Loading...

Isteri mengamuk nampak suami melutut lamar teman wanita dalam shopping mall (video)

SEBUAH rakaman video seorang isteri mengamuk selepas terserempak dengan suaminya sedang melutut melamar teman wanita dalam sebuah 'shopping mall', tular di media sosial sejak beberapa hari lalu.

SCROLL KE BAWAH UNTUK MENONTON VIDEO



Dalam video berkenaan, kelihatan seorang lelaki sedang bersedia sambil melutut di hadapan seorang wanita bertudung sebelum "kantoi" dengan isterinya yang datang dari arah belakang.

Isteri mengamuk nampak suami lamar teman wanita

Wanita yang dikatakan isterinya itu, bersama seorang lagi wanita tanpa berlengah terus menyerang si suami di hadapan khalayak ramai dalam sebuah pasaraya berhampiran premis JCO.

Orang ramai dilihat hanya menyaksikan kejadian itu dari jauh sebelum kemudiannya kedengaran suara sorakan.

Berdasarkan imej bertudung wanita-wanita dalam video itu, mereka dipercayai beragama Islam, namun tidak dinyatakan di mana kejadian itu dirakam.

Setakat artikel ini ditulis, rakaman itu telah menerima lebih 238,000 tontonan di facebook.

Di bawah inilah teman video berkenaan sila klik untuk menonton.


Post a Comment

8 Comments

  1. Yg pilih lelaki gatal buat suami sapa suruh. Perempuan mudah sgt kena ayat. Terus layu. Sedarlah segera. Kita hidup di dunia nyata, bukan dunia drama korea atau sinetron

    ReplyDelete
  2. Habis tu, laki orang kerja tetap, gaji pulak RM 6,500 sebulan, pakai kereta audi, rumah teres RM 250,000 macam aku, mestilah layu, orang bujang, mana ada semua tu dikk!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye betul ..tp kene ingat ..sapa kat belakang ko sebelum ko achieve semua tu ..peace bro

      Delete
  3. Anonymous 13:08 ... hahaha betul tu !

    ReplyDelete
  4. Hek ele takat gaji rm6500 pakai audi 2nd rumah teres rm250 ribu tu kategori miskin bandar bro...hahaha...perempuan bongok boleh la ko goreng.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ramai yang bongok kat luar tu.

      Delete
    2. Hhaha setuju. Aku ada kenalan ni, jadi fuckboi pakai nissan fairlady 370z tp tak mampu bayar insurans. Kesian kat perempuan bongok yg suka dia tu hahaha

      Delete

Anda boleh tulis apa sahaja dalam ruangan komen ini (ini blog yang menjunjung demokrasi), tetapi anda juga perlu bertanggung jawab atas setiap tulisan anda