Friday

Ajaran sesat! Puji dan sujud kepada Tun Mahathir


‎TERINGAT zaman belajar dulu, aku borak dengan salah seorang sahabat yang belajar di UiTM. Kata dia, di UiTM masa tu ada satu subjek khusus mengkaji "Minda Mahathir"

Aku terkejut dan susah nak percaya dengan cerita kawan aku tu. Tapi aku tak hairanlah kerana it‎u adalah salah satu cara nak perbodohkan mahasiswa supaya mengagumi dan mendewakan Tun Mahathir.

Aku masih ingat kata-kata yang terpacul dari mulut aku masa tu secara sponran:

"Hasil projek pembodohan mahasiswa ni, jangan terkejut satu hari nanti budak-budak ni akan sembah Mahathir pula..."

Nampaknya kebimbangan aku masa tu dah jadi kenyataan. Sudah ada budak tak cukup akal yang memuji Tun Mahathir sebagai 'Maha bijaksana' dan 'Maha esa'.‎ Malah sanggup nak sujud kepada Tun Mahathir.

Aku tak tahulah kalau budak ni saja nak bergurau. Bergurau pun ada hadnya, kalau bergurau macam ni memang sengaja nak jadi murtad.

25 comments

Asyik dengar cerita orang je. Kau ni betul ke tidak ni milo.

Lupakankan mahathir dan lupakan anwar, anwar kita lupakan sahaja, tak lama lagi permatang paoh tak ada ahli parlimen kerana ahli parlimennya akan masok penjara lima tahon, dan satu lagi lupakan kajang dan lagi satu lupakan menjaddi mb selangor dan satu lagi lupakan jawatan pm..ada faham !!!

Yang pasti lupakan umno...ada faham!!!Pui!!!

Tak lama kes altantoya pulak akan dibicarakan. Hahaha najib ketar kepala butoh. Palat dan kelentik rosmoh termasuk. Ada berani ke najib.

Lepas ni saiful akan dikenang dan diberi penghormatan yg tak terhingga oleh ketua umno malaysia. Sebab jobo saiful pru13 umno menang. Sekarang ini juga sebab jobo saiful najib memang. Tahniah najib laki bini.saiful sepatut diberi ganjaran beratus2 juta. Maka kayalah saiful hasil jobonya. Hasil itu akan dimakan sehingga keanak cucu. Tahniah. Selepas ini juga saiful akan dapat pingat kenagaraan sebab mempertahankan negara melayu dan agama dgn jobonya. Oleh itu tak lama lagi saiful akan dapat gelaran tan seri atau tun atau setidak2nya dato seri. Tahniah saiful. Tapi ko saiful kena ingat hasil jobo ko tu juga akan jadi catatan sejarah malaysia. Tapi ko juga kena tau hasil jobo ko tu akan ditanya di mahkamah Allah yg sesekali tak boleh tipu dan bohong. Walaupun ko dapat beratus juta didunia tapi diakhirat ko dapat apa? Jawab sendirilah.

Agenda Mahather untuk mematikan kerier politik DSAI sudah.membuahkan hasil. Kamu Najib jangan seeonok sangat sebab Mahather ada agenda nak turunkan kamu dari tahta PM Malaysia. Aku yakin kamu Najib akan disingkirkan oleh Mahather and the geng dalam masa terdekat. Matlamat Mahather nak angkat anal dia Mukhris jadi TPM dan seterusnya jadi PM Malaysia le 8 selepas Mahyuddin yg mungkin jadi PM sekejap. Kita tengok dan lihat panjang umur mamak ini komfom anak dia Mukhris akan jadi TPM pada tahun 2016.

Suatu masa nanti anak saifol tentu bangga bapanya pejuang melayu yg sanggup pertahankn duburnya yg telah dipecahterunakn..

Sudah2 la berpolitik murahan mcm ni.baik betsatu di bwh islam.

Dunia dah makin hampir dgn kiamat pun tak takut lg ke...

jendul jendul kt atas ni entah ape gilenye x hbis hbis dok mgata orng lain.sayang benor ngn anwar.x yah dok mgata cube nsihat.tpi ckp pejuang islam.

kau ni bria ia sgt ape yg kau dpt-00:05

hbs lupa kan umno ingatkan anwar.kne pkai pampers le jwb nye

00:16 n 14:51 ni cemburu ek anwar x pilih kau orang.tu yg kau orang angin sgt.

hebat kau ni mcm nujum pak belalang plk.yg 1lgi kau x nmpk ke.saiful da x ada ape lgi kau tman cik anwer

Pemfitnah bkn ciri2 org Islam yg baik..

Anwar adalah pemimpin yg hebat dan dihormati oleh semua rakyat malaysia...ayuh kita bangkit menentang kezaliman oleh pemimpin yang rakus dan tidak bermoral dari menghancurkan negara kita...masih belum terlewat buat yg gelap hatinya untuk menerima nur...bertaubatlah segera sebelum terlewat...ingatlah bahawa pintu taubat sentiasa terbuka buat2 penyokong2 kezaliman..marilah kita bersama sama pemimpin pr untuk menghapuskan kezaliman yg berlaku didepan mata.....ABU...

Apa pun tun mahathir is still the best and I think he an title to deserve all the respect

saiful tu memang kaki jual jobo dgn puak umno jobo krn mrk2 ni sukakn jobo saiful tu yg cntik kelabu asap, muka pun kaki jobo..ya allah ttp kn iman2 bg org2 yg suka brtakwa dgn engkau..amin

saiful tu dh gile kaki main jobo n sbb tu laa dia tu tringin sgt nak glamor n nama trkenal d sluruh alam puak umno jobo...sumpah pegang al quran konon..jgn2 pegang majalah nona..hehehe...

Woi bodo kau ni. Saiful jual jubo yg g beli tu anwar b ibrahim pemimpin kau tg kau sayang sebagai anugerah tuhan. Mana ada pemimpin BN beli. Chua soi lek pun main pompuan tau.

Kalau sepul jual knp yg bli bersalah, kan sepul jual. Mungkin bli x byr kot. Anuar pun satu byr la lebih sikit. Kalau dadah penjual lebih bersalah dr pembeli. Sepul mau 10 thn penjara. Camna setuju.

abu.sbelum aku ikut kau trang kt aku nur yg kau ckapkan n kdua kezaliman.klsu jwapan konkrit aku jnji ikut cara kau utk anwar tu.tpi jgn le jwapan mcm bdk x ckup umur plk

yes aku pun kagum.tpi bkn dgn empunye diri tpi diatas sifat sifat yg dikurnia Allah terhadapnye untuk dijadikan pngajaran hidup kpada kite rakyat mlaysia

09:22 sape pmfitnah tu

alhamdulillah mahathir dilahirkan di mlaysia.segala puji bagi Allah kurniakan sifat sifat yg baik untuk mu mmimpin rakyat mlaysia srlama ini.terimakasih.ini lah kntentuan yg maha esa.so pikir pikirkan.jgn lngar kntentuan Allah skadar nk mmuaskan hati sdiri.semoga pnjang umur insyallah biarpun ape pun mereka kata.anwar kit siang.hadi awang n karpal ni ke pmimpin adoi tprsong hidup nnty

This is really interesting, You are a very skilled blogger.
I've joined your feed and look forward to seeking more
of your magnificent post. Also, I've shared your website in my social
networks!

Also visit my web page :: ucvessel.weebly.com - ,


EmoticonEmoticon