Monday

Tahniah! Peneroka Felda Gua Musang terima geran tanah



Video ni dah lama dihantar kepada email MiLo SuaM tentang peneroka Felda di Gua Musang yang bakal menerima geran tanah daripada kerajaan Negeri Kelantan. ReJaM© terlupa nak siarkan tempoh hari. Harap maaf kepada pengirim email. Hari ni selak-selak email terjumpa semula link yang diberikan.

Saksikan video di bawah, ada beberapa parts yang menyentuh hati dengan kemurahan hati Menteri Besar Kelantan, Tuan Guru Nik Aziz untuk membantu golongan peneroka Felda.




ReJaM© "Tahniah kepada Kerajaan Kelantan yang mendengar rintihan rakyat bawahan"

9 comments

salah videolah,bro...ni video lain ni..baik ubah sebelum pencacai kacau...

This comment has been removed by the author.

Aik,mana videonyer..tukar2 sebelum Pro Umno datang attack..TGNA mmg baek..UMNO ja xnampak..yg depa nampak kuasa ja..

Jom Tengok :
"Ciuman Maut" ArTis Korea!!

cpt tukar bro slh tu

Terima kasih kerana memberitahu, saya pun tak perasan tersalah video pulak hahaha

sebelum "peluru maut"dari pencacai roti canai datang

Lantak la dgn pencacai UMNGOK. Pegi mampus la ngan pencacai diorang tu. Asobiyyah jahanam.

Taniah diucapkan kepada peneroka kat felda gua musang. Lepas geran apa plak dapat ?


EmoticonEmoticon