Gambar Najib Razak pula dikencingkan di Hari Merdeka

BLOGGER-BLOGGER United Malays No Otak, Umno marah betul dengan kejadian peserta Janji Demokrasi yang dikatakan memijak gambar Najib Razak selain menunjukkan punggung kepada gambar tersebut.

Gambar Rosmah juga dikatakan dipijak sebagai membantah sifat isteri Perdana Menteri itu yang terkenal boros menghabiskan duit rakyat serta sibuk mengalahkan menteri kabinet meskipun tiada apa-apa jawatan dalam kerajaan.

Rata-rata blogger Umno menyifatkan perbuatan tersebut melampaui batas, dan keterlaluan. Malah pihak Polis juga akan menyiasat perbuatan yang dikatakann biadap itu.

Maka alang-alang Polis nak siasat isu gambar Rosmah Mansor dipijak, eloklah siasat sekali kejadian gambar Tuan Guru Nik Aziz dan Tuan Guru Hadi Awang yang dikencingkan oleh penyokong BN di bawah ini.Jelas kelihatan di dalam gambar air kencing mereka sedang mengalir malah muka mereka juga begitu jelas kelihatan. Bila pemimpin BN kena pijak bukan main melenting, mengamuk bagai.

Bila pemimpin PAS bukan setakat kena pijak malah dikencingkan mereka senyap. Mungkin Ulama tidak setaraf dengan perempuan perasan "Wanita Pertama" seperti Rosmah, maka kena kencing pun tak mengapa.

ReJaM© "Lepas ini kita berakkan pula gambar Rosmah... "

Post a Comment

Previous Post Next Post

iklan