Video suami isteri tunjuk isyarat lucah, tendang kereta pula viral

BELUM reda dengan kisah penularan video wanita tunjuk isyarat lucah sebelum memukul kereta dan membaling kasut akibat berebut 'parking' semalam, satu lagi video tersebar.

SILA SCROLL KE BAWAH UNTUK MENONTON VIDEO

BACA JUGA — Video wanita mengamuk pukul kereta, baling kasut


Video kali ini pula adalah rakaman pasangan suami isteri menunjukkan isyarat lucah (jari tengah) kepada pemandu kenderaan lain sebelum si suami menendang berulang kali pintu kenderaan tersebut.

Si isteri hanya menunjukkan isyarat lucah kepada individu di dalam kereta yang sedang aksi pasangan itu, manakala si suami nampaknya begitu marah, selain menunjukkan isyarat lucah dia turut menendang pintu kereta berulang-ulang kali.

Masih tidak jelas tentang punca kejadian yang mengakibatkan kedua-dua pasangan itu menjadi begitu marah sampai sanggup bertindak di luar kawalan.

Namun sumber di media sosial memaklumkan bahawa kedua-dua pasangan suami isteri itu bertindak di luar kawalan kerana terlalu marah apabila kereta dipandu oleh mereka terhalang.

Di bawah ini video rakaman yang dimaksudkan sila klik button 'play' untuk menonton.


6 Comments

 1. kita hidup dizaman setip orng adalah pemberita.....

  ReplyDelete
 2. Ni video lama la bro. Dah berapa tahun.

  ReplyDelete
 3. Aku duk fikir camna lah kalau laki bini ni gaduh kat umah ya.

  ReplyDelete
 4. kereta tu yg salah..da buat dajal trus blah pastu kna tahan xnak kluar plk.. siap amik video nk viral org...klo aku kna pn aku pecahkn keta tu

  ReplyDelete

Post a Comment

Previous Post Next Post

iklan