Akuan Papagomo

CiLiK© lihat di ruangan komen ada sesetengah yang kata CiLiK© cube menyebarkan fitnah, sesungguhnya CiLiK© langsung tiada niat untuk menyebarkan fitnah, tetapi sekadar cuba membela kebenaran. Bagaimana perbualan di dalam akaun facebook papagomo dengan Saiful dapat disiarkan? Untuk pengetahuan anda semua, akaun papagomo telah digodam dan segala isi kandungan atau rahsia papagomo di dalam akaun tersebut dapat diakses.

Anda boleh lihat sendiri pengakuan papagomo di blognya www.papagomo.com. Di sini ada CiLiK© sertakan screenshot dari blog papagomo yang menjelaskan ataupun boleh ditafsirkan sebagai satu akuan daripada papagomo sendiri bahawa akaun facebook nya yang telah digodam. Sila klik gambar untuk membesarkan image.





12 Comments

  1. tu diaaaaa!! steady la syeikhh!!

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah..Keepedup syeikhhh..Allah kasi show balasan sket kat dunia ni tengok depa insaf ke dak?

    ReplyDelete
  3. Saya akan kumpul seberapa banyak info yang
    boleh semoga dapat membuka mata rakyat.....

    ReplyDelete
  4. Saya sokong usaha si cilik dalam menegakkan kebenaran,syabas!!

    ReplyDelete
  5. Saya sokong usaha si cilik dalam menegakkan kebenaran,syabas!!

    www.superbulksms.net/super

    ReplyDelete
  6. Papagomo sendiri yang beritahu akaun dia kena hack.....

    ReplyDelete
  7. haha.. padan muka mamak bodo itew.. all the best si cilik aka licik

    ReplyDelete
  8. Kagum dgn Si Cilik,hrp dptkan lagi bukti2 tntg konspirasi liwat 2
    Tegakkan kebenaran.

    ReplyDelete
  9. Ha tu dia Apa lagi Umngok tolong bidas jgn
    tau nak menyalak saja....
    Sokongan penuh buat Si CiLiK!!!!!
    Cayalah!!!

    ReplyDelete
  10. Bravo...power ler hacker ni...kawan doakan hacker ni lebih cemerlang di masa akan datang...Hahahaha..thx beri info terkini..Assalamualaikum

    ReplyDelete
  11. papa gomok adoi la..

    byk sgt tgk citer wayang melayu tu sbb ketinggalan 20thn

    kebelakang....noob!

    laen kali blajo dr citer barat... citer barat pon penipu jgk

    so sama2 kena tipu

    wakakakaka

    ReplyDelete
  12. Makhluk2 yang tidak segan silu bersikap jahat begini harus disemak dna nya. Mungkin ada unsur vaksin babi yangm enyebabkan hati mereka ini tidak merasa apa2 membuat fitnah. Malah bangga pula kerana fitnah bertaraf nasional.

    Kalau kita lihat kepada saifool semasa bersumpah dan masuk mahkamah, kita amati gerak laku bapanya yang kelihatan megitu menyokong usaha fitnah tersebut. Begitulah hasil pendidikan yang saifool terima sehingga mendapat sokongan dalam perkara fasik.

    Begitulah bagaimana dlm telur seekor buaya tidak akan melahirkan seekor ayam tetapi tetap anak buaya juga, kecuali Allah memilih sebaliknya.

    Dan setiap kemungkaran itu akan ada pengikutnya. Golongan nudist di barat yang berbogel itupun ramai pengikut. Budak2 punk yg makan sampah itupun ada pengikut. Maka kefasikan kerja fitnah saifool pun ada pengikut setia yang sama2 fasik dan gelap hati itu si gomo itulah.

    Yela...kat sana nanti boring juga seorg2 , adalah juga teman kan...mmmmmm

    ReplyDelete

Post a comment

Previous Post Next Post

iklan