai2 @ anjing2 kurap yg klaparan je.. sbb tu t'serlah kebangangan die org ni! umno celaka! umno mampos! umno rasuah!

hahhaa 'ramainyer' pencacai najis Pakatan Haramjadah ni.. hahaa jenis kaki embohong munafiq.. postle banyak2.. bg nmpk ramai..
mcm paper HARAMJADAHKAH buat propaganda BOHONG.. amik gmbr kt masjid konon 'rakyat' buat demo hahaha pandai gile MENIPU fokus gambar jemaah yg duk kt balcony masjid yg tgk kebodohan PENCACAI PAS PKR buat demo sbg org yg buat demo.. bodoh giler lah PAS PKR ni. hidup mcm arab jahiliah!

hahahaha....penuh dgn agenda politik murahan umno....jika satu hari DAP berniat nak bergabung dalam BN....gerenti semua segala fitnah2 akan terhapus ibarat angin sepoi2 bahasa siam.....DAP akan disangjung dijilat2 macam depa jilat bontot MCA,MIC,GERAKAN,SUPP,LDP.....WAKAKAKAKAKAKAKAKA

milo suam bodoh...bapuk belaan anuwar

pencacai2 PAS PKR yg MAHA TAKSUB ini tunggu di penggal kepala mereka mcm mana tentera TATAR menyerang umat Islam dahulu di penggal kepala dgn longgokan kitab2..
yg pasti UTUSAN paling berani menyergah puak2 anti-Islam di kala HARAKAH menjadi MAKNYAH sejati..

Janganlah perbodohkan diri anda, dah ada link tu cubalah klik. Tengok sendiri betul atau tidak apa yang ditulis. Bukti dah terpampang depan mata masih mahu butakan mata ke?

----------

Milo Suam aku nampak kau yang butakan mata bila banyak bukti depan mata & jelas2 terpampang muka Anwar dalam video seks, ko kata xde janggut lah, rambut flat top lah, tisu terbang lah, cuba ko tgk habis2 video tu, semua yg ko kata xde tu, semuanya ada hahahaha....

belum pasti pon aper yg terjadi dlm perjumpaan kristian tu sebijik dgn ape yg utusan tulis, tapi yg pasti skang dlm link2 yg ade tu byk dah org islam(agaknyelah)melatah nak pertahan agama, bile utusan keluar tajuk cam2 sebenaenya ape akan terjadik???


1) berita konfem sampai kat semua org, tak kisahlah yg rasional atau tak rasional semua dgr cite nie....yg tak rasional konpem melenting, yg rasional mintak bukti


2) yg tak rasional mula berbincang same sendiri...konon nak cari cara halang, yg sebenarnya terjadi??? mase bincang nie masing2 tanam rase benci.....
3)isu nie byk pihak bg komen mcm2 tapi ape pon lom terbukti tapi dah cukup lame untuk rase benci pada sesama manusia untuk bertambah byk...


4) pasnie perang jelah jawapannye, kecuali kalo korg bertindak skang carik kebenaran, cube panggil mereka yg dlm perjumpaan tu tampil kedepan beri kenyataan terbuka, tp sebenornye ahli dap tu dah tampil pon buat kenyataan,, persoalannye korg yg tak rasional nie nak percaya ke???

link tu
http://www.malaysiakini.com/news/163496


cube bace btol2 link tu......NAMPAK??????.....die BUDHA!!!!!!

Aku heran le puak2 bahlol PAKATAN SYAITAN ini..
apalah yg telah menggelapkan hati mereka..
pemimpin zina kaki liwat pun di angkat jd anugerah tu-han
kafir sedang merancang untuk merosakkan Islam pun di katakan politik UMNO..
tkpe lah lantaklah wahai puak2 MILOSUAM the idiots.. politiklah sampai liang lahad.. nnt dgn MALAIKAT pn korang loyar buruklah ckp kt MALAIKAT ini semua propaganda UMNO/BN..

kasihan2...

hahaha bg link malaysiakini? media paling kuat MEMPLURALKAN Islam, MENIPU BOHONG FITNAH yang jadi PERKAKAS BEROK2 PAKATAN HARAM LAKNATULLAH..
itu ke sandaran wahai berok2 pencacai Pakatan Haram JADAH oiii??

Islam sudah parah asyik2 ckp itu UMNO ini UMNO kepala hotak korang lah!!

Alhamdulillah.MELAYU ku cintakan ISLAM...sehingga sanggup apa saja demi agama bangsa negara...saya tak realiti..saya tak kata fantasi..tp di masa sekarang ,apa saja mungkin terjadi..jadikan sebagai peringatan.Tiada penafian yang menyatakan tIada usul menjadikan Kristian sebagai agama rasmi malaysia...jadikan peringatan...percaya ke tak..terpulang....hak masing2...
assalam.

Pakatan Haramjadah PKR ni memang mcm tu, apa saja yang tak menguntungkan diorg tuduh UMNO yang buat, ketua depa yg jelas2 berzina pun tuduh fitnah UMNO, realitinya diorang yang kuat tabur fitnah untuk pecah belahkan rakyat Malaysia terutama org melayu...

org dah bg fakta geng umngok xnak baca lepas tu komen membabi buta..hahaha..tahniah utusan meloya krna berjaya memperbodahkn rakyat malaysia..hahaha..

Aku heran le puak2 bahlol PAKATAN SYAITAN ini..
apalah yg telah menggelapkan hati mereka..
pemimpin zina kaki liwat pun di angkat jd anugerah tu-han
kafir sedang merancang untuk merosakkan Islam pun di katakan politik UMNO..
tkpe lah lantaklah wahai puak2 MILOSUAM the idiots.. politiklah sampai liang lahad.. nnt dgn MALAIKAT pn korang loyar buruklah ckp kt MALAIKAT ini semua propaganda UMNO/BN.
---------------------------------------------------------------------
aku rasa mamat ni slh tulis sbnrny dia tulis mcm ni

Aku heran le puak2 bahlol umprono n barisan neraka ini.
apalah yg telah menggelapkan hati mereka..
pemimpin zina kaki bom, rasuah, penyamun pun di angkat jd anugerah umprono
kafir dlm bn sedang merancang untuk merosakkan Islam pun di katakan politik pakatan rakyat..
tkpe lah lantaklah wahai puak2 umprono the idiots.. politiklah sampai liang lahad.. nnt dgn MALAIKAT pn korang loyar buruklah ckp kt MALAIKAT ini semua propaganda UMNO/BN pemimpin ku.

Pakatan Haramjadah PKR ni memang mcm tu, apa saja yang tak menguntungkan diorg tuduh UMNO yang buat, ketua depa yg jelas2 berzina pun tuduh fitnah UMNO, realitinya diorang yang kuat tabur fitnah untuk pecah belahkan rakyat Malaysia terutama org melayu...

--------------------------------------------------------------------
opps yg ni pn salah tulis sepatutny mcm ni

Barisan Haramjadah BN ni memang mcm tu, apa saja yang tak menguntungkan diorg tuduh pakatan yang buat, ketua depa yg jelas2 berzina,perogol pun tuduh fitnah pakatan, realitinya diorang yang kuat tabur fitnah untuk pecah belahkan rakyat Malaysia terutama org melayu n islam

cube komen pasal najib kalung bunga dekat kubo Kamal Artartuk

Kalau korang semua Puak-Puak taksub PR tak berani nak penggal kepala cina dan India! Baik tak mengapa, biar aku dan orang-orang UMNO lain pergi penggal kepala diorang semua yang nak menjatuhkan Islam!

Kemudian kepala korang semua pulak aku penggal!

Anon 8 Mei 2011 8:41 PM

-----

Ko ni xde kerja lain ka copy ayat org pusing 360 darjah putar ikut kepala biul kau...

Orang-orang PAS ni cakap je lebih konon nak perjuangkan Islam. Tapi bila ajak berperang dengan orang Kristian takut! Pukimak kaulah! Cakap tak serupa bikin. Kristian nak hancurkan kesucian agama Islam lagi korang nak bela? Bodoh bebal!

Darah pahlawan yang mengalir dalam badan aku ni darah Panglima Salleh, Darah Dato Bahaman, Darah Mat Kilau! Semua Kristian akan aku penggal! Kemudian korang semua yang jadi pelacur agama ni tunggu! Nyawa korang pon dah tak selamat....

Zombi Kg Pisang.

Betul Utusan nak pekena. Nak kasi untung politik umno TAPI akal kena pakai jugak. Ada ayat Al-Quran yg beri amaran kepada umat Islam supaya sentiasa berjaga-jaga dengan org kafir ni iaitu Yahudi & Nasrani (termasuklah Buddha & sewaktu dgnnya) yg takde kerja lain kecuali nak umat Islam ikut mereka. Tanya PAS sama ada ayat ni dah tak relevan ke? Apa puak-puak Kristian/kafir di Malaysia ni baik sangat kelakunya? Langsung takde agenda? Nak hidup rukun damai dgn Melayu/Islam?
Sapa yg banggang? Memanglah Melayu/Islam ada peruntukan dalam perlembagaan dsb., TAPI itu semua tak boleh nak ubah ke? TAK PERLU ubah pun boleh kena. Semua pimpinan Melayu/Islam sama ada dalam kerajaan, korporat, GLC dll., semua dah jadi hantu makan telor.
Apa guna Melayu/Islam ada kuasa konon TAPI makan telor kafir dalam bentuk rasuah duit, pompuan dll.
Rakyat Melayu/Islam dapat apa? Bergaduh tak henti-henti kena tipu dek golongan pemimpin. Tak kira parti mana. Parti ni semua busuk termasuk PAS terutamanya UMNO & PKR (lubuk sama). Parti picisan macam KITA, PSM dll., lagi hampeh entah apa-apa.
Melayu/Islam di Malaysia kena cari pimpinan & kumpulan baru untuk pandu mereka.

yg dia tau melenting xtentu hala umngok neh..kaji dulu..meloya nie pon nk kuar kt paper xfkir ka dulu kesan kt ats masyarakat majmuk.

Tanpa Nama 8.41 yang MAHA BAHLOL..
posting sampah yg loyar burok cmni engko buat ni best jg..sbb pe nk tnjuk kan bahawa MAK BAPAK engko xjar engko bg cukup bijak! last2 jdle penjilat bnde sesat!
hahaah kasihan..ko kena guna modal org UMNO jugak ke utk balas balik?
itu je tahap pemikiran pencacai2 murahan Pakatan Pembohong Rakyat?

padanle tak reti tadbir negeri.. tau ROMPAK HASIL BUMI-PASIR BALAK, makan kedarah duit GLC tinggalan UMNO, menyuburkan JUDI, RUMAH URUT, GRO, kedai arak... PAKATAN LANUN weii rakyat KEDAH/ SELANGOR tunggu masa je nak TUMBANGKAN PAKATAN HARAM JADAH ni!!.. jangan merusuh dahle ye bile kalah nanti!!

YA ALLAH YANG MAHA BERKUASA..DENGAN KUDRAH DAN IRADAH ENGKAU YANG MAHA BIJAK SANA..ENGKAU HANCURKANLAH SELUMAT2NYA PAKATAN RAKYAT YANG MEROSAKKAH RAKYAT DAN ISLAM INI!! AMINN YA ALLAH YA KARIMM!!

kepada pemuda umno N69, sebelum nak pi perang ngan org kristian tue.. laksanakan hukum2 Islam dulu di Malaysia, iaitu Hukum Hudud... jgn nak jadi bebal tak kut lalu.... Hukum Islam pun takut nak buat... nak g perang kunun.. ade hati.. ko tue g perang ngan lipas pun takut...agama sendiri pun tak kemana.. nak berjihad kunun.. darah pahlawan kunun.. cettt.. pooodahh.. ape takut kena potong tangan kah? hahaha.. dasar kaki rasuah

Darah pahlawan yang mengalir dalam badan aku ni darah Panglima Salleh, Darah Dato Bahaman, Darah Mat Kilau! Semua Kristian akan aku penggal! Kemudian korang semua yang jadi pelacur agama ni tunggu! Nyawa korang pon dah tak selamat...
----------------------------------------------------------------------
ganas betul ayat, byk tul darah ko, puntiannak ke ko ni, mcm pelakon vempire, ko ni nak jd pelakon pahlawan pe lak

Tanpa Nama 8.41 yang MAHA BAHLOL..
posting sampah yg loyar burok cmni engko buat ni best jg..sbb pe nk tnjuk kan bahawa MAK BAPAK engko xjar engko bg cukup bijak! last2 jdle penjilat bnde sesat!
hahaah kasihan..ko kena guna modal org UMNO jugak ke utk balas balik?
itu je tahap pemikiran pencacai2 murahan Pakatan Pembohong Rakyat?

padanle tak reti tadbir negeri.. tau ROMPAK HASIL BUMI-PASIR BALAK, makan kedarah duit GLC tinggalan UMNO, menyuburkan JUDI, RUMAH URUT, GRO, kedai arak... PAKATAN LANUN weii rakyat KEDAH/ SELANGOR tunggu masa je nak TUMBANGKAN PAKATAN HARAM JADAH ni!!.. jangan merusuh dahle ye bile kalah nanti!!

YA ALLAH YANG MAHA BERKUASA..DENGAN KUDRAH DAN IRADAH ENGKAU YANG MAHA BIJAK SANA..ENGKAU HANCURKANLAH SELUMAT2NYA PAKATAN RAKYAT YANG MEROSAKKAH RAKYAT DAN ISLAM INI!! AMINN YA ALLAH YA KARIMM!

---------------------------------------------------------------------

Adik ooo adik... adik darjah beraper nie? nie bukan tempat org2 yang belum bersunat... adik.. adik jgn mebebel kat sinie.. pi main jauh... yer... belajar dulu yer... org ummno kat sini bebal2, semua kaki minum, kaki rasuah, kaki lucah pun ade... dah2 main jauh2... ke diorang bayar adik? eh dah solat lum nie? ke kat disko nie.. tak elok.. dgr ckp mak ayah nuh...

xsudah2 brpolitik, ni la umat akhir zaman.. trgilakan kuasa dan kkayaan.. dr brtelagah mmecahkn perpaduan.. baik gune duit kempen yg belanja nak gila tu utk baiki jalan, perbaiki sistem pengangkutan awam.. ini tak, jalan lubang sane sini.. jaja name negara kate maju di rntau asia, banyak la maju.bnda simple macam jalan pun xleh nak handle..sistem keretapi mcm ktm asyik rosak, xcukup la.. negara luar sume hepi ketawa kn kte tgk btelagah same kaum sndiri.. sudahlah politik, nak muntah bace paper hari2.. politik2, kurangkan cakap, lebihkan tindakan.. action is better than words, xyah nak ckap byak.. berikan rakyat segala kemudahan yg selesa.. parti tu lah kami undi, bkan yg byk cakap hari2 duk ckap org ni buat itu ini xsudah2..

Tanpa Nama 8.41 yang MAHA BAHLOL..
posting sampah yg loyar burok cmni engko buat ni best jg..sbb pe nk tnjuk kan bahawa MAK BAPAK engko xjar engko bg cukup bijak! last2 jdle penjilat bnde sesat!
hahaah kasihan..ko kena guna modal org UMNO jugak ke utk balas balik?
itu je tahap pemikiran pencacai2 murahan Pakatan Pembohong Rakyat?

padanle tak reti tadbir negeri.. tau ROMPAK HASIL BUMI-PASIR BALAK, makan kedarah duit GLC tinggalan UMNO, menyuburkan JUDI, RUMAH URUT, GRO, kedai arak... PAKATAN LANUN weii rakyat KEDAH/ SELANGOR tunggu masa je nak TUMBANGKAN PAKATAN HARAM JADAH ni!!.. jangan merusuh dahle ye bile kalah nanti!!

YA ALLAH YANG MAHA BERKUASA..DENGAN KUDRAH DAN IRADAH ENGKAU YANG MAHA BIJAK SANA..ENGKAU HANCURKANLAH SELUMAT2NYA PAKATAN RAKYAT YANG MEROSAKKAH RAKYAT DAN ISLAM INI!! AMINN YA ALLAH YA
--------------------------------------------------------------------
kah kah kah100x
tergelak gila aku ko maki hamun aku, yg aku gelak tu psl apa komen ko tu mmg sesuai untuk puak ko umprono, penyamun, perasuah, perogol, apa yg ko tuduh pakatan buat tu la yg ko wat, yg ko ckp mak bapak aku ajo x cukup tu aku setuju, sekurang2ny mak bapak aku ada juga ajo aku, x mcm mak bapak ko dpt ank xblh diajo bebel

bersatu kita bersatu dibwh pemimpin penipu, kita terus bersatu bwh pemimpin penipu, bersama kita bersama mendokong perasuah...........

kah kah kah kah kah200x

kpd pemuda umno n9..

aku rasa sebelum ko nak penggal kepala org tu, aku nk suruh polis gi check air kencing ko.. positif ke negatif.. mcm tgh "stim" je bg komen..

Orang-orang PAS ni cakap je lebih konon nak perjuangkan Islam. Tapi bila ajak berperang dengan orang Kristian takut! Pukimak kaulah! Cakap tak serupa bikin. Kristian nak hancurkan kesucian agama Islam lagi korang nak bela? Bodoh bebal!

Darah pahlawan yang mengalir dalam badan aku ni darah Panglima Salleh, Darah Dato Bahaman, Darah Mat Kilau! Semua Kristian akan aku penggal! Kemudian korang semua yang jadi pelacur agama ni tunggu! Nyawa korang pon dah tak selamat....

_________________________

UMNO perjuangkan islam camne??? PAS soh tegakkan hudud pun terkentut2 nak wat... soh bincang & wat promosi langsung xde....


ko darah pahlawanan datuk bahaman & bla2 erk...
klu dorang ada tentu dia bunuh pemimpin2 umno termasuk ko coz bekerjasama ngan british dan teruskan warisan british!! xbelajar sejarah ke bai sebab pe dorang menentang bristish???


-Amri-



-Amri-

Zombi Kg Pisang.

ni nak sambung .., ni apa punya tur hujah otak biol TAKDE SESIAPA BOLEH BUANG ISLAM/MELAYU kecuali SULTAN-MULTAN. Alahai, ape punya banggang jadinya. PAS pun pakai hujah ni .., Mat Sabu pulak tu.
HOI .., itu sultan-multan bukan lagi hantu makan telor TAPI dah jadi TELOR makan hantu lah. Setelah SEGALANYA SELAMA ini masih nak harap puak ni ke?? Puak ni bukan sekadar ada sebiji dua istana hinggap di kota-kota London, Paris, New York tapi kalau Taib Mahmud dah ada KOMPLEK BELI-BELAH di Kanada - takleh nak agak-agak ke? Ni kes bukan tak lulus PMR - ini TAK LULUS baca ABC. Alahai!
SATU-SATU PENYELESAIAN ialah PERPADUAN SESAMA ISLAM tak kira apa parti, ngo, persatuan dll. UMAT ISLAM WAJIB BERSATU. bukan saja di mesia tapi seluruh dunia. PAS jangan takbur ingat ko punya Islam lebih betul konon. Faktanya 400 meter dari pejabat MB Kelantan masih ada pondan/pelacur beroperasi (Kickdefella dah tunjuk bukti tapi senyap seposen). Di Selangor, lesen rumah urut berterabur hingga banyak kawasan dah jadi "Kota Noda - Sin City). PAS gagal sekat arak & babi. Jangan beri alasan. Di Pulau Pinang malas nak citer. UMNO memanglah lagi teruk. Tapi hakikatnya, PAS tidak sebaik mana.
Sapa yang bagus? Jawabnya DAP, MCA, Gerakan, Gereja Kristian, Kuil Hindu dll. Sapa boleh nafi dgn sejujur-jujurnya bahawa puak ini BERJAYA perjuang hak & agenda mereka??
Ni mamat suruh laksana Hudud - suruhlah PAS. Dah dapat Kelantan, Ganu & Kedah - awat tak laksana. Beri pulak alasan nak kena dapat Putrajaya dulu baru boleh laksana. Hello Bebal, itu DAP & PKR nak sokong laksana Hudud. Di Selangor bila Hassan Ali mintak jangan jual arak di 7-11 di kawasan majoriti Melayu/Islam, DAP melalak macam anjing kata itu langkah 1000 tahun kebelakang kononnya hormat hak asasi manusia. PKR diam 1000 bahasa. Belum cerita pasal babi dll.
Bila UMNO tuduh video sek melompat-lompat sesetengah pimpinan PAS termasuk TGNA minta 4 saksi ikut Shariah. PKR kita fahamlah. Tapi bila PAS/PKR tuduh Najib/Bik Mama letup C4 - Mana 4 saksi?? Tuduh Rais rogol - mana 4 saksi? Itu Hukum Shariah hanya pakai bila UMNO tuduh ke? Tolol & hina Shariah.
UMNO punya alasan majmuk. PAS punya alasan tahlus-siasi. Yang tanggung kesan RAKYAT Melayu/Islam.
PAS rasa mereka semua masuk syurga. Bagi PAS, puak UMNO ni kalau tak kafir pun, tinggal seposen lagi nak jadi kafir. PAS lupa UMNO ini ialah IBU-BAPA mereka, ADIK-BERADIK mereka, KELUARGA & SEDARA-MARA mereka. Bila kenduri/raya/sakit pi ziarah mereka. Tiap-tiap Jumaat di seluruh masjid Malaysia, orang UMNO/PAS terhangguk-hanguk nak lelap dengar Tok Khatib baca khutbah. Eh-eh selesai solat bukan main bersalam-salaman pulak. Bulan Ramadhan beli lauk kat bazar berhimpit-himpit dengan mereka. Pi haji solat depan Ka'abah sebaris saf mereka. Bertolak-tolak nak kucup Hajatul-Aswad sesama mereka. Bila orang PAS atau UMNO mati, mampus, kojol - ada DAP, MCA, MIC dll., yang tolong usung jenazah & tolong baca talkin.
BODOH yg amat.
Ni aku nak sumpah. Jahanam bagi semua pemimpin & penyokong tak kira UMNO atau PAS yang beri seribu alasan MENOLAK PERPADUAN.

UMNO = Untuk Melayu Nak Onak
MCA = Mengikut Cara Anjing
MIC = Matlamat Ikut Cerita
SUPP = Serap Umat Paling Puaka
PPP = Pusing Pusing Pusing....
LDP = Lantak Diorang Pedulikan
GERAKAN = Gabungan Erat Rasuah Akan Kembalikan Aspirasi Negara

Maka Lahirlah BN.. Barisan Neraka

PKR = Parti Keadilan Rupanya
DAP = Dari Atas Pokok
PAS = Pelik Asalkan Selamat

Maka Lahirlah PR.. Pakatan Rebah

Muhasabah Diri.. Ada sesuatu yang tak kena sekarang.. Fikir2kan lah

http://youtu.be/V56XaaxyVO0
sila tengok ......pemimpin anugerah tuhan
Dengan nama Allah kami berlindung,

Ramai yg mencarut kemudian berdoa kepada Allah untuk menjatuhkan seorang Islam yg lain. Mesti doa korang semua Allah makbulkan kan?

Anon 9.36 MAHA BAHLOL..
ko tahu tak sbb pe utk pencacai2 PAS PKR kit ekena guna MAKIN HAMUN?

Dalil paling kuat sekali ialah sbb PADERI AGONG Pakatan Haramjadah iaitu WALY NICKY AJISY telah bg byk kali 'fatwa' ialah tuhan mencarut, maki, samseng (Astaghfirullahaladzim.. entah apalah agama dia..) dan pencacai2 PAS PKR telus menelang dan menjilat2 amalan syaitan tersebut..

jadi jgn hairan dan marah lah apabila org lain MAKI CACI golongan pencacai Pakatan Haram ini sbb dalilnya begitu. Lagipun memang bahasa dan makanan harian pencacai Pakatan Haram ialah MAKI HAMUN FITNAH BOHONG SPIN PROPAGANDA PALSU.. so lu jgn marah wa la yer bahlol..

2ndly, apesal jwb gitu je? makne nye ko mmg bodoh kan.. xde hujah pun nk lawan org UMNO. Engko sokong buta tuli Pkatan Haramjadah laknatullah ini tanpa ada sandaran ilmu. Engko ingt semua yg lawan PR laknatullah itu adalah ahli UMNO ke bahlol??

ke-3, aku sgt suka tgk berok2 hingus di MILOSUAMBASI ini MELATAH bile kena cucuk dgn geng UMNO hahaha.. mmg kita perlu satukan umat Islam tp bg berok2 PAKATAN HARAM JADAH ini mereka nilah yg kite WAJIB PERANGI dulu atau jika PERANG FIISABILILLAH..golongan mcm MILOSUAM-HARAMKAHJADAH-MALAYSIAKONA dan penjilat2 bangang inilah yg kita PANCUNG dulu sebelum perangi musuh kafir yang nyata!!

Dan ada sekro berok PR atas ckp laksanakan HUDUD dulu baru nk lawan Kristian..mmg mangkok hayon lagi jahil muroqab..itulah nk lawan xde pedang xde ilmu.. man sondol mcm BABI HUTAN puak2 laknat PAKATAN HARAM JADAH ini.. DAYUN nk mampos ko nk biarkan kafir cincang2 keimanan umat Islam atas alasan HUDUD belum buat??
AKIDAH ape engko ni ha?? sesat sgt2
siapa yg gila-meroyan dulu2 kala yg kafirkan UMNO sebab tk buat HUDUD dan skarang mana dia HUDUD setelah dapat 4 negeri?? 1 negeri bungkus sbb NIZAR BEROK SARKAS tu lupa TUHAN..

so kalau berok2 penjilat pakatan nak tahu..gelombang rakyat sudah berubah.. rakyat menolak UMNO tetapi tidak semestinya menerima PAS pelacor agama dan PKR perosak negara itu.. sbb DAPig laknatullah itu yg berkuasa sekarang ini.. tp tidak mustahil UMNO akan mendapat sokongan 2/3 dgn izin ALLAH TA'ALA sbb UMNO ni teruk2 die xde lah berani ubah2 hukum mcm paderi2 PAS tu...

so watchoutlah wahai berok2 pencacai najis Pakatan Haram..klu nk hujah bg de ilmu lah..jgn main sondol mcm KHINZIR HUTAN.. kalau UTUSAN lapor bnda itu betul jgnlah bohong..TUHAN MAHA TAHU.. cmtu jugaklah kalau HARAMJADAHKAH, MALAYSIAKONA lapor palsu bohong, ikhlaslah hati kalu xbetul mana boleh sokong.. jadilah org yg ikhlas dan cerdik! barulah tk jadi HAMBA SAHYA DAPigs!

anon 10.50 yg mencarut pastu berdoa dgn nama Allah tu semua geng ahlul PAS lah sbb Wally Nikcy Ajis paderi agong depa dah 'fatwa'kan boleh mencarut, bolek maki..siap sandarkan pd Tuhan lagi.
suruh depa bertobat!!

kpn anon kat atas2 tu yg kata blog ni spin ...bagus dah kamu istighfar bagai...tp kalu bodoh ngan malas nak klik link yg rejam bg, x guna jugak ye....cuba jgn jd bodoh ngan malas...yg benar DIR

kepala pemilik BLOG MILOSUAM yg saya kurang pasti apakah Aqidah dan Mazhab peganganya bila beliu main lontar isu berat ini.

Sila rujuk SURAH AL-BAQARAH, dalam JUZUK 2, Ayat 120: Maksud Firman ALLAH Subhanahuwa Ta'ala:

"Dan orang-orang Yahudi dan Nasrani tidak akan rela kepadamu (wahai Muhammad) sebelum engkau MENGIKUTI AGAMA MEREKA. Katakanlah, "Sesungguhnya petunjuk ALLAH itulah petunjuk (yang sebenar-benarnya)." Dan jika engkau mengikuti keinginan mereka setelah ILMU (KEBENARAN) sampai kepadamu, TIDAK AKAN ADA BAGIMU PELINDUNG dan PENOLONG dari ALLAH"

fikirlah dgn hati yg bebas dari politik kepartian..semoga kita tidak tergelincir AQIDAH dan IMAN kerana politik partisan...

wallahualam..

SEBELUM KORANG PENGGAL KEPALA CINA NGAN INDIA ,PENGGAL JE DULU KEPALA ORG ISLAM YG DAH TERBUKTI ROSAKKAN ISLAM.DAH 50 TAHUN BERKUASA XD SIKIT PON CRITA NK TEGAK HUKUM ISLAM ....stakat wat masjid banyak2 dah kata tegakkan islam boleh blah la....TANGAN TONGGANG LIQUOR , PERLEKEH & HINA HUKUM ISLAM , BUAT FESYEN KATE ISLAM TP AURAT DEDAH SANA SINI, DENGAR ORG KRISTIAN NAK ANGKAT AGAMA DIORG TERUS MELENTING!!!!!...kat mane ustat umno time mahathir & masyitah perlekeh hukum islam? ?? jawab2!!!!

kpd DIR... udah2ler menjilat bende busuk..
apesal ko takut ke kalau kena perang JIHAD? aik dlu bukan main sakan je PAS ckp bab JIHAD sampai ada yg fanatik ckp kena BUNUH pemimpin UMNO? cmne tu ekk?

KPD PEMUDA UMNO N9....X payah la kecoh ko darah mat kilau, datuk bahaman bagai.....pemimpin umno yg kamu sokong tu diorg pon BRITISH yg bg pendidikan....kepala otak pon mmg sama ngan british....udah2 le tu....KAMU X NAK KE MEWARISI DARAH HAID ?? HAHAHAHAHA

berok DIR, ko ni cari nahas le ckp bab penggal2 ni..
klo ade yg buat laporan polis yg engko ni buat provokasi.. nahas engko..
merepek meroyan tk tentu pasal.. yg hina Islam skrg bukan UMNO tp PAS, biar Cina seksi masuk masjid surau bulan Ramadhan,
biar Kalimah Allah Swt di gunakan oleh orang kafir,
ubah hukum ikut sedap politik, zina pada org PR di 'halal'kan, liwat pun di bolehkan, Anwar menyokong PLURALISASI agama semasa ucapan di New York, so siapa yg rosakkan Islam DIR? ko ni bahlol sgt nape?

itu belum ckp bab DAYUS lagi, rampas arak-pastu serah balik sbb kecut telor dgn DAP, Khalid Gereja pegi masuk majlis suadara kristian, hentam org Islam UMNO, curi pasir, curi duit YAYASAN SELANGOR, curi balak, rampas tanah orang ASLI, peneroka asal, naikkan caj air yg Tuhan bg percuma, peras ugut UNIVERSITI UTARA MALAYSA ala MAFIA utk makn kedarah cukai tanah.. aduhhh inikah yg dikatakan lebih baik dr UMNO..sebiji masjid pn tak nampk.. lebih baiklah UMNO buat masjid.. kite lah kena imarahkah..

kdp berok DIR, engko ni boleh tahan jugak tahap BEBAL dan MEROYAN yer.. bape PR bayar engko? sbb aku tgk poasting zero class, xde fakta, maki mencarut jer, pastu spin isu..

ko bg anak bini mak bapak ko makan duit keji siber troopers ni ke? ko tahu tak Anwar amik duit Yahudi APCO pump-in masuk duit byk2 utk biaya balaci2 keparat mcm engko dan milosuam ini supaya teruskan pembohongan dan tipu rakyat, buat gerakan sekularism, pluralisai agama..tp malangnya lagi tipu lagi Tuhan tunjuk kebenaran..

kebenaran JAM OMEGA..kebenaran CHINA DOLL..kebenaran KY JELLY..AWWW.. so..what next? bukankah ESKAY itu sahabat setia ANWAR..cmne bleh belot ehh..tp sampai skrg mmg NUAR xde gadoh dgn ESKAY..tp die cyg ESKAY..cuma die HENTAM UMNO je.. xpasal2 UMNO jugak lah yer..

kpd tanpa nama kat atas aku ni...bg la nama sket,senang nak panggil...ak x heran kalu org kafir nk tegakkan agama diorg...dah agama dia kristian confirmla dia nk agama die naik...itu normal...yg ak pelik kalu org islam sendiri tp X BRANI N X NAK TEGAKKAN AGAMA ISLAM.....itu lg x guna.pastu gengar org kafir nk tegakkan agama diorg terus melenting..KITA SENDIRI YG MEMERINTAH X NAK LA PULAK TEGAKKAN HUKUM ISLAM...hahahhahahahaha ..kena ingat , islam jatuh kerana org islam itu sendiri...bukan pasal org agama lain...

HEBOH sejak semalam, bila Utusan Malaysia memainkan sentimen yang mengapikan semangat kepahlawanan orang-orang Melayu sehingga rata-rata komen pada entry lalu sanggup memenggal kepala dan membunuh orang-orang Kristian apabila akhbar milik UMNO itu menyebarkan dakyah kononnya DAP mahu menjadikan agama Kristian sebagai Agama rasmi Malaysia. [Kristian Agama Rasmi]

____________________________________________________________________

Nampak sangat ada orang yang bebal kat sini. tahun mencaci je.tpi x baca entry betul2... Milosuam x kata utusan yang menyebarkan berita org islam nak penggal or bunuh org cina..tpi komen2 org dalam post [Kristian Agama Rasmi] tu yang kata nak penggal or bunuh org.. mmg dasar bengong.hahahah

kpd yg xnak bg nama atas ni...bila mase plak ak mencarut...ak x nak la staraf ngan komen2 penyokong BN...HAHAHHA....aku pelik kenapa kes yg belum putus kat mahkamah ,korang dah jatuhkan hukuman? xpe memang korang kasyaf...tahu semua benda hahahaha....
dalam quran sebut: kalu datang berita dari org fasiq , selidiklah betul2 ....
pasal penggal plak..ap ak nak takut yg kata nk penggal org pemuda Umno N9...bukan ak...ahahahahaha

hahahahaah ISLAM itu jatuh kerana MELAYU bodoh dalam PAS..
kalu dh tahu UMNO tu tk buat Islam menyeluruh..mne die ISLAM SELURUH PAS?
Kelantan? -pelacor makin banyak, ajis makin nanyok, husam makin bertaring, hutan makin gondol, berebut jawatan cah keting lg sakan dr UMNO?
Perak?- nizar kepala batu yg rosakkan keje penganut PAS perak, belagak angkuh, main lilin pulak dah.. aqidah die mcm lilin, Sultan di ganyang2 sembah derhaka? Islamik? kepala hotak die lah kan.. so mana die HUDUD?

Kedah-hahah ini lagi lawak..Tok Jijan panas baran, kaki jerkah org, dgn imej samsengnya..jauh sekalilah nk tegak HUDUD..

SELANGOR-jahannam.. DARUL RUMAH URUT wal DARUL KHAMAR..(ARAK).. xusah ckplah bab Islam atau HUDUD di Selangor kalau tgk anjing laknat mcm Khalid Gereja, Khalid Lembu..

so.. ckp senang bukan? mana dia.. better than UMNO? kuasa sudah kasi.. tp? tp? ape tapi2 lagi??

hahahaha kena cucuk sikit je mengaku teros.. bodoh ler balaci2 penjilat MILOSUAM aka PAKATAN HARAM JADAH ni kn..

2 hari lepas hentam UTUSAN mcm nk bakor habis..
hari ni tibe2 jd Auwww.. dgn statement BODOH.. " bile pulak MILOSUAMBASIBUSUK ckp Utusan blaa..blaa..."

hahaha banyak giler HINGUS budak2 PR kat sini..weii pegi sau dulu HINGUS korang..makan ubat bg betul..then barulah start komen!! ini HINGUS meleleh nk tunjuk hebat..last2 JILAT HINGUS balik..
hahahahaa..

2ndly, apesal jwb gitu je? makne nye ko mmg bodoh kan.. xde hujah pun nk lawan org UMNO. Engko sokong buta tuli Pkatan Haramjadah laknatullah ini tanpa ada sandaran ilmu. Engko ingt semua yg lawan PR laknatullah itu adalah ahli UMNO ke bahlol??

ke-3, aku sgt suka tgk berok2 hingus di MILOSUAMBASI ini MELATAH bile kena cucuk dgn geng UMNO hahaha.. mmg kita perlu satukan umat Islam tp bg berok2 PAKATAN HARAM JADAH ini mereka nilah yg kite WAJIB PERANGI dulu atau jika PERANG FIISABILILLAH..golongan mcm MILOSUAM-HARAMKAHJADAH-MALAYSIAKONA dan penjilat2 bangang inilah yg kita PANCUNG dulu sebelum perangi musuh kafir yang nya
---------------------------------------------------------------------
kah kah kah300x
aku nak jwb pe, x guna pun aku jwb, sbb yg bakal terima jawapan pn budak hingusan yg baru kenal hidup yg bermazhabkan prono, fikiran dangkal tahap budak main2 pondok2. udah le bg komen di gelakkan org je.
takan la aku nak cerita tasauf,hudud,syumulny islam, bab jihad,bab jinayat,dgn org yg nak berhujah yg hujahny mecerminkan tahap mana fikiran org tu.

kah kah kah kah400x

kpd tanpa nama : mana2 undang2 yg negeri luluskan tp contradict ngan perlembagaan persekutuan secara otomatik terbatal ...ok?
so nak tanya la kat ko kuasa persekutuan kat tangan sapa? jgn buat2 x tau? ALLAH MAHA TAHU....hahahha
pastu cuba la bawak bukti mana2 penyelewengan yg dikatakan melibatkan pemimpin PAS yg dah dijatuh hukum oleh mahkamah? cuba la tunjuk sket..yg ak tau itu hari adun LENGGONG dah kantoi kat mahkamah hahahahah
jgn la keje nak menipu je ...penat nak mintak maap nanti hahahahah

DIR haahahaa.. di HAHAAHAHA.. ko kencing meleleh mana ko nk mengaku bukan?

ehhh..ehh jap2.. kes ALTANTUNYA pulak ade mahkamah mane yg ckp pasal DS Najib dan DS Rosmah?
ahaha kan dh kena...

kite tak ckp pun BOSS KY JELLY OMEGARIAN ko tu penzina.. tp kite ckp dlm video tu mirip2 dia..
so skrg ni buatlah QAZAF ke (laporlah le semua majlis agama negeri..) atau paling simple pun xyah lah buat sumpah laknat.. cukuplah dgn sumpah biasa.. WALLAHi WABILLAHI WATALLAHi saya bersumpah dgn nama Allah bukan saya yg melakukan dot..dot..dot..

so? cmne ni DIR..ko mengaji Islam kt kuil PAS ke atau kt Gereja PKR?

kpd tanpa nama jugak: inilah yg berlaku apabila ada maksiat yg HALAL ngan maksiat yg HARAM.kerajaan BN ,genting judi ad lesen, HALAL, kilang arak ad lesen? HALAL..pendek kata mane2 maksiat yg ad lesen terus jd HALAL...polis pon siap bole tolong banteras mane2 yg xd lesen ni hahahah TERIMA KASEHHHH...

hahahahaah ISLAM itu jatuh kerana MELAYU bodoh dalam PAS..
kalu dh tahu UMNO tu tk buat Islam menyeluruh..mne die ISLAM SELURUH PAS?
Kelantan? -pelacor makin banyak, ajis makin nanyok, husam makin bertaring, hutan makin gondol, berebut jawatan cah keting lg sakan dr UMNO?
Perak?- nizar kepala batu yg rosakkan keje penganut PAS perak, belagak angkuh, main lilin pulak dah.. aqidah die mcm lilin, Sultan di ganyang2 sembah derhaka? Islamik? kepala hotak die lah kan.. so mana die HUDUD
---------------------------------------------------------------------
Ayat yg atas tu gua setuju 110% tp kena ubah sikit las perkataan tu kpd umno. YG lain gua x nak komen buang masa gua je statment ni je gua suka jwb "Sultan di ganyang2 sembah derhaka?" lbh jahat ke nizar berbanding org yg ubah perlembangaan lucutkan hak kekebalan raja2 melayu, kutuk sultan keliling satu malaysia lg

hahahahaa DIR DIR.. kasihan ekngko kan
lepas aku 'dakwah' engko dgn kekerasan baru engko terbuka hati perut yg kelam lagi busuk itu kan..

woooo skrg barulah kenal apa itu bukti? apa itu saksi? ap isu dokumen?
kahhhhh..kahhh..kahhhh...
abis tu segala PERKAKAS MEDIA TALI BARUT PAKATAN HARAM JADAH LAKNATULLAH itu dpt bukti dari mana yg ckp UMNO itu RASUAH?
RASUAH ini Rasulullah gambarkan ia adalah isu UMAT bukan isu UMNO.. tp mentang2lah UMNO pernah perintah negara..jd akan terpalit jugaklah dgn kes2 rasuah.. tp takkan lah semua 1.4 juta ahli UMNO itu makan rasuah?

dan kalau ada menteri rasuah, mana buktinya?? jangnlah main kotor DIR lu kalu mahu telus..kita ckp cara gentleman lah.. klu lu main ktor let go on lah.. perang siber melawan golongan MUNAFIQ PAS PKR ini di kira JIHAD sbb byk sgt merosakkah Islam dan Syariat..
jd xyhle engko nk berlindung di bawah perkataan HUDUD...

sbb hujah yg mengatakan HUDUD xboleh buat sbb contracit dgn Persekutuan itu hujah penipu..hal ehwal agama Islam negeri di bawah Sultan, dan perlaksanaan Takzir main2 oleh HADI boroi tu nape boleh pulak? lagi pun MANIFESTO Pakatan HARAMJADAH telah bersetuju TIADA HUDUD dan TIADA NEGARA ISLAM jika PAKATAN HARAMJADAH ini masuk Putrajaya... jeng...jeng...
ini HADI boroi yg ck yer..bukan aku...

DIR 11.59.. apesal lu punya komen makin mengecut?
aku tulis panjang ingt lu mau balas..lu kering otak ke sbb seama ni lu ingt UMNO itu bodoh mcm AHLUL PAS WAL BAHLOL PKR??

tp ade sekor mamat anon 11.58 yg lemah otak.. ingt power sgt nk lawan 'puak UMNO' alahai tgk2 guna hujah yg same? samdol ler mamat ni..
xbestlah berok2 MILOSUAM ni jadi lembik plak..
weii jawab ler isu2 yg aku tanye tu..klu hebat sgt menyalak2 sebelum ni!!!

kite tak ckp pun BOSS KY JELLY OMEGARIAN ko tu penzina.. tp kite ckp dlm video tu mirip2 dia..

--------------------------------------------------------------------
sah pengikut setia eskay n rkn2 sewaktu dgnny. baling batu sembunyi tangan. statmentny sama je. ye x ye gak satu kapal layar(nama lama bn)

kpd tanpa nama: kes altantuya tu org ramai curiga: najib siap msg2 cakap jgn risau kat tertuduh...pastu SD xd la plak nk disiasat...Altantuya masuk mlaysia tp record xde? hahaha dah kena padam kot hahahah.yg tukang bunuh bole tangkap tp amstermind xd? hahaha.pastu ini INI SATU KES PROFIL TINGGI YG MANA TERTUDUH ACQUITTED BY COURT , PASTU JABATAN PEGUAM NEGARA XNAK BUAT RAYUAN...PELIK KAN? HAHAHAHHA...benda2 pelik macam ni la yg org persoalkan hahahaha

terima kasih utk artikel yg bernas. jgn pedulikan pencacai-pencacai 1malaysia ni...bak kata pepatah, semakin bodoh rakyat, semakin mudah bn berkuasa.

hanya bodoh jer yg suka baca utusan meloya ni; penyebar fitnah dasyat.

sebodoh-bodoh pencacai, baca jugak blog ni.....hahaha

DIR..aku rase berok2 kt botanical garden Penang lebih 'mulia' dr engko sb berok die reti bahase..engki ni xreti bhse lepas tu PEMUTAR BELIT...

ni DIR.. klu ck bab JUDI ni kan..aku syokkk sg nk tnye.. okalh UMNO ni teruk..byk nk kena ubah.. so PAS gedebuk gedebak ckp org itu kafir..org itu xIslamik..
yg Si MANSOR MAN TOK PEKONG penjilat setia LGE kuffar itu boleh diam je JUDI KUDA Penang..siap RASUAHKAN org miskin dgn JUDI KUDA?? adoii HINA nya org miskin Penang.. rumah pelacoran di biakkan di area PULAU TIKUS...
import masuk berduyun2 tu bro.. itu HARAM KE HALAL? ko ckp kt AKU itu HALAL KE HARAM???

KALAU HALAL maknenye engko telah kufur
KALAU HARAM mana DIA SUARA BEROK PAS dlm KERAJAAN PAKATAN HARAM JADAH ini??

kpd tanpa nama : nk kena bg tahu ni ...sultan kat mesia bukan kesultanan mutlak ye....KAT MESIA KITA NI RAJA BERPERLEMBAGAAN ....ak rase ni pon dah menjawab soalan ko ....hahahah

kung2 kung2 umnprono da melepaskan anjingny dlm blog milosuam, soh soh soh!!!

dir ko ajak berhujah org yg da mati hatiny buang masa je, tp bgus gak layan, blh kita gelak sama2

kpd tanpa nama jugak...ak x kesah ko nk samakan ngan berok pon xpe...hahahaha
yg ko sebut duit judi tu, meh sini bg email ko kat ak,ak nk bg link yg terangkan hukum islam tentang benda tuh....jgn malu2 hahahahah

hahahahaa ooo kes Altantunya yg xde ape2 bukti melainkan si Cina Samseng Tian Chua CHin Cau tu buat super impose mcm budak darjah 3 baru belajar tekan keyboard PC itu ke bukti??

so itu meragukanlah ye sbb tak boleh nk kaitkan DS Najib..
habistu yg terang2 video tu mirip BOSS OMEGARIAN & KY JELLY itu cmne pulak??? yg Najib kita mesti percaya mesti ragu dia tak buat.. wpun xde bukti..

yg si OMEGARIAN yg telah suatu masa dulu MAT SABUT PAS telah label dia JUBORIAN (ini bukan aku atu UMNO ckp ye..ini MAT SABUT PAS ckp) penuh dgn saksi, dgn bukti mcm2..DNA tkmau bagi sumpah tkmau.. poligraf tkmau.. semua perkakas UMNO.. hbis itu apa yg dia mau???

so..inikah konsep pencacai murahan upahan OMEGARIAN ini berhujah? kahh..kahhh.. tunggulah PRU13 nnt..biar rakyat kasi ajar lah!!

Salam..

Pada rakan2 PR.., satu saja misi kita yang akan tetap diteruskan.. HAPUSKAN UMNO.. Maka pada satu masa nanti pencacai2 UMNO akan kepanasan..
Dalam perjuangan adalah biasa kalah dan menang..
Yang selalu kalah tidak semestinya akan terus kalah.. Yang selalu menang makin leka dan lalai..
Puak2 UMNO yang tak boleh terima kebenaran memang dah berkarat dalam kepala tu.. Tegar sangat2 dah..
Qalu salama.. Tu saja selayaknya bagi orang2 pencacai UMNO yang dah berkarat..
Kamu buat kerja kamu.. Kami buat kerja kami..
Kamu tegakkan kemungkaran..
Kami tegakkan kebenaran..
Tak puas hati..?
Silalah dakwah kami supaya dapat kami setuju dengan pendangan anda semua pencacai UMNO..
Pimpinan anda sendiri ajak PAS join UMNO plak..
Awat ulama' dalam UMNO takdak daya tarikan untuk dapat sokongan umat Islam ka..?
Pikiaqlah sendiri oi..
Dah pesan suruh ikut ulama'.. Selamat ikut orang yang taqwa dengan Allah..
Bukan terima berita dari orang2 munafik dan terus hentam ulama'.. Amatlah tak cermat tindakan macam tu.. Jangan rugikan diri sendiri..
Cakap lebih2 pun hati dah gelap susah jgak nak terima kan.. Ada masa tu renung2lah sendiri..
Fikir yang terbaik buat diri sendiri.. Anda punya pilihan..
Apa pun kami tetap dengan fokus kami iaitu..
HAPUSKAN UMNO...

ni DIR.. klu ck bab JUDI ni kan..aku syokkk sg nk tnye.. okalh UMNO ni teruk..byk nk kena ubah.. so PAS gedebuk gedebak ckp org itu kafir..org itu xIslamik..
yg Si MANSOR MAN TOK PEKONG penjilat setia LGE kuffar itu boleh diam je JUDI KUDA Penang..siap RASUAHKAN org miskin dgn JUDI KUDA?? adoii HINA nya org miskin Penang.. rumah pelacoran di biakkan di area PULAU TIKUS...
import masuk berduyun2 tu bro.. itu HARAM KE HALAL? ko ckp kt AKU itu HALAL KE HARAM???
---------------------------------------------------------------------
aku ni org kampung nak tanya sikit, kasino kat genting tu dgn pusat judi kat penang mana besar. toto, magnum, big sweep, da ma cai yg ada 1malysia, ank siapa yg luluskan ye. tumpang tnya ye

hmh..aku ingat hebat sgt pencacai2 najis OMEGARIAN dan AJIS SELIPAR ini berhujah.. alahai mcm budak tadika PASTi..sbb tu USTAD PAS PEMBUNUH tu hilang akal.. bunuh budak.

Anyway..aku bru just nk test je masuk blog sampah MILOSUAMBASIBUSUK ini..
kot leh peperangan tu ganas.. tp aku tgk.. ahaha hujah zero class..mcm mangkuk tndas.. penat je aku perah otak..

setakat nk mintak email aku lepas tu nk kasi hukum? weii DIR munafiq.. engko tu mengaji Islam kt kuil PAS ke atau kt gereja PKR?

engko ingt org lain jahil muroqab mcm geng engko kt sini ke?
hukum ape yg ko nk kasi kt aku?
hukum JUDI itu KHATEI.. tak kiralah UMNO ke PAS ke.. habis tu engko nak spin ape nye yg MANSOR MAN BADUT BERKACA MATA tu biar kan duit JUDI KUDA?? DUIT TU SUMBER KOTOR SATU, YG KEDUA LESENNYA..MANA DTG LESEN TU??

cpt aku nk tungu jwpb engko DIR..apeal engko lembap sgt jwb..
MILOSUAM ni blog utk budak2 SPASTIK LEMBAB PAKATAN HARAM JADAH ni ke??

weii bahlol anon 12.18.. adoii penatlah aku nak lwan budak spastik MILOSUAM ni..
skrg ni sama ada UMNO ke PASPISPUS ke arak ke judi ke tetap HARAM..
tp kononnyalah PASPISPUS dgn PKR itu lebih baik dr UMNO..jadi aku nk tgklah mana dia lebih baik itu.. sbb 5-1 negeri yg diperintah oleh berok2 Pakatan ini mestilah akan lebih cntik, Islamik, Sejahtera, xde sampah tak pungut tp..HAMPEH.. asyik2 bg alasan UMNO pun buat jgk..

skrg ni aku dh fahamlah betapa karutnya Pakatan Haram jadah ini sbb kalau UMNO main judi 10juta PAS akan ckp alaaa kami main 1 juta je.. UMNO main lg banyak..hahahaha

bab arak pulak..alaa UMNO minum sebotol..kami minum secawan jer.. salah ke?? UMNO lg berdosa dr kami..kami dosa sikit jer.. UMNO lh yg dosa lg banyak..

hahaa cmni ke anon bahlol tu nk kasi tau kat aku??
kalu cmni mmg tahap najis je lah perjuangan Pakatan Haram Jadah ini

jangan layan pencacai mcm roti canai basi ni....menyemak aje pencacai umprono ni...

so..inikah konsep pencacai murahan upahan OMEGARIAN ini berhujah? kahh..kahhh.. tunggulah PRU13 nnt..biar rakyat kasi ajar lah!!
----------------------------------------------------------------------
aku setuju sgt statment ni, pencacai pn pencacai la, bukan setakat pencacai murahan upahan, percuma lg. pencacai2 umprono mana blh murah kena byr ribu2 baru standard.
"kahh..kahhh.. tunggulah PRU13 nnt..biar rakyat kasi ajar lah!!"
dlm byk2 statment dari pencacai umprono yg ni paling aku suka cya lu

12.25 la bila lak aku ckp umno, aku ckp aku org kampung tumpang tnya, la ada lak yg mengaku kaki maksiat, jijik tul, td aku x tau rupany umno ye his his his jahat tul umno ni ye

tanpa nama cakap "DUIT TU SUMBER KOTOR SATU, YG KEDUA LESENNYA..MANA DTG LESEN TU??"

tuan jgn buat2 x tahu ye: LESEN JUDI DIKELUARKAN OLEH KEMENTERIAN KEWANGAN DI PUTRAJAYA.KERAJAAN NEGERI HANYA BOLEH KELUARKAN LESEN PREMIS SAHAJA.
kalu semua syarat premis yg ditetapkan oleh kerajaan negeri diikuti, krajaan negeri kena keluarkan lesen pemis.hahahahahah
jgn buat2 x tahu Allah maha tahu..hahahha
tp ak x kesah ko nk kate ak munafiq pon xpe....mintak2 kalu ko maki ngan kutuk ak semoga Allah ampunkan la salah silap ak....hahahahha TERIMA KASEHHH....
a yg link hukum td ko x nak bg email pon xpe...nnt ak cari2 tepek kat sini...hahahahha

kpd tanpa nama ...sila jenguk2 link ni ye....jgn malu2 jgn segan..segan nnt tak tahu n jahil...kalu dah jahil semua org dikata munafiq sedang diri sendiri yg munafiq o fasiq hahahahha

http://zaharuddin.blogspot.com/2010/10/menjelas-kekeliruan-berkenaan.html

mana tanpa nama yg maki2 aku ni?? hahahhahaha...susah tul la tanpa nama...maki2 , pastu puji2 diri sendiri pastu lari hahahha

dir gua tabik spring

da takut la tu dir

tanpa nama jgn kata ustat tu jahil jahil o munafiq plak yeee...kalu ko kata camtu gak kat ustat tu maka kenalah ko kuarkan name betul ko...mane la tau ak pernah ternampak katmana2 kitab ....penulis kitab ke...hahahahhhaah

sah mmg penakut mamat tu dir,

oops tertinggal point...tanpa nama cakap"dan kalau ada menteri rasuah, mana buktinya?? jangnlah main kotor DIR lu kalu mahu telus..kita ckp cara gentleman lah.. klu lu main ktor let go on lah"
k jawapannya.
1)ISA SAMAD , didapati bersalah oleh jawatankuasa displin umno kerana politik wang..(rasuah)
2)ADUN LENGGONG: didapati bersalah kat mahkamah kes rasuah

tp ak pelik kenapa tanpa nama cakap ak tipu?
kpd tanpa nama , jgn malag ketuk keyboard search kat google.kt paper pon blambak.jgn malas pastu cakap org tipu.org kate kalu bodoh duk diam2, kalu bcakap gak org tau la kamu bodoh. n IF U GOT NOTHING GOOD TO SAY , SAY NOTHING AT ALL laaa...hahahahahahah

Isa samad mase tu menteri wilayah kalu x silap hahahhaha

hai umngokian!
nk penggal kpale org cina n india sbb islam ea...
islam ad ke ajar org men penggal2 ni.?
ap.?x penah phm ap 2 islam.?
laa..kte islam...nk menegakkan islam...
islam sndri pn x phm....
haha...umngok2...
KESIAN~

adoiii....
sokonglah DAP...jom sokong DAP...
kenapa tak sedar-sedar lagi weiiiii... solat hajat dah menunjukan kebenaran... bersatulah wahai umat islam....
kepada cucu cicit kiyai salleh,cucu cicit pejuang tanah melayu, mari kita asah ilmu yang ada...
tolak fahaman politik masing-masing,ayuh bersatu...

pendapat aku...
sumpah laknat yg dibuat eskay tu x boleh dijadikan tuduhan keatas pelaku pun.. sbb sape2 pun bleh bersumpah(baik dipihak yg benar @ yang salah)
walaupun tidak wujud sumpah laknat.. akan tetapi sumpah yg dilakukan eskay (“Aku bersumpah bahawa aku dan Datuk Seri Anwar Ibrahim berada dalam paparan video yang dirakamkan pada 21 Februari 2011. Datuk Seri Anwar Ibrahim adalah pelaku dalam video tersebut’.” “Sekiranya aku berlaku fitnah maka Allah akan melaknat akanku,”) tidak dapat membuatkan DSAI dituduh di mahkamah.. cuma dalam sudut yg positif.. sumpah yg dilakukan adalah utk membenarkan watak2 dalam video tu (sekiranya ape yg disumpah eskay tidak benar, maka beliau akan dilaknat)
jd pendapat aku.. x perlu pun nk marah2 eskay... sbb kalau korang yakin tu bukan DSAI.. xyah la layan sumpah eskay tu.. tu antara dia dengan TUHAN... kalau dia tipu, dia yang kena makan sumpah..
TAPI... ape yg aku perhatikan.. DSAI banyak mengelak dari membuktikan utk menafikan diri beliau dalam video tu..
kalau aku jd dia.. ckp je.. "sumpah, bukan i dalam video tu" bila wartawan tanya.. xyah la nk tuduh pihak2 umno or DS Najib yg sebarkan benda tu..
Yg terbukti ESKAY yg sebarkan.. Kalau nk kata UMNO or DS NAjib.. buktikan la dulu baru citer.. Tuduhan tanpa bukti camna nk percaya..

p/s : SEMOGA ALLAH TUNJUKKAN MANA PIHAK YANG BENAR

seme bodoh....aku tk sokong dua2..syoknya bleh tibai semua...so far byk penyataan yg power(tp nthla betul ke tk) yg lain tu hampeh je mcm standet minda klas ke3..kepada yg meloncat2 or meroyan lebih tu ckup2la..ur seriously look like a clown here entertaining us..politik sucks=neverending story n seme org tau..mmg tkde yg btol..drpd mambahkn dosa dgn tomahan2 trhadap bangsa sndiri better kita gain knowledge dlu.if seme org da rasa trlalu pandai lahirla judgemental2 yg mmg brsifat menolak prkara yg mmg mreka tknk prcaya..yg untung sape??lu pkla sndiri..

ada aku kisah?? delete 9 May 2011 at 03:17

hahahahahahha.....gaduh lagi gaduh lagi...penggal kepala, penggal lagi...penggal semua kepala... kepala cina, india, melayu...penggal!!!darah mat kilau...hebat sial pemuda bn....ade yang darah iskandar zulkarnain gak ke??penggal2!!!kite penggal....pastu pemimpin baik punyer lari kan??kan??

melayu lepas bace utusan dah naik gila nk penggal kepala "kafir", semoga Allah restui u all semua!!!

aku ada baca perkataan penggal.. ni nak cuti semester penggal ker berapa ni dik????

Real katak komen>
tengookkkk... betapa berjaya UMNO/BN dan UTUSAN MEROYAN berjaya memainkan isu perkauman... berapa banyak anak melayu yang nak penggal kepala orang bukan islam.. gila ke korang ni?? dengan fitnah UMNO korang nak gaduh???? Pakai akai sikit.... nak istiharkan perang kat Kristian semata2 kerana bloggers bangang tu???
Lagi satu.. orang kristian dah nampak ker camner UMNocuba meraih kepentingan politik hingga sanggup mengapikan 2 isu agama..
so lps ni org kristian berubahlah.... sedarlah diri....

DIR MUNAFIQUN.. aku tgk engkop punya hujah copy-paste kasi aku meluat le nk jawab..
aku tulis panjang2 last2 just copy paste pastu kasi ayat2 zero class?

engko skrg ni kan copay paste kt link Us Zaharuddin.com tu..so what?
aku nk tnye engko JUDI tu HARAM ke HALAL?
kalau HARAM kenapa PAKATAN HARAM JADAH juga main JUDI KUDA?
adakah UMNO/BN paksa PAKATAN HARAM JADAH buat JUDI?

Sudah main JUDI KUDA lepas tu PEKENA rakyat dengan MERASUAH org miskin dgn JUDI... perangai macam NAJIS puak2 pekatan haram jadah ini!

Di Kelantan pulak sudah 22 tahun org tua kutuk tu memerintah Kedai JUDI makin banyak.. SPORT TOTO bercambah.. dh ckp UMNO x Islamik, kenapa PAS tak buang pun JUDI?? atau Pakatan HARAm Jadah ni adalah ejen2 DAJJAL yang hanya berpura2 untuk sesatkan manusia?

manusia2 yg lahir dari perut nasab PARTI AJARAN SYAITAN (PAS) atau pun dari PeeGAYaRR ni mmg kepala otak pemuat belit, kaki fitnah dan bohong..jadi makanan dan minuman harian.

Mungkin juga puak2 ini jadi rosak iman kerana asyik mengutuk mengkafir, memaki orang lain, makan kedarah duit haram, makan duit tabung derma 'jihat' masa ceramah kt kuil2 PAS.. makan duit haram dari tabung Air Mata Memali, pecah amanah dalam KOHILAL.. bg rasuah tapi guna nama ALLAH..
nilah yg membuat TUHAN hitamkan hati2 puak2 bahlol Pakatan Haram Jadah ini..
lagi kita hujah lagi bodoh jadi mereka ini..
ckp mcm nk Islam, tiba2 bila bab JUDI KUDA, kantoi..muka sudah terpalit najis.. cpt2 twist ckp lesen judi BN yg luluskan..
kalau dh tahu BN itu xbetul yg puak2 Pakatan Haram Jadah itu ikut nape??

So skrg ni same jgklah mcm BN,,so xyah le nk tumbangkan BN sbb Pakatan haram Jadah ni busuk jugak..malah lebih LANUN dari BN..

kepada makhluk bernama DIR.. engko pegi cuci dululah HINGUS hijau yg meleleh kt idung engko tu..dh masuk mulut pun..

sblm hujah bab Islam,. lebih baik engko pegi mengaji dlu dgn GURU yg tak sesat tentang bab AQIDAH supaya engko ckp tk jadi NIFAQ atau silap2 engko boleh jadi KUFUR!!

lepas engko mengaji elok2, kenal siapa Tuhan, bari engko mengaji bab Syariat, lepas faham hukum asas FEQH baru engko masuk bab SIYYASAH..
jangan tibai bodoh mcm anjing gila.. ok.. memalukan rupa benih mak bapak engko jer

wassalam

KPD TANPA NAMA ...ak x perlukan judgement ko utk point2 yg aku bg,ko bole kata aku copy paste pon xpe...hahahahhaha
I LET OTHER PEOPLE WHO READ MY COMMENT HERE TO JUDGE,it will show whether im bluffing or not, hahahah

kalu malas nk membaca jgn kata org jahil, munafiq bagai...k cuba bg lg persoalan , mane la tau aku bole tlg jawab, yg mane ak mampu ak jawab la...ye la ak kan pendidikan tahap tadika KEMAS je....hahahahha
tp ak nampak kt sini yg ko maki hamun je ngan carut je hahahahaha

k tanpa nama ...nk tanya ko ni , ko duduk kt klantan ke smpai bole kata SPORT TOTO MEMBIAK KAT KLANTAN? hahahahaha...kalu x tau jgn bercakap, kalu bodo pon jgn becakap ,kalu becakap gak org tau la kmu tu bodo hahahahah
pastu tuduhan2 penyelewengan yg ko kata KOHILAL,MEMALI bagai tu dah jatuh hukum ke kat mahkamah? jgn jd bodo ,jgn la sampai x bole bezakan antara dakwaan dgn yg dh terbukti bersalah...ak kesian je kt ko , ramai yg gelakkan ko nanti hahahahahah

kenape monyet pun blajar pkai internet?? ingat toilet paper yg diperbuat oleh utusan mesia (100% buatan mesia) ni hanye dijual ke zoo??? hairan lepas baca monyet pun jadi bising kt internet...

ok tanpa nama tanya basic hukum pasal judi...ak jawab, al baqarah : page 34: ayat brape x ingat:yasalunaka anilkhamri walmaisir , kul fihima ismun kabir wamanafiu linnas , wa ismuhuma akbaru min naf'ihima.....
pastu ak nak tanya kenapa kerajaan bn , led by muslim, still release licence utk judi? pastu bole ad ura2 nk wat judi bolasepak plak? nasib baik judi bola x jadi....tp judi lain? muslim sama jugak yg kuarkan...pastu bole plak tanpa nama maki2 tanye sapa yg kuarkan lesen judi? hahahah pemimpin kamu tu la yg kuarkan lesen judi ngok!!!hahahaha

Tahniah dan syabas blog milosuam, jika terdapat banyak komen dari puak umnoprono bermakna artikel milosuam tepat kena sasaran. Puak umnoprono panas bontot apabila semakin ramai yang membaca blog seperti ini. Bermakna juga semakin ramai yang menjauhi umnoprono akibat fakta dari blog ini. Seperti blog tukartiub yang sentiasa ada komen dari sibertrooper umnoprono bermakna setiap artiket berjaya membangkit kesedaran rakyat. Pastikan kita semua sudah mendaftar sebagai pengundi dan menjalankan tanggungjawab dengan mengundi selain dari Be-End

PKR ni parti dajjal..lambangnya pon mata satu..apa best sgt mata satu klu setakat nk memperingati mata nuar yg lebam kena tumbuk dlu..cari la lambang lain spy org tak bertukar dgn lambang dajjal..

nak tegak kan Islam, tapi isteri pemimpin pun tak tutup aurat. anjur festival yg boleh bangkitkan kemarahan org Islam. kat situ je dah boleh nampak. the simple thing, patut ke pilih pemimpin yg isterinya tak tutup aurat sbg org Islam? mcm mana nak pimpin rakyat mcm tu. mcm mana nak bagi contoh yg baik pada rakyat. jelas, nyata dan terang. dgn harapan mereka berubah dan menutup aurat utk dijadikan modelling kpd rakyat negara ini. baru lah best :)

p/s : ghibah yg dibenarkan adalah kpd pemimpin yg zalim.

Tahniah tuan milosuam kerana artikel di atas. Komen saudara tepat dan begitulah pandangan semua penyokong PR terhadap bn dan umno.

PERMAINAN UMNO DLM ISU AGAMA TANDA TERDESAK

Bukan sekali permainan isu perkauman dan agama dimainkan. Baling batu sembunyi tangan. Mereka yg juara isu kaum dan agama, PR disalahkan, semata2 demi politik bn.

JAMIL KHIR GARANG DEPAN DAP, TAPI MENIKUS ISU SUMPAH LEMBU YG TIDAK ISLAMIK

Tiba2 jamil khir keluar penuh srin tv3/4 dgn misai baru dilentingkan konon member amaran DAP jgn cuba nk tukar agama persekutuan. Hebat sungguh budak tu.

Tapi dalam isu video dan sumpah lembu.....soonyyaaap je.
Bila Al Quran ditulis bahasa melayu......sonyaaaap.
dulu kes murtad beribu2 didedah mufti perak......sonyaaaap.

UMNO ISLAM PELIK, MARAH ISLAM DIGUGAT TAPI TAK MAU AMAL ISLAM

Kalau kita kata umno munafik mereka marah. Kalau org bakar masjid, pijak Quran, nak tukar agama persekutuan mereka bukan main melenting, tp utk menguatkan islam dalam masyarakat dan Negara tidak pula dibuat. Hukum islam byk dilanggar. Akhlak islam pun dikesampingkan. Sokong pula buat judi bola.

Hudud di Kelantan diberi ancaman. Konon PAS takut. Adakah layak seorg islam halang hukum islam lepas tu kata PAS takut. Sepatutnya muzakarah dan bincang cara ilmiah. Kalau masjid dibakar, umnolah yg mula2 asah parang, tapi mereka juga yang halang ceramah dan imarahkan masjid.

Kalau perarakan maulid Nabi saw, umnolah paling depan, tapi sunah dan perjuangan Nabi saw, mereka lah yg menjadi penghalangnya.

UMNO SUDAH LAMA MENGAMAL SISTEM DAN FAHAMAN KRISTIAN

Sistem pemerintahan memang dah lama kristian. Perlembagaan Lord reid. Lord Reid tu org melayu islam nogori Sembilan ke? Langsung tkde kena mengena dgn org melayu cina dan india. Itu sistem penjajah krsitian. Dipertahankan umno sanggup mati.

Fahaman sekular juga indoktrin kristian. Memisah agama dan kehidupan serta politik. Agama hanya majlis ritual. Soal kehidupan ikut perlembagaan dan kepala hotak sendiri. Asal tk kacau org kira ok lah.

500 TAHUN SELEPAS DIJAJAH KRISTIAN TIDAK DIJADIKAN AGAMA PERSEKUTUAN

Selepas 500 tahun dijajah dgn senjata dan kekuatan, sebelum meninggalkan tanah melayu, penjajah masih mengiktiraf Islam menjadi agama persekutuan walaupun mereka membawa kristian ke sini.

Ini kerana yg lebih penting kepada mereka ialah umat Islam mengamalkan fahaman kristian dalam kehidupan tanpa menukar agama atau tukar agama persekutuan.

ZUL KULIM PERNAH BERJUANG BAB MURTAD

Zulkifli nordin sebelum tersungkur dipintu syurga dulu sgt kuat menentang artikel perlembagaan yg mengizinkan org islam murtad mudah. Dialah yg kata kristian sebar dakyah umpama tapai dalam masyarakat. Tapai yg akan menjadikan memusnahkan kehidupan agama umat Islam secara perlahan tanpa disedari.

Dimana jin berkupiah dari kulim itu sekarang apabila bilbe boleh ditulis dalam bahasa melayu?

SOALAN PENTING UTK UMPORNO !

Dlm masa PR dihentam teruk oleh bn/umno kerana PRU13 semakin dekat. Dlm pada DAP menjadi sasaran kepada isu perkauman dan agama mainan umno....

Adakah DAP terlalu bodoh utk terlibat dlm isu tukar agama persekutuan yg sangat sensitif hingga mendedahkan diri kepada serangan umno secara terbuka ???? atau umno yg bodoh sebab guna tektik lama yg mudah dibaca?

KESIMPULAN :

Sudahlah umno ,jgn nk jadi juara isu agama. Nak parang org kristian kunun, singapura jatuh ke tgn org agama lain, pattani dibiarkan jatuh pada siam yg Buddha.

dah lama tak nampak JAKA..hari tu ko pernah tulis sesiapa yang tahu asal perkataan BODOH,mesti orang tu suka di gelar bodoh..mesti ko tahu asal perkataan bodoh tu kan??la ni aku nk cakap ko ni mmg bodoh..mak bapak ko bodoh, keturunan ko pon keturunan bodoh sampai 7 keturunan..mmg bodoh tahap ultra la ko ni JAKA..heheh ko suka tak aku panggil ko bodoh wahai si bodoh ultra??

excuse me... while u all busy arguing whos head shud kena penggal, apa islamlah, judilah, blah blah blah, najib oledi naik harga gula, senyap senyap... (najib: hehehe...)

dah lama tak nampak JAKA..hari tu ko pernah tulis sesiapa yang tahu asal perkataan BODOH,mesti orang tu suka di gelar bodoh..mesti ko tahu asal perkataan bodoh tu kan??la ni aku nk cakap ko ni mmg bodoh..mak bapak ko bodoh, keturunan ko pon keturunan bodoh sampai 7 keturunan..mmg bodoh tahap ultra la ko ni JAKA..heheh ko suka tak aku panggil ko bodoh wahai si bodoh ultra??
9 Mei 2011 9:32 PM

-------------------------------------------------------------------

hahaha.. ko dah takde modal ker? hish hish.. sian ko..` glah pikir lagi, cari idea.. aku sronok tgk cara ko berkarya niee... yelah2 jarang tgk org2 bebal camnie...

Assalamualaikum....
Disini aku nk mencelah skit...
Best ke korang gaduh2 pasal parti? Apa yg korang dpt dari parti tu? Pahala ke?
Aku x sokong mana2 parti sekarang pasal semua parti dlm Malaysia ni kian memutar belitkan kebenaran dan boleh dikatakan melebihi auta dari fakta!
Aku rindukan Malaysia yg dulu.Mase Dr. M dlu kendalikan Malaysia,Minyak x naik, Indon,Nepal,Bangla,Myanmar n semua PATI x de masa tu,negara aman gile.Tapi ape dh jadi skarang?Indon berlambak2 n hampir semua bandar korang leh tgk dh macam Jakarta!Jenayah melibatkan PATI makin banyak! Ape yg kerajaan buat untuk tangani semua ni?JGN HANYA NK MAIN POLITIK SEDANGKAN KESELAMATAN RAKYAT SENDIRI IBARAT TELUR DIHUJUNG TANDUK!
BAGI PARTI PEMBANGKANG,JGN CAKAP X SRUPE BIKIN!BUKTIKAN DULU BARU LEH BANGGA DIRI.INI TIDAK!BELUM APE2 DH KOMPIDEN LEH BERJAYA UTK SATU2 PROJEK!
SENANG JE AKU KATE KAT SINI,KALAU NAK NAIKKAN MARTABAT ISLAM DN MELAYU,JGN DOK BERTEKAK SESAME BANGSA!DH TU PLAK KERUNTUHAN MORAL AKU TGK MELAYU YG PALING TERUK!AKU SEDAR AKU PON MELAYU,TAPI AKU AGAK MALU BILE BANGSE AKU SENDIRI BERGADOH SESAME BANGSE.KORANG X PIKIR KE CAMTU?
Nawaitu dtg pada diri kita sendiri untuk mengubah dan menaikkan martabat kite sebagai anak jati Melayu.Kalau x nk ubah utk diri sendiri n mak bapak kita,lakukanlah demi ISLAM dan Nabi Muhammad S.A.W. Korang x pikir ke time kiamat nnti Nabi Muhammad akan tercari2 umatnya yang betul2 beriman dalam keadaan sedih dan pilu pasal x de sorang pun umat Islam yang benar2 beriman yang Nabi Muhammad jumpa?
JGN LA NK DOK MENYESATKAN PERKARA YANG DH SEMEMANGNYE SESAT NI...
SAYANGILAH ISLAM DAN MELAYU WALAU APAPUN YG TERJADI...

Di Kelantan pulak sudah 22 tahun org tua kutuk tu memerintah Kedai JUDI makin banyak.. SPORT TOTO bercambah.. dh ckp UMNO x Islamik, kenapa PAS tak buang pun JUDI?? atau Pakatan HARAm Jadah ni adalah ejen2 DAJJAL yang hanya berpura2 untuk sesatkan manusia?
ni menatang mna tulis aku xtau... tpi aku doa agar dia dilaknat oleh ALLAH. pertama, dia kutuk ulama. kedua fitnah kelantan makin bnyak kdai judi. ketiga, sedap mulut babi dia jah ckp pengikut dajjal. mu bgi alamat kdai judi tu aku nk tgk... kalu x konform mu fitnah. hok mu kata ulama, TGNA ni tua kutuk.. aku nk tgk bapak mu jnis tua kutuk dok.. x pun atuk mu.kalu x mu sndiri dri jnis glongan terkutuk doh mu hina ulama.

-aku like komen dr tanpa nama 10 Mei 2011 2:54 AM-
ak tgok memang ramai xsedar diri tu melayu sesame islam, sebab parti smer nk bertekak, adek bradek smpai nk berparang bagai, ngn jiran xnk tegur, duk satu kampung jumpe p ludah, maseng2 perasan konon betul..gov k pembangkang dah same jek..

yg p glabah ngn berita tu wat ape?klu da tau berita tu smer propaganda politik yg p caye bulat2 wat ape?bace newspaper nih bace boleh, percaya jgn(politik issues related)..nmpk sgt blaja sejarah xabeh..da klu dlam perlembagaan tu igt bleh tuko sesuke ati jek? korok de..tula suruh p skola xmau, msuk klas kate cekgu bodoh, xpandai ajala apela..stakat nk tulis berita kt newspaper tu bdak skola rendah pon pandai, seap cliche lg..yg ni da besak2 nih, bleh pkiaq pki otak maseng2 pki lutut..

korang yg dok bsing2 kt atas tu xyah nk bela sgt parti2 korang tu, due2 same jek..name jek satu parti, tp brape byk kepala? kte ni manusia, bkan robot..KOMPOM ade pmimpin jujur, KOMPOM ade gak pemimpin yg corrupt..ak tgok jiran ak ade gak cine india bagai, kt mane2la kt malaysia ni..xdenye diorang nk bergadoh ngn melayu..eh, ak rmi mmbe non-malayla..kemonla..diorang cool jek..politician2 nila yg slalu wat pasal, dah tu nk heboh2 (newspaper) kaitkan kt rakyat kononye smer non-malay camtu..gle k ape?yg bace pon same bodoh, p caye jek paper kate ape..sadis2..penyokong UMNO ngn pembangkang da same jek perangai..BODOH

smer org ade bahagian maseng2la kt akhirat, politician mane yg corrupt tu de sndr jawabla kt akhirat..hidup bkan lame sgt pon, paling lame pon diorang leh idup 20 30 taun lg jek..

tahniah bro milosuam.. depa nk kata apa katalah... yg penting.. blog hang dapat liputan meluas... selalunya blog yg merapu depa takkan layan.. tp kalau blog yg menunjukkan kebenarannilah yang akan diserang oleh puak2 umporno.... maka.. teruskan memberi info.... kepada semua penyokong dan ahli PR... jgn dok layan dan berhujah kepada ahli2 munafik ini.. kerana mereka tidak akan dengar apa yang dikata... mulut mereka hancing sangat... kata macam2... tp sekadar berbuih dimulut.. nk tgk juga org cina mana mereka nk penggal... mari kita tgk berita awani... org umporno penggal kepala org cina... aku nk tgk ... puak2 ni ckp dari mulut ka dari otak lutut...

Sedih.

Aku juga like komen Tanpa Nama 10 Mei 2011 2:54 AM.

Politik tak kotor, orang yang dalam politik tu yang kotor.


EmoticonEmoticon