Monday

Kumpulan Exist cipta lagu untuk Anwar Ibrahim?


LAGU terbaru bertajuk "pasti kau ingin" sebuah lagu berentak rock kini boleh ditonton melalui YouTube. Difahamkan lagu berentak rancak tersebut dicipta oleh Musrad atau nama sebenarnya Musa Radhi dari kumpulan Exist.



Suara penyanyi rasanya dinyanyikan oleh Joey, vokalist baru kumpulan Exist. Manakala drummer Ujang dan bassist Musa Radhi. Guitarist rasanya tentulah Along Exist, tapi gua tak nampak muka along dalam video klip ni. Gua cuma nampak Musa dan Ujang je.

Tapi jari runcing guitarist yang goreng gitar tu gua kenal, itu jari Along kah kah kah...

Video klip arahan Johan ini secara simbolik menyokong dan mengajak anak muda kepada perjuangan Datuk Seri Anwar Ibrahim di mana sebuah lukisan grafiti memaparkan gambar beliau ketika muda terpapar di akhir video klip.



Nampaknya semakin ramai artis tanah air yang berani menonjolkan ideologi politik untuk menyokong selain Barisan Nasional. Zaman angguk dan patuh kepada parti penyebar video lucah, iaitu Umno dan Barisan Nasional sudah berlalu.



Berikut video yang dimaksudkan sila tonton, like dan sebarkan video klip ini kepada orang kampung, orang bandar, ayam, itek, lembu dan kambeng, sebelum macai gerombolan penyebar video lucah dislike video ini secara berjamaah kah kah kah...


ReJaM© " Buat lagi lagu banyak-banyak! Supaya macai tak mampu dislike kah kah kah..."

46 comments

Lepas ni bubarjelah umno....buat parti pss.....PSS STAND FOR PARTY SYOK SENDIRI........HEHEHEHE.....Aku nak tunggu resmeh menser nyanyi lagu sokong pakatan pulak....hehehee....jangan kan macai....kakak cai...abang cai ...adik cai semua keluar taik hidung ikut mulut....hahhwhhh....TERSEDAK.....

Haha.. Upah exist utk wat lagu?..

Apsal, x cukup wang kah nk upah bob lokman tulis lirik then suruh aishah nyanyi. Abby leh wat koreografi.. Ahaks.. Kellasss u all..

Aku rasa lagu ni tak membangun minda langsung..!! Terpekik terlolong tak berseni pun.. Lagu syok sendiri je.. Lagu ni setakat pendapat peribadi penyanyi je.. Tak meresap ke jiwa pun. Puak yg suka memberontak mmg suka lagu camni. Pilihan melodi pun dah boleh agak.. Lebih baik layan lagu Satu Malaysia ke, lagu Terima Kasih ke.. Ada juga rasa kasih dan sayang serta bersyukur pada ibu pertiwi.. Budak2 kecil pun suka nyanyi dan terdidik peribadi yg positif.. Tak yah lah perasan lebih.. Lebih baik layan ceramah ex setiausaha politik LGE pasal cita2 DAP nak jadikan Malaysia negara Kristian! Kalau iman ko tak bergegar jugak mendegarnya, maknanya korang pun boleh joint the club to hell dgn PR.. Bon voyage!

Aku nk cipta lagu gay dan seks bebas pkr! Hua hua hua

Haram undi umno..ABU.

Tak heran aku dengan lagu itu !

cayalah exist!!! apa lagi BN...suruh la artis macai korang buat lagu background grafiti rosmah ...wakakakakaka..

Ko cipta jer...xyah gembar gembur kat sini...spm pon tak lepas ada hati nak cipta lagu..ptuih....ABU

Cipta satu lagu black metal untok pas , vokalisnya nik aziz ....hehe

PR penuh dengan seniman,BE END penuh dengan SEKSaan.. Hahaha.. Xlaku jual cd blue kt tpi jln last2 edit sndri tayang free kt youtube.. Bahalloll puak BE END!!! Otak BLUE!! Hahaha

Lagu gni mcm nk ajk kite ingin bjubo jer kehkeh

Anon1201 aku xl bygkn kalu nik ajis nynyi lg black metal,mate plak celoreng wrna itam..cm sepultura hahaha

kami peminat muzik underground genre muzik kami ialah black metal mengucapkan selamat mengundi untok rakyat malaysia yang layak mengundi , buat pilihan yang bijak !

Tungguuu album terbaru abby abody dgn abg mad sabu berduet..judul album "Aku lemas dalam ciuman ketiak Mu sayang"..
Dapatkan yg ORI tau didi hahahahhaha..

Mmg nk cipta lagu ni tp tengah cari model..ko nk tak? Buat Aksi cium ketiak je..

Sekutu ko yg onani dpn laptop tu haram tak????..M.A.C.A.I.

mak semah ayam serama minat hindustan pasal syok sangat balak sahruk khan. sampai menyanyi hindustan terkinje2 nak muntah aku tegok. dahlah badan gedebab macam tong deram nak bejoget jugak tu tup2 terjatuh atas pentas. kui kui kui.

Not a single fuck was given when i'm read your comment...

I'm not suprise! I guess you're one of the kind who chosed to have a smooth sailing with DAP. Just make sure you have all the answer to the next muslim generation.. Well done!

Mamat TENGKU tu muslim ke Mukminah oi? Budak2 sekarang mana kesah pasal agama.. Pada dia orang ni, mati esok kambus je.. Mana ada soal jawap kubur ke, padang masyhar ke.. Takpe! Kubur dia, bior dia jawap.. Mesti menjawap sambil nyanyi video clip ni.. Manalah tahu... Dia mengharapkan syafaat manusia 'ANUGERAH TUHAN' dia ni.. Tak sia2 dia puja anwar kat dunia ni.

Kalu nik ajjiss vokalis undergrnd aku akn sokong PAS.

Xpe lg,daripada upah mat2 lawak buat lawak bodoh,lg la teruk..

Bodo la hangpa,DAP bertanding berapa kerusi..bngok tol la, cmane nak jadikan malaysia ni kristian,bahalol la,DAP bknnye ahlinye smua org cina,lainla mic @ mca,jgn la dok takut2kan rakyat na

Pergi la cipta,xd org nak larang la bngsat

X Heran sudah,pergi layan lagu i m 4 opah u

Kalo da xde blaja agame mcm ni la jadiknye kamu ni anon 631

Org mcm kamu ni x skong pas pun x rugi buat kami

Suruh rosma n najib wat poco2 dlu na

Kitaorg pulak.. bila org tak dak otak macam hang ni tak joint kami dlm BN.. rasa macam satu rahmat dari Allah lah pulak.. malu wei!!!. malang rasanya nak mengaku satu parti...

anarkin skywalker delete 3 April 2013 at 21:24

hahhaha...mukminah ke ni?hahhaa...

Blog milo semakin panas , dalam tempoh hari ini hingga pru nanti !

Agak2 lu la berapa BERUK MAT YEH BELAAN umNGOK tu dpt upah BUAT LAWAK BODOH DLM NIE YE...

Tu gereja terbesar kat Malaysia kat bukit jalil tu DAP YANG BUAT KE? Nak kata BODOH KAT BUDAK2 umNGOK NIE MMG AZALI BODOH!

Salah tu. Gereja kat malaysia Antara terbesar kat dunia. Lpas ni wat lagu bru " mukminah lobang jubormu berbulu lebat"

Rosma n najib setakat poco dah pakar woo. Suruh wat gangnam lembu style, kopem2 ble rosma ble robohkan pentas, najib pla patah pinggang sbb tak biase wat lembu style.

Anon 631, mulot ko mmg mulot najis. Mak bapak ko slalu suap batang n cipap dorang ms ko keci sbb tu ko jd gni. Anak ko pla nnt ko suap jubo ko ngn bini ko bior lg sial lg mulot tu

Oh patut ler ptahan sgt bn. Dah mak bapak org kuat bn. Tak skong bn duit takde.

Dia ingat bn yg bg dia makan,padahal rezeki dr ALLAH

Suka sangat tulis MACAI. Maksud MACAI tu ialah Mempercayai Apasaja Cakap Anwar Ibrahim..

ya ka? Kalau ni bleh dak?
BUTO = Budak Umno Takda Otak..
wakaka...

Pendapat aku camni...lps dgr lagu ni...pencipta lagu bagi mesej tersirat..."jgn jadik mcm anwar " (yg x penuhi janji utk undur dr politik bila x dpt nak jadik PM)

Hahaha..betul laa kata2 admin tu.. "pasti akan datang segerombolan macai untuk mengbackup idola NAJISB mereka dekat ruangan komen ni.. hahaha.. geng macai dedak ni tak habis2 nak kitar semula cite anwar tu & pasal DAP akan memerintah mlysia nanti.. dah takde modal untuk pertahankan si NAJISB dah ke wahai baghal2 UMPORNO oi?? Yang hangpa tau,buat video seks.. main kotor dalam PRU.. ambik elaun dedak & makan deda.. itu je yg hgpa tau. Orang kalau dah bongok,sampai mampus pon tetap bongok jugak!! Bagi pi la nasihat banyak mane pon,tetap tak nak buka minda tu. Itulah hakikatnya untuk setiap pendedak2 yg taat untuk mengimani najisb sampai mati.. HIDUP ELAUN!! HIDUP ELAUN!! HIDUP ELAUN DEDAKK!!


EmoticonEmoticon