Wednesday

ADUN DAP Ketari pula letak jawatan?


SEMALAM tersebar kononnya surat keluar parti oleh ADUN KEADILAN Hutan Melintang, Perak YB Kesavan Subramaniam, namun surat tersebut telah disahkan palsu rujuk sini ~ YB Kesavan 

Malam tadi aku terkejut dapat berita dari salah seorang sahabat mendakwa, ADUN DAP Ketari, Lee Chin Chen pula kononnya meletak jawatan disebarkan oleh page Friends of Barisan Nasional. 

Ah sudah, apahal pula ADUN DAP nak letak jawatan? Terus aku buka page tersebut. Rupa-rupanya korang tengoklah sendiri foto di bawah ni.


Aku tak pasti sama ada admin page tersebut sengaja buat berita palsu atau memang dia tak kenal siapa ADUN Kajang yang letak jawatan tu. 

Buat sahabat pembaca yang tak kenal dengan ADUN Kajang yang letak jawatan baru-baru ini, gambar di atas adalah gambar ADUN DAP Ketari Lee Chin Chen, manakala ADUN Kajang yang letak jawatan itu bernama Lee Chin Cheh. 

Aku rasa admin page Friends of Barisan Nasional tersalah gambar. Nak letak gambar ADUN Lee Chin Cheh, tersilap letak gambar Lee Chin Chen.

"Fikir positif, mungkin dia tak buat homework sebelum create grafik ni..."

8 comments

Fuyoo
Posting ni link kan ngan posting semlm + guna silly mistake yg da ada dpn mata demi utk spin.
Hebat

Banyak yg tak silly mistake pun ada bangang yg sokong..

Contoh...
Pembaziran..
Pecah amanah duit rakyat dan negara...bukan duit,umno tau.
Pembelian lebih tinggi dari harga pasaran..
Hutang negara bertambah tinggi.

Ini tak silly ke?
Tapi si bodoh terus menjerit hidup melayu.

Tak faham aku apa yg hidup melayu nya.
Apa kaitan slogan hidup melayu dengan masalah ekonomi negara yang makin teruk dan pentadbiran kewangan negara yang penuh pembaziran and akhir sekali menyusahkan rakyat Malaysia.

Apa Kaitan hidup melayu yg korang pekikkan dalam dewan dengan menyelesaikan masalah ekonomi.

Jangan jadi bodoh lah brader

Divertlah selagi mampu brader divertlah

Telah berkait jugak...
Yg kau sibuk hal orang lain apahal pulak.
Jaga UMNO tu dulu...
Janji pru entah kemana...

Puihhhhh hidup melayu lah sangat.

Cuba sound sikit pemimpin kau dalam umno tu...
Jangan sibuk hal orang lain.

Cakap kat menteri jangan membazir itu bukan duit mak bapak diorang jangan jadikan harta negara macam harta keluarga.

Ini kau masuk blog orang entah lagi seko dok sibuk pasal jubo...
Baik korang buat lah sesuatu utk majukan diri dan negara...

Jangan asyik terlolong hidup melayu aja dalam dewan..
Makan mewah2...
Menagis tak tentu pasal...

Balik rumah still zero..
Melayu macam tu jugak...
Islam... Emmm tgk anak bini masing2 dulu lah baru cakap nak bela agama Allah.
Yg dalam keluarga sendiri pun rak dijaga.

So dari kau menyalak utk umno dalam ni.

Baik kau berjuang utk Allah pada kepimpinan yg ada sekarang.
Suruh menteri jaga harta negara.
Jaga kebajikan and berhenti buat bangsat pada negara sendiri.

Phetatic sarcarstic idiot..tukar profile as milotabur suits u better u know that. Sigh

Lor just by putting few english words doesnt make u smarter lah cai...

Gilah masuk mesyuarat umno jerit hidup melayu and menangis.
Aku dah lama tak gelak tgk lakonan dan kepoyoan orang umno konon berjuang utk melayu.

Masing2 dok sibuk ngan projek aja puihhhhhh.

Hidup melayu hidup melayu...
Kah kah kah..
Bosan gila dengan umno.

Nak tahu macam mana bodohnya orang Melayu yg ikut UMNO.
Tgk scrip pilihanraya
1.isu kaum
2.nasib melayu.
3.cerita seks
4.ada penyokong pembangkang keluar parti.
5.panggil bekas orang kuat bagi komen.

Hahahaha benda ni pun korang tak nampak
Wei same shit different day.

It's u who've been digesting sh*t day after day. Wise up la. Sigh

Itu aja?
Hidup melayu hahahahaha

Same shit given
Yet u still cant smell it

Ssdd lah macai


EmoticonEmoticon