Pemuda UMNO mahu bakar pejabat PKR (Video)

MALAM tadi ReJaM© sempat melihat sendiri gelagat penyokong-penyokong United Malays No Otak memekak tengah-tengah malam buta mengganggu ketenteraman penduduk sekitar ibu pejabat KEADILAN di Merchant Square Tropicana, Petaling Jaya.

Seperti yang dijanjikan [Facebook] di sini ada sedikit buah tangan untuk pembaca semua. Video ini dirakamkan di tempat kejadian malam tadi. ReJaM© sempat merakam sebahagian ucapan di saat gerombolan penyebar video lucah atau nama manjanya United Malays No Otak, Umno mengugut mahu membakar pejabat KEADILAN. Rujuk juga artikel lalu di sini [Pemuda Umno]


Lihat dengan mata kepala dan batang hidung anda sendiri. Tiada sebarang tangkapan dibuat oleh pihak Polis, malah tiada FRU di tempat kejadian walaupun jelas sekali gerombolan United Malays No Otak ini berniat jahat untuk menimbulkan kekacauan dan kekecohan dengan ugutan di samping mengganggu ketenteraman awam di saat penduduk sekitar mahu melelapkan mata.ReJaM© "Polis tak mampu berbuat apa-apa kerana ketua mereka menjadi alat United Malays No Otak, kesian Polis..."

Post a comment

0 Comments