Alhamdulillah Najib Razak bagi tazkirah di masjid

LIHAT laporan berita Utusan Malaysia di bawah ini baik-baik. Gambar menunjukkan seperti Najib Razak sedang memberi tazkirah di salah sebuah masjid di Jeli, Kelantan.

Peristiwa ini dilaporkan pada 1 Mac 2012 yang lalu. Namun tiada pula PERKASA datang mengaruk menyerang dan membaling beliau dengan kasut kerana tiada tauliah untuk memberikan tazkirah seperti yang berlaku kepada Anwar Ibrahim semalam.Satu perkara lagi, meskipun gambar kelihatan seperti beliau sedang memberikan tazkirah, namun Utusan melaporkan Najib Razak sedang berpolitik menyerang Parti Islam, PAS dan mengatakan parti itu hanya mahukan kuasa.

Tidak ada pula riuh rendah ahli Umno dan PERKASA menyerang beliau seperti yang pernah dilakukan kepada Anwar Ibrahim seperti sebelum ini?

Burukkan orang lain supaya diri sendiri nampak baik, padahal dia sendiri buat perkara yang sama. Namun buat pengetahuan anda semua Pakatan Rakyat tidak pernah melarang aktiviti siasah (politik) di dalam masjid.ReJaM© "Ini namanya muncung berkokok ekor bergelumang taik... "

Post a Comment

Previous Post Next Post

iklan