Kenapa ceramah Anwar di Stadium Sabak Bernam tiada sambutan?

RAMAI sahabat pembaca menghantar mesej kepada MiLo SuaM bertanya benarkah ceramah Anwar Ibrahim di Stadium Sabak Bernam kelmarin tiada sambutan?

Ini berikutan blogger-blogger Umno menyebarkan gambar-gambar berikut di blog-blog mereka. Menurut mereka orang Sabak Bernam sudah tidak percaya dengan Anwar Ibrahim.Kalau dilihat daripada gambar-gambar ini memang lengang, tak ramai orang yang datang ceramah Merdeka Rakyat, yang diadakan di Stadium Mini Sabak Bernam, Selangor itu [Sumber].
ReJaM© telah menghubungi salah seorang
sahabat blogger Edyesdotcom bertanyakan tentang hal ini. Menurut beliau pula, ramai hadir di ceramah tersebut sekitar 3,000 orang.

Keadilandaily pula menganggarkan sekitar 2000 orang hadir di ceramah tersebut. Sebagai bukti, Edyesdotcom menghantar gambar-gambar berikut.Meskipun ceramah ini diadakan di hari bekerja (malam Rabu), namun sambutan sangat menggalakkan, menyaksikan orang ramai duduk di atas rumput stadium untuk mendengar ceramah.Bezakan antara dua gambar pertama dan dua gambar-gambar berikutnya, barangkali blogger Umno ambil gambar ketika ceramah sudah selesai. Pelik bin hairan, benda macam ni pun nak menipu, macamlah pengguna internet hari ini tak pandai cari maklumat.

ReJaM© "Blogger Umno, sengaja sabotaj buat Umno nampak bangang ke? "

Post a Comment

Previous Post Next Post

iklan