TEMPOH hari Gerakan Pemuda UMNO Malaysia, yang diketuai oleh Khairy Jamaluddin telah menyatakan hasrat mereka untuk turut sama menyertai perhimpunan BERSIH 2.0 pada 9 Julai 2011 ini [Pemuda UMNO sertai BERSIH].
BERSIH 2.0 dah ada baju khas untuk dipakai pada perhimpunan BERSIH 2.0 "walk for democracy". Ada baiknya Pemuda Umno juga memakai baju T mereka sendiri bagi menunjukkan jumlah penyokong-penyokong United Malays No Otak. Di bawah ini salah satu contoh design yang dicadangkan.

Bagi yang berminat untuk membeli baju ini, atau ingin melihat rekaan-rekaan yang lebih menarik sila klik sini [Anak sungai Derhaka]
0 Comments
Anda boleh tulis apa sahaja dalam ruangan komen ini (ini blog yang menjunjung demokrasi), tetapi anda juga perlu bertanggung jawab atas setiap tulisan anda