Monday

Ubah Liabiliti anda menjadi ASET!


Ubah Liabiliti anda menjadi ASET!

Setelah lihat sendiri duit masuk lebih RM300 untuk pendapatan bulan kedua (maknanya baru 2 bulan buat)... maka tiba masa saya masuk gear 4 untuk bisnes super mantap #Revolusimkad TuneTalk TONE EXCEL... siapa yang nak join boleh call/sms/whatsapp 0102675872 

AMARAN: Ini bukan MLM. Anda tidak disuruh buat loan puluh-puluh ribu untuk mulakan bisnes ini. Anda tidak perlu mencari orang, bila sampai masanya, orang yang akan cari anda... hanya promotekan sahaja... promote sahaja ja ja ja ja...

Ya kita tak carik orang pun, kita cuma kongsi kebaikan dan kebahagiaan! Ini bisnes revolusi simkad handphone... kita cuma tukar handphone kita dari LIABILITI kepada ASET... Kita hanya yakinkan orang guna tunetalk akan dapat lebih banyak benefit dan bermanfaat berbanding telco lain.

Handphone itu satu keperluan, dan kita tanggung RM yg besar untuk call/sms/internet, secara purata RM100-150 utk call/sms/internet setiap bulan, dan mungkin lebih... CUBA FIKIR, selama kita byr bulan2 tu, apa yg kita pernah dapat dari telco C/M/Dg ? 
lebih2 pun dapat free airtime, dan free call masa besday jer...

Tapi kalau kita revolusikan simkad kita dari telco lain kepada Tunetalk TONE EXCEL, kita dapat rebet dalam bentuk RM setiap kali topup, kita boleh redeem tiket AirAsia percuma, kita dilindungi PA insurance bernilai 100k secara percuma, kita dapat 30% diskaun (corporate rate) bila menginap di TUNE Hotel, dan paling penting, kita berpeluang jana pendapatan pasif secara berterusan yang meningkat setiap bulan... yer, meningkat setiap bulan lan lan lan lan...

Jadi kenapa kita nak terus berada dalam kerugian? cukuplah bertahun-tahun pakai handphone tanpa sebarang keuntungan diri... Bertukarlah, lakukan revolusi, anda tidak pernah terlambat untuk buat perubahan, kerana sampai bila2 anda akan tetap akan gunakan hphone... tak mungkin anda kata tahun depan nak stop pakai hphone... 

Daripada kita terus jana kekayaan buat K Ananda, lebih baik kita fikirkan untuk diri kita pulak... ambik peluang revolusikan simkad kita, dari sebuah LIABILITI kepada sebuah ASET yang berguna! ya, ASET yang berguna na na na na...

Bisnes ini juga mudah lagi memudahkan... anda nak register orang baru, tak perlu bawak borang, bawak hphone sahaja... Duit masuk terus ke dalam akaun maybank/rhb/cimb/dlll anda secara otomatik, tidak perlu datang ke pejabat untuk ambil check dan tunggu 3 hari utk clear check. MUDAH DAH DAH DAH DAH DAH....

Satu rahsia yang bukan rahsia, ini perniagaan franchise paling murah dalam dunia... kita tak perlu promote TuneTalk dah, sebab dah femes dah... YA SUDAH FEMES DAH DAH DAH DAH DAH....



4 comments

Daripada kita terus jana kekayaan buat K Ananda, lebih baik kita janakan untuk CT Fernández pulak..

Hahahahahahaha.....

Keling pung minum susu???

Bkn susu..MILO heeeeeeee

You actually make it seem so easy with your presentation but I find this
matter to be actually something that I think I would never
understand. It seems too complex and extremely broad for me.
I am looking forward for your next post, I will try
to get the hang of it!

Also visit my website :: North Face Australia


EmoticonEmoticon