Loading...

Hidung berdarah, Tun Mahathir terpaksa tamatkan segera sidang media

PERDANA MENTERI, Tun Dr Mahathir Mohamad dilaporkan mengalami pendarahan hidung ketika mengadakan sidang media sehingga menyebabkan program itu terpaksa ditamatkan lebih awal.

tun Mahathir hidung berdarah

Ketika menjawab soalan-soalan dari wartawan dalam kongres kelapa sawit dan pameran antarabangsa (Pipoc) 219, doktor Mahathir dilihat menyapu hidungnya dengan sehelai sapu tangan berwarna putih.

Warna merah kelihatan di atas sapu tangan berkenaan tidak lama kemudian.

Pengawal peribadi Dr Mahathir kemudian segera datang kepadanya sebelum membawanya pergi tidak lama selepas itu.

Malay Mail yang memetik sumber melaporkan Perdana Menteri dibawa pergi untuk mendapatkan rawatan perubatan.

Post a Comment

10 Comments

  1. Kesian Tun. Dah begitu lanjut umur sangat pun masih terpaksa gagah. Udah lah tu. Dah sampai masa utk Tun berehat dan serahkan takhta kpd pengganti. Hentikan fikir pasai dunia. Tumpukan sepenuhnya kpd alam berikutnya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Apa yg tun nak kejar lagi?
      Anak2..proksi dan kroni semuanya kaya raya.
      Berehat dan serah jer jwtn tu kepada yg berkebolehan.
      Jangan dipikirkan sgt kekalahan prk tanjung piai tu. BN menang pon tak mampu buat apa dan kedudukan tun dlm ph tak terjejas sikit pon.
      Berehatlah dan sebagai rakyat marhaen kami mendoakan agar tun segera melepaskan jwtn pm demi kesihatan tun krn kesian sangat dgn fizikal tun. Semoga tun dapat berehat dgn panjang.

      Delete
  2. Nasib baik hidung berdarah.....kalau kentut berdarah....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu tanda dah kena semburxx.......

      Delete
  3. Nama saya Elang Endah Saya seorang wanita bisnis di Indonesia dan saya bepergian ke negara lain karena bisnis, saya beberapa waktu yang lalu saya memiliki kemunduran dalam bisnis saya karena seseorang yang saya percayai begitu banyak berbohong kepada saya dan mengambil banyak uang saya. modal dengan harapan mengirimi saya barang. Saya mulai mencari bantuan dan seorang teman memperkenalkan saya ke Arab Credit Group Beberapa bulan yang lalu, saya takut karena cerita yang saya dengar tentang pinjaman online sebelumnya, tetapi saya berkata pada diri sendiri bahwa saya harus mencobanya, setelah menyelesaikan semua persyaratan yang saya miliki. pinjaman sebesar 700jt telah ditransfer kepada saya dan hari ini saya sepenuhnya kembali ke bisnis, jika Anda memiliki tantangan keuangan atau Anda mencari modal untuk memulai bisnis Anda sendiri di sini adalah kesempatan Anda, jika mereka dapat membantu saya tahu mereka akan membantu Anda juga . hubungi Arab Credit Group hari ini dan Anda akan senang melakukannya.

    Detail saya
    nama: Elang Endah
    email: elangendah7@gmail.com

    hubungi Arab Credit Group menggunakan.
    Perusahaan: Arab Credit Group 
    Email: Arabcreditgroup@gmail.com

    ReplyDelete
  4. PAS serta PIS dan UMNO semuanya gila babi! Babi anjing! Pukimak! penipu rakyat! Ptuih!

    ReplyDelete
  5. PAS, PIS,PUS,UMNO, MCA, MIC semuanya pukimak! Penjual agama, bangsa dan negara! Patut dihukum mati semua sekali! Ptuih!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ko hukum dulu puak semburit yg ramai dlm pakatan semburit.
      Angkara mrk lah hidung tun mangkuk berdarah....
      Kesian tun mangkuk...hrp misi dia menjual harta negara tercapai sblm sampai waktunya....
      Tak sabar nak lihat aksi anwar iberahi pulak....

      Delete
  6. PAS, PIS, PUS, UMNO, hadi, najib akan terbakar dalam neraka jahanam. Kami akan beramai-ramai kencing serta berak atas kubur mereka!

    ReplyDelete
  7. PAS telah jadi anjing tambatan UMNO! menyalak bagai nak gila! hadi patut masuk hospital tanjung rambutan atau tampoi! kah! kah! kah! bohong pun boleh dihalalkan! lanciau punya ularmak! babi! anjing! pukimak! anjing kurap tepi jalan jauh lebih mulia dari ularmak babi PAS!

    ReplyDelete

Anda boleh tulis apa sahaja dalam ruangan komen ini (ini blog yang menjunjung demokrasi), tetapi anda juga perlu bertanggung jawab atas setiap tulisan anda