Tuesday

Panas! Peserta Himpunan Kebangkitan Rakyat #KL112 bawa bendera Israel


ADA saja benda-benda bodoh ditimbulkan oleh blogger United Malays No Otak, Umno berhubung Himpunan Kebangkitan Rakyat #KL112 yang dianjurkan baru-baru ini di ibu negara.

Jika semalam blogger obesiti Umno kantoi menyiarkan gambar yang dicedok dari laman web luar negara (Mesir) untuk menuduh kononnya ada penyokong Parti Islam, PAS yang mengambil kesempatan meraba punggung muslimah di dalam himpunan tersebut rujuk sini ~ Blogger Umno

Hasil tinjauan ReJaM© di blog yang sama mendapati ada juga gambar kononnya peserta Himpunan Kebangkitan Rakyat #KL112 membawa bendera Israel di dalam himpunan tersebut. Rujuk printscreen di bawah. Malah gambar ini turut disebarkan oleh blog-blog gerombolan yang lain.



Sebenarnya kalau kita lihat dari gambar ini sahaja pun kita dapat tahu bahawa pemuda yang memegang bendera Israel ini sebenarnya penyokong Palestin kerana beliau turut memakai mafla bendera Palestin di lehernya.

Namun gara-gara gila nak memfitnah, gerombolan blogger-blogger United Malays No Otak, Umno ini nampaknya telah melakukan "editing" pada gambar bendera tersebut.

Mereka telah memadam garisan merah yang memangkah bendera itu. Namun jika diperhatikan dengan teliti masih kelihatan kesan kemerah-merahan pada bendera Israel dalam gambar di atas.

Lihat gambar sebenar keadaan bendera yang dibawa oleh pemuda ini di bawah. Terdapat garisan merah memangkah bendera tersebut menunjukkan beliau sebenarnya "anti-Israel".



Di bawah ini sekeping lagi gambar yang jelas membongkarkan fitnah bodoh gerombolan blogger United Malays No Otak, Umno.



ReJaM© pun tak faham, apa tujuan blogger-blogger gerombolan ini membuat fitnah bodoh seperti ini. Seolah-olah mereka sengaja untuk memalukan diri supaya pembaca blog mereka membenci Umno dan Barisan Nasional.

ReJaM© "Tapi mungkin juga mereka ini benar-benar terlalu dungu... "

42 comments

Wakakkka.. Kesian umno.. Pencacai xda otak umno yg busuk nama... Wakakakak... Tp nak wat camne... Ketua dorang ok je bab fitnah memfitnah ni... Kekekek... Pencacai lembu kondo la ni...

Sedih aku tgok pencacai umngok ni.. Kalau ikot pd hati normal manusia yg dciptakan Allah, pncacai umngok memang tahu ni satu kerja FITNAH.. Tp krn ia sudah jd mkanan pemimpin umngok,pncacai pun trus mmperjuangkan fitnah.mana tidak nya.mmegang prinsip,kpimpinan melalui teladan.. Byk point lg cai2 oit.fitnah pncacai ni buat pngundi ats pagar jd bnci dgn UMNGOK. Dlu kini slamanya FITNAH. Kalau xpercaya.tgu syaitan yg dkenali sat g.pasti ada yg post..

Kenapa la umno ambik orang bodoh macam lembu fidlot kak sarijat jalil dok bahagian editing gambar.tak pasa pasa rosmah mansor ngan najip razak kena sumpah seranah.

suruh je org yg bw flag tu saman pencacai.

Yes..saman jgn x saman..ambe setuju!lelaki yg mbwa bendera anti israel ni sila tampil untk myaman bloggr umno/bn...

Bendera israel itu untok dibakar tak ape lah , tapi bendera itu dielak kesana kemari , walaupon bendera itu telah dipangkah seolah olah kamu menyokong israel !

Bodoh nyer komen org atas aku ni..sah cacai listen listen listen

bodoh tahap lembukondo nyer komen. dah xtau beza antara menyokong dgn membantah.

Agak bodoh bila bawak bendera yg dipangkah pun dikata menyokong.bendera tu pun kalau dibawa kemana2,orang faham yg mamat tu anti israel..jgn tunjuk anda bodoh.

Menunjukkan kebodohan anda dlm berpolitik.. Pegi blajar lg. Nmpk mcm pandai.tp bodoh dungu sama mcm pak rais ank yatim..boikot ngara mcm2 cara, dgn memangkah bendera,dgn menterbalik kan bndera atau pasang bndera terbalik jika ada jalur,mnconteng bndera,itu sudah ckup jd 1 penghinaan pd ssbuah negara ,seperti anda yg trlalu bdoh teramat utk berpolitik.. Tak perlu ajar rakyat brhmpun ni dgn bkar2, ckup anda ajar pncacai umngok, mcmana bg hujah yg bernas dgn fakta. .. Malu najib dpt pencacai umno mcm anda..tramat2 bdoh statemnt.. Takpe,ada masa lg utk asah bakat anda utk berblogger. Tma ksih.. Keras diluar,lembut didalam.jgn ngis. Bleh usaha lg..

Lain kali jangan bawak bendera israel , bawak bendera bn ke , umno ke , kita kan 1 malaysia , aku pun tak suka bendera israel !

Aku masih menanti pencacai umnO Yg sama seperti aku dijadikan oleh Allah,msih menanti pencacai yg tetap memperjuangkan FITNAH utk fitnah brgambar ni.SELAMAT DTG PENCACAi UMNGOK!! Tnjuk kan kebodohan anda dlm menfitnah.. Mari.. TLG LA Akui gambar ini bukan FITNAH!!! TLG,jgn selindung dibelakang NAJIB. Byk lagi masalah najib yg blum settle,dari nak backup pencacai mcm anda. Wlcme to da club!!!

So anak anak dara Melayu yang duk tayang boobs menyokong yahudi jugak ka?salah yahudi?takpun salah DAP?orang kita tak salah.kehkehkeh.

Lain kali jangan bawak bendera israel tu lagi , kalau ada protes anti israel tak apa lah , perhimpunan itu tak ada kena mengena dengan israel , untok apa dielak kehulu kehilir , orang lain tak buat hanya pas sahaja yang buat !

Sbb 1 israel=1 malaysia. Bengap dungu. P website 1 israel.

Pncacai umnok budus. Check balik.adik kau ke atau org lain.. Ni posting gmbr fitnah bndera..anak dara yg tyang tetek,tu peribadi si tetek xkira agama.. Tp sdikit sbnyak ia dr gejala sosial yg diterapkan oleh pmimpin umngok dgn hburan.. Tanya ustaz fathul bari utk lebih lanjut. Hiburan AJL ustz fthul bari kata xbhaya??? Kehkehkeh

Jelas di sini yang sama penggunaan nombor 1 (One) di pangkal nama negara yang tidak serupa, iaitu Malaysia dgn Israel.Cumanya, Apco dikatakan menasihati Ehud Barak pada tahun 1999 manakala Umno-BN pada 2009. Jarak masanya 10 tahun.. Aku syg hj najib.!!! MUKTAMAD

najib dah nazak sangat. ikut ramalan gua parlemen bubar pd 22.2.2013. penamaan calon pd 16 @17. 3.2013. undi pd 29@30.3.2013. lepas ni umno ngok akan bongok sepanjang masa terus terkubur tak de batu nesan. ini ramalan gua nujum pak belalang.

Lawan tetap lawan. PRU TIPU??HUMBAN SPR!!!

Sebab pas sayangggg israel,maka dijulang
kehulu kehilir bendera yahudi tu bengap,
bahlol bodo mangkuk dungu bingai bangang dan segala perkataan yg seerti.

Takut kalah lh tu..nk humban spr!
Ni mesti taik judi ni pandai2 buat ramalan kih..kih..duduk warung cai nombor sambil baca harakah boleh laaa..

Kekekeke.. Dah caii dok pusing bab lain plak dah... Kekekeke.. Apsal??? Dgr je saman terus menggigil pale lutut ke caii??? Kekekekek... Kpopers btul la caii caiii umnobn ni...

Sabar la anu... Caii2 dorang ni x tau maksud 'pangkah' tu ape... Almuklum la.. X de yg bijak pandai dah dlm sana tu... Tggl lembu kondo je.. Tu pasal la x reti beza...

Kekekkk taraf pemikiran cai2 ni aku suke plak bc... Bleh buat ketawa... Kah kah kah.. Sian bn ada org mcm cai2 ni....

Pena hitam ko rasa komen ko banyak
educated la??

Kalau bawa bendera pas dalam stadium masa final piala malaysia kita orang pasti sokong kelantan punya , tak salah tapi tak sesuai , ada faham adik abang !!!!!

Anon 645 takda faktalah.kang xlyn cment ko,mrajuk.. Fakta dah ada pun,nk meroyan lg.kahkahkah. Cai2.. 1mlysia=1israel. SINONIM.PHM TAK SINONIM. &madey=soros=najib. Clear tak cai.. Bg fakta.myemak je dgn cment "sbb pas syg israel"?? Xmenguji otak aku lngsung utk bckp dgn kau. Shuh,sshuh!!

Ada aku kesah,dr kau pncacai yg tah hape2 fakta yg membunuh party umngok sndri.!!

btol.yg ni je aku sokong kau pncacai!! Tp kalau nk tumbangkan kau,bwk bndera israel.pijak.amat sesuai.sbb pmimpin kau dpt nsh apco..mtk fakta,aku bg.cai2.

btol.yg ni je aku sokong kau pncacai!! Tp kalau nk tumbangkan kau,bwk bndera israel.pijak.amat sesuai.sbb pmimpin kau dpt nsht apco..mtk fakta,aku bg.cai2.

pena hijau langau.. delete 16 January 2013 at 01:07

Kih..Kih..takan dh lupa bloger pencacai pr kena saman dgn rais yatim nangis2 mtk rayuan..kena saman dgn 300k skrg jobless, pemimpin korg buat bodoh je taknak tolong..pena hitam komen mmg dasyat berjela2 tp habok pun takdaaa!!

Bukan bloger pncacai umngok ke yg nk kena saman tu..dgn saifudin.?? Hehe. Trus mtk maaf dlm blog"janji xbuat lg" haha.mcm bdk2,bru sergah da kcot. Mana xkecot, nak main fakta takda,bloger pncacai umno 99% fitnah je info. Tu pun xnampak lg. Papa gmo pun nk kena.tu pun xnampk lg.. Hati pncacai dlu kni slamanya idup mati utk umngok.haha.

kalau xboleh bawak bendera dan pangkah utk protes, habis bawak apa? bawak lembu fidlot kot dan chop bendera israel...kah..kah pencacai umnongok kaki fitnah mampus masuk neraka

bawak lembu je... lepas tu angkah dan last sekali sembelih bagi cacai umno makan biar otak dia cerdik sedikit x macam otak lembu.

wahai pencacai umnogok sedarlah kau bahawa fitnah itu besar dosanya dan hendaklah kau bertaubat sebelum mati dan makan hasil fitnah itu adalah haram...listen,.. listen... listen...

Gamba atas smpy kena tangan cat merah. Tapi gamba bwh pada sudut yg sama tak smpy hujung plak. Sape yg fake

Kesian pulak aku tgk org2 bn ni makin bckp makin tserlah kebodohan masing2. Bikin blog politik dah mcm bikin blog lawak. Serba x kena nmpaknya. Tu ler klu dah rasa x pandai tu duduk diam2 dah ler jgn nak menyundal2 tunjuk pandai malu kat org lah. Kesian ler kat diri sndiri.x abis2 jd bahan org.

Btol tu.. Betul tu.. Boto tu.. Bodo buat cara bodo.. Xbaik menunjuk2 kebodohan kita dihalayak ramai.

ko ade pegi kl112 tak? kalau takde pergi jumpa mamat ni k, tanya elok2 kat beliau mane satu yg fake.

umno = lucah, porn, fitnah, bebal, lembu, bodoh, songlap duit rakyat, kroni dan macai

Biar la dia nak bwk bendera ape pon.yg bodoh pegi edit gambo tu da xde keje lain ke?


EmoticonEmoticon