Tuesday

Bukti tv3 menggalakkan rakyat mencari video lucah!



Nasihat kepada ibu bapa dan penjaga yang mempunyai anak-anak kecil atau remaja di bawah umur, elakkan anak anda daripada menonton Buletin Utama TV3, kerana media arus perdana milik kerajaan itu kini menjadi penyebar video lucah yang akan merosakkan minda dan akhlak anak-anak anda.

Di bawah ini salah satu rakaman yang membuktikan bahawa Kerajaan pimpinan Najib Tun Razak di bawah slogan Sapu Malaysia kini sudah mula membawa anjakan paradigma baru kepada masyarakat. Kerajaan kini secara perlahan-lahan mahu rakyat menerima bahawa penyebaran video lucah adalah perkara biasa yang harus dihalalkan di Malaysia.

Barangkali industri video lucah akan mula berkembang di Malaysia selepas satu persatu usaha menghalalkan penyebaran video lucah dilakukan oleh kerajaan UMNO PORNO.

Usaha ini dilihat serupa dengann usaha yahudi menyelitkan unsur-unsur seks di dalam kartun-kartun untuk merosakkan minda anak-anak orang Islam, Yahudi sengaja menimbulkan perasaan ingin tahu di dalam diri anak-anak orang Islam mendorong mereka kepada seks.

Malah usaha kerajaan Sapu Malaysia merosakkan minda masyarakat dilihat lebih exstreme lagi berbanding Yahudi. Dengan alasan mahu menegakkan kebenaran, Kerajaan Sapu Malaysia menggalakkan anak-anak kita untuk mencari video seks di internet sekaligus merosakkan minda mereka.




Kerajaan Sapu Malaysia yang menerima nasihat dari Yahudi APCO nampaknya jauh lebih jahat dari Yahudi itu sendiri. Apa pun alasannya, tujuan kerajaan adalah untuk menggalakkan anak-anak orang Islam menonton video lucah.




ReJaM© "Kerajaan ini mahu menghancurkan anak-anak anda. Inikah kerajaan yang harus anda sokong?"

78 comments

yela yela... jgn bagi anak kita baca blog ni juga sbb penyebar fitnah!

pencacai murahan umno ade je kt mana2...trmasok kat atas ni...wakawkkakaka

milo suam xde kt tlo 3 suku ker? x fair la mcm ne....

patut arr org umno tak dpt maklumat sebenar.. tgk kat tv3, bhonline, utusan online... semua video dah kena potong (video eskay sumpah). tazkirah ustaz tu pun dia amik yg boleh diguna utk kepentingan shj. kesian org umno... isk2...

cam sial la umno ni...

umno ni sengaja nak menghancurkan anak2 bangsa untk kepentingannya semata-mata..cam haram la umno ni..fuck umno..

fikirkan la bagaimana utk menghapuskan mossad ini dan juga yakjud makjud di Malaysia.
1 bagaikan sandirwara si dajjal

Yang Berkuasa hanya Dia Yang Maha Esa

tolong kami bantu kami anak2 malaysia,
jgn bohong tipu kami, kami anak tidak berdosa,

buat dosa dan pahala pasti ada balasannya,
hidup di dunia sementara akhirat kekal selamanya,

pada insan yang durjana,ALLAH itu Maha Berkuasa,
bertabatlah kita semua sebelum sangkakala datang menjelma,

ini madah buat semua x kira pangkat atau harta,
islam itu amat benar jgn kita berperasangka.

kayob: rakyat malaysia jgn trus jadi bodo trus pertahankn pemimpin bangsat yang ada skrg ni.. malapetaka ape lg yg akan terjadi nanti, mereka kenyang kita yang kebuluran.. macam2 fitnah yang disebarkan, rahim tanbicik sial tu kes dia kat melaka, senyap, nak wat cite org lak.. yang bodo je pcya video tu btol...

gila blue

kan best klu tv3 buat segmen web pornografi.. 5 minit setiap malam... promote web yg best2 untuk anak muda... ni vid itam putih x best la... apa2 hal pun tahniah kat tv3.. ade kemajuan..

UMNGOK celka. jahanam lah ko UNGOKK

harap2 lg ramai pemuda/di sedar akan propagnda umno yg terus mperbodohkan rakyat.. ramai dah bfikirn trbuka n educated skrg nie.. jaga2lah UMNO.. kalau tidak berubah rkyat akan ubah pmimpin

bila bn tumbang, tv3 pun akan tumbang juga. sbb tu tv3 beriya-iya nak bela najib, nak hidup beb mesti promot video lucah ... barulah ramai yg tonton tv3

yeaaa!! Anwar Ibrahim bakal PM kita! Saya suke!

hidup mnjadi tidak karuan
dengab cerita bukan2
sumber kami hanya milosuam
apakah ini satu kebenaran
bole jadi panduan...
w kami tk kenal tuan
kami kenal hasil nukilan
harap kami tidak salah pilihan
milosuam jadi bahan bacaan..
mencari kebenaran....
tak kira pr atau barisan
perlu teguran
dari anda milosuam...

Sebagai rakyat, janganlah hanya tumpukan sahaja pada satu blog untuk bacaan. Banyak rujukan-rujukan boleh kita baca. Sekali-sekala boleh juga kita baca blog pencacai BarisaN UMporNO juga, tetapi minda kena kuatlah bila membaca di situ. Nukilan mereka bagaikan mereka yang terhebat (ego dan sombong).

TV3. Ini juga adalah masalah besar yang sedang rakyat hadapi di negara sendiri. Media utama negara milik BarisaN UMporNO juga mengajak rakyat tidak mengira umur untuk terus menerus mengetahui dan mencari kisah lucah ini. Perosak minda remaja. Kisah masalah rakyat, kisah mengapa rakyat ingin melawan kerajaan, tidak pula mereka siarkan.

Sebagai pembawa berita, sepatutnya mereka mengkaji dan membuat berita mengenai, mengapa rakyat terus bangun melawan BarisaN UMporNO. Rakyat tidak akan melawan pemimpin sekiranya pemimpin mereka betul.

Janganlah hanya 'syok' sendiri dalam mentadbir negara. Negara adalah milik semua, bukan milik perseorangan dan kroni. Hentikanlah politik lucah anda wahai BarisaN UMporNO.

"Dengarlah keluhan dan rintihan rakyat, barulah negara akan terus aman dan damai"

-Dr. LatiF-

DR LATIF..

mmgla baca..takat nk amik tau..tp t terpaksa jumpa dr sb tekanan darah naik mndadak2..tkasih dr..

AKU XSANGGUP DIPIMPIN OLEH MANUSIA YANG GILA SEKS MCM ANWAR

aduh2... sengaja sebut satu2 laman web yg post bout vdeo tu.. knp? sebab nk suruh rakyat bukak, n tengok sndiri vdeo tu, so that rakyat akan lebih yakin n percaya yg bahawa anwar mmg trlibat dlm vdeo tu...

x fikir ke kesannya pada anak2? pentingkan diri betul.. shame on u...

malaysia sebuah negara membangun, malangnya masih dipimpin oleh pentadbir yg mempunyai pemikiran kelas ketiga...

dah2 la tu.. jngn smpai yg dikejar x dpt, yg dikendong berciciran... niat nk suruh rakyat bencikn pakatan, tapi tup2 disebabkn vdeo bodoh ni, rakyat mkin benci UMNgOk.. belia zmn sekarang da pndai menilai baik buruk, yg mana betul, n yg mana salah dah..

satu lagi pesanan :~

IF U GUYS THINK THAT U ARE BRILLIANT ENOUGH, NEVER EVER OVER EXPOSED IT, COZ THAT MIGHT SHOW HOW STUPID U R....

TV3 berjaya merosakkn akhlak n minda remaja...
tahniah TV3...menjadi ejen yahudi...

perlu ker dia bgtau nama2 blog2 yg upload tuh? mmg diorang mcm suruh org masuk blog2 tuh tgk video lucah... cam sial tv3... bodo nak mampus...

gua rasa la.. pru13 macam dah confirm dapat kat pakatan.. so geng2 umporno nie kata sekarang macamna kita nak rosakan rakyat yg akan berada di bawah pimpinan pr nanti.. apa kata kita mintak pendapat upco? apa lagi upco kata kita rosakan rakyat dan anak2 dengan video sex.. mudah saja.. ini merupakan satu kejayaan yahudi..
insyaallah apabila pr memerintah nanti kita bersihkan negara kita ini dari segala daki2 jijik umporno dan yahudi ini...

renung2kan dan fikir2kan..

haram jadah blog pisau net lagi karut tak nak siar org komen kutuk kerajaan bodoh betui penakut cakap berkoko mengalahkan anjing dalam blog dia tu bodo.........

jom pekena milo suam.. layannnnnnn jeee..

buletin utama TV3suku shud be rated 18SX

tv3 rangkaian porno...membawa warkah yang lucah...(lagu ni) hahahaha

Harapan Chelsea semakin cerah

TV3! HENTIKAN MENJADI LIDAH SYAITAN

tv3 sudah termaktub sebagai lidah rasmi umporno yg menghidangkan budaya syaitan utk diterap dlm fikiran umat.

satu2nya cara menyebar lucah 'yang dibolehkan' ialah dgn menjadikan lucah isu nasional dan 'demi kepentingan negara' kununnn.

samada sengaja atau lalai kerana menyebabkan lucah menjadi makanan umat dan rakyat, najib harus bertanggungjawab menyekat budaya lembu ini.

NAJIB MESTI BERTANGGUNGJAWAB, JGN BUAT2 TAK TAHU

najib tidak harus berterusan kata 'saya tidak tahu', 'itu isu peribadi' kerana media adalah dibawah telunjuk umno dan umno di bawah telunjuk najib dan najib dibawah telunjuk rusmah.

hanya malam jemaat saja rusmah dibawah najib. (gurau sikit hihihihi)

najib tidak boleh berterusan buat2 sibuk dgn ekonomi dan projek2 indah kabar dari rupa(rakyat mahu harga barang dikawal, bukan projek pelik2 entah apa2)

najib tidak boleh berterusan buat2 muka innocent mengenai kerosakan moral yg disebar media seperti tv3. najib tetap bertanggungjawab, jgn cuba cuci tangan.

tangan yang m...h altantuya bisa menyekat budaya lucah sebaran media mereka ini.

MARI KITA HANTAR EMEL DGN NASIHAT YG HIKMAH KEPADA NAJIB

maka kepada sesiapa yg sudi bolehlah hantarkan nasihat dgn penuh hikmat kepada najib supaya menghentikan sebaran lucah di media arus perdana. sila hantar kepada emel peribadi najib di bawah :


najib@1Malaysia.com.my


DEMI GENERASI AKAN DATANG

katakan pada najib, kita penat mendidik anak utk menjadi generasi modal insan yg cemerlang, tetapi media perdana telah merosakkan pemikiran suci anak2 kita.


NOTA :

kata2 nasihat yg hikmah kepada pemerintah yg bingung adalah sebesar2 jihad.

tak kesah lah anwar ke bukan anwar ke aku mmg nyampah ngan najib dan bini nye....harap maklum...

3 Mei 2011 7:16 AM - Tanpa Nama

Saya sangat setuju dengan anda... Begitulah yang saya lakukan. Jangan tertumpu pada satu blog sahaja, PR masuk, BN punya blog pun masuk. DI Situ anda akan rasakan siapa punya blog yang paling memualkan penceritaannya.

Dan yang penting, akal harus kuat bekerja untuk memisahkan baik dan buruk..

Mencari Konklusi delete 3 May 2011 at 11:16

Beranikah Anwar sahut cabaran eskey untuk menjalani ujian poligraf bagi mengesan sama ada mereka berbohong atau tidak dalam isu video seks yang mengaitkan Datuk Seri Anwar Ibrahim?

Kita tunggu dan lihat... Kalau DSAI berani bermakna dia di pihak yg benar tetapi kalau sebaliknya, kamu & saya boleh nilai sendiri...

Mana tak TV 3 terpaksa menyiarkan berita lucah...ketua pembangkang bakal PM kita gila SEKS.Jadi perlu ikut peredaran semasa.

nuar juburi bodo delete 3 May 2011 at 11:24

pelik...semakin bnyk pendedahan slah laku nuar juburi..tp bdk2 yg br nk blaja politik membuta tuli msh skong nuar juburi..msh percya yg sume ni fitnah..byk sgt ke duit umno utk byr sume org2 ni utk fitnah anu gerah setan si nuar juburi tu..nape xde sorng pon yg buat pendedahan bahawa die dirasuah oleh umno utk burukkn nuar juburi or pemimpin pr..sume pendedahan ni dilakukan dgn rela hati..pengasas pkr n kwn2 die sume dh tingglkn die..btul2 ajaib penangan air kencing nuar juburi ni..rmai yg kene kencing dgn die..

husam cbr eskay wt ujian poligraf plak..dgnr ela ati eskay brani sht cabaran..nuar juburi brani ke??sumpah lknt xbrani..bg dna xbrani..tunjuk jam omega xbrani..yg mamat tu brani adalah melanggan pelacur n meliwat..hahaha

anu ghairah syaitan delete 3 May 2011 at 11:33

padan muke kontraktor pembersihan under majlis pembndaran ampang jaya..dh kontrak kene berhenti..skong lg pr..dhla bayaran pon tertungak2 semenjak pr perintah..hahaha..

"Selama ini, kami bersabar apabila mengalami masalah pembayaran tertunggak melebihi tempoh tiga bulan berturut-turut sejak dua tahun lalu. Malah, pembayaran juga tidak mengikut perjanjian yang ditandatangani apabila kami tidak menerima bayaran secara penuh,” katanya.

byk lg kezaliman org2 pr ni..kerajaan klate dh lm mendera rkyt die..suh rkyt die angkut air perigi n sg..pemimpin klate n exco die minum air bersih..kt uum plak rebat cukai tanah xdisambung..dh 5kali uum hntr surt utk dptkn rebat...tp pas kedah senyp je..dh msk berita br terhegeh2 kate akn semak semula permohonan..hahahaha..

hujah umporno di atas sama je...dh byk jawapan diberi. masih tk mau baca n faham...masih tanya kenapa anwar tk mau sumpah

abaikan saja org2 yg tertinggal bas dr umporno di atas

org umno ni ckap tk nak dg org yg gilo sex utk jdi ketua ,tp dia tau ke kes kalwat kt PD.dia thu ke knpa atantuya mesti d letupkan.

pencacai umno,korang pg la merapu kat blog2 korang...aaaattuuiiihh!!!

aku harap anwar mengaku bersalah. mmg dia, xboleh sangkal lagi. tapi yg umnoBN ni biarkan video tu apasal? tv3 dah jatuh martabat. umno rosak dengan peperangan yang dicipta sendiri.

muak dgn pr! berkata...

salam perpaduan dan persaudaraan islam kerap kali dihulur oleh umno..

xxxxx

slm perpaduan? hahahahahahah zalimi PR, fitnah liwat, fitnah video, isa kan pembangkang, sekat royalti, bila dh rasa sosak, bila rasa PR byk menang, bila rasa menang sarawak tapi cemas....maka

tiba2 hulur tangan salam perpaduan? hihihihii uweek...bukan salam tektik pecah belah PR ke??? kantoi umno

sesuai la tu moto tv3suku ni..
inspirasi hidupmu tukar jadi konspirasi hidupmu.

rajin la pulak budak2 nk tgk berita.. yg lg bersepah bdk2 g internet cafe tu.. yg tu x pyah nk tgk vid anwar ni.. kt internet tu terang2 bleh tgk dgn jelas.. pttnya lebih risau yg 2 dari tgk vid anwar yg bodo ni..

hahaahahaa.... terbaek..

TV3SUKU DISARAN BACA BERITA SECARA BERBOGEL

http://biaqpila.blogspot.com/2011/05/tv3suku-disaran-baca-berita-secara.html

kes khalwat spe kt pd..yg aku tau kes adun pas kene tngkp dgn sorng ahli pas sndri..hehehehe..ustaz yg tngkp adun tu siap wt pengakuan lg..xyh la kate ni fitnah umno sbb tu pndedahan org pas sndri..kes atlatuya ke..hahaha.tian chua ngaku die wt photoshop gmba najib n atlantuya..gmba tu jgk la blog2 pembngkng gunekn utk tabur fitnah..xrs berdose ke..ooo..kalo gmba libtkn pemimpin bn wlpon terang2 photoshop korng gunekn..kalo pemimpin pr korng kate fitnah..xrs berdose ke..rpk plak kate die dpt sumber2 atlantuya ni dr org2 yg sememangnye rapat dgn nuar..die pon xtau btul ke x cite atlantuya ni..die pon dpt arahan dr nuar juburi utk sebarkn cite ni..apelaa..konon kate rosmah ade kt tmpt ms atlantuya diletupkn..rupenye rosmh raikan mjls dgn ank yatim..byk lg pendedahan pembohongn puak2 pr ni..tu pon xreti pkir lg ke..ke korng nk tunggu bile nuar juburi liwat ank korng dpn mata br korng nk percya..korng xtau ke penglibatan nuar juburi dgn pertubuhan2 tajaan zionis..pelik la bdk2 pr ni..rmai plak tu yg bc blog si pondan milo suam ni..hehehe..mlm td ko xkeje parttime ke nyah..hahaha..suam2 je bdk milo suam ni..tobat la milo suam oi..keje ko tabur fitnah je

entah apa2 merapu budak kt atas ni...low class

setuju..
berita2 yg kurang sesuai ni x boleh la ditayang seperti diatas..
dan lagi satu,lama pulak tu cite pasal berita tu..

org umno otak lembu..tu psl tak leh pikir

milo suam jangan asyik tabur fitnah.

bukan amk tak takut Allah tapi eskay yang tak takut! jahil benar dia sampai nak buat sumpah laknat sedangkan dalam islam ada cara sebenar untuk selesaikan masalah ni. Kepada yang selalu tgk video ceramah anwar kemudian tengok video sek tu mesti nampak beza mmg bukan an war

Wah bestnyer TV 3 dah jadi tempat promosi web blue! Cayalah! Inilah kerajaan Satu Malaysia! Aku Sokong kalau pembaca berita TV3 berbogel sampai promosi blog-blog video lucah memang mantap yeahhhhh... argh argh argh argh...

huyoo..rakan milo ni png tgk nuar juburi berbogel siap..so ape kelainan nuar juburi..blh ckp skit x..

Wah...bestnya dan tak dapat dibayangkan sambutan terhangat dan box office (rating tertinggi) bila pembaca berita tv3 1/4 baca berita sambil bogel... Pastu promosi website2 blue... baru betui... bagai sirih pulang ke tepak! waakakakakakaaaa

apa la. tak habis2 citer porno sorang tu. Citer porno MCA takda lak nak heboh besar-besaran. Chuah tu syok jer at adegan yang apa entah. UMNO UMNO... terlalu kemelayuan pornonya...

nk tau nape vid soi lek xheboh..sbb cine tu ngaku die dlm vid tu n die letak jaw dr kabinet..bodo la puak2 pr ni..mende simple cmni pon xblh nk pkir..yg nuar juburi plak die xnk ngaku..n die jgk seorg muslim..die adalah pemimpin pembngkng n kalo pr mng pru die mnkng jd pm..aku xnk malaysia berpmkn si peliwat n kaki pelacur..

Sedeh btul bila tgk berita TV3 ni..siap promote blog tu lagi? Mana ketelusan polis utk membawa kes ini kesaluran yang sebenar? Salinan asal ada pada Eskay & telah diberi pada polis, tapi kenapa masih boleh disebarkan? Kenapa? Kenapa tiada tindakan kepada blog berkenaan yang menyiarkan pornografi? Macam ini ke cara kerajaan nak melawan pembangkang? Dunia akhir zaman..

MADEY BABI

pangkah la lg BN...lepas ni korang boleh layan filem lucah versi HD kt TV3 24/7..oh yeah!!!




-umno x cerdik-

aku xnk malaysia berpmkn si peliwat n kaki pelacur..

,,,,,,,,,,,

betul penyokong PR pun tak suka PM kaki sex dan pembunuh atau kaki liwat.

hakikatnya anwar difitnah dan dia bukan kaki liwat atau sex.
maka mari terus sokong anwar.
org difitnah perlu dibela dan dijadikan PM.

hanya umporno je yg yakin anwar bersalah, ramai rakyat tk percaya.

Hahahahaha....

Hidup UMNGok...

Makin lame GEROMBOLAN perintah Malaysia...

Makin ramai rakyat Malaysia yg akn expert dlm skil2 buat anak...

yeah....

Hidup UMNGok...

Oh silap...

Hidup UMporNO....

Mari ramai2 tempah NERAKA...

Dgn mengundi BN utk PRU 13 nnti...

Yeah...

Ubah Malaysia hapuskan media tali barut UMBONGOK. Hentikan segala kecelaruan bahan-bahan berita dari mereka.

Yehhhhh mari tempah Neraka utk Umnopronooo..dah tau nak kalah dlm pru13 .syok pla dia rosakkan minda org2 melayuuuu.yg juga asalnya pendatang tuuuu

Laut China Selatan ORIGINAL&SPICY delete 3 May 2011 at 17:52

satu lagi fitnah dari totok PR,pondan ini sememangnya tak akan mengaku dan tunduk kepada naluri kewanitaan nya sundiri,masih nak berlagak jantan di dalam internet walaupun ramai yang maklum blog pondan ini telah pun dikenali ramai dengan penfitnahan tak masuk akal.mungkin selepas ini kita boleh salahkan kerajaan dengan tuduhan menggalakkan rakyat jadi kaki seks kurana mumbunarkan penjualan telefon berkamera dan kemudahan internet yang memuatkan begitu banyak laman lucah.mungkin disebabkan video seks a; juburi ini lah gejala-gejala maksiat dan kes kes rogol bunuh meningkat dengan mendadak sejak 10 tahun dahulu.percayalah wahai pencacai taik PR terhadap tohmahan celaka dari pondan ini hanya semata blog beliau yang menentang dengan fakta(taik)sehingga disorokkan dari perhatian umum kerana tidak masuk tv3.kah kah kah!

mase chua so lek takdelak..

aku x tau chanel TV3/4 no brp?????????????????????

Aku rasa kalau selalu sangat tonton TV3 suku ini lama kelamaan otak pun boleh jadi 3 suku jadi elakkanlah menonton TV3 suku terutama dalam slot berita perdana, banyak virus yang lebih merbahaya daripada virus JE.

tgk tv1 je..2 pn tgk rncngan forum perdana hal ehwal -midi ganu

laut cina amoi video selatan...

entah apa2 mengarut la, buang karan baca tulisan sampah luuu....pi tidola

Dari Anas bin Malik, katanya Rasulullah s.a.w bersabda: "Menjelang turunnya Dajjal ada tahun-tahun tipu daya, iaitu tahun orang-orang pendusta dipercayai orang dan orang jujur tidak dipercayai. Orang yang tidak amanah dipercayai dan orang amanah tidak dipercayai."

Inikah saat menjelang turunnya Dajjal?

Wallahu a'lam

kalau pr menang dsai jadi pm ke?

jgn percaya kpd org fasik...

ape kes nie kerajaan malaysia? katenye, takleh nak upload or sebarkan porn. blog2 tue sah2 tunjuk yg takder sensor. weh, jepun punye porn pun sensored la weh. ko takyah la nak promote sampai kat tv3. bodoh la kerajaan nie. oh, kalo pasal anwar, ko takder plak nak amek tindakan kat blog2 tue. cuba kalo bik mama punye video seks, sure org yg sebarkan tue kena sula. come on la, U said want to be democratic. try la first, just dont say it. WTF la skrg nie...

hahahaha... lwk ak bce komen pncacai UMNO.. hahahaha
dh xde ap nk komen.. mrapu je.. balik tdo la wei... haha

knapa nk slahkn krajaan?? dah kalu islam tu btol ptotnya islam la yg kna jd krajaan.. bknnya pmbgkang.. kdg2 kte ni xgna otak sgt kn.. slah org len nmpak tp slah dri sndri wat2 buta je.. pe kes..

otak btol la.. tv3 nk bg malu pmbuat2 blog tu.. bkn nk sebar.. yg nk kritik tv3 2 pesal.. byk lg bnda2 yg memg nmpak truk ko xmau nk kritik.. apa la rkyat malaysia zman skrg ni..

liwat tetap liwat..zina tetap zina...hahahahahha..milo suam ni pondan rupanya

ANWAR IBRAHIM SEDAP BERZINA TAPI PENYOKONGNYA DAPAT APA? ANWAR IBRAHIM SEDAP BERZINA TAPI PENYOKONGNYA DAPAT APA? ANWAR IBRAHIM SEDAP BERZINA TAPI PENYOKONGNYA DAPAT APA? ANWAR IBRAHIM SEDAP BERZINA TAPI PENYOKONGNYA DAPAT APA? ANWAR IBRAHIM SEDAP BERZINA TAPI PENYOKONGNYA DAPAT APA? ANWAR IBRAHIM SEDAP BERZINA TAPI PENYOKONGNYA DAPAT APA? ANWAR IBRAHIM SEDAP BERZINA TAPI PENYOKONGNYA DAPAT APA? ANWAR IBRAHIM SEDAP BERZINA TAPI PENYOKONGNYA DAPAT APA? ANWAR IBRAHIM SEDAP BERZINA TAPI PENYOKONGNYA DAPAT APA? ANWAR IBRAHIM SEDAP BERZINA TAPI PENYOKONGNYA DAPAT APA? ANWAR IBRAHIM SEDAP BERZINA TAPI PENYOKONGNYA DAPAT APA? ANWAR IBRAHIM SEDAP BERZINA TAPI PENYOKONGNYA DAPAT APA? ANWAR IBRAHIM SEDAP BERZINA TAPI PENYOKONGNYA DAPAT APA? ANWAR IBRAHIM SEDAP BERZINA TAPI PENYOKONGNYA DAPAT APA?

SOKONG ANWAR BERETI MENYOKONG PERSUNDALAN! SOKONG ANWAR BERETI MENYOKONG PERSUNDALAN! SOKONG ANWAR BERETI MENYOKONG PERSUNDALAN! SOKONG ANWAR BERETI MENYOKONG PERSUNDALAN! SOKONG ANWAR BERETI MENYOKONG PERSUNDALAN! SOKONG ANWAR BERETI MENYOKONG PERSUNDALAN! SOKONG ANWAR BERETI MENYOKONG PERSUNDALAN! SOKONG ANWAR BERETI MENYOKONG PERSUNDALAN! SOKONG ANWAR BERETI MENYOKONG PERSUNDALAN!

SOKONG ANWAR BERETI MENYOKONG PERSUNDALAN! SOKONG ANWAR BERETI MENYOKONG PERSUNDALAN! SOKONG ANWAR BERETI MENYOKONG PERSUNDALAN! SOKONG ANWAR BERETI MENYOKONG PERSUNDALAN! SOKONG ANWAR BERETI MENYOKONG PERSUNDALAN! SOKONG ANWAR BERETI MENYOKONG PERSUNDALAN! SOKONG ANWAR BERETI MENYOKONG PERSUNDALAN! SOKONG ANWAR BERETI MENYOKONG PERSUNDALAN!

SOKONG ANWAR BERETI MENYOKONG PERSUNDALAN! SOKONG ANWAR BERETI MENYOKONG PERSUNDALAN! SOKONG ANWAR BERETI MENYOKONG PERSUNDALAN! SOKONG ANWAR BERETI MENYOKONG PERSUNDALAN! SOKONG ANWAR BERETI MENYOKONG PERSUNDALAN! SOKONG ANWAR BERETI MENYOKONG PERSUNDALAN! SOKONG ANWAR BERETI MENYOKONG PERSUNDALAN! SOKONG ANWAR BERETI MENYOKONG PERSUNDALAN! SOKONG ANWAR BERETI MENYOKONG PERSUNDALAN! SOKONG ANWAR BERETI MENYOKONG PERSUNDALAN! SOKONG ANWAR BERETI MENYOKONG PERSUNDALAN! SOKONG ANWAR BERETI MENYOKONG PERSUNDALAN! SOKONG ANWAR BERETI MENYOKONG PERSUNDALAN! SOKONG ANWAR BERETI MENYOKONG PERSUNDALAN! SOKONG ANWAR BERETI MENYOKONG PERSUNDALAN! SOKONG ANWAR BERETI MENYOKONG PERSUNDALAN! SOKONG ANWAR BERETI MENYOKONG PERSUNDALAN!


EmoticonEmoticon