Minta Papagomo dan Saiful nafikan


Gambar ihsan dari: I hate Saiful Bukhari

Kami akan mendedahkan lagi pelbagai taktik jahat Papagomo yang sengaja mengada-adakan cerita baik di dalam blognya mahupun di dalam facebook dengan ramai menyifatkan Papagomo sebagai 'suka berak merata-rata'. Kalau dakwaan CiLiK© di dalam blog ini adalah satu penipuan atau sengaja memfitnah beliau, CiLiK© cabar Papagomo dan Saiful untuk menafikan cerita ini.

Kita tunggu lagi screenshot-screenshoot seterusnya dari 'Hacker halimunan'. CiLiK© cabar Papagomo dan Saiful untuk menafikan semua screenshot baik yang telah CiLiK© dedahkan, mahupun yang bakal didedahkan.

Papagomo tolong jawab! Bagi alasan yang munasabah dan masuk akal. Jangan nak merepek-repek! Jangan nak fitnah-fitnah lagi!

Bagi yang ingin melihat wajah Cybertrooper UMNGOK si Papagomo ni, di sini CiLiK© letakkan gambar beliau. Sila klik untuk membesarkan image.



CiLiK©: Tak Sabar nak tengok Papagomo berdolak dalik wakaka

3 Comments

  1. Hahaha jahanam papagomo, silap jawab
    makan diri... Baik mengaku jelah..
    Nilah susah kalau menipu semua nak kena
    cover, jalan yang lurus jugalah senang
    tak payah nak cover2......
    jahanam papagomo!
    jahanam Say FooL!

    ReplyDelete
  2. cilik cane nak jadi folower blog ang? ang buat satu widget ek..

    bongkangkan saje Papagomo aku da lame menyampah da ngan dia... hahah

    wat malu orng wangsamaju je... silap2 dia tu pendatang wngsamaju bukan penduduk asal pun...

    ReplyDelete
  3. Laaa...tu ke rupe papagomo?
    Terus hilang selera aku nak makan kari kepala ikan.
    Uwweekkk!!

    ReplyDelete

Post a comment

Previous Post Next Post

iklan