Sunday

Tiada wali, Ummi Hafilda terpaksa bernikah di Pakistan


KELMARIN Ummi Hafilda perempuan yang gemar menyerang Anwar Ibrahim dengan isu-isu lucah baru sahaja selesai melangsungkan majlis perkahwinannya di Dewan Negara, PWTC bersama dengan lelaki warga asing pilihannya Zaman Khan ~ Majlis Perkahwinan Ummi Hafilda

Sebaik sahaja berita tentang majlis perkahwinan perempuan ini tersebar, ramai pihak terutamanya di blog-blog mempersoalkan bilakah Ummi Hafilda menikah?

Sebelum ini Ummi Hafilda ada membuat satu sidang media khas untuk memberitahu bahawa lokasi dan tarikh perkahwinannya adalah dirahsiakan selain itu dia turut mengumumkan YB Azmin Ali abangnya tidak akan dijemput di majlis perkahwinannya.

Pengumuman untuk tidak menjemput keluarganya ini menyebabkan ramai pihak mempersoalkan siapakah yang akan menjadi wali bagi perkahwinan Ummi Hafilda bersama Zaman Khan seorang warga asing dari Pakistan ini?

Akhirnya terbongkar segala persoalan tersebut apabila portal myStar mendedahkan bahawa Ummi Hafilda telah bernikah di Pakistan seminggu sebelum majlis perkahwinannya. Gara-gara tiada wali maka Ummi Hafilda terpaksa menikah di perantauan.



Biasanya orang kahwin lari kerana wali tak restu perkahwinan, tapi perkara sebaliknya berlaku kepada Ummi Hafilda, dia terpaksa berkahwin di perantauan kerana dia sendiri yang tidak restu kepada walinya.

Apa pun selamat pengantin baru diucapkan kepada kedua-dua mempelai, semoga selepas berkahwin suami Ummi dapatlah menasihatkannya untuk berubah ke arah yang lebih baik.

ReJaM© "Harap selepas ini, Ummi Hafilda berhentilah menjaja cerita lucah... "

40 comments

dah dapat penyedap senyaplah dia tu.

ingatkan pakai wali band..huhuhu

Tu la..ade abang, p cari pasal. Nak kawen pun kene jauh2 dah.

Tol3...klau x cukup sedap x tau la nk kate ape...kehkehkeh

made in pakistan.barang impot mesti baik dan mahal.

Sampai nk nikah puh da susah...harap2 dia brubah lps kwen ni

Janji dia dah nikah , kalau ada wali sendiri tapi tak boleh jadi wali nak buat apa !

Mulut bising lagi sumbat mulut dgn pisang cap carpet

Nape pulak takleh jd wali

Nape pulak takleh jd wali

Nape pulak takleh jd wali

Itu masaalah dia , tak nak jadi wali , dah lah !

Jangan mencarot !

Wah untunglah dpt timun pakistan

besaq weh.pueh.

Dh kena sumbat atas bawah depan belakang senyap la nnt...

Jangan mencarot !

Si cai2 amprono ni, si umifelda ni pn nk dibelanya...bingai30x... Otak cap lembu...keh keh..

Pakistan ooooo
Mau beso btg pokok nyiok

Kepala ketapi pon boleh coner

Kau ni kkdg mngrut ler milo suam..kt pakistan ler amerika ler jerman ler..siam dekat ler naik sampan da bole mnikah..pkir pakai otak ler.hehehe

Untung ummi dpt pisang made in pakistan.. terbaikkk der..lazat x terkata der..confirm lps ni ummi jadi soleha siap pakai purdah. Ini semua berkat doa pencacai umno.

Klu dia x berubah jugak lps kawin, elok kasi dia pisang made in Nigeria.

Tahniah kak ummi :)

Jgn sok2 kita jpa dia juai kapet dah ler...hahahaha

Baeek punyeee...

Ajwan Ali ada kan hehehe... Adik jadi wali.... Kahkah kah memang kacau bilaujadinya

Berubah perutnya

Itu jodoh dia. Korang apa masalah. Allah yang tentukan jodoh dia. Dia kawin korang susah. Dia tak kawin korang kata sia mcm2. Ini lah dikatakan blog lubang taik. Kita tengok sapa yang kena nnt heeee...... tunggguuuu....

Baeek punyeee...

Dafi...aritu shuib sepah pun cakap cmtu...baeeek punyeee..

Jgn tuduh dia sembarangan. Biar dia jwp dgn Allah. Buat apa kita yg x de mengena dgn dia carik dosa free. Susah nanti nak jwp kat Akhirat.

Melayu x mainlah x besar sbb trowong dia double line.

Haha..bkn terowong double line tp triple line..haha


EmoticonEmoticon