Wednesday

Pelajar pondok kantoikan penipuan Utusan Malaysia


SETIAP kali menjelang pilihanraya, maka Utusan Malaysia (sebut Utusan Syaitan) milik Umno akan menyiarkan berita cikgu, petani, penagih, peguam, doktor, ustaz, dan banyak lagi sertai Umno. Pendek kata semua orang akan sertai Umno.

Kalau boleh ayam itek lembu dan kambeng pun mereka mahu siarkan di surat khabar kononnya telah sertai Umno. Namun sebenarnya pelbagai cara penipuan digunakan untuk menghasilkan berita seperti ini.

Kelmarin, Utusan Malaysia melaporkan kononnya 70 guru dan pelajar Pondok Tal Tujuh di Kelantan telah keluar PAS dan menyertai Umno. Di bawah ini laporan yang dipetik dari Utusan Syaitan.




Namun sebenarnya ini adalah berita tipu, sudah banyak kali kita kantoikan penipuan mereka, namun Utusan Syaitan tidak pernah serik, tetap terus menyiarkan berita tipu seperti ini.

Dalam satu rakaman video, salah seorang pelajar pondok tersebut telah mendedahkan pembohongan ini. Lihat video di bawah baik-baik dan sebarkan.


105 comments

Komen ar pencacai umngok! !! Ni smua salah anwar kan? X Pun dah kene byar ngan pr kan? Hancok umno! !!!!!!

10 org terkaya di malaysia,1.Robert Kuok – Wilmar International (aset RM45.7 bilion)2T Ananda Krishnan – Maxis & Astro (aset RM42.99 billion) 3Tan Sri Teh Hong Piow – Public Bank – (aset RM12.64 billion)4Tan Sri Lee Shin Cheng – IOI Corporation Bhd (aset RM11.36 billion)5Tan Sri Syed Mokhtar Albukhary – MMC Corporation Berhad (aset RM9.53 billion)6Tan Sri Quek Leng Chan – Hong Leong Malaysia (aset RM8 billion)7Tan Sri Lim Kok Thay – Genting Group (aset RM7.58 billion)8Puan Sri Lee Kim Hua – balu kepada Pengasas Genting (aset RM6.58 billion)9Tan Sri Tiong Hiew – Rimbunan Hijau Group (aset RM6.41 billion)10 Ong Beng Seng – Grand Prix Formula One Singapore (aset RM4.92 billion)Negara malaysia satu satunye negara dimane penduduknye majoriti melayu,PM pun melayu,TPM pun melayu dan MENTERI MENTERInye pun rate rate melayu..Berape ramei name org melayu kat atas ni?kan malaysia ni kononnye tanah org melayu?kat mane terjagenye kebajikan org melayu nye? Google tan sri syed mokhtar dan cr ape hubungan dia ngan dr M?Psst....kat mane name kome wahai pencacai UmNGOK..

Parisporn kau jual jubor mana nak dapat harta banyak mcm tu.. kalau banyak pun tak kan kau nak diclare harta penjuburan kau tu.. wahahahaha..

Ini bukan salah anwar.. saya ulangi ini bukan salah anwar.. salah anwar hanya main jubur je ok.. pr nak bayar ape nya kalimah allah pun dah di lacurkan bayar ape kebenda nye..

Umngok tipu org melayu...umngok la yang mengadaikan hak istimewa orang melayu...

Ni budak sek men mana si milo suam ni interview..bdak sek upah rm10 trus baca skrip..hukhuk nk mnipu pon agk2 ler milo suam..kuakua

Blh percaya ke video besi ni?

Podah kelentong ko tak je de, tosah laa

Lepas Pru ko yang akan dijubur kah kah kah

Bideo besi umno je yang boleh percaya, tu pun untuk lembu je.kah kah kah

Tu la budak dlm utusan tu mongok,tengok la kitab utusan hangpa tu btoi2

Yang porn aku taw 1 je,uMNOPORN

La, najib yg luluskan kalimah ALLAH,kmudian blame pkatan pulak?alahai,mengong,bknnye pakatan yg perintah time ni kan

Yang bleh pcye video anwar sdomy dr papagmok je ke?stupid ass pncacei umeno

BN yang izinkan Kalimah itu di dalam bible. Surat kebenaran terpampang di internet. Fitnah itu kerja UMNO. Utusan tak pernah menang kes fitnah. Jelas sangat.

Kalo korang nak UP kan bn,pergi je sesawang porno papagomo,jgn nak menyemak klam kabut kat sini

Btol 2..yg mlalak lbh2 kat cni wat pe...kcoh je..

Bila pulak najib luluskan. Budak sekolah mcm kat atas tu boleh lah ko temberang.. belum perintah lagi kalimah allah dah di lacurkan untuk meraih undi.. tak bermoral lebih hina dari pelacur.. langgan pelacur chinadol lepas tu lacurkan kalimah allah lepas tu salah kan najib.. bangang tak bermoral pencacai lobang taik ni.. parisporno lahir sebagai anak luar nikah pun salahkan najib padahal kotey apak kau yang mengeras nakkan pukimakkau.. bangang..

tau...bdak bayooo ni wehh pncacai pr... p.bala d bayo pon pstu kne laknat mati jgak...x jd nk fitnah...sedarrrr lah kamu eahai pr...x nmpj lg kaaa

Harap bertemu ngan kamu di akhirat nanti bg menjawab apa yg kau kate kat aku ni k..

sy ikut hj hadi boroi, kamera itu besi

Bayo pale tok mu,bdak 2 nak saman utusan coz fitnah dia

anarkin skywalker delete 3 April 2013 at 20:21

walaweh....dasat fareezpro 2 ni...respek kat nko sbb brani beat cai2 bn ni... keep up bro...

anarkin skywalker delete 3 April 2013 at 20:28

fareezpro 2...u did very well bro..

G La ikut papagomo kesayangan mu tu

Ak tertengok tv3 suku,dok berkempen ngan cai2 BN,siap de lagu,x abis menyalak kat tv,sampai kat blog pakatan pun cai2 BN sebok menyalak,hancur BN laknatullah

Fareezpro depa tu dah tahap nazak tak boleh diubat lagi...nama pun tak berani nak tarok..lawan tetap lawan REFOMASI

anarkin skywalker delete 3 April 2013 at 20:59

td tertengok kt tv3/4...aku cam nak gelak pun ada.....ade pulak lagu sayangi selangor,yakini bn...hahahhaa
nape x sayangi sabah ke,johor ke,melaka ke,pahang ke?..aduss....nape mesti selangor yek??
negeri lain bn x sayang ke??hahahaaa

Itu la yg ak nak bgtaw td,sayangi bn sayangi selangor,diorang dah lapo kat selangor coz selangor da bnyak dwet skarang

anarkin skywalker delete 3 April 2013 at 21:07

kekkekee....mate duitan...

Ko dengar anjing menyalak tak????
Kalau ko nak tau, itulah anjing anjing
PR yang takut bayang bayang.

anarkin skywalker delete 3 April 2013 at 21:48

hahhaha...cemane leh terlepas lak seko lembu lam ni....hati suda panas...ish!ish!

La,bn yg takut ngan byang2 sndirik,sampei berkempen dlam tv3

anarkin skywalker delete 3 April 2013 at 21:53

ade lembu suda panas....berkeliaran je...sape la tuan die...jap lagi berak merata la ni....susah nak tau sape punya,sebab lembu seme same...ragut rumput..nko fareezpro2, jalan baik2 ,takut terpijak najis lembu lak..

tak akan menang pakatan rakyat dalam pru nanti ! kau dengarlah cakap aku , orang melayu ini macam lalang , bn akan kembali berkuasa , kau tengoklah nanti . / atas pagar

tak akan menang pakatan rakyat dalam pru nanti ! kau dengarlah cakap aku , orang melayu ini macam lalang , bn akan kembali berkuasa , kau tengoklah nanti . / atas pagar

X Menang xpe,yg pnting usehe..Kalo menang alhamdulillah,segala puji bg ALLAH,manusia merancng,tapi sebaik2 perancangan adalah perancangan ALLAH TAALA

anarkin skywalker delete 3 April 2013 at 22:16

kalau menang??

Kalau menang,ape lg,harge kete, minyak,turun lar..hehehe

ALLAH MAHA MENGETAHUI,BUKANNYE MU

politik air liur basi pakatan siapa nak dengar , orang atas pagar itu didampingi sebelom ia terjun ke bn , yang dah ada tak payah kempen lagi , tolol betul pakatan rakyat ni !

anarkin skywalker delete 3 April 2013 at 22:31

org yg minda terbuka,die dengar,faham n nilai baru buat keputusan...tenuk die tak dgr dah...die terus je makan pucuk kayu....

anarkin skywalker delete 3 April 2013 at 22:36

betul...terbaikk

Anon 1024,kan teman dah bgtaw,kalau mu x nak dngar politik air liur basi pakatan,mu pergi la dngar politik porno papagomo si raje fitnah nun,jangan la dok menyalak bagai anjing mengejar ekornye sndiri kat sini

Wei...asal panas sgt mlm nie...mmg de lembu berak merata2...

Video org tgh mlncap kite bole pcya ke..is coming ,is coming,is coming huaaaaaaaa

Bideo ni d ambil ktika bbudak ni sdg main pondok2

Komen aku mudahnya, sila tgok link ini...

http://www.utusan.com.my/utusan/Pilihan_Raya/20130404/px_06/EKSKLUSIF-PRU-13-Video-jadi-bukti-pelajar-pondok-sertai-UMNO-bukan-fitnah














Wahai milo suam sila tgok link ini...



http://www.utusan.com.my/utusan/Pilihan_Raya/20130404/px_06/EKSKLUSIF-PRU-13-Video-jadi-bukti-pelajar-pondok-sertai-UMNO-bukan-fitnah

Aku kesian dgn kau milo suam...

Bro2 semua mari kita berdebat secara bijak... Kita guna fact n figure bukan hal2 pribadi dan emosi... PR or Umno rakyat yg akan pilih.. Dan parit tu bukan milik pribadi...this is not about Anwar Vs Najib.. Is about our future, kids future, grandson future... Kesilapan yg di buat masa lampau kita harus pikul hingga ke hari ini. Kalau kita perbetulkan kesilapan itu sekarang...in syaa Allah cerah masa depan..semua Amin. Yg benar Rizad

Anon 2.39
Aku setuju dgn komen saudara. Komen secara berhemah lebih baik dari bercakap tanpa fakta seperti yang kita sering perhatikan di sini.
Orang Melayu tak bodoh selagi perkataan dan perbuatan seiring akhlak seorang Muslim dan bukan seperti orang kafir harbi.

Nape la bideo2 puak korang ni sukar didengar?alahai,ksian la kome ni

PENCACAI umNGOK DULU KINI DAN SELAMANYA TAK DAPAT DIPISAHKAN DENGAN SEX,SEX,SEX...BERHUJAH DENGAN FAKTA TAK MAU SBB NEMANG DAH BODOD...TAPI HINA SANGAT LA UMAT PENCACAI umNGOK NIE...DAH LA BODOH!!!! GILA SEX PLAK TU.

Tu ar..pk sal dendam je bdk2 pr...

taklah ini salah nazak(najib raza) ngan mak semah. sebab nazak suka tutuh betina lepas tu bunuh dan letupkan. kedua salah madey kutyy paria keling gila tu sebab beri ic kpd orang asing 800 ribu orang. ketiga salah nazri sebab kepala botak. kui kui kui.

umnongok ahli2nya suka jilat burit yg taik palat banyak sebab tu hotak dia orng macam taik palat.

taik palat ko lah anon 10.12. mak semah dah kecut kelentit nazak lak termasuk buah sebab be end dah nyata kalah dlm pru 13 ni. menteri2 umnongok dah bercadang nak lari. madey pari dah cakap tu hari dia nak balik karela. kui kui kui.

yg tolol ahli umnongok sebab masa jilat palat termakan taik palat. anon 10.24. sehari ko jilat palat berapa kali? kui kui kui.

La,ape dndamnye yeop,puak samseng mu yg kuat brdendam

Nak jadi pmimpim fact kena baik fkta pribadi kena bagus...kalu pribadi mcm cibai mcm mane rakyat nk ikut n respec.

Dr riak wajah muke ssorg tu kite bole tau kjujurn n pribadi ssorg..kau tgk gmbar muka foto nuar brahim n najib..kau bndingkn n kau bole tau jwpnny..hehehe mane satu muke pnymun n mane satu muke kene samun hohoho

Umno ke PAs ke PKR ke, nak gaduh gaduh lah, tapi satu saja aku mintak bila undi ko orang jangan undi ular Hindraf sudah. Dia orang nak bawak politik dari India, nak jadikan Msia kita negara India.

Isshh da tau wt2 tnye ler plak...kehkehkeh mane satu wjah yg tenang,mane satu wjah yg suram.

Ala,bgtaw la,malas nak teka2 ape maksud mu ni

anarkin skywalker delete 4 April 2013 at 14:38

wajah yg tenang?najib ke?..miming supercool la....hahahaaa

Luaran nampak cool tp hati?tu yg tesasul sasul time bubar tuh, hancur umno! !!!!!!

Aku tak kisah dgn undi mana mana pemimpin Parti Pemerintah atau Pembangkang asalkan bukan Anwar dan DAP.
Tak sanggup aku terbabit dengan orang dan golongan yang menyeleweng dan melanggar hukum Allah.

Mengarut mu nieh,pegi melalak kat papagomo nun

Analpig sama parisporno lebih kurap dari anjing.. wahahahaha...anjing kurap menonggeng nonggeng hah harapkan perhatian aljuburi.. keh..keh..keh.. analpig!!! jamban kasi cuci...

Tak ade ape yang nak dihujahkan.. dah banyak bukti video perlakuan tak bermoral pemimpin korang.. fakta yang korang bagi hanya menuding jari je salahkan umno je.. bodoh punya anjing kurap..

Hahaha,kamu ni msti duduk kat hulu kan,jnis smua video kamu jadikan kitab kan?najib tu mulia la sgt?

Yang langgar hari hari depan hidung ko ko bute plak

Itu je mu bleh ckp.?mencaci dan hina?ape ilmu yg bleh dpt dr ayat kamu tu.?
.

Macai ohhh... macai .... dah kena toron ka???
Saja nak usik usik ... jangan terasa lak kalau ketiak busuk.

Blogger Pro BN dah sangkal.. Siap video lagi. Pastu apasal mcm baca skrip..

Blogger Pro BN dah sangkal.. Siap video lagi. Pastu apasal mcm baca skrip..

anarkin skywalker delete 4 April 2013 at 18:35

dah kenal dah macai ni...xhabis nk marah aku sbb aku flush die lam mgkuk jamban aritu.l.hahhaha....sorila bro...gua tgk lu mmg solid lam tangki septik...jgn marah aaaaa...hhahhaaa

anarkin skywalker delete 4 April 2013 at 18:37

diorg ni xfaham matlamat pr ni kan...kasi bn tumbang je...isu nya parti bukan individu...ok.? bye bye Be End

asal usul orang pkr adalah ahli umno ! pi mai pi mai tang tu juga , budaya nasionalis orang melayu tak sesuai dengan sosialis pkr , itu ramai melayu pkr masok umno kembali tu , yang ramai tinggal dalam pkr hanya cina dan keling sahaja , anwar beri ceramah pun dah macam keling , dengar boleh pakai tak boleh !

Memang la,sbab umno x btoi,tu yg jd pepechan tu,umno cume memperjuangkan bngse,dan bknnye agame

Kalau anwar tak dapat jadi pm dia mesti sasau punya ! anwar punya politik kita orang boleh baca punya , kita orang memang kenal anwar semasa dalam abim dulu !

Kalau anwar tak dapat jadi pm dia mesti sasau punya ! anwar punya politik kita orang boleh baca punya , kita orang memang kenal anwar semasa dalam abim dulu !

Anwar dah biase x dpt jd pm,mcmane kalau najib pulak tibe2 tak dapat jd pm nanti?lagi la teruk kan?siap kene sumbat dlam penjare skali,bsame same che det dan mama semah

Kita?mcm ramai je ngan kamu sekarang ni,ahaks

anarkin skywalker delete 4 April 2013 at 22:49

pkr sosialis?wahhh...ni baru nye fact ni...hahahaha..abis tu umno ortodoks la?wkihkihkhkih..yg keling tu nko... statement nko banyak yg kelaut n ke pokok...huhuhuhuhu

Tu la anon 856,bnyak sgt tgk ceramah najib

Najib pilih tarikh 3 april 2013,bubar parlimen,kerana nak ckupkan 4 tahun pemerintahan,tapi pihak pembngkang pilih 5 april 2013 kerana menghormati hari jumaat,iaitu penghulu segala hari,so,mane yg lebih berilmu?

saya perhatikan hujah yg dberikan datangnya dri mereka yg merendahkn taraf diri mereka (sbhagian). Ini tak spatutnya brlaku. Ucapn yg dberikan itulh dri mereka jka hujah yg dberi tanpa bukti. Syaitan amat gembira sbb ada yg lebih dahsyat drinya. Fikirla ya..

Tergadai nama allah itu mangkok ayun umno dok ulang. Tergadai syariat allah sejak 56 tak mau pikiaq. Ni lah geng2 abu jahal.

Isu kalimah allah ni dah lame. Cume umnogok je panaskan smula. aku org sabah, kalimah allah kat sne dah lame org kristian gunekan. Kat bible pn ade. Mase keci2 blajar kat gereje tu. Umor aku skrg 28 thun. Bn memerintah dah brape lame? Cai2 gok pun tau kan. Tp penah dengar ke kes serang atau bakar2, takdekan sbb kat sne sume menghormati agama org lain. Sampaikan masjid ngan tokong besar cina tak sampai 100 meter pun tak gaduh. Org tokong kat sne tau dan setuju tak bunyi kan atau wat bunyi pe2 yg ble mgganggu org islam solat. Tp skrg aku dah jd mualaf. Syukur alhamdulillah, so skrg ni spe punye keje pasal kalimah allah. Anda lg mengetahui.

Hancuk wak bee end

Hancur BN,ini kalilah,jgn dok terpk pk lg..

Dey cha...hang pun spesis pencacai...

Sape yg sbenarnye langgar hukum Allah ni broo..kalau dah awal2 cakap hudud tu menghuru harakan negara..sape broo..sapee??

Org PR biasa terima kekalahan tp tidak UMNO ....menang kalah adat bertanding....

Barisan najis...sebagai orang islam ...biarlah aku mati dalam PAS...Kerana umno bukan islam lagi dan tidak mengikut ajaran islam.umno akan membinasakan islam dimalaysia..YaAllah..hancurkan umno dan penyokong penyokongnya..sebagaimana kau munghancurkan kaum luth dan firaun...amin...helmy


EmoticonEmoticon