Najib Razak terhoyong hayang depan belakang layan lagu Tamil



VIDEO yang tersebar di facebook ini adalah rakaman Perdana Menteri, Najib Razak yang dilihat terhoyong hayang, ke depan dan ke belakang ketika mendengar lagu berbahasa Tamil, difahamkan dalam sebuah perhimpunan MIC.

Aku tak faham bahasa Tamil, tapi aku rasa mungkin ini adalah lagu rasmi Parti MIC, melihatkan semua perwakilan di dalam video berdiri seperti menghormati lagu itu.

Di bawah ini video yang dimaksudkan. Video ini berjaya buat aku ketawa terbahak-bahak melihat gelagat Najib terhoyong hayang ke depan dan ke belakang. Mungkin mengantuk agaknya.

Sila klik untuk menonton.



Post a Comment

7 Comments

  1. Kan ke elok kalau tersembam ke depan tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau tersembam tak bangun-bangun pun elok juga

      Delete
  2. Mabuk pil kuda yg hadi bagi kat dia...

    ReplyDelete
  3. Sah kat dewan merdeka, pwtc.
    Akibat telan duit rakyat...diri pun tak larat.

    ReplyDelete
  4. Sedap dengar lagu tu pasal jd lagu tuh

    ReplyDelete
  5. Najib lagi feeling drpd semua ahli mic dengar lagu tu! Tak pa, undi punya pasal

    ReplyDelete

Anda boleh tulis apa sahaja dalam ruangan komen ini (ini blog yang menjunjung demokrasi), tetapi anda juga perlu bertanggung jawab atas setiap tulisan anda