Tuesday

Neelofa pakai tak senonoh kerajaan PAS Kelantan pula dicemuh


‎ARTIS seksi popular, Neelofa mencetuskan kontroversi baru-baru ini apabila tampil di program anugerah meletop Era dengan pakaian ketat ala 'power rangers merah jambu'.

Ramai yang mengutuk artis tersebut kerana tampil berpakaian demikian. Mana tidaknya, ramai berpendapat, selain pakaiannya menjolok mata, ia juga dilihat begitu lucu dan menjadi perbualan hangat di media sosial teru‎tama di facbook dan twitter.

Namun ada cerita yang boleh disifatkan sebagai 'bodoh' apabila salah sebuah page pro Barang Naik, (BN) iaitu page Anti-DAP Club di facebook menyalahkan kerajaan PAS Kelantan apabila Neelofa berkelakuan begitu.


Memanglah Neelofa seorang artis yang berasal dari Kelantan. Namun tidak patutlah kerajaan negeri Kelantan dikaitkan dengan perangai buruk yang dilakukan oleh Neelofa‎ itu.

Hasil semakan di Google, dan laman twitter rasmi milik artis itu, aku dapati Neelofa ini juga merupakan salah seorang penyokong tegar Barang Naik, BN.

Malah beliau pernah menghadiri perhimpunan agung Umno 2012 (Sila semak Google). Selain itu, di laman twitter rasmi miliknya, beliau begitu menyokong Ketua Pemuda Umno, Khairy Jamaluddin semasa debat isu PTPTN dengan Rafizi Ramli.



"Walaupun asal Kelantan, tapi sokong Umno maka perangai ikut perangai Umno..."‎





9 comments

Rupa lawa tapi perangai buruk ....busuk cam taik

Nik aziz itu martabat wali parti pas kenapa tak tegur artis itu...

biasa pas dgn perangai pengampunya hbnya ambil yg ikut seleranya.samada kerana pas@takdetkena mengena.ditambah lagi dgn benda2 x masuk akal akan digembargemburkan.
sama cam kes artis ni.akan 360' diputar jika kena gaya.
asyik merasa syok sendiri sebagai menjual pas.penuh kepalsuan untuk laba kecil di mata dunia.

Tugas mendidik rakyat tugas pemimpin tak kira siapa...

Kau nak berpolitik ini isu sesama kita jugak bukan takat nik Aziz.

Kalau depan mak bapak kau pun mak bapak kau kene tegur..
Kalau tak boleh dengan perbuatan... Dengan kata2 tak mampu kata2, dengan hati maka itu lah selemah iman.

Kau pun kene tegur dan aku rasa ramai orang Malaysia dah kritik benda ni.
So dia dah belajar kesilapan dia.

Tak payah nak libatkan sesiapa.
Kalau setakat pemimpin bini sendiri pun tak pakai tudung...
And nak jadi pembela melayu dan islam?
Baik tak payah cerita.

Aku tulis melayu dan islam kat atas sebab umno bela melayu kroni...
Islam entah no berapa pun aku tak tahu.

Kat mana isu kat sini yang menjadi salah parti pas pulak???

Yang tulis ni blogger aja, yang nak bagi tahu minah ni penyokong BN.

And orang salahkan pas sebab dia asal Kelantan. Jadi milosuam nak bagi tahu yang minah ni... Tak ikut pun pas dia ikut barisan nasional.

Jadi sebagai pemimpin yang dia ikuti silalah wakil parti ke apa buat teguran.

Aku tak nampak silap dalam article kat atas cuma korang nak spin selagi boleh nak salahkan pas.

Dasar macai...
Apa isu umno kau nak bela jugak.

Wei ekonomi makin teruk bukak sikit mata kau tu

"walaupun asal Kelantan,
tapi sokong umno maka
perangai ikut perangai
umno... "

jelas kan sikap politik nkorang amik ikut selera bila nak bagi sudut.semua kebaikan lu orang rakus buat hak milik(x mengira betul ke).itu jadi sebab beraktibiti dlm kesamaran me/di perdaya umat.keperluan mendapat sokongan membutakan semua.
pun pada ekonomi negara dijadi mauduk utama pada
kebanyakan org yg sama merasakan keperitan hidup diera kebendaan jadi ukuran ni.x melampau kalu dikata kita terlalu manja.segan bersyukur dan hidup membandingi nasib org/negara lain.x siapa sukakan kesengkekan dan kerimasan.
benarkah kesemuanya?

Jadi apa salah nya statement dia ikut umno...

Memang negara ni skg acuan umno.

Ke masalah ekonomi pun kau salahkan pas jugak.
Pasal dia lahir Kelantan tugas pas ke

Artis sorg ni xikut mana2 pati pas atau umno..dia da ada pati sendiri..iaitu PATI SETAN DAN IBLIS..jwtan dia bhgian promosi..pengurusi dn timbalan emak dn bapak dia kot..hahahaaa...

semoga Allah beri korang semua hidayah...


EmoticonEmoticon