Monday

Wanita Umno sebar risalah bodohkan orang kampung


PROPAGANDA 3R (Race, Royalti and Religion) terus digunakan oleh Umno dan Barisan Nasional untuk menarik sokongan Melayu. Terbaru sebuah risalah yang jelas fitnah disebarkan oleh Wanita Umno Bukit Katil untuk memperbodohkan orang Melaka.

Jika anda ada akal fikiran yang waras, sila baca dan nilai kebenaran risalah di bawah ini baik-baik.




ReJaM© "Sila percaya risalah ini sekiranya anda seekor kambeng... "

20 comments

Itu propoganda sahaja , itu pun nak kisah , macam gambar anwar raja goyang tu , kalau pr ambil kisah memang kambing lah pr itu !

Haha da mcm ramalan nenek kebayan je...

wah...cai umngok da komen dulu...

Cuma nak ingatkan yg kita adalah umat akhir zaman. Dimana fitnah akan berleluasa. :)

UMNO/BN dah jadi rupa PR juga ceramah sana ceramah sini. Mana tidaknya propaganda kat TV 1,2,3 dah tak laku rakyat tak mahu guna pakai melainkan yg tinggal kat ulu ulu je. Surat khabar pula rakyat dah tak mahu baca hingga utusan rugi sampai RM14 juta. Rakyat dah set minda iaitu mahu melakukan perubahan dalam PRU 13 tak yah lah BN sebar fitnah dan propoganda memburukan PR rakyat dah meluat dengan BN cuma segelintir rakyat shj yg masih memuja UMNO/BN itu pun yg ada kepentingan sbb kalau BN lingkup dia tak boleh cari makan

Risalah samagk dgn manifesto kn hehe kalu xcaye tnye khlod brahim

Fakta mana la lu dpt ni bro. Dari harakah ke?

Hahaha risalah nie kalo dpt kat macai tntu angguk kpla je..dulu kini dan slamanye ditipu...kikiki,

Kawan2 smua..sape ye ketua wanita ni?

Anarkin skywalker delete 18 March 2013 at 21:16

Anon 1249..

Betul..betull.bettullll...
Skang hampir setiap hari leh tgk spesis sakai baru dok lompat2,cakar2,tendang2.,terpekik terlolong...
Skang ni pr jadi penonton lak..pelik tgk sakai2ni meroyan..nak up brim lagi ke ape?

Lembu betina dan babi hutan.

Babi hutan da tntu tiang chua sbb suke mkn babi kalu lmbu betina da tntu ler raja goyang sbb suke mnyondol bontot huhuhu

Wahai Anon 11:36, Anda diminta diam. Kerana itu jalan terbaik untuk anda. :)

Mukmin marah sangat la org kata kat boss dia (tian chua). Heee.... sayang sangat la tu. Ni mesti selalu mimpi tian chua ni.

Hahahaha suh diam pn dianggap mara ke...mmpi pmmpn ubn masuk jail ke hahaha..

Mukmin: tukarlh nama lain malulh pkai nama mukmin tp hipkorik!!!
Orang lain bg komen suruh diam, geng sendiri maki mencarut buat tak tahu..tak pyh lh blagak alim klu iman tu suam suam..perrrgh daa!

Eh, sibuk knp? Aku ok letak nama, dri asyik pakai Anonymous. :) Iman suam2 still ok dri x ada iman. Kan3. Jgn marah ya.

akusayangmalaysia delete 1 April 2013 at 05:20

Aku rs cai UBN yg dok komen dlm ni samada mempunyai hati sekeras batu tanpa perikemanusiaan langsung atau memang spesis bangang ya amat.anda dtg ke blog ni dan baca, maknanya anda bijak sbb dah tentu anda baca 2-2 belah pihak tp oleh sbb hati atau bangang td, maka terjejaslah pertimbangan dlm diri.salam solidariti

Macai ameno mmg bangang....smpai ketualh jd bangang hehehe


EmoticonEmoticon