Monday

Rakyat Sabah ditimpa musibah, BN anjur program berjoget sakan


KETIKA rakyat Sabah ditimpa musibah, dalam ketakutan menghadapi krisis pencerobohan tentera Sultan Sulu yang telah meragut lebih 6 nyawa anggota keselamatan, BN Pulau Pinang rupanya sedang bersuka ria dan berjoget sakan.

Program Hari Wanita Sedunia anjuran Barisan Nasional di Hotel Equatorial, Pulau Pinang menyaksikan wanita pelbagai bangsa menari sakan atau lebih tepat terkinja-kinja dengan alunan muzik rancak yang didendangkan.



Ramai pengguna facebook di halaman rasmi Barisan Nasional Pulau Pinang mengecam program berbentuk hiburan yang dianjurkan oleh BN ini yang disifatkan tidak sensitif dengan situasi genting yang dihadapi penduduk Sabah.

Berikut sebahagian rakaman bagaimana wanita-wanita ini terkinja-kinja menari sambil terjerit-jerit mengikut alunan muzik rancak.



ReJaM© "Sekali imbas serupa macam beruk... "

Sumber: Facebook

118 comments

ni mesti salah anwar juga ni kan caii...

Cai....mmg beruk kot...xtaw malu pnye pmpuan...geli ak..

mak bapak beruk..sume ada. kalo PR buat gini sure teruk kena kecam..dorg buat tak pe.. 'bunuh' org pn xapa..lepas tu sembunyi tangan.

Najib nk batalkn dh majlis joget tu....Tapi rosmah dh warning awal² kt najib...

Itu pun nak jadi bahan politik !

kesiannn.....

Atm ambil alih tugas untok menumpaskan penceroboh dilahad datu , maklumat yang baru saya terima !

X guna gaduh2.. Inikan hal keselamatan negara.. Ayuh bersatu semua..lepas ni bleh la nak b'politik pun

DIDI KOTA BELUD YANG SEBENAR delete 4 March 2013 at 15:34

Pernah nampak orang yang takder gigi depan ketawa....bukan menghina.....cuba bayangkan cipap cipap perempuan bean ni pun ketawa takder gigi.....hahhhhahhaaa...yahhh...joget....joget sampai rumah......kecian aku takder...heheheee......ini mesti kerja anwar ni.......hehehhhhe

tudung bt rosmah delete 4 March 2013 at 17:19

Kalo xberpolitik lg sng la sembunyi dalang umno nie hahahah..umno nie baik la wey,tgk siap bt tari menari lg..hahahaha lawak2..tgu kna kt fmly sniri baru la nari sakan umno oi..xrespect lngsung..rase nye cai2 ubn xkn sdr pn..dacing karat di hati

tarikh sebenar bila nie??? Kat mana nie???.. Betul ke fitnah nie.. Aduhaii.. Tak bg fakta yg lengkap lah.. Sory.. Susah nak pecaya lah.. Video anu melantak cina doll cacai PR tanak pulak pecaya.. Ini dia nak suruh rakyat pecaya dia punya video pulak!

aku masih igt lg hadi awg kata video itu besi yg tak bole dipecayai daaa... da da da.. Kau nak ingkar ckp ulamak ko tu ke? Ulamak yg nak selamatkn pak anu hilang jam omega sampai dia kata video besi yg tak boleh dipercayai..

Jom kita liwat tian chua ramai ramai !

Jangan nanti tian chua tak cukop tanah lari , kerana mulot longkangnya itu !

Sampahnye nko ni...

ada yang naik hantu ....hehe

Cai detected....hehe...

lan todak 0122118747 delete 4 March 2013 at 20:40

Anuar aljuborluas laa bangsatt....penghasut..dahla ske membontot ngn jantan..baik gua tibai bontot jijah die lg besttt...haha..mestii cai2 PR xpuas ht kt gua..ape2 hal call la...gua pon dah lme x kapak kpala dak PR ni

lan todak 0122118747 delete 4 March 2013 at 20:42

Jommm liwattt jijahhhhh...ahh ahhh ahh

Bodohnye nko nih!!
Cuba statement nko tu nko tuko.!
Letak name mak bapak nko kat situ!
Mesti dasat kan?

Ko pahal sial...nk kne pangg ngn gua ke..

lan todak 0122118747 delete 4 March 2013 at 21:07

Jom liwat jijah..jubo jijah berbulu..besttt bestttt

Nurul izah lagi best , mantap bro , barang baik !

Takot siott.!!
Lek la..taiko biase cool jew..!
Len la lau taikocing!!
Bro..!sedap kena maki?
Tuko name len nok?
Lan Todi.!ok.x.?heeeeee...

Lan todak.!
Mak nko..!xnak liwat..?
Xnak rase ko..?
Der bulew x?
Best..?

Bro..dah laa..jijik aku dgr mende2 camni..kite,da mature kan,maki secara professional dah laa..xyah libatkan ahli kuarga ok?

gmbr anuwar jumpa misuari tak tunjuk ke? Tunjuklah... Kenapa kau nak sembunyi fakta?

Da blog pro pr memang tu la dasarnya supe jgk blog pro bn...same je..bezanya,kerajaan terpaksa bayar utk pastikan supporters giat sokong kerajaan..pr supporters lak,kite lakukan dengan percuma utk tunjuk kite xsuka kerajaan..sori..

aikk.. Pulakk.. Kata PR tu telus sgttttt.. rupanya bnyk yg tersembunyi... Dan bnyk fakta disembunyikan rupanya.. Mmg itu lah dsar PR kan.. Sembunyi fakta utk menipu rakyat.. Kan kan kan? Ek eleh.. Dh kaki temberang konon buat secara pecuma konon.. Awal2 dh ckp temberang.. Fakta disorokan lg nak sorok buat semua nie percuma konon.. Ekeleh makin meluat aku dgn blog pembangkang yg kaki menipu nie..

Pergh...nko bentangkanlah fakta nko,bg poin...then biar aku bahas..simple je..ape fakta tu,kate ape tadi tipu rakyat kan?hah!ape fakta tu?

igtkn telus sgt PR nie.. Rupanya ceplus.. Tapi time ceramah dia aje yg kata dia telus melus, nak ckp kerajaan tak telus konon.. Rupanya PR lg hancuss.. sorok menyorok fakta.. Apa nie? Pirahh..

Anarkin..ko knape cibai...nk kne pukul ke sial? Klo brani dtg la kt petronas selayang..gua nk tibai lu

Petronas selayang?smalam baru lalu,sggh isi minyak lagi...nko ke bangla yg isi minyak kete aku tu?laa nape tak say hi..ade ic kan..,nanti jgn lupe mengundi pr ok...lu mmg poyo..bosan..

Telus la jugak(audit yg ckpla)siap ade surplus lg..kantoi rasuah?ermmm ade sorang je kt selangor...khir toyo name die...sorok menyorok fakta?ape tu?leh bg clear cut tak?soklan nko x spesifik..

fakta dh mmg jelas yg blog nie menipu mcm yg kau sudah katakn tadi "Da blog pro pr memang tu la dasarnya".. Jd Dasarnya adalah blog PR adalah blog temberang.. Bila dh Sembunyi fakta,sorok fakta itu adalah menipu.. Temberang lah..

Ok?pening skit ngan ayat nko nih...nko kate sorok fakta...fakta ape yg disorokkan?lbg lah contoh..

Audit mana anarkin? Let me check.

lan todak0122118747 delete 4 March 2013 at 22:39

Call aku skanggg....gua nk sound tepek sma luu

anarkin, mmg lah pening.. Sb ko dh pening nak cari idea nak menipu.. Kan kan kan?

Da mental ke.!mantol..?lan todi..!
Marah giler..!nape..!?
Org syokkan kuarge lu.?l.o.l!!
Best ke.?sikit jew tue.!xsmpi satu hari poun.!!
Kene hidung sendiri.!!ish!ish!ish!
Aku..ucap..!!
Tahniah lan todi.!!
Lu da menang jackpot.!!

Jom liwat jijah wei

Laporan ketua audit negara 2012..dipersilakan..

lan todak0122118747 delete 4 March 2013 at 23:01

Jommm liwat jijah

Lan todak..nape nko ni?leh aku tau?

Anak dia tk nk sekali ke???? Hheeeee...

Geli la dh tua, eeee.... boleh ke lg org tua tu??? Hheeee..

Kuning hijo diesel ngv.....melayu cakap....... siki siki......hahhaajja.....isi ngv...tip 3 40 sen...terima kesey......sila maken....hahhaahaha.......3 line selayang ke.........hehheheh......berapa baju ko pakai.......

Milo suam bodoh..

Bukti besi mana bleh percaya.. Nik aziz kata tipu.. Kah kah kah..

Zorro...

lan todak tada dua biji delete 5 March 2013 at 08:06

Lan todak lebih tgk wyg nie..kaki dvd hahaha..kot dgn tikus da takut..mulot busuk,kuat mkn taik..

Kalau dah perangai mcm haram jadah mmg patut jd bhn politik!

Lan Todak..!!
Aku ulang nok.!?
Mak nko xnok buat camtu kew.!?
Sakit hati kew.!?
L.o.L..!!
Lan Todak..!!
No.Ic xnok bg kew.!?
L.o.L..!!

Lan Sepat Pekasam delete 5 March 2013 at 09:32

Hang duk pikiaq hang baguih sgt ka..?cam lahanat la hang ni Lan Todak..bdoh piang nak mampuih..
La ni hangpi balik..mak hang dok hinggaq pasai hang dok melalut tak tentu pasai..

Bg aku ader logik jugak kate2nik aziz ni..cam tranformers kan?superman ke.?wujud ke.?

Br bace berita dr the inquirer phillipines.."kiram men in sabah'relax'asthe malaysian airforce drops bomb"..IdJirani Also told the inquirer by phone that according to Agbimuddin kiram,There was no casualties among the kiram,s Family followers In the reported bombing runs by the malaysian air force planes..Idjirani said that "according to agbimuddin kiram,The boms hits the malaysian police n army"... So sape2 leh bagi pencerahan x..?anyone..?

Anak dia masam tak syok

Nama pun anjuran wanita umnu pulau pinang tak bahan politik lg

Jilat jubo rosmah lg sedap...klo berbulu rse masam2...klo br lpas cukur..rse tjam2...hehe

lan todak0122118747 delete 5 March 2013 at 18:04

Celaka analpig ,lan jawa babi & lan sepat pekasam kedah peliaq....woii babi babi PR sekalian..sedar la weiii korg tu dah menyimpang jauhh...sembang nk bagi itu ini..last last anua brahim jgk bestt leh maib jubor ngn azmin alii.....PR son pig of bitch!!!klo korg xpuas hati jom la jumpa..gua nk kencing ats muka korg...liwat bini hgpa..isapp kelentit mak hgpa

lan todak0122118747 delete 5 March 2013 at 18:06

Pukimak ko siallll.....kepala haramm

Ye ye dh kena marah dgn lan todak heee..... marah lagi sama anjing pr tu. Semua org buat salah mcm la pemimpin lepa maksum sgt. Dh kena kencing lg tk ingat

Haaaa mmg pencacai la lu anarkin. Logik klu tk kena batang hidung eendiri. Apa la lu.

Agbimuddin kiram dh nak mampos dan agknya dh mampos dah pun... jd famly sultan sulu lanun tu buat "psywar" supaya ATM tidak berterusan melanyak diorg.. Dh azab sgt dgn tindakn ATM sampai Agbimuddin kiram lanun sulu tu terpaksa telepon raja lanu

Xlame lagi anwar akan d "sulu" kan...hehehe tunggu risikan manila n k.l... Xsnang dudok dah anwar .mane mau lari lagi..pembelot

Agbimuddin ANUAR telah d lantik menjadi adik angkat sultan sulu kiram..HAHAHEHEHE

tian chua mana ? Aku nak hukom sula sama dia ! kita tengah cari dia ni , mana dia mahu lari , siap kau !

Lan Todi..!!
Marah ke.!!
Lu ckp cam tue..!!
Tuju kat mak,bapk nko kew.?!
Ish!ish!ish!
Yahudi pun xcam nko!!
Mak bapak sendiri pun.!!liwat..!!L.O.L

Diminta saudara anarkin beri pencerahan..

Kalo betul bom kena polis xkn family polis tu nk duk diam je..betul x anarkin?

pkr dekat tempat saya dah sejok ! hari ni ada program masok umno , kami dah isi borang umno , katakan tidak untok pkr !!!

Kelas kau nyah..kaulah nyah pejuang bangsa..bangkitlah wahai nyah!!

Bagus..bn (caw pantai dalam) selalu hantar sms bila ad hari2 perayaan..raya,raya haji,tahun baru,awal muharram etc..dh bertahun xpenah miss..walaupun kalah dgn izzah..tiba2 nak pilihanraya pakatan baru hantar sms..tu pon ajak sambutan raya cina..bn (diwakili nong chik) byk btul nmpak pglibatan dgn rakyat..izzah mana?...sebok blakon ombak rindu 2 kot..hampeh pny YB

Wahai lan todak analpig...dah laaa...bosan dok maki2ni,cam budak2.. cakap secara elok2je...sembang2petang je...ok?opppsss...lupa,nanti dtgla kt janda baik,uncle seekers ade invite tak..?nanti leh berkenalan..

Syukur, ramai ahli pkr dan pas berpusu2 menyertai UMNO dan BN. Begitu juga kaum cina dan india beramai2 menyertai MCA dan MIC. Mereka telah sedar.

Mengikut ketua polis negara,operasi berjaya..tanpa libatkan kehilangan 'nyawa'...mknenye off target ke ape?then mane pemimpin sultan sulu tu?ape status die?hidup ke mati?dgr cer ramai gak die n pengikut die bolos?cer cite cer cite...?

Smalam bukan 400 org parti mca masuk dap ke kat johor.?ade yg tau cete sebenar?

Laaa...aku pun x caye vid.kat atas tu betul..tipu tu bukti besi..xleh caye..biasenye lau betul mesti lg buruk dari tu...

Dgr ce presiden filipina ckp,yg komplot dgn sultan sulu ni,arroyo maccapagal..then anak perempuan sultan sulu pun nafi penglibatan anwar lam pencerobohan tu...then dgr cer ramai jgk ahli2umno lam kesultanan sulu ni,ade yg jd penasihat sultan sulu lagi,yg ni lg best,siap jd pengerusi pekida lagi....panas siot!,

Stakat acah lam ni..watpe...pegi la kt pejabat die..cakap bodoh kan marah...stakat nk bg org dgr gebang2nko ni.poyo siot...nk cari die pegi la kt ofis die,tu pun nak ajar ke?nak cari ikan ke,ayam ke,pegila pasar..jgn pegi kt kEdai toto..nanti dpt ekor ngan najis je la...cerah x?cerah x?

Aduhai..Main2 ngan emosi lak..dah la...ayat tu sepatutnya cam ni...syukur..da ramai indon,bangla,myanmar,thailand,pakistan dan filipina berpusu pusu dapat ic,,,leh la join umno..baru nmpk indah..

Ini baru betul..'Opah jahanam style'....nanti aku nk suh milo up video clips anak kampung lak..NajibRos feat RaisYat.. Cam wau bulan terbang diangkasa tarian nya..kremmmm bangattt

Hahahahaa....mengamuk...hehheeheh...auwww takutnyerrrr....ini mesti pernah cium taik palat resmeh menser ni.....hehehehe..dio pangil mak dio babi...ayah dio babi...anak haram siapa lah anqk todak ni.....ini mesti pernah makan babi....orang yang makan babi pun jarang sebut babi...ini 1 st timer ni......lan todak....pak mie shellter kenal....bukan dia...anjing yang dia bela tu lagi mulia dari hang....pak mie sheltter hang nak banding....sorry.....hang taik...anjing kurap je makan.....hehhehee..mengamuk...apalagi..gulinglah...guling....heheeh...lan todak...no road and no jalan lah lu...lu dah mati sebelum tiba masanyalah...jiwa lu dah mati....kesian....cakap dengan orang tak siuman......heheheheehe......kesian.

Isa dia pernah...balai dia puas dudk..mahkamah turun naik..lawyer keliling pingang....rakyat yang sayang dia lagi banyak yang membenci...kalu ada telur anon...pilah...kami nak sangat tengok......hahahhhaha...ko kena duduk atas ais.....aku rasa dari ko umur setahun akan ko petik kat memato turrrrrr....hahahhaha......undang undang tak tahu nak acah orang ...gilah...kami nak tengok........tak bley ke...nah 15 hinggit...pi main jejauh....hahahaahaha

Ah ha...semalam pun dekat 500 ribu orang masuk pakatan kat sabah...tak tahu cete lah anon tu.......kalau takat 100 200 300.......malas aku nak komen.......500 ribu....dengar tak 500 ribu........

Baso babi lan todak ni mu ni mnusia ke jenis natang.

Heheheheh.....nyah siamle tu....halkum last sekali buang....hehehehehe .....tengah kumpul duit 15 hinggit shari nak cukupkan 300 ribu....hahhaha...menabung dari kecik kata resmeh menser...cian dah lah miskin 55 tahun...nak tambah lagii 55 tahun kedepan BODOH...hehehheeh cian cian.....

Jom pakat liwat jubur lan todak...sempit lagi tu...hehehe.

Aku nak ludah kmuka lan todak..khaik ptuiiii kahkajkah

Ummo parti setan mnentang umno n puak2 ni trmasuk lan todak adalah jihad.
Takbir.

Kesian umno tinggal yg bodoh2 belaka trmasuk lan todak yg cerdik pandai habis lari.

X rela kami masuk parti lembu..kehkehkeh.

Laaa...xabis lagi si Lan Todak ni?..meroyan nape?lek laa..cool...adepun name cai2 bn nih....bukan ape senang nak tuju..

Lan todak sial anak kacukam anjing n babi....x tunjuk debelal benggongggg.

Lembah pantai..?ermm..oh!yang kisah nong chik penakut tu?xbrani nak debat dgn izzah tu?tu yg suh macai2pegi bg ucapan kat balai,polis..xmalu....ngadu ngan polis...ngan anak anwar da kaget...gondorowo..

Lan Todak Coming Soon delete 6 March 2013 at 00:12

Weiii...lan todak...nanti aku up no lu,kasi lu glamer..ok?...jgn risau..lu nak perhatian kan..wait n c...

NR 4:53.. Pantun lu...ade aroma..

weiii....lariiiiii...COWBOY dtg....nasib baik gua kt atas private jet ni..cai2bn,naik lembu je ke?primitif tul..

Sy hny bg pendapat ap yg sy rs kat lembah pantai..awak org lembah pantai gak ke?...klu setakat nak sembang takat satu isu debate tu xpayah la..buang masa..sy pon xperlukan hujah izzah...let the action towards the people tells everything ok...klu pon kalah kali ne dtngan pakatan jugak biarlah kalah dgn calon laen..bukan izzah bcause she is useless

*skrg pon rakyat undi sb parti bukan sb calon kat tempat tu...sb tu kes ne jadi...

HA HA HA..da xde modal la tu..sampah pny isu..sesampah puak pakatan jugak... LAIN KALI LAH!!!

oi aljuburi.. Wartawan tanya soalan jawablah tongong.. bukan jawab dgn kata "u tanya i saman" apasal plak nak saman wartawan yg nak tanya soalan? no brain.. Nampak sgt bersalah.. Jahanam punya pembelot negara. Tak tahu dh nak pusing cerita, nak menipu rakyat.. lepas tu gertak wartawan dgn saman

oi aljuburi.. Wartawan tanya soalan jawablah tongong.. bukan jawab dgn kata "u tanya i saman" apasal plak nak saman wartawan yg nak tanya soalan? no brain.. Nampak sgt bersalah.. Jahanam punya pembelot negara. Tak tahu dh nak pusing cerita, nak menipu rakyat.. lepas tu gertak wartawan dgn saman

Useless??come on bro..if she,s useless then shahrizat....ermmm..what should we call her?vacuum cleaner ?...then ayat 'skrg pon rakyat undi sb parti bukan sb calon kat tempat tu'..itu adalah ayat angkuh yg biasa digunakan oleh regim BN(nko salah sorg follower die kan)..dulu bn ckp ape..letak tunggul kayu pun leh menang..then shahrizat cakap ape'siapa nurul izzah ni?budak mentah?'..now look wat happen to her.?she,s going down da hill,n diggin' in her own grave..mgkn nko kurag paham matlamat pr...utk pastikan umno tumbang..tha,s it..no more uno..so xkisahlah nko nk vote sape..becoz..it,s yours..

Abis nape wartawan takut lak.?

Lan Todak..!!
No.!.,no.,!no.,!,
Now listen.!listen.!listen.!!
Lu bodoh kan.?!Lu samseng kan.?!
Lu bebal kan.!?Lu miskin kan.!?
Tahniah.!!pakej lu lengkap.!?
Tukang Salak.!!Anjing Gile.!
Shhuuuuttttt.,!!boleh x salak pelan sikit.!!
Kawan2nak tido.!!
Anjing umno..!!

Lau aku pun aku saman jugak...buang masa layan soklan wartawan a.k.a hamba politik ameno/bn nih..biar die pikir 23kali nk ty soalan..bukan main redah je...

Ha..ha..ha..ha....umno bodo...

U tanya i saman" heeee...

I saman lu, itu je yg dia tau heee.....

lan todak0122118747 delete 7 March 2013 at 13:53

Ko nk up ke nk call ke lantak lu laaa...dtg 10 ke 30 org ke gua xde hal..seme wa rumble...gua taiko kg bendahara babe....ape de hal....gua mk warning..jgn smpai gua liwat jubo mak mak korg

Weii...bodohnya nko ni...dah xde iman ke ape?ke nko mmg non muslim..lau ye xpe lah..

Macamna tak kena rogol kalau perangai dah macam ni.ingatlah anak,laki kat umah.betul2 macam beruk gersang.

Lan jawa babi...

Anon 4 28pm bangang azali till abadi

Nko nk saman aku? Nko bodoh ke ape

Teruk tul akidah cai2bn ni....kuat tul fitnah...xpepasal lan jawa lak kene...tapi ape beza pr n bn?
Pr nye pengikut,diorg matang dan tak mudah kene tipu...
Bn nye pengikut?dari dulu smpi skang,xabis2kene tipu...

Hahaha..da tau org ramai x sokong bn,, meroyan la sorang2..sakit otak nyer lan todak tu..xpn budak sekolah lg kot...darah muda la katakn.. Bio lantoknyer...


EmoticonEmoticon