Monday

#KL112 Wanita lapor polis terhadap fitnah blog Papa Gomo


SEBELUM ini ada disiarkan fitnah yang dileparkan oleh blogger kaki lucah Umno, Papa Gomo terhadap salah seorang muslimah di Himpunan Kebangkitan Rakyat #KL112. Kononnya peserta tersebut menggadaikan punggung untuk diraba oleh jantan PKR rujuk sini ~ Muslimah PAS diraba bergilir-gilir

Di bawah ini printscreen fitnah yang dimaksudkan dari blog Papa Gomo. Papa Gomo mendakwa kononnya wanita ini sedang bertukar-tukar nombor telefon dengan salah seorang peserta #KL112 berbaju kuning.



Wanita ini tampil menerangkan hal sebenar. Lelaki berbaju kuning yang didakwa oleh Papa Gomo itu kononnya mahu bertukar-tukar nombor telefon sebenarnya adalah suami wanita terbabit dan mereka bersama-sama mengambil gambar di himpunan tersebut.



Lantaran fitnah berniat jahat dilemparkan oleh blogger Umno si Papa Gomo, wanita tersebut telah membuat satu laporan polis semalam dan beliau memaklumkan hal itu di laman facebook peribadi miliknya.



Seperti sebelum ini kita faham benar perangai blogger lucah ini. Sebelum ini ketika perbicaraan saman di mahkamah, dia menyorok dan tidak mengaku bahawa blog papagomo.com itu adalah miliknya kah kah kah...

ReJaM© "Baling batu sembunyi tangan... "

108 comments

caiii.. oooo caiiii.. mana pergi caii2 ubn ni.. sonyap yo kek post ni... caiiiii ko meragut kek mano plak harini caii.. wakakakakakak

Mane statement laporan polis xd pon nmpak..ckp pakai air liur aku pon bole kehkehkeh

Cai ado ni ha.. tongah tengok tv tigo sambil minam kopi o...

Mana berani lapor ! konon konon nak kasi tahi dekat papa gomo !

Mana surat report polisnya , kalau ada sila tunjok ! Nenek aku kau nak kelentong ! Setakat cakap dalam fb nenek aku pun boleh !

Milo buat artikel..pena hitam buat provok..!!!
Kena lh tu seorg balaci dan seorg lg mencapai kah..kah..kah..

Seorg balaci..seorg pencacai..

Kejap ckp gambar amek dr luar negara, Kejap ckp gambar suami dia..mana satu yg betul ni milosuam???? peninglaaa!!!!

Blog papa gomo memang top ranking punya , aku mesti singgah dekat blog itu hari hari , teruskan usaha mu , siapa tak baca blog papa gomo dia bukan melayu sejati !!!

Milo suam tak ada dalam senarai blog top ranking ! suka suka kacau lebai pas boleh lah , pencacai umno yang gatal tangan saja yang suka singgah dekat blog ini .....kihkihkih

uiii... caii marah la.. wakakakakka... ada perasaan rupanya caii2 ni.. slalu dok memfitnah org je tanpa usul peksa ingat mmg caii ni dah xde perasaan.. wakaakkaka.. skali caii touching la.. meh aku blanje tisu jamban wat lap idung meh caii... ala caii.. sian caii...

aku gambar tak caya... tapi video besi anuwar hempap chinadoll aku caya.... lebih video soi lek... kabur2 tapi dah boleh agak dah sapa.....

cai tak marah... cai sibuk layan bahalol pas pkr kat blog lain

Papagomo taip artikal sambil mnum air milo suam..hehehe

UNDILAH BARISAN NASIONAL X

Org bodoh pun nk baca blog papagomo..org cerdik lg la xnk baca.sebab bodoh sangat penyanpaianye...

yes bro aku pasti undi BN.... tak kira la x ke no x... tapi yg pasti bahan citer x pasti dari ahli part terhamPAS pGAyr.....pm harapan pencacai pas pgayr dappig lagi byk citer x....

Tak sabar sabar rasa nak mengundi , pru13 ini adalah kali pertama saya mengundi ! Sebagai pengundi baru saya mahu masa depan saya terjamin .

Bro nama pun blog milosuam. Blog longkang. Milosuam tunggu masa je ni. Kita lihat nnt

aku tak kira baru ke lama blog bodoh ke pandai.... kali ni undi aku untuk BN.... dulu mintak peluang.. dah dibagi tak menghargai pulak peluang tu.... cukup dah... haru biru... nak tegakkan negara islam... bau pun tak ada.... bn ke pr perintah sama saja.. tapi kali ni cukup dah pr..... cakap tak serupa bikin...

bro zam 21... ini blog menyediakan platform bagi kita mengasah bakat menyakat memperbodohahkan bermain-main melawak kan pencacai2 najis PR.... tahap minda mereka amat rendah... ada bukti kata video besi... kena tangkap kat 121 n swisss garden pun kata kena perangkap.... bro bro... kita sakat mrk .. kita main kan mrk.. kita godam otak mrk... pok nik n hj hadi pun u-turn... blog ni bukan longkang... kita mesti selalu melawat2 menziarah blog PR... bertanya khabar sambil menyakat mereka......

UBN.... UNDILAH BARISAN NASIONAL.......... DEMI ALLAH MEMANG UNDI AKU UNTUK BN PRU13

yes... kita sakat mereka...

Anon 10:37 pm 21 januari , kalau puak puak pas nak berasap buntot sila baca blog papa gomo ! Saya punya komen banyak disana ! Dipersilakan baca blog papa gomo wahai puak puak pas !

anon 10.37 orang dah jemput datanglah ziarah blog pro BN.... aku memang selalu singgah blog pencacai PR... saja nak test power minda singkat PR

papa gomoi lucah... jenerasi muda tolak umno lucah dan kaki fitnah

ya betul generasi muda menolak pemimpin2 tua yang terpalit kontroversi pelakon video besi porno, pakar motivasi jam 3 pagi, room 121,pakar u-turn..... kita tolak n hemPASkan parti terhamPAS PGayR kedalam longkang... yang ini aku setuju tolak

gambar lelaki bg makan ais kerim kat dalam jamban tu.... sapa ya ... macam pernah aku jumpa ya... tapi dimana??? itu lelaki nyontot chinadoll siapa ya.... macam ku kenal... dimana aku jumpa dia.... mana ya........aduh... oh ya itu lelaki anugerah tuhan... kerjanya menjual jam omegay...

Aku tengok pena hitam sejak2 ni lain mcm je..mcm tekanan mental pn ada..mcm buat2 ceria pn ada..buang tebiat kot!!!

Org yg BODOH SANGAT tu ialah org yg nk eja 'penyampaiannya' pun tak tahu..kih..kih..kih...ayat pun berterabuh!!!

Yg lucah tu harakah lh ubat seks mcm2 adaaaa...

kah kah kah... oh obat oh obat mari beli obat.... katak kopiah putih kaki seks...

sakattttttt kita sakatttttt depa..... kita gunakan platform diorang... kita sakat.. diorang dah angin... sat lagi depa cari harakah cari iklan ubat kuat.... sebab kapla dah pening.... kapla konek dah pening....

kita menghasut dengat auta...... dengan pencacai najis.... tak yah fakta.... tahap IQ teramat rendah.... goreng cukup bagi panas bontot pencacai senang pemimpin mrk ni kasi taruk... tak payah beli ky jelly.... kih kih kih

kawan2 semua jom kita p blog PR lain.... ada masa sikit lagi ni....saja kacau.... gatal tangan..... terima kasih milo suam... nanti kami datang lagi... see u dan jangan lupa UNDILAH BARISAN NASIONAL.......

Umno utk org2 bodoh yg cerdik2 utk pr.

papagomo top ranking like sendiri... memang kelas murahan

aku nampak cai umnogok suka komen dalam milosuam. tumpang popularity ke. siap kempen suruh undi bn lagi. yalah nlog kau orang xde sapa nsk tengok kucing pun xmahu tengok. kesian...

satu worang komen ramai ramai aiyoyo kahkah ..setan dikenali ooo setan dikenali .roti najib satuuuu telor rosmah separuh masak dua ek kah kah

Woi bangang. Kalo betul pun anuar main cna doll, aku nk tnya, dia main kakak ko ker? Or mak ko ker bodoh. Itu dia akan jawab dgn allah di akhirat. If dia bertaubat nasuha dgn allah so dia bersihla. Bodoh. Dia tak ganggu kita semua. Tp najib rompak duit rakyat, belanja terlalu mewah, cukai naik, hrga petrol naik, bangunan roboh, jembatan retak, ada ko nak kecoh2 bising?? If dia taubat nasuha pun tp kalo rakyat tak maafkan kesalahan dia sbb dia la rakyat derita, ada ko kesah bodoh?!! Menurt laporan terbuka yg dibuat di america sbgi bdn bebas, malaysia antara terringgi mengamalkan rasuah, dan dlm tahun 2010, sbyak rm190billion duit rakyat iaitu duit kita semua, duit aku duit ko duit mak ayah ko, duit kakak ko, duit pak ko keluar dari negara malaysia tanpa rekod. Maksdunya duit rasuah, duit haram... Kan bgus duit rm190 biliion tu bg kat ko pas tu ko enjoy. Aku lg suka drpd najib enjoy. Sbb aku caya ko dr najib.. Bodoh! Ada akal tp malas nak pk. Balik2 cinadoll.. Cinadoll. Soi lek hina hudud ada ko marah? Ada ko kesah? Ada ko bising? Tak kan!!!! Sbb ko pun mcm soi lek.. Dah main pas tu letak jawatan dan masuk semula parti.. Bodoh!bodoh!bodoh!!!

Papa gomo yg kantoi dgn bini org tu kn.. Alamak bai.. ko ni muka dah la x hensem misai lebat. Polis yg kene buang Akibat masalah disiplin Hahaha.. melayu sejati konon. Baguslah pencacai umngok follow ko.

Sebab blog umno x popular la diorg selalu terhegeh-hegeh dtg sini. Malu tapi mahu.. wakakaka.. jgn marah ye cai umngok.

ya betul generasi muda menolak pemimpin2 tua yang terpalit kontroversi pelakon video besi porno, pakar motivasi jam 3 pagi, room 121,pakar u-turn..... kita tolak n umngok parti terprono gay kedalam longkang... yang ini aku setuju tolak.. jgn marah ye

Ye ayuh!!!.. undilah parti BN pengkhianat melayu. Parti Rosmah!!.. jom!!!..

Sapa yg undi pembangkang. Aku akan lanyak korg sekor2. Aku ada silat Lincah tau. Aku pekida tau jgn main2.. aku garang ni.

BN dlu, kini dan selamanya.. PR ni merapu sangat la cai

Cai tu macai la?haha Buruk siot konsonan tu..

BN ..?x mainlah..parti antik ni anta kat muzium je la...kitorg prefer new branding,new idea,new system n absolutely new leader.. Sesuai ngan tahapnya minda intelek milenium ni..cete2porno n cete 2 basi ni hanya rosakkan lg IQ je..so buat cai BN..shame on you..

uii.. ramainya caii ubn ni meroyan...wakakaka... dah2.. jgn touching2.. x cukup tisu jamban nnt aku tambah lg ye.. kekekeke... siann caii...

aku suke baca komen2 korang kt sini nmpak ada pihak terdesak, mendesak, berilmu dgn kurang berilmu. masing2 dgn pandangannya. dr sini aku dpt menilai bangsa kite yg lebih taksub kepada kepartian, kemelayuan @ pesonality sesorg. bersatulah kite wahai umat islam atas kalimah LailahaIllAllah.

Heeee.... blog ni lebih pada longkang ke? Atau blog lubang najis. Kita tunggu apa akan jadi pada milosuam tunggu dan lihat. Ni pebangsat bangsa melayu

Bro harakah tu akhbar utk iklan ubat kuat je... tu yg kepala pual PAS tu asyik nak taji bini org tu heeeeee.......cakp pun pusing2

Nik ajis patut makan ubat kuat yg dlm iklan harakah sbb cakap pun dah pusing2. Ingat orh luar bodoh mcm puak PAS ke

Kita bersatu dibawah umno ayuh...bersatulah demi perpaduan melayu!!! Hidup melayu!!!.. ecewah rasa mcm dlm perhimpunan agong umno pulok rasanya..

Wek!geli gua dgr.Dari dulu lg hidup melayu tp hidup semakin susah banding dgn kaum lain.sedar2la.....

Kau tak usaha sebab itu hidup kau susah , kau asyik dudok kedai kopi order milo suam sampai kepagi !

peduli apa aku janji dia bantai penganut ajaran sesat lagi bahalol sialan setan babi pas

tisu jamban memang patut ko tambah... nanti lepas makan ais kerim cap jamban.. lap mulut guna tisu jamban ko

cina doll isap konek

ye ayuh!!!!! kita undi bn aka najib n rosmah ..... kita humban katak u-turn dalam jamban.... jom

sapa nak marah.... kami tak malu pun... kami memang nak jahanam kan kapla otak korang.. kami ketawa ni wakakaka konek anuwar.... kopiah puteh ada kopiah hijau ada dan rainbow pun ada...... style kopiah u pun ada

bab geli2 ni dah biasa bagi pencacai .. sebab tu ada banyak iklan ubat kuat..... jeng jeng kita lihat bontot sapa yang kena

citer porno ni pelakunya byk datang dari............ dari parti ko la... kitaorang goreng aje.... bg korang panas.... basi ke suam2 ke.... spinnnnnnnnnn.... bila leader ko baca diorang pun stim n ganyang ahli parti ko sendiri..... yahoooooo kita korek pencacai najis pr

tak marah... suka.... jom makan ubat kuat masa nak tolak hampas dlm longkang

Hahaha....cam soi lek ke?siap ngaku lg?cam rais yatim ke? Siap rogol amah sendiri..najib cemane lak?depan blakang leh jalan...nko taubat der...maksiat tu...hahaha...sayang tul nko kt bn ni ye..kekeke

Bersatu bawah umno?Macam perhimpunan agung umno?xnaklah...nanti kak ijat selak kain lagi..berdosa n haram tgk...eee...aku tgk ade pakcik umno tu sampai senget songkok die tgk betis shahrizat...maksiat tu pakcik...hahaha

Bro rezeki tu tuhan yg bagi..so,tanpa umno pun kalau tuhan nak bagi,die bagi jugak...nko malas ke nko rajin ke rezeki tetap milik allah...jadi selagi kite sedar tu,maka selamatlah kite..so tak terputusnya rezeki kalau stakat tukar kerajaan...

aku pun tgok .... sampai senget.. betul ke lelaki dalam video tu abang nuar?????

aku tukar kerajaan negeri selangor....

dulu aku memang tak suka bn.... siap pangkah pr lagi... pru 13 ni aku pangkah bn.....CUKUP DAH dengan pr... mintak peluang .. rakyat dah bg peluang... sama teruk n lagi teruk ada la.... CUKUP DAH

Aku tukar kerajaan Pahang n 1Msia..

Kesian sampai otak senget!Patutla....

pasal korang punya anugerah tuhan la sampai otak senget

Patutlah.....x tau malu Rupanya...

aku selangor dulu... yang lain ko punya pasal la....

najib ka rosmah ka najis ka guan eng ka itu lu punya pasal.... selangor tukar... kita ubah

Fuyooo... Panjangnya dia mencarut. Terbaikkkkk...

memang pun tak malu... mcm abg nuar bogel n tunjukan konek dia dalam video besi... tak malu... dia tak malu .. buat apa aku nak malu

panjang mcm AnuWar

nik ajis bagitau tuhan korang pun mencarut

Oooo.. begitu..

Perghh..sedap tu

Betul tu. Kita tunggu..kita lanyak2 si milo ni sampai jd belacan. aku pekida tau. Jgn main2 tau. Aku ada garang tau.

Ubat kuat satu!!!!

Eh x aci la.. aku ler dulu..

Aku cakap aku dulu.. ko nak kene penumbuk x!!!

Oklah aku mengalah. Ko ler dulu..

Papagomo tu bapak aku. Sapa kacau dia. Aku seligi!!!.. ini warning dari pekida

Marah tul lu derr...apsal x dapat projek kerr?..lekkk bro...tu ayat macai cmtu tu...saiko la kononye ni...x jalan derr..cube lagi...ajak kawan2 skali...:)

Nko tgk kemane tu de?dah macam nko lak yg gay.?.hahha...aku tau nko nak backup kak.ijat nko tu...xpe aku paham...tapi...aku harap nko ngan pakcik cepat2 tobat yekk...byk dah kemungkaran yang nko dok tgk tu... Hahaha...pas ni ajak la pakcik tu tgk punggung lembu lak live n eksklusif dari kondo kak ijat...ahakss...aku gurau je ni...eh!nko tak serius kan?lembu tu?..?punggung?takkanlahh?..bior betul!!!haha

Die ade term lam psikiatrik die panggil grandios...nkorg ade ciri2 tu...g cek wikipedia...hahhaaa...lantak nkorang la...janji malaysia ni pr sebagai kerajaan lak...

Hehe cmtulah...cintakan perubahan...pasni kite try kt johor,melaka,ns sabah n sarawak.....selangor tu elok la ubah..ubah syabas tu jadi syohhh!!syohh!..hehe :)

Anon 7:35 meroyan sbb org citer psl abg dia,tu yg dia kena sawan gila vavi...takut!
Abg nuar ko hidup mewah keja noreh getah ke bang!!

Klu mcm tu rakyat kelantan jgn takut tukar kerajaan, rezeki ada dimana2 so tak pyh lh merantau jauh2..

Yup...tukar dari kerajaan pas kepada kerajan pakatan rakyat...aku suka idea nko...bijak...haha..allah ada berfirman..tuntutlah ilmu smpi ke negeri cina...jd statement xyah lh merantau tu mcm membelakangkan sebahagian dari tuntutan agama...so..,statement tu aku abaikan je yerrr...takpe,aku professional...nko typing error kan... Hehe

Tolong buntot aku kena suntut ni ...hehehe

Haha lawak toi ada manusia mcm nie,jd hanjing lg bgs-umngok puihh

Baju kuning tu,bangla mana?

Hahaha....tu xnak cmpur...kuikuikui

Bodoh Punyer umat!!!! Papagomo pon bodoh

PapaGomo budak bwh UMUR je dia tahu.


EmoticonEmoticon