Loading...

Blogger Pakatan Rakyat pula dituduh kaki pelacur

Politik lucah masih terus menjadi amalan gerombolan songkok tinggi termasuk blogger-blogger dan anak didik mereka. Mungkin dianggap sebagai character assasination atau mungkin sekadar melampiaskan hobi mereka yang sememangnya gemar memfitnah.

Sejak kebelakangan ini gerombolan blogger songkok tinggi rancak menjaja cerita di dalam blog-blog mereka kononnya salah seorang blogger pakatan rakyat yang juga lebih dikenali sebagai Topeng Perak Unmasked sebagai seorang kaki pelacur. Isu ini dilihat sudah dijaja lebih dari seminggu di blog-blog gerombolan songkok tinggi

Mereka juga memaparkan bukti kukuh (mereka anggap sebagai bukti kukuh) iaitu berupa sekeping gambar Blogger tersebut (Topeng Perak) bersama dengan dua orang pelacur cina (kata gerombolan). Di bawah ini salah satu screenshot yang diambil dari salah satu blog gerombolan songkok tinggi.



Selepas ini anda semua harus berhati-hati apabila bergambar. Jika anda ada mengambil gambar begini, maka terbuktilah anda sebagai seorang kaki pelacur. Inilah gaya pejuang Islam gerombolan songkok tinggi.

ReJaM© "Kalau dikuat kuasakan undang-undang qazaf pada diorang ni semua, mampos kena sebat sorang 80 kali"

Note: Gambar di bawah ada kena mengena dengan kisah blogger kaki mabuk.

Post a Comment

31 Comments

  1. Wakakakakah...Lawak Di Pagi Subuh!!! UMPRONO

    ReplyDelete
  2. suka suki di pagi yg tenang.. kah kah kah..
    lawok gilerr sek UMPORNO nih..

    ReplyDelete
  3. umno dah xde kerja lain dia jadikan lucah itu sebagai kehidupan dia hariannya....kalau x berlucah orang umno x bolih tidur dan gelisah....

    ReplyDelete
  4. artikel paling lawakkkkkk sekali pada pagi ini///hahahahah
    orang budus sahaja yang mempercayainya....

    ReplyDelete
  5. hahahhhahhahaaa.. x penah dgr lg org langgan pelacur, bwk jln2 makan angin lu, siap amek gambar tmpt2 menarik utk kenangan... slalu bwk g hotel balun terus jer.. xde gambar2.. ahahhahahhahahh... bodo sungguh

    ReplyDelete
  6. Hari ini....awek gua kerja...boring..anak - anak..lepak depan tv..tengok kartun...malas..tapi...wa suka tengok si gendut.depan air kencing syaitan...semoga Allah beri hidayah pada si gendut..amin

    ReplyDelete
  7. Wajah si gendut dgn air kencing setan ni tetap
    menjadi hiburan aku...
    Aku tetap akan gelak tengok muka si gendut yang berlagak baik
    tapi bontot berkurap...

    ReplyDelete
  8. dah nama pun UMporNO, otak pun mestilah UMporNO......

    ReplyDelete
  9. boleh saya tau nama pompuan2 china tu yg konon "pelacur"? boleh la google2 sat.ye la kalau tak macam mane la umno boleh cakap diorang tu pelacur kan? hahahahaha

    ReplyDelete
  10. Otak dangkal UMPORNo apabila terlebih tengok pOrNo..semua benda dia nampak seks..kah3..

    ReplyDelete
  11. Si gendut parpukari bersama air kencing setan mmg xdapek dipisahkan.....takebeer! Waaaaakakakaka......

    ReplyDelete
  12. HIDUP UMporNO.....HIDUP LUCAH!!!
    HIDUP UMporNO....HIDUP SEKS!!!!
    HIDUP UMporNO.....HIDUP POLITIK LUCAH!!!!
    TAKE BEER!! TAKE BEER!!!!

    ReplyDelete
  13. BUDAK GEMOK MINUM TODI,
    SIAPA TAK KENAL PARPUKARI,
    BUAT FITNAH HARI-HARI,
    PERANGAI TAK UBAH MCM BABI,

    ReplyDelete
  14. dosa fitnah dua awek cina tu sbgai pelacur.. -.-

    ReplyDelete
  15. dia org ni malaikat tknak tlis dose nya.kra lansam sudah. same aja.

    ReplyDelete
  16. SIAPA DUA PEREMPUAN CINA YANG MENGEPIT TOPENG PERAK TU? BOLEH BAGIMAKLUMAT SUPAYA TAK DITUDUH CHINA DOLL.

    ReplyDelete
  17. Gambar kepala leher dan badan TP pun lain macam.
    Pelik , Kalau bergambar dengan rakyat China pun boleh dituduh bergambar dengan pelacur.

    Wanita Yang Di Sayangi Dan Dicintai Iblis


    Sebab Mata Lelaki Gemar Lihat Badan Wanita

    ReplyDelete
  18. Bila lagi nak siarkan video lucah orang paling popular dalam UMNO? :D

    kepada FARISZ@AZ.Com

    Nanti diaorang tuduh pemimpin PR bergambar dengan perempuan Arab (Arab Saudi) juga bergambar dengan pelacur :D

    ReplyDelete
  19. hahaha.. kesian TPU.. takpe la bro.. ni kes gi china dgn family Husam musa.. jeles tol puak2 amco ni..

    ReplyDelete
  20. TP kena nyatakan siapadua orang awek cina ni untuk pengetahuan semua pembaca blognya.Jika diam je jadi bahan fitnah.

    ReplyDelete
  21. UMNO CELAKA! SETAN..........!

    ReplyDelete
  22. -ambo-

    blogger umngok mmg gile..
    dh la memfitnah TPU,fitnah pulak amoi 2 org tu (seseorang tidak didapati bersalah sebelum dibuktikan bersalah)..
    x pasal2 dh fitnah 3 orang...
    senang2 KITE SEBATTT AJERRR puak2 blogger umngok..ahaha

    ReplyDelete
  23. Real katak; nak tanya sedikit korang semua;
    Aku ader gambar ngan lembu betina sebelah kanan, kambing jantan, sebelah kiri, burung kakak tua atas bahu aku.kucing kat tepi kaki aku.. tu tandanya aku dah lanyak depa tu ka????aku dah langgan dan pojek ngan depa ka????....
    p/s": ulasan; pas ni jgn bergambar ngan pokok.. sure org kata kita pojek ngan pokok plak...

    ReplyDelete
  24. jangan takut nanti ada pemimpin PR pulak kena fitnah main pokok balak
    itulahhh united munafikkk no one (umn0)

    ReplyDelete
  25. mungkin tidak,,,,,,,

    ReplyDelete
  26. mungkin tidak,,,,,,,


    tidak ada yg mustahil dengan UMNO.... dari real katak...

    ReplyDelete
  27. heh..semua kalo berkaitan dgn pembangkang nak dikaitkan dgn porno. Puak2 UMporNO ni mmg jijik gila babi. Kesian veteran2 pencacai UMporNO yg lahir zaman 40-60an sbb UMporNO skrg ni lebih kpd SEX PARTY..

    ReplyDelete
  28. wahahahaha

    gambar tu ade dalam Facebook Topeng Perak Unmasked

    alahai bangang nye blogger umno

    alahai bangang nye blogger umno

    alahai bangang nye blogger umno

    alahai bangang nye blogger umno

    alahai bangang nye blogger umno

    alahai bangang nye blogger umno

    alahai bangang nye blogger umno

    alahai bangang nye blogger umno

    alahai bangang nye blogger umno

    alahai bangang nye blogger umno

    alahai bangang nye blogger umno

    alahai bangang nye blogger umno

    alahai bangang nye blogger umno

    alahai bangang nye blogger umno

    alahai bangang nye blogger umno

    alahai bangang nye blogger umno

    alahai bangang nye blogger umno

    alahai bangang nye blogger umno

    alahai bangang nye blogger umno

    alahai bangang nye blogger umno

    alahai bangang nye blogger umno

    alahai bangang nye blogger umno

    alahai bangang nye blogger umno

    alahai bangang nye blogger umno

    alahai bangang nye blogger umno

    alahai bangang nye blogger umno

    ReplyDelete
  29. gambar nie pun super impose... tngk tangan laki tu .. straight jer... x real langsungs

    ReplyDelete
  30. gamabar ni gambar betul..

    si parpukari ni ambik dlm FB TPU..

    masa ni TPU n Dato Husam Musa buat lawatan ke China mewakili Kerajaan Negeri Kelantan utk survey pameran usahawan yg diadakan di sana..

    aku tahu la sbb aku salah seorang Sukarelawan Cheng Ho hari tu..

    ReplyDelete
  31. attention defisit diorder10 April 2011 at 13:46

    belah sana belah sini duk fitnah.semua masuk neraka hahahahahahahaha

    ReplyDelete

Anda boleh tulis apa sahaja dalam ruangan komen ini (ini blog yang menjunjung demokrasi), tetapi anda juga perlu bertanggung jawab atas setiap tulisan anda