Friday

Ketua Penerangan Umno Selangor kena maki kantoi edit gambar


KETUA Penerangan Umno Selangor, Dato Zein Isma B Ismail kena maki dengan pengguna media sosial selepas tindakannya mengirim poster anak muda tolak Bersih di laman facebook miliknya didedahkan sebagai foto edit 'superimpose' tanpa kebenaran pemilik gambar.



Lebih lucu, individu-individu di dalam gambar tersebut yang diedit memegang plakad "KAMI TOLAK BERSIH" sebenarnya adalah penyokong BERSIH.

Siapa pun pasti akan marah bila gambarnya digunakan oleh pemimpin Umno tidak bertanggung jawab seperti ini. Sudahlah gambar digunakan tanpa izin, gambar itu pula memaparkan mesej yang jelas sekali bertentangan dengan pendirian.

Gambar yang diedit itu dipercayai diambil dari Laman Facebook Save Ulu Papar yang sebelum ini pernah melancarkan kempen atas talian meminta warga media sosial menunjukkan sokongan dengan foto memegang plakad bertulis "Save Ulu Papar".



Sumber: Save Ulu Panar

7 comments

Pemimpin Umno memang rata-rata bangang, kalau tak bangang mana boleh jadi pemimpin Umno.

Tengok Najib saja sudahlah, macam maa orang korup macam tu boleh jadi Perdana Menteri?

tak letih ke hati tu jadi busuk setiap hari pikir kesalahan orang?
nuwar berahi meliwat dibiarkan sampai tibai cinadoll

Nuwar anak beranak memang tak ada moral, anak main dengan lelaki lain sampai bercerai berai, jijah pun dulu mengandung anak luar nikah

Hello anon.kau islam ke.dah pasti ke cerita kau tu. Kalau cerita tu sahih.. pengarah startegi umno dah gunakan isu tu.. kalau tak sahih.. kang kat SANA..merangkak cari anuar satu keluarga...kat stadium pun susah nak jumpa ni lak kat SANA.

Merah+Kuning=Kelabu taik babi. Damai nyer warna Hijau...

Mana hg tau yg anwar ibrahim 2 liwat?? Sahih ke kes liwat yg ke-2 nie?? Adakah anda selaku pemakan dedak tegar milik perusahaan itik ahjib nie masih dungu dan buta kebenaran kes?? Kes fitnah liwat yg pertama pon mahathir dah claim kata kes yg prtama tu fitnah yg di adakan beliau dulu.. mahathir dh buat pengakuan dah pon dulu pnya kes fitnah liwat nie. So kes yg jdi kali ke-2 nie masyarakat yg bijak dah tau dah nie smua taktik politik jahat umPORNO tu je. Logik akal ke anwar yg berumur tu nk liwat saiful yg lebih muda dan lebih kuat kuderat dri anwar tu?? Bodo tu simpan la sikit utk geng dedak yg lain. Jgn dok asyik tngok tv3suku n surat khabar pro puak anda saja.. kesian... masih ramai lagi yg buta otak. Motif politik pon anda x dapat bezakan.. sedangkan muhyiddin yassin pon kena buang,inikan pulak anwar yg bkan lagi satu kapal tongkang dgn jibby tu. Perjuangkan melayu hape cmtu.. byk negeri yg di prntah umPORNo pon masih lingkup. Ada hati nk tawan kelantan..haha. hidup geng dedak itik!!

Kita tengok saja la apa pulak plan kotor yg akan di buat puak dedak tu time PRU nanti.. duit dan jawatan dunia punya pasal,sanggup puak nie buat apa saja utk menang PRU cara kotor... PRU lepas dah buat dah taktik black out,bawak lari peti undi,taktik undi pos,pengundi hantu dari bangladesh dan etc.. bukti dah ada.. nk nafikan apa lgi laa puak nie. Nak harapkan tv3 n suratkhabar kita nie nak tunjuk kt public?? Memang x laa.. tunggu jela masa kejatuhan mereka..


EmoticonEmoticon