Loading...

Video seks, Utusan sembunyi kenyataan Mufti Perak

Patutlah tak ada dengar pandangan Mufti Perak, Tan Sri Harussani berkenaan isu video seks yang membabitkan ketua pembangkang, Datuk Seri Anwar Ibrahim. Sampaikan Presiden PAS, tuan Guru hadi Awang mengecam ulama-ulama di Malaysia sebagai syaitan bisu. Rupa-rupanya Akhbar penyebar fikiran rakyat (sebut PEROSAK FIKIRAN RAKYAT) Utusan Malaysia yang buat dajal. Kenyataan mufti Perak yang mengecam penayangan video seks tersebut disembunyikan oleh Utusan.[Msian Insider]



Kalau cerita baik tentang kerajaan daripada mulut Mufti, siang malam pagi petang keluar TV, radio, dan surat khabar. Tujuh hari tujuh malam tak berhenti diwar-warkan agar semua rakyat tahu cerita tentang kebaikkan kerajaan mendapat pujian daripada Mufti. Namun bila mufti mengecam penayangan video lucah, yang dilihat menguntungkan Pakatan Rakyat, sanggup Utusan menutup dan menyembunyikan kenyataannya.

ReJaM© "Akhbar pencacai perosak fikiran rakyat..."

Post a Comment

41 Comments

  1. UTUSAN SYAITAAAAANNNNNN LAKNATULLAH!!

    ReplyDelete
  2. ada betulnya mufti nie..itulah..medium perantara suara rakyat nie yg terlalu busuk untuk dipercayai..awatla editor, pengarang semua jadi camnie??


    Makna disebalik kata-kata seorang perempuan

    ReplyDelete
  3. huhu.. saborr je la...

    Tips : Lain kali kalau wartawan utusan datang, tanya dulu dia berita ni akan disiarkan penuh atau sekerat2? Kalau dia cakap sekerat2 je, takyah jawab soklan wartawan tuh...

    BOIKOT UTUSAN!

    ReplyDelete
  4. pemilik utusan nih... islam ke yahudi....?? asal perangai macam yahudi... nak menyesatkan orang yang membacanya dengan perkara2 macam nih...suratkhabar yahudi!!!

    ReplyDelete
  5. tah hape2 la..dah naik muak nak baca surat khabar sekarang ni..xkan editor sok kabar kne ugur ngn kerajaan kot? tolonglah jd spt editor dolu2, tegakkan yg benar!

    ReplyDelete
  6. Utusan yang Syaitan Jin dan Iblis bisu buta pekak dan lemah syahwat

    ReplyDelete
  7. ko pun sama dengan utusan jugak...

    ReplyDelete
  8. Utusan Malaysia,surat khabar Perosak Fikiran Rakyat.....JOM BOIKOT UTUSAN MALAYSIA!

    ReplyDelete
  9. well..sy memang dah lama stop baca utusan..sbb hampir semua berita memfitnah, dan merosakkan bangsa sendiri..

    ReplyDelete
  10. MMG KENA SANGATLA DGN NAMA UTUSAN MELOYA....HAHOHAHA

    Joe

    ReplyDelete
  11. H4X said :

    media belaan kerajaan skrg ni x leh pkai . auta semuanya.... what a shame...

    ReplyDelete
  12. jangan boikot utusan kita, kita boikot skali tv3

    ReplyDelete
  13. jangan boikot utusan saja, kita boikot skali tv3

    ReplyDelete
  14. aku dah lama tak baca utusan. Berita tiada kualiti dan kebanyakkan diputar belit dan fitnah..

    ReplyDelete
  15. kite bako kilang utusan!!!!

    ReplyDelete
  16. bako!!!! bako!!!!

    ReplyDelete
  17. Berita hairan pun same jugak meloyakan

    ReplyDelete
  18. utusan memang tak layak untuk dibaca, buat bungkus najis pun kena pikir banyak kali.....

    ReplyDelete
  19. UTUSAN SIAL = YAHUDI..

    ReplyDelete
  20. tak payah bakar beli balik utusan itu sekali dengan kilang dan orangnya
    lepas itu kita tahu apa nak buat

    ReplyDelete
  21. Mayo: mcm yg kita semua tahu, media mmg la satu bntuk agenda yg pnting bg kerajaan. kalau media tu mmburukkn org2 diorg, ssh la nnt. undi mmg kalah la. tp kalau mnunjukkan bnde yg baik psl diorg, of course la dorg sebarkn. org2 yg pandai je taw bnde2 cmni. kalau org2 kampung and org2 asli yg xde internet and x expose kpd bnde2 mcm ni sure2 akn undi lg kerajaan yg mnymbunyikn kbnran mcm skng ni sbb dorg taw, berita kt tv and suratkhabar je.

    ReplyDelete
  22. utusan,tv3,berita harian perlu di boikot!!

    ReplyDelete
  23. Utusan - Low life. I used to be reporter there (90an), believe me, there so many BSHit crawling inside the news paper.

    ReplyDelete
  24. KALAU BETUL MCM MANA?ANU WA

    ReplyDelete
  25. kito bako jew utusan malaysia ni..xbleh pkai langsung..bkn nk membina negara ni nk menjahanam kn ngare ade ar..BOIKOT UTUSAN MALAYSIA!!!!!!!

    ReplyDelete
  26. Paper utusan sesuai jadi pelapik dan kumpul tahi ayam/kucing/anjing. Saya pun kesian dengan editor + keluarganya. Terpaksa tanggung segala tohmahan dari orang lain. LOLZ

    ReplyDelete
  27. UTUSAN MELAYU SUARA RAKYAT!

    ReplyDelete
  28. boikot utusan!!!!!!!!!!!
    fight for our right!!!

    ReplyDelete
  29. SIAPA MARAH KAWAN SYAITAN!

    ReplyDelete
  30. SIAPA SYAITAN.?
    UTUSAN LA Y SYAITAN.!

    ReplyDelete
  31. utusan memang bangsat, penipu....

    ReplyDelete
  32. Be End-engineered newspaper.What do you expect.Almost everything is slander.

    ReplyDelete
  33. perUTUSAN ....setan.........

    ReplyDelete
  34. walaupun utusan kencing dia, dia tetap sayang kat utusan. marah2 sayang, sbb utusan tu melayu

    ReplyDelete
  35. hahah mengelabah.. video tu tak sebut pun nama sapa2.. dah mengelabah ayam belum apa2 dah buat report polis.. nampak sgt.. hahhaah

    ReplyDelete
  36. Setiap detik kita menghampiri ajal.. setiap 20 minit atau 70 kali sehari kita diziarahi Maklaikat Maut... dosa ngan Allah boleh kita mohon keampunan FITNAH orang .. agak2 sempat ke mohon maaf kepada Tuan punya badan...????? TAUBAT laaa.... ingat MAK BAPAK dalam kubur.. (kalau dah mati)... sebelum fitnah orang tengok muka mak bapa dulu(KALAU IDUP LAGI).. kalau mak bapa LU kena fitnah cam tuuuuu .... APA PERASAAAN LU... JANGAN IKUT SEDAP MULUT.. NGAKU ISLAM, HUKUM HAMPEH APE PUN X TAU... FITNAH UNTUK DUIT... DUIT JADI DARAH DAGING.. BELA ANAK BINI... LU TUNGGULA PEMBALASAN ALLAH.. CASH

    ReplyDelete
  37. Utusan Meloya patutlah edarannya semakin merudum...

    ReplyDelete
  38. dino.yp@gmail.com28 April 2011 at 12:34

    boikot haramkah daily!

    ReplyDelete

Anda boleh tulis apa sahaja dalam ruangan komen ini (ini blog yang menjunjung demokrasi), tetapi anda juga perlu bertanggung jawab atas setiap tulisan anda