Tuesday

Surat keluar parti ADUN PKR Perak yang tersebar disahkan palsu


HARI ini tersebar foto surat letak jawatan ADUN KEADILAN Hutan Melintang Perak, YB Kesavan Subramaniam. Aku sendiri terima surat tersebut melalui whatsapp. 

Di bawah ini surat yang dimaksudkan. Sekali imbas nampak tulen.

Bagaimanapun, Pengarah Komunikasi KEADILAN dalam satu kenyataan medianya mengesahkan bahawa surat tersebut adalah surat palsu

Assalamualaikum dan salam hormat, 

KEADILAN telah menerima berita yang kononnya YB Kesavan A/L Subramaniam, ADUN Hutan Melintang, telah menghantar surat yang mengisytiharkan beliau keluar KEADILAN. 

Setelah mendapat penjelasan daripada YB Kesavan, KEADILAN mengesahkan bahawa beliau tidak pernah menghantar surat tersebut dan tidak keluar parti. 

YB Kesavan juga dinasihatkan agar membuat laporan polis berkenaan surat palsu tersebut. Sekian, terima kasih. Fahmi Fadzil Pengarah Komunikasi KEADILAN 

"Perang psychology PRK DUN Kajang bermula..."

11 comments

Lantoiii kunyit punya video nmpak nmpak tulen korg kata besi. Bodoh punya milosuam. Hak tuihh

Biarlah...
Kalau dia nak menjubur pun bukan jubur kau pun.

Tapi yg bab ekonomi hancur bab duit rakyat bajingan umno buat buta aja.

Semua diam,
Semua dok jaga poket tembolok sendiri.

Negara hadapi masalah ekonomi.... Pencacai umno dok sebut cakap pasal jubo.

Patut lah mahathir kata dalam umno semua bijak pandai dah keluar. Yg tinggal cuma orang pandai cakap pasal jubo.

Umno dan isu jubo sangat senonim lah.
Ini pewakilan jubo mana umno hantar suruh komen pun aku tak Tahu lah.

Dah lah bodoh...
Hal ehwal negara pun tak tahu...
Cakap pasal jubo aja lah kau pandai...
Duduk lah dalam umno smpai mampus.
Taknya orang heran...

Sibuk lah sangat nak orang sokong umno hahahahaha

Nak orang sokong umno kau bawak isu jubo ke???

Bn dan menang pilihan raya...
Macam mana keadaan melayu skg... Yg dulu dok kata takut cina perintah sangat.

So melayu melaysia ni makin kayo ke?
Melayu makin senang ke?
Ekonomi maju ke?
Taraf hidup makin baik ke?

Bkn bn yg sinonim dgn jubo. PR bodo. PAS wajib bertindak tegas

Tak payah lah sibuk itu urusan orang atas...

Kalau namanya umno
Konfirm nak lagakan orang
And main,isu perkauman.

Tadbir negara elok2 lah jangan sibuk main politik kotor

Kepada En kasevan. Nampaknya lawak kamu kali ini kurang menjadi ye. Punch line yang kamu buat kurang kelakar. Hanya penuntun yang kurang bijak aje yang gelak. Kalau boleh untuk pusingan lawak seterusnya,kamu kena usahalebih gigih lagi. Cari lah punchlineyglebih baik lagi. Untuk lawak ki ini saya bagi ¾ bintang. Sebab lawak kamu bangang sangat. Layak untuk budak tadika aje.

Knp bukan kasevan personally yg buat kenyataan??? Curious..

Macam da kowteem balik je..berapa jota tu hahaha

Sama macam,harga kes lembu and 1azam or tak pun sama macam perwaja steel. Berjuta lah kot.

Hidup melayu... Hahaha
Kelakar lah umno

Seriously..mana PKR dpt source sebanyak tu. Am more curious now..

Sama..? hahaha

Biasa pkr kan jahat nak susahkan melayu lainlah umno.

Umno kasi senang sama melayu kau tgk semua melayu dah kaya tau skg.

Hidup melayu juta2 punya gaji.
Melayu sudah maju.
Umno sudah bagi rezeki...
Umno kata hanya umno tempat bergantung...
Umno takde satu dunia tak makan.
Dalam negara ni semua ni mak bapak umno punya


EmoticonEmoticon