Friday

Majlis perkahwinan Ummi Hafilda malam ini ditaja oleh Najib Razak?


SRIKANDI harapan Rosmah untuk menyerang Anwar Ibrahim dengan isu-isu lucah, Ummi Hafilda menjadi bahan gelak baru-baru ini apabila membuat satu sidang media khas semata-mata untuk memberitahu bahawa lokasi dan tarikh perkahwinannya dengan seorang warga asing sebagai rahsia.

Kalau memang ada niat untuk rahsiakan tarikh dan lokasi perkahwinan, yang kamu pergi buat sidang media tu kenapa? Kah kah kah...



Tambah lebih pelik, Ummi Hafilda dikatakan turut mencanangkan bahawa perkahwinan beliau akan berlangsung secara mewah dan gilang gemilang di Dewan Merdeka, Pusat Dagangan Dunia Putra, PWTC malam ini 18 Januari 2013.

Pihak Putrade Property Management mengesahkan bahawa tetamu VIP yang akan hadir ialah Rosmah Mansor dan Najib Tun Razak. Contact person untuk penganjuran majlis ini ialah Yong Rahimah Johari dan boleh dihubungi di talian 0108981918.

Manakala pegawai Putrade yang bertanggungjawab ialah Nur Hidayah Safian. Tema warna yang diminta oleh Ummi Hafilda pula ialah Gold and Ivory untuk menyambut Rosmah Mansor dan Najib Tun Razak.

Menurut Nur Hidayah, Ummi membuat tempahan untuk 778 orang tetamu. Selain itu, menurut sumber dalaman, majlis ini ditaja oleh Najib Razak melalui Putrade Property Management dengan memberi diskaun yang luar biasa.

Bayaran yang dikenakan hanya RM 87.00 seorang dan kadar ini adalah terlalu rendah dan bukan kadar pasaran semasa yang dikenakan oleh Putrade. Deposit sebanyak hanya RM10,000 dibayar tetapi tidak diketahui sumbernya.


ReJaM© "Gua salah seorang yang dijemput malam ini, kah kah kah... "

53 comments

Perkahwinan patot dihebahkan , tak kisah buat sidang media ke , pukol canang ke , orang nak mendirikan masjid patot disokong , kalau ada najib sponsor lagi bagos , aku kalau najib nak sponsor aku nak kawin lagi satu .

Sape yg nak nikahkah dia? Azmin? Azwan?

Sape yg nak nikahkah dia? Azmin? Azwan?

Syukurlah...

ameen. Semoga berbahagia ke akhir hayat. Jgn bg RM jd penengah udah ler

Azmin dah azwan kalau tak mahu jadi wali , pakai wali hakimlah !

Melepas aku
Wajah ayu mu menjadi pujaan ku...
Puittttt....

Sudahlah kencing punya blog milo suam call no tu mana ada..tu orang ko rupanyaaaaa

kah kah kah kah kah...
kita tengoook sudaj ada yg kenaaaak!
kah kaj kah kah kah
kesiaaaan dia!
sape la jejaka yg malang la ni!

Entah entah kau bujang tua tak osama ! Atau pun remaja usang macam hisyamudin rais !

Bagos bagos kak umi nak nikah , jangan jadi macam anak anak lebai pas dah tua tak kawin kawin lagi , kuku besi punya lebai !

Elok kalu perangai cam cumi felda nie pakai waliband jer...amacam okey tsk...

Masalahnyer dia panggil media...pastu kata tarikh rahsia...sengal betul cumi felda nie..

Ameno bengong dah kena...bodo cam lombu...gi call sapa suruh....

Confirm dah tibai dulu baru nikah nieee.....

Esok utusex syaitan keluar front page.....

UMI MASIH DARA! ( big font)
Dr zaman khan tolak fitnah pembangkang (small font)

Lusa pulak utusex

UMI AKAN SAMAN PEMBANGKANG
Suaminya sanggup jadi saksi

Laris akhbar utusex diborong oleh pencacai yg sememangmys dambakan cerita2 sebegini...


Ok sesangat...

tuan shah rosli... hang dah buat dosa tak tau tak tau! nanti kat akhirat hang melutut minta maaf... hang fitnah....

pas pis pus pun bengong

shah rosli ini memang sah berdosa menfitnah...... melutut la ko kat akhirat nanti depan ummi. at least kalu ko ada video besi anuwar bole la jugak support fitnah ko ni............... ko memang berdosa... segerala ko berjumpa tok guru pas bertaubat

salam... saya sokong anon 12.38.... kalau sedara ada bukti sebusuk2nya video besi spt soi lek dan anuwar.... saya pasti menyokong sedara.... taubat dgn tok guru tidak cukup sebaliknya sedara perlu minta maaf dr empunya badan.... saya perlukan video walaupun besi

menghasut dengan auta... ala pas pis pus style

salam tuan... ini bukan longkang... kita perlukan blog ini bagi menghasut ahli bebal pas ni naik angin naik giler... kita perlu mainkan mereka... tarbiyah mereka spt ostat bahlolamin buat... kita mesti selalu melawat blog2 ini utk menguji tahap kebodohan kebebalan mereka..... mengasut mereka dengan auta

memang laris... masa citer ostat p swiss garden tu.. utusex lg laris

sabar...ada lagi yg masih single..ostazah abby abady... lu lambat... wa rembat... hahaa... wa pun sikit2 ugama.... kelentong sikit, pakai topi putih, cakap umgok zalim, gerenti dapat ostazah ni... baik lu cepat

band muzik panggil wali band... jurunikah panggil wali terompah.... semua brand wali

pas pas pis pun bahlolamin apasal bg no

aku dapat dulu... besok aku register jd ahli syorga pas...

walaupun lu ahli parti shorga...... fitnah tetap fitnah... dosa tetap dosa.... terang lg bersuluh... bukti bertulis...

burn burn burn burn

Mesti la Fathul Bahri jd wali. Perangai pun sama. Satu mela..'tut' untuk dpt wang, satu lg mela..'tut' utk dpt pangkat.

fathul bari jadi wali okay jugak..... aku tgok video besi dia... tapi aku cadang ostat bahlolamin... amacam? dia bole on call

satu me..'tut' utk dapat wang... satu me...'tut' utk naik pangkat... ko biar betul.... fitnah kot! cancel fathul bari.....ostat bahlolamin jadi wali... sebab dia tak pernah tut pun... diaa dizalimi... kesian dia..ditumbuk sampai pecah mukanya... ko satu parti dengan dia kan... tolong bagitau niat baik ni

astaga..... tuduhan tuan confirm dah tibai dulu..... seperti memang tuan dah melihat dengan mata kepala sendiri... ataupun mungkin tuan dah melihat gambar atau video seakan akan ummi.... besar dan berat tuduhan tuan. kiranya ramai yg mempercayainya dan ini ternyata fitnah... tuan tau akibatnya nanti. kalau tuduhan tuan kerana sifat marah dan benci bukan pada bukti2 tersebut... memang tuan perlu melutut memohon maaf... apa2pun politik tidak menghalalkan semuanya

saya sokong 100000000000000%...... listen1000000000x.... kita perlukan blog ini utk menguji kebodohan mereka setahap tahap berapa.... menghasut anak2 hj pak maon kak tipah supaya panas bontot mereka... menguji minda otak singkat mereka ni.... samada ahli pas pis pus ini layak masuk maharaja lawak.....kita layan mrk... kita mainkan mereka..... seronok melihat mereka melatah

pok nik pun tak dapat tolong........ dosa sesama manusia lu kasi selesai sendiri bro! berat tuduhan lu bro.. malu aku bro ada kaum lelaki perangai macam betina

utusex hari ni meletop.......

uit... post yg ni aku cume ingin mengucapkan TAHNIAH.. semoga berkekalan hingga akhir hayat... org bina masjid.. aku mendoakan yg terbaik utk korang berdua.. yg blum ada jodoh tu xpe.. Allah lebih mengetahui apa yg terbaik utk kita..

Aku pun suka puak puak pas melatah , kadang kadang macam budak budak kecil , apa yang aku lihat tahap iq puak puak pas memang rendah , senang saja nak sakat puak puak pas ni , kita pancing sahaja emosinya , memang tercuit lah emosinya !

Barang dah rabakkkkk

apa maksud tuan "barang dah rabak".... di akhirat nanti anda melutut minta maaf dgn umi... orang lain buat fitnah biarlah depa tanggung.. anda pun sama nak tumpang sekaki... dosa sesama manusia tak abis tuan.... politik ada hadnya

inilah platform bagi cybertrooper umno mengasah bakat lawak menyakat memperbodohkan pencacai taik penganut ugama pas dan pgayr.... kita cuma mengunakan 0.00000001% dari IQ kita utk bermain2 dgn pencacai ini.... tanpa bayaran bulanan tanpa caj... it is FOC......

Diorang nikah kat pakistan...hari selasa

seri x berapa nak kandi delete 19 January 2013 at 16:52

Aku dijemput dan gi majlis diorg mlm td.paper kata meriah tp pada aku biasa aje.

syukurlah... tak meriahpun tak mengapa... yang penting dah selamat.... doakan aje semoga bahagia

Selamat pengantin baru kak umi ! semoga bahagia hendaknya !

Ada jugak yg nak kawin ngan betina camni..??malang la jantan tu...le dah ada "isi"..???

Jom kopek kerang...he he he...

le dah ada "isi" ..... lagi satu nak tumpang sekaki... ada video besi mcm soi lek atau mcm anuar... gambar seakan2 ummi mcm gambar seakan2 ais kerim azmin sebagai bukti.. atau gambar scan dr doktor tentang "isi"..... atau tuan nampak dengan mata kapla sendiri.... atau ditangkap diserkup pihak jabatan agama ketika di hotel room 121 atau swiss garden atau dlm keretapi..... sahabat..kiranya tuan ada salah satu dari bukti2 ini... saya bole percaya.. tapi sekiranya tuan menuduh berasaskan sifat benci dan marah tanpa apa bukti tuan dah menfitnah...... sejahat2 betina ni, tuan juga akan melutut depan betina ini memohon maaf di akhirat nanti... c u there....

Tambah sorang pengundi di kg klang gate berbangsa pakistan. Hahaha
Aku rasa si pakistan ni lah yg akan lawan azmin di gombak dlm pru13 nanti

Secara tak langsung osama menyokong milosuam buat fitnah..milosuam memperbodohkan penyokong pr dgn meletakan no hp sapa2 utk kuatkan kenyataannya..osama sebagai balaci mempertahankan kalu kenyataan milosuam terkantoi..

Yup..nkorg memang guna 0.0000001% je dari IQ nkorang...coz tu je balen otak yg tggl lm kepala lu..yg lain seme sampah jeee..so no wonder la.....


EmoticonEmoticon