Saturday

Blogger Umno dedah video muslimah PAS diraba bergilir-gilir di #KL112


BLOGGER United Malays No Otak, Umno nampaknya sudah kehabisan idea untuk memburuk-burukkan Himpunan Kebangkitan Rakyat #KL112 yang dianjurkan di ibu negara tempoh hari. Kita faham taktik mereka tidak lain dan tidak bukan, menggunakan isu lucah berulang-ulang kali.

Lihat sebelum ini bagaimana mereka menggunakan gambar yang dicedok dari laman sesawang luar negara mendakwa kononnya ada muslimah dari Parti Islam, PAS yang diraba di himpunan tersebut rujuk sini ~ blogger Umno.

Kemudian mereka menyebarkan pula gambar yang diedit kononnya ada peserta Himpunan Kebangkitan Rakyat #KL112 yang membawa bendera dan menyokong Israel rujuk sini ~ Bendera Israel.

Terbaru, mereka menyebarkan video pula kononnya muslimah dari Parti Islam, PAS telah menyerahkan punggung untuk diraba bergilir-gilir oleh pemuda dari KEADILAN (PKR). Di bawah ini screenshot yang diambil dari salah seorang blogger Umno.



Lihat, mereka seakan ada centre of command (pusat arahan) untuk mengulangi isu-isu lucah bagi meraih sokongan politik. Difahamkan "bilik perang" Umno PWTC kini diketuai oleh bekas menteri yang pernah dilaporkan mabuk dan mencabul kehormatan seorang gadis di kelab malam. rujuk sini ~ Jamaluddin Jarjis

Maka tak hairanlah strategi meraih sokongan politik mereka semuanya berbaur lucah kerana pengarah propaganda mereka adalah menteri kaki raba.

Tambah lebih lucu lagi, salah seorang pemimpin India yang mengepalai NGO Nambikkai yang menyokong Barisan Nasional kini dilihat sudah mula mempraktikkan amalan lucah yang selama ini dibawa oleh Umno rujuk sini ~ Kalai Vanar

ReJaM© "Umno dan lucah bagaikan tahi dan kentut... "

26 comments

Umno dan lucah bagaikan berak dan jamban...

Sian caii ubn... Korang tgh mencari2 isu supaya kes deepak jd sunyi ke caii??.. Ke nak alih perhatian pasal mamak kutty bg ic???.. Sian caii... Xpe la caii... Tp jgn slalu sgt mkn hasil fitnah ni caii.. X elok utk keturunan korang caii... Jgn dok sedap makan hasil fitnah je caii.. Malaikat kiri kanan tu x pernah lupa nak catit...

Parti bangsat ameno bengong...
Dulu kini dan selamanyer adalah penyebar fitnah......arak...maksiat.....rasuah...pembunuhan....boros...hina islam semua kerja ameno bengong....

Umno atau pas kalau benda itu salah tetap salah , setengah tu cari makan !

Agak agak la nak membodoh wei.video muka semua orang luar boleh pulak kata kat Malaysia.UMNOBN dan melucah memang tak boleh pisah!

Umno adalah tahik dan tahik itu adalah umno.. sama2 najis, sama2 busuk sampai bila2 pun.. xgitu??????

Gua caya lu mahathr ! Lu sudah cuci otak nik aziz sampai bersih ! Undi pas masok syurga ! ...buletin utama tv3 .

Mr.zul ! Saya rasa kau dah sakit jiwa ! Macam tak betol kau ni , cakap macam tak ada iman je ! Hantar kau dekat gaza baru kau tahu erti perjuangan !

Jangan mencarut tak baik !

Kosong hujah anda ini ... -_-

Najib dah besumpah , rosmah dah bersumpah ,saiful dah bersumpah , eskay dah bersumpah , anwar , azmin , azizah bila nak bersumpah ? Akar umbi melihat perkara ini dengan penoh minat , nak mengundi tak lama lagi , fikir fikir kan lah !

Dulu dah angkat sumpah dekat parlimen paoh tu ...hehe

sikit2 nak sumpah.. sumpah dunia.. entah betul ntah tidak.. umno memang sesumpah..

Aku sikit pun tak percaya dgn sumpah ahli politik abu....fitnah pun mereka sanggup...inikan pula sumpah...selamba saja dgn sekali lafaz...kes kondominium lembu yg dh terbongkar pun tak nak mengaku...rtm...tv3 pun menipu...apa lagi yg boleh percaya dgn mereka ni? Bangkitlah wahai rakyat Malaysia...

Sumpah mcm budak tadika.blh percaya ke?

Betulah bro tak elok mencarut.Baik penykng BN atau Pakatan.

a ah.. najib pernah sumpah gak dulu yg dia langsung x kenal tuya..

klu stakat sumpah je bleh membebaskan seseorang.. hmm alamatnya kosong la penjara2 sume... wakakaka.. otak2 caii ubn ni tersangat sangat unik...

nah.. paper kesayangan caii2 ubn ni pernah jg kuarkan benda ni...

http://www.google.com.my/url?sa=t&source=web&cd=1&ved=0CDEQFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.utusan.com.my%2Futusan%2Finfo.asp%3Fy%3D2008%26dt%3D0823%26pub%3DUtusan_Malaysia%26sec%3DMuka_Hadapan%26pg%3Dmh_03.htm&ei=ltb6UOf9O8SdiAeH6oGYDg&usg=AFQjCNEoFqjYZ4GUdCeLtcYyuI35kc3k4g&sig2=KOvmlJgr_U0RvaEtJOeFVA

yg ni direct link utk caii ubn... kang klu bg paper lain dorang meroyan plak.. wakakaka

http://www.utusan.com.my/utusan/info.asp?y=2008&dt=0823&pub=Utusan_Malaysia&sec=Muka_Hadapan&pg=mh_03.htm

Berani kerana benar , takot kerana salah....dipersilakan bersumpah wahai anwar ibrahim !

Jangan mencarot !

Tak yah sumpah DSAI. Kita ajak Najib debat je. Sumpah apa ada bukan boleh menyelesaikan masalah. Mahkamah dah bebaskan DSAI dapatk tidak bersalah UMBN dan cai2 nya masih lagi mempertikaikan. Kalau debat dah tenti rakyat dapat menilai siapa benar siapa salah. Ajak debat beri alasan pula debat bukan budaya habeh fitnah tu budaya ke. Sikit2 buat fitnah pas tu kantoi kena saman mahkamah. Cai2 UMBN ini masih lagi sokong UMNO/BN memang hangpa mangkok berayun lah

Debat dengan umi dulu , lepas itu baru citer debat dengan najib ! Apa macam berani !

Siapa umi tu?

Umi?debat?haha..lawak der..umi tu lau jd pelakon filem leh la..'hantu kopek balik lah nko..nyibuk jee'..ok x tajuk die? Najib debat?bukan budaya kita?Habis debat piala perdana menteri tu ape?penakut tul la pm nkorang ni..ngan bini lg takuttt...hahaha...suh nasib debat ngan ramah dulu...umi tu die tgh syok 'debat'dengan dokto Pakistan die tu....hahahaha

gileers


EmoticonEmoticon