Monday

Lagi profile Facebook hina Rasulullah, Jom report!


Seperti biasa bila ada profile yang menghina Rasulullah, menghina Islam, MiLo SuaM akan mengajak semua para pembaca untuk melaporkan profile ini kepada pihak pengurusan Facebook secara berjamaah.

Kali ini bukan satu tetapi dua profile harus dilaporkan kepada pihak pengurusan facebook. Pengguna facebook ini meletakkan gambar seorang lelaki Arab dengan hidung babi bagi menggambarkan wajah Rasulullah. Malah menggunakan nama Muhammad SAW sebagai profile. Memang celaka!



Apabila kita melaporkan sesebuah profile secara berjamaah dengan alasan yang sama, maka lebih cepat pihak pengurusan facebook akan menutup sesebuah halaman itu. Sebagai contoh, sebelum ini tidak sampai 24 jam selepas MiLo SuaM siarkan sebuah profile Anti Islam, profile tersebut telah ditutup oleh Facebook dan tidak lagi dapat diakses rujuk sini [Profile anti Islam].

Maka di bawah ini, disertakan alasan yang patut kita gunakan untuk melapor. Sila ikuti langkah-langkah yang ditunjukkan.



Dah faham? Baiklah untuk melapor sila klik [Facebook] jangan lupa melaporkan sebuah lagi profile menghina Islam rujuk sini [Facebook]


Sekiranya anda mempunyai maklumat profile-profile yang menghina Islam seperti ini sila hantar ke facebook MiLo SuaM rujuk sini [Facebook MiLo SuaM].


ReJaM© "Terima kasih banyak atas sokongan anda semua, hanya Allah yang dapat membalasnya"

26 comments

aku dah report...

kurang ajar btol musuh islam ni..geram!

aku pn dah...

done! Thanks for info...

dgn kwn2 dia dlm friend list dia pn byk yg kurang ajar gak...kutuk ntah pape2 kt wall diorg...byk sgt smpai tak ter-report sume meraka tu...kita doa je la...smoga Alla memberi hidayah kepada mereka sume...aminn...

unknown- haishh..siyez geram..bangang sgt budak2 tu,.pegy mampos la..suka haty je nak kutuk2 nabi muhammad...hope deowg sedar kesilapan deowg...

http://www.facebook.com/profile.php?id=100001722034122

nie satu lg..

ni ade lg

http://www.facebook.com/profile.php?id=100001635016124

Steady milosuam....jom report ramai2....

sesungguhnya mereka ini berada didalam keadaan yg jahil..marilah kita dakwah mereka ini

dri gaya bhase diorg tulis, maybe diorg ni org indon....

stuju ngan bdk puncak.. budak2 indonesia nie,inilah kesannya bila ramai orang islam tidak berpelakuan seperti orang islam..akibatnya, orang akan pandang rendah pada agama kita

Mengapa mereka merakam 3gp lucah??

koleksi artis seksi dalam majalah mangga

aku siap report 2 kali

cuba tgk wall dia... rasanya dia tu muslim... tp entah kenapa mengutuk Nabi saw... pelik2 la dunia akhir zaman ni...

-cikgubibi-

ya allah... muliakan rasul mu....... hinakan musuh musuh islam....amin

ramai plak 2 profile yg hina nabi dlm fren btina 2..kuang asam..

Benci pendatang "low-class" delete 2 May 2011 at 12:38

Dah selesai pun.....
kurang ajar punya Indon yg dilaknat Allah.

potong je pale laknat nie..>ejath<

Kafir laknat ni tak habis2 nak cari pasal.Haram jadah betul

bungkus

rasa,nya diapa ni boleh mempalsukan indentiti mereka,dan mengatakan bahawa mereka ni islam..tapi sebenarnya bukan...ada,hasutan disebalik nya..so,ini keburukan fb..tak boleh kata ...sesiapa pun boleh mengakui islam atau pun sebaliknya..

profile rinie tu da lagi la. dia duk kutuk Osama dn Islam nin. kene heboh lg ni.

ada lagi satu kat dlm family list dia

http://www.facebook.com/profile.php?id=100001635016124

Profile dengan Nama takkanterbuang ,kerana terlalu banyak ,itu semua kerja sia-sia ,apa yang penting umat islam mempelajari ,mendalami ,,mengamati,perjuangkan ,barulah dunia islam bersatu


EmoticonEmoticon