Friday

Siapa sebenarnya dalang di belakang Deepak untuk jatuhkan Najib?


KEBELAKANGAN ini kita sering mendengar nama Deepak Jaikishan Tekwani, seorang penjual karpet yang nampaknya menyerang Rosmah Mansor secara bertubi-tubi menjelang pilihanraya umum ke 13.

Setelah penat lelah Najib Tun Razak sibuk memperkuatkan Umno dan Barisan Nasional untuk menghadapi Pilihanraya Umum ke 13, tiba-tiba muncul saudagar karpet ini menyerang Rosmah secara bertali arus.

Ini bukan serangan kosong, ini serangan berstrategi. Semua orang tahu bahawa Rosmah menjadi liabiliti kepada Umno dan Barisan Nasional kerana sifat tamak dan borosnya. Lantaran itu Deepak memainkan peranannya menyerang Rosmah untuk menjatuhkan Najib.

Lihat gambar di bawah baik-baik. Deepak Jaikishan Tekwani saudagar karpet yang sibuk menyerang Rosmah Mansor secara bertubi-tubi ini merupakan salah seorang daripada 230 tetamu yang dijemput ke Majlis Sambutan Harijadi Tun Mahathir baru-baru ini iaitu pada 14 Disember 2012.



Dalam jangka masa Deepak Jaikishan Tekwani sibuk menjadi musuh kepada Najib Razak dan Rosmah kerana bom demi bom yang diletupkan, rupanya dia merupakan sahabat baik Tun Mahathir.

Jika tidak masakan dia dijemput sebagai tetamu jemputan Tun Mahathir? Kenapa Tun Mahathir menjemput Deepak Jaikishan Tekwani ke majlis harijadi beliau? Apa tujuan Tun Mahathir menjemput musuh Najib dan Rosmah ke majlis beliau?

Jawapannya ada dalam video di bawah sila besarkan mata luas-luas dan tumpukan pendengaran anda baik-baik terhadap satu demi satu kata-kata Tun Mahathir dalam video di bawah.


ReJaM© "Ini petanda jawatan PM dipegang Najib sudah tidak lama... "

36 comments

We want change, kami mahukan perubahan Tun M Bukan pilihan kami!

Rosmah si rambut kembang pilihan kami rakyat Malaysia. Semoga tahun depan Rosmah dpt beli cincin belian lagi. Kami tetap sokong Rosmah!!!

Betul tu..mahadhir bukan pilihan kami..dia menyamun rakyat malaysia dlm senyap,dlm sunyi,dlm gelap dlm kite semua alpa..dia umpama Api Dlm Sekam!..

Betul tu..mahadhir bukan pilihan kami..dia menyamun rakyat malaysia dlm senyap,dlm sunyi,dlm gelap dlm kite semua alpa..dia umpama Api Dlm Sekam!..

Padan muka macai umno kene tipu dgn mahathir.. Kahkahkah aku suke.. bagus Mahathir tipu lagi kasi macai umno menyesal seumur hidup.

Macai PR kene tipu x abis2,ksian aku tgk korg hahahaha..mana ada video potong cut potong cut potong cut.straigh forward ler video ni jgn ada suntingan.video ni mcm inbois rosmah n w.azizah bole edit n bole suntig..tgk video deepak straigh foward n no suntingan n no cut cut cut kite bole tau siapa dblkang deepak..hehehe kalu video mcm ni baik aku tgk upin n ipin..kahkahkah cari video lain ler n mncbar skit.

Video tu dipotong supaya ringkas, tapi ayat jelas dia kata dia tak sokong Najib itu yang paling penting kah kah kah macai tetap macai... tu Mahathir jemput musuh Najib si Deepak pergi majlis die buat apa? buat bodoh? kah kah kah....

Betul tu aku sokong. Hanya macai umno saje yg x percaya. Maklum la macai umno x pandai bab suntingan ni. Bab suntingan vid lucah mmg macai umno pakar. Tak payah ajar pun dah advance. Jgn marah macai2 umno. Hamba sekadar memberi pendapat.

10min ke 15min ke kalu nk tnjukkn bukti kena siarkn jgak br org bole pcaya.suntngan ni kalu prkara 2 ngtif bile dsuntig dia bole jd positif, kalu positif plak bile dsuntig dia bole jd ngatif..itu pon kau xleh pkir ke.xkn ler bujet video 1min jer hehehe jmputan 2 biase ler muhyidin pon pegi mraikn prkhwinan ank nasarudin..hariraye pon lim kit siang pegi rmah najib.mmg bghal ler korg ni xlh mmkir.kahkah

Aku sokong dgn macai sekor kt atas ni. Klu nk tunjukan elok tunjukan keseluruhan vid kt polis atau sprm utk dijadikan bukti pendakwaan. Tp berani ke polis dgn sprm siasat. Kahkahkah.. aku tgk kes ni dari perhimpunan agung umno smpi skg xde fedback apa2.. jgn marah macai aku tetap hormat anda kerana anda berani mempertahankn Najib yg penakut tu.

Hahaha siape yg pnakut video da ada kes pon da ada, nk brsumpah pon xbrani..simple aje sumph ni hehe ada brani ke sumpah kehkeh brani krna bnar tkut krna salah hehehe

Pencacai dgn milosejuk sama bangang.
Tunjuklah penuh. BODOHHH.

Kedua-dua Mahathir dan Najib adalah malaun. Mahathir ni suka memperalatkan orang yang ada kelemahan untuk kepentingan peribadinya. Orang itu akan ditamukan dgn jawatan besar, gaji dan kemudahan hidup lumayan, kemewahan, kelonggaran dari undang-undang negara dan peraturan-peraturan beliau serta berbagai lagi habuan selagi berguna kepada beliau. Bila sudah tidak berguna lagi kepada beliau kerana apa-apa masalah, orang Itu akan segera dibuang dgn cara biasanya, amat menyakitkan, mengaibkan dan menyedihkan tetapi atas alasan yang kelihatan amat rasional dan mulia. Kita boleh lihat cara beliau membuang Anwar Ibrahim dan Pak Lah dan kini, mungkin giliran Najib dan H2O pula. Itu spt filosophi Mafia Godfather, The Illuminati atau Freemason, atau spt secara amnya kongsi gelap.

Setuju sama bangangnya dgn macai umno yg x bole terima kenyataan Najib kaki rasuah negara memalukan negara dimata dunia. Buat malu Malaysia. Jgn marah macai nti kene jual.

Aku sokong mcm Najib bersumpah x kenal altantuya sekali si Deepak pecahkan rahsia rupanya ada kaitan. Nak tutup rahsia g bunuh altantuya tu.. Najib mmg kaki bersumpah walaupun beliau tahu beliau salah. Syabas macai umno aku suke.

prinsip illuminati..
"we create problems..we offer the best solution to solve"

Kalau video ni di disunting utk diringkaskan x caya,ntah2 bg yg full pun sama x caya. Tp cuba video2 x bermoral bangsat negara buat..dah tau kena tipu pun tp ttp nk prcya. Bg nasihat kat tv3 kalau g interview pemimpin pr atau review perbncngan dlm dewan rakyat tnjuk yg full la apa yg pmpin pr ckp.jgn cut2

X bole bang. Nanti Rosmah marah. Jgn main2 dgn Rosmah dia garang tau.

Xpyh ler kau nk crite hal kmwahn n kkyaan,mak lmpir yg dlu pniaga buah pon skang ni da kaya raya n da pkai 4 buah kreta mwah.hahaha

Betul tu.. nk lagi cpt kaya bole jumpa Mahathir atau Najib. Ko mengadu je ko kene liwat dgn anwar. Confirm ko akan kaya cpt. Siap Mahathir akan kasi ko jawatan yg besar2 walaupun ko x lulus spm. Contohnya mcm Azizan dh jd CEO pun. Si saipol pun da hidup senang skg. Mudah x? Macai umno x teringin ke?

Kluarkn video yg sbnr br aku pcaya kalu stkat 1min je otak aku yg bfkir psal video ni pon 1min jer bole bpkir..video mcm iklan sabun daia jer hehe

Macai umno hanya pecaya pd vid lucah je. Gambo org bogel pun siap buat kajian lagi.. jgn marah macai umno.

mamg mg xcaya sbb mu dh di buta tuli oleh umngok ......mg xdgr dh org pandang org lain ...mg ni mcm katak dibawah tempurung

Apa lah video nie..lau btul tnjuk kn yang full lah..xpyah nak men cut2..ska sngat nk mnghasut

nak tunggu video anwar main ! Tunggu dato nalakarupan bagi lampu hijau ! video ini warna warni punya , tak ada potong potong ! Ori mori punya ! tunggu ajelah ! Nanti satu malaysia akan tahu !

Yg bole tahan dgn butuh an war hnya azmin..mcm torpedo butuh an war ni..kalu kena 2 mnggu jln mngengkang.

Macai kt atas ni mcm dah biasa main bontot je.. tau pulak rasanya mcm maner.. Hehe mesti byk pengalaman ni ye tak?.. jgn marah macai.. Hehe.

Hahahaha..macai mmg suka bontot2 ni..

Mmg tahu sbb ngko pelakon utama kan?? sorry macai ngko ngan kloni mmg pintar bab menipu dan perdaya rakyat malaysia..
Nanti satu malaysia akan tahu !
terbaik!"!"

Pngikut al juburi al hisapi al kongkeki mmg suke bntot2 ni hehehe

Staring vic morrow hahaha tp 1 mlsia da tahu bkn vic morrow..plakon porno mlsia trhebad abad ini..cube ler teka? Hahaha

Macai umno kalau kalah berdebat mesti mencarut.. Kahkahkah.. Macai umno jgn la emosi sgt.

hahaha nape nk tgu lampu ijau dri nalakurapan plak?
edar jelah kalo bran. kite tgk ape reaksi rakyat malaysia tentang video tu. modes operandi umno tu jelah x abis2 video porno.
padahal para pemimpin mereka yg biasa melakukannye.
aku tgu video seperti yg dikatakan, dipersilakan...

Video ni dah di cut. Mahathir sebenarnya sindir PKR. Dia ckp pd mulanya sy sokong najib, entah mengapa sy tukar fikiran, sy sokong PKR(yg ni di cut).
G tgk kat youtube. Sy penyokong pakatan. Tp jgn la buat kerja cut2 mcm ni, tak gentleman.

Hoi, najib dgn anwar pegang2 tgn kau org gaduh sama sendiri, malula jdi org Islam

Najib n rosmah ..mcm pinang dibelah dua..iluvu


EmoticonEmoticon