Thursday

Anwar gesa jentera waspada dan pantau perkembangan warga asing di Kajang


‎SEMALAM heboh di internet terutama di media sosial twitter dan facebook berhubung dakwaan ratusan warga asing yang diturunkan di lokasi bersebelahan KTM Kajang.

Menjelang pilihanraya kecil, DUN Kajang, kehadiran ratusan warga asing itu menimbulkan rasa sangsi orang ramai‎ yang mempersoalkan apakah tujuan kehadiran mereka.

Berikut antara foto yang tersebar sejak semalam.




Dalam satu pesanan ringkasnya melalui akaun twitter, Ketua Umum KEADILAN, Datuk Seri Anwar Ibrahim, yang juga merupakan calon KEADILAN PRK Kajang menggesa jentera berwaspada dan memantau perkembangan itu.




14 comments

Fitnah lagi..gemok mkn fitnah puak korang,ada akal taknak gune,korang ingat bnyak sangat ke orang kajang smpai orang kajang tak perasan mana warga asing mana rakyat tempatan masa undi?

JANGAN MEMPERBODOHKAN ORANG KAJANG K..

Ni le pkr,bila menang kata spr ok,bila kalah mcm2 fitnah ditabur,siap sedia pulak tu ngan punca sumber kekalahan,rakyat malaysia dah masak le ngan taktik korang.

Apa yang fitnahnya? Suruh pantau warga asing pun fitnah ke? Kesian Machai Kangkung...

TAK ADA BUKTI SATU PON WARGA BANGLA ATAU MYAMAR MENGUNDI PADA PRU13 DULU, JANGAN PERCAYA OTAK TAK SIHAT ANWAR ITU, ANWAR ITU DAH SAKIT DAH, KEPADA PENGUNDI KAJANG PASTIKAN ANDA MENGUNDI BN, JANGAN BERI PELUANG ANWAR BERTAPAK DIKAJANG...

Orang sihat tak main lubang tahi..

Dasar BN Penipu dn Pengkhianat bangsa..macai2 kangkung sedar lah dari lamunan..BN dah Terlalu Parah..

Tak ada bukti bn penipu, kalau ada bukti bn penipu kasi tunjok satu..

memang bn umno penipu, bila time nak pilihanrya, bnyk janji janji yg x ada akan d tabur dgn rkyt, KITA DOAKN MOGA DSAI MENANG DGN MAJORITI YG BSR..HIDUP PR N DSAI

Sila tunjok satu contoh janji bn yang tak ditunaikan...silakan

BN janji harga barang takkan naik lepas PRU, bila aku undi BN berlumba-lumba barang naik. Celaka BN!

Wakakaka kelakar la.. dah mula la kesengalan taktik PR

dah ko keje bace papee berita harian mmg la x nampak bukti oiiii. aku sndri ad kat tempat mengundi and aku sndri nampak org ramai tahan warga asing nak mgundi. macai2.kalau umno berak kat kaki ko pon ko xnampak lagi kot. ceh

lawak je bila tgok org mintak satu contoh janji bn yg x ditunaikan.kah3. we macai.brim yg dok kata nak bg rm500 tu pon x boleh nak bg. bg rm 300 je. harga kereta kata nak turun pon x turun2.last2 turun kat negars luar je.negars bangsa sndri harga mahal. katnya nak turunkan kos hidup pon x turun2.lagi dinaikkan harga barang2 ad lah. last2 kangkung jugak jadi pujaan najib. kah3. buta lagii mcai2 umno ni.

Wa dah lali dgr buruk bn...la ni wa mintak lu bg 3 kebaikan bn dan 3 keburukan pr...jgn cakap xde langsung kot....sila kemukakan bro,wa tggu ek-karloz


EmoticonEmoticon